Skip to content
2023

Events i Byggecentrum

Hele året rundt afholder vi spændende events i Byggecentrum, som du kan deltage i. Her kan du danne dig et overblik over alle de spændende events der afholdes i Byggecentrum.

Eventkalender 16_9 midt
EVENTS I 2023

Eventkalenderen 2023

Vi har events for 2023 klar til dig. Der kommer løbende flere events til, så hold øje med siden her eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holde dig opdateret.

udstilling
Uge 42 - Efterårsferien

Høstfest

Kom til høstfest i Byggecentrum i uge 42. (Psst. Vi starter allerede fredag i uge 41). Her kan du både få god og vejledning til byggeprojekterne og de mindste kan være kreative, drage på skattejagt og møde vores bløde og søde maskot.

Arkitektrådgivning af Kim Pretzmann Olesen
14. OKTOBER kl. 10-15

Arkitektrådgivning med Nordpil Arkitekter

Få et godt råd til din renovering eller nybyg af Kim Pretzmann Olesen fra Nordpil Arkitekter. Kim har mange års erfaring som både arkitekt og tømrer og kan derfor rådgive dig bredt, så du kan få afklaring.

By Malin portræt 1
28. OKTOBER KL. 10-15

Indretningsrådgivning

Få afklaring på din indretning hos Malin Gandrup fra By Malin. Malin har mange års erfaring med indretning, og gør en dyd ud af, at gøre boliger til hjem ved at få beboernes personlighed ind i rammerne. Kom forbi den 28.10 og få et godt råd.

Henrik Bang Header 1
HVER SØNDAG FRA UGE 7-25 + 33-48

Gratis byggerådgivning

Hver søndag fra uge 7 og frem kan du booke gratis byggerådgivning imellem kl. 10 og 15. Ved vores Byggeråd får du en professionel og uvildig vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgerlige fejl og besværlige omveje. Du kan få rådgivning om små og større projekter inden for: nybyggeri og renovering, ombygninger og tilbygninger samt bæredygtigt byggeri og energibesparelser.

Sommerhusdagen-44
Alle weekender og helligdage

Åbent Fritidshus

Vi holder Åbent Fritidshus alle weekender- og helligdage i løbet af året. Overvejer du at bygge sommerhus, så kig forbi til Åbent Fritidshus, hvor flere af fritidshusene er bemandet i tidsrummet kl. 12.00-16.00. Her kan du både få masser af inspiration, rådgivning og svar på alle dine spørgsmål.

Julemarked i Byggecentrum
18.-19. NOVEMBER KL. 10-17

Julemarked

Vi juler og fylder udstillingen med 60 boder, hvor du kan købe interiør og fødevarer samt få stillet sulten i en af den mange madboder. Vores udstillere står klar på standene og der er juleaktiviteter for de mindste. Mere info følger snarest

Peter Ladegaard
Peter Ladegaard
31/07/2023
Ret flot sted med mange prøvehuse, samt et indendørs areal med gulve, vinduer og VVS.
Atmo Flo
Atmo Flo
23/07/2023
Luxuriöse Ambiente, schöne kleine Zimmer, ruhig gelegen, informativ.
Henrik Nørlem Andersen
Henrik Nørlem Andersen
10/04/2023
Der er rigtig meget at se
Hellelykke Laasholdt
Hellelykke Laasholdt
06/04/2023
Super inspirerende

 

Skip to navigation