Skip to content
2023

Events i Byggecentrum

Hele året rundt afholder vi spændende events i Byggecentrum, som du kan deltage i. Her kan du danne dig et overblik over alle de spændende events der afholdes i Byggecentrum.

IMG_4763

Boliginspiration og tapas to go onsdag den 17. maj

Gå på opdagelse i Byggecentrum den 17. maj og tag en lækker tapasmenu med hjem. Vi deler lokation med konferencecentret, HUSET Middelfart, der dagen før Kristi Himmelfartsdag tilbyder forårstapas ud af huset. Menuen er serveringsklar og prisen er kun 399,- for en menu med mad nok til to personer. Skal bestilles i forvejen. Se menuen på HUSET Middelfarts hjemmeside, hvorfra du også kan bestille den.

Eventkalender 16_9 midt
Events i 2023

Eventkalenderen 2023

Vi har events for 2023 klar til dig. Der kommer løbende flere events til, så hold øje med siden her eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holde dig opdateret.

By malin stue
Lørdage fra uge 15

Gratis indretningsrådgivning

På udvalgte lørdage frem til sommerferien kan du nu booke gratis indretningsrådgivning imellem kl. 10 og 15. Læs meget mere om vores dygtige indretningsarkitekter og hvad de kan hjælpe dig med lige her.

Byggerådgivning
Hver søndag fra uge 7

Gratis byggerådgivning

Hver søndag fra uge 7 og frem kan du booke gratis byggerådgivning imellem kl. 10 og 15. Ved vores Byggeråd får du en professionel og uvildig vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgerlige fejl og besværlige omveje. Du kan få rådgivning om små og større projekter inden for: nybyggeri og renovering, ombygninger og tilbygninger samt bæredygtigt byggeri og energibesparelser.

udstilling-ude-fritidshus-27
Alle weekender og helligdage

Åbent Fritidshus

Vi holder Åbent Fritidshus alle weekender- og helligdage i løbet af året. Overvejer du at bygge sommerhus, så kig forbi til Åbent Fritidshus, hvor flere af fritidshusene er bemandet i tidsrummet kl. 12.00-16.00. Her kan du både få masser af inspiration, rådgivning og svar på alle dine spørgsmål.

Skip to navigation