Skip to content
4. April 2019
Bad og sanitet, Byggeudstilling

Gør dit badeværelse til et fristed

At gå i bad bør være en nydelse, en luksus og et dejligt afbræk fra en hård hverdag. Med et dansk, minimalistisk design fra Strømberg kommer du et stort skridt nærmere opfyldelsen af dette ideal.

badeværelseDansk design, når det er bedst. Sådan kan de nyeste produkter fra Strømberg Bad bedst beskrives. Strømberg har udviklet serien ”Lucca”, som er en række skræddersyede bruseafskærmninger. Serien er stilfuld og omfangsrig, og der er tydeligvis lagt hårdt arbejde i optimering af produktet.

Vi drømmer alle om at kunne nyde tiden i badet 100 % – bare være tilstede i vores egen verden, og kunne slappe af i lækre rammer af luksus. Desværre er realiteten ikke altid sådan – mangelfuldt design og ikke nok kælen for detaljen kan hæmme oplevelsen, og badet kan ende med at blive noget, der bare skal overstås.

I dybden med detaljen

Heldigvis har Lucca-serien store ambitioner på vores vegne. Strømberg er gået i dybden med samtlige elementer i designet – hvor mange af os tænker for eksempel ekstra over greb og hængsler? Undertegnede gør i hvert fald ikke, og det er Strømberg meget opmærksomme på, da det ofte er de små detaljer, der har den største effekt på badeværelsets helhedsbillede. Heidi
Anderson, der står for internt salg hos Strømberg, fortæller, at de er gået all-in på det flotte design.

”Denne gang har vi fokuseret på at have noget lækkert til alle,” siger Heidi. ”Der er virkelig blevet kælet for detaljen, og især vores hængsler er blevet vellykkede i et enkelt og minimalistisk design. Vi glæder os til at få en masse positive tilbagemeldinger på de flotte materialer og designs fra vores kunder.”

Og når man kigger nærmere på Strømbergs produkter, kan man ikke andet end at give Heidi ret. Især variationen af materialer er imponerende. Til grebene kan man for eksempel vælge imellem krom, børstet, matsort og blank messing. Til selve glasset er udvalget også stort. Hele seks forskellige – alt fra ”Frostet” til ”Ultra Clear”, afhængig af ønsker og smag.

Ideel eksponering hos Byggecentrum

Hos Byggecentrum er vi glade for at tilbyde gode rammer til Strømbergs udstilling. Vi er stolte over at samarbejde om Strømbergs ambition om at bringe luksus og flot design ind i danskernes badeværelser, og arbejdet med at få gjort udstillingen klar har da også været en flydende proces fra start til slut. Fra Strømbergs side var valget af Byggecentrum åbenlyst.

”Vi har et klart mål om at få vist vores flotte serie frem for så mange som muligt, og derfor er Byggecentrum en ideel samarbejdspartner,” fortæller Heidi Anderson. ”Her får vi masser af eksponering, hvor kunderne virkelig kan komme helt tæt på, og både se og mærke produkterne. På den måde får de den fulde oplevelse, så de bedst muligt kan overveje, om det er noget for dem.

Åbent hver dag 10-17

Byggeudstillingen i Byggecentrum – og dermed også Strømbergs stand, er åben alle dage fra 10-17 hele 360 dage om året.

På samme adresse finder du desuden Syddanmarks største badudstilling, så her er masser af inspiration at finde, hvis du har planer om at bygge eller renovere badeværelse.

Har du behov for rådgivning til dit byggeprojekt, kan du bestille 15 minutters helt gratis og uvildig rådgivning hos enten Byggecentrums ByggeRåd eller badkonsulenten fra Bedre Bad – Bedre Energi.

Bestil tid i Byggecentrums online bookingkalender.

Skip to navigation