Skip to content
Hvem er A. Rindom? A. Rindom er et over 130 år gammelt grossistfirma, der i takt med udviklingen har tilpasset sig og udvidet sortiment, funktioner og leverandører. Rindom forhandler kvalitetsbyggematerialer gennem tømmerhandler og byggemarkeder i Danmark – fra norske, danske og andre europæiske fabrikker. A. Rindom har en stor passion for bæredygtighed, og derfor er bæredygtighed og indemiljø i fokus. Derfor er mange af Rindoms produkter indeklimamærket og anbefalet af det norske astma- og allergiforbund – heriblandt Huntonit og Fibo Trespo. Fibo Fibo brænder for nyskabelse og den skandinaviske livsstil. Derfor kombinerer de de naturlige, rå elementer, med det stilfulde. Du kan vælge imellem en palette af forskellige designs, strukturer og farver – bliv inspireret til kreativitet og dekorer dit hjem med de nyeste tendenser i skandinavisk design. Læs meget mere om Fibo lige her Huntonit Huntonit producerer færdigmalede miljøvenlige vægpaneler, og de fås med forskellig overfladestruktur samt i forskellige farver. Panelerne er lette at montere, og er forsynet med fer og not, med henblik på skjult montage. Panelerne kan benyttes både til renoveringsopgaver og til nybyg, og de er nemme at håndtere, eftersom de er tynde. Læs meget mere om Huntonit lige her Se vores stand i Byggecentrum – Danmarks største byggeudstilling og besøg vores hjemmeside rindom.dk.
Kom og se det flotte luksus anneks / Tiny House i Byggecentrum 
Standen er midlertidigt nede. Op ad trappen med AP Botved AP Botved sælger udstyr og maskiner til at hjælpe folk, der ikke selv kan komme ind og ud af bygninger, fra sengen til kørestol, på toilettet, op- og ned ad trapper og meget mere. Botveds mission er at sikre bedre muligheder og større livskvalitet for bevægelseshæmmede og de ønsker at øge tilgængeligheden i både det private- men også det offentlige rum. En af hjertesagerne  for Botved er at passe på klimaet, og har blandt andet en målsætning om at blive CO2 neutrale inden 2030, og derfor arbejder de målrettet med en række initiativer. I AP Botveds stand i Byggecentrum har du mulighed for at opleve deres unikke stolelifte, der hjælper bevægelseshæmmede med at komme op og ned ad trapper. Det kan både være handicappede, kronisk syge eller ældre mennesker, der af den ene eller anden årsag ikke kan komme op ad trappen. Kom forbi AP Botveds stand i Byggecentrum og se produkterne foran dig – eller læs meget mere lige her.   Læs og hvordan AP Botved hjælper med at bidrager til en mere bæredygtig fremtid her.
Unikke tilbygninger i særklasse Arte Glasbyg er eksperter i unikke tilbygninger – i mere end 30 år, har Arte Glasbyg leveret unikke og harmoniske tilbygninger, orangerier, udestuer, vinterhaver, og pavilloner til husejere i hele landet. Deres motto er simpelt: “Vi bygger sammen med huset, ikke på huset” – og derfor tager de altid udgangspunkt i den eksisterende bygning. Harmoni i byggeriet Hvordan skal den nye tilbygning eller orangeri se ud og hvilke muligheder har du? Hus Arte Glasbyg tegnes og bygges tilbygninger og orangerier helt individuelt og tilpasset til dine behov. Derfor kan projekterne mange gange udføres på flere forskellige måder – og Arte Glasbygs byggerådgiver er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, så der skabes harmoni mellem de nye og gamle bygninger – både når det kommer til arkitektur, men også til materialer. Besøg Arte Glasbygs stand i Byggecentrum og få en masse inspiration til dit næste byggeprojekt!
Se de første huse udefra allerede nu! Dine ønsker er i fokus Båks’ er nysgerrige sjæle og låser sig ikke fast på vores standardmaterialer og -løsninger. Kundernes behov er førsteprioriteten hver gang, og der tages udgangspunkt i deres drømme, når den helt rigtige løsning skal sammensættes – og altid til den rigtige pris. Mulighederne er uendelige. Sommerhus, gæstehus, tilbygning, erhvervssektion, salon, showroom, multirum. Det er kun fantasien, der sætter grænser.   Fokus på kvalitet og bæredygtighed Båks producerer selv alle produkter indendørs i deres produktionshal i Silkeborg, så der undgås fugt i konstruktioner. Alle produkterne er selvfølgelig fremstillet i bedste kvalitet, og i de mest bæredygtige produkter der findes på markedet. Der sættes en ære i at levere en færdig båks til dig, og det betyder, at din nye båks er færdigmalet, rengjort, og klar til indflytning, når du får nøglen ved levering. Projekterne tegnes og bygges, så det bliver præcis efter dine ønsker. Der leveres i hele Danmark. Lige til døren – eller baghaven.   Båks By åbner i Byggecentrum den 30/9, hvor du kan opleve 4 flotte tiny houses og sommerhuse. Designet af Nodo Arkitekter og bygget af Båks  
Om Bedre Bad – Bedre Energi Bedre Bad – Bedre Energi er Danmarks største frivillige kæde for VVS- og energiinstallatører. Vi har medlemmer over hele landet og er specialiseret i VVS-arbejde, badeværelser og sanitet generelt. Derudover er vi også specialister i energioptimering og har stort fokus på miljøet og den grønne opvarmningsform i vores rådgivning til vores kunder. Vi ser det som vores fornemste opgave at give dig topprofessionel rådgivning, sparring og inspiration, når du skal beslutte dig for nyt badmiljø eller energikilde til hjemmet. Bedre Bad – Bedre Energi Centret i Byggecentrum I Byggecentrum finder du i Bedre Bad – Bedre Energi Centret et vælg af badeværelsesprodukter. Vi har de nyeste og smarteste toiletter fra de kendte mærker. Du finder ergonomiske og flotte håndvaske og stilsikre armaturer til både badeværelset og køkkenet. Du finder i Centret i Byggecentrum også badeværelsesmøbler og relaterede produkter til badeværelset såsom spejle, forskellig belysning og bruseafskærmninger. Værd at nævne er, at alle vores badeværelsesmøbler er skabt til vådrum. Dvs., at deres materialer er tiltænkt, at de skal kunne tåle den høje luftfugtighed på badeværelset. Prøv det! Har du lyst til at prøve et af de nyeste og mest hygiejniske douchetoiletter med bidet og lufttørre-funktion, så kom og besøg Bedre Bad – Bedre Energi Centret i HUSET. Her har du mulighed for at testkøre toiletterne. Den totale løsning indbefatter det hele Når du indleder et samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi, så køber du ind i kompetent sparring og vejledning – både i forhold til energiniveau og komfort. Derudover så køber du kvalitetsprodukter, som bliver leveret og installeret af en professionel fagmand. Du er sikret korrekt installation og efterfølgende oprydning. Når produktet er installeret, er det en komplet løsning, som er 100% klar til at blive taget i brug. Tilbage står du med en garanti på korrekt udført arbejde. Besøg kædens hjemmeside hvor du finder masser af inspiration til mange intelligente badeværelses- og energiløsninger. Alle vores priser er inklusive: Produktet Levering Installation Oprydning og fjernelse af demonstrerede komponenter Garanti – på produktet og på korrekt udført arbejde Partnerne bag Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart. Centret er bemandet: Få råd og vejledning af vores Indretningskonsulent eller vores VVS-installatør / Certificeret Energi i Centret: Mandag                                       kl. 10-17 Tirsdag                                         kl. 10-15 Onsdag                                        kl. 10-15 Torsdag                                        kl. 10-17 Fredag                                          kl. 10-15 Søndag                                         kl. 10-15 Se evt. ferier og de nyeste opdaterede bemandingstider her.
Om Bessmann Køkken Bessmann Køkken har forhandlet kvalitetskøkkener i over 10 år. Deres erfaring gør, at de har indgående kendskab til branchen – og til deres samarbejdspartnere. De kræver nemlig den samme høje kvalitet og standard fra deres leverandører, som de gør fra sig selv. Derfor forhandler Bessmann Køkken tyske kvalitetskøkkener, hvor kvaliteten kan både ses og mærkes. De mener nemlig, at højkvalitets ikke behøver at koste mange penge. Bessmann Køkken forhandler blandt andet det tyske køkkenmærke Hacker, der værdsætter bæredygtighed, kvalitet, design og effektivitet. Vælg med hjertet Dit nye køkken er en langtidsinvestering – og drømmekøkkenet er et køkken, der er smukt at kigge på og funktionelt at anvende. Men på den lange bane er det vigtigt at sikre sig, at køkkenet er af høj kvalitet. Bessmann Køkken står inde for den høje kvalitet, og udvælger derfor kun de bedste producenter. De har deres egen certificerede montør, der sikrer, at køkkenet er installeret korrekt og forsvarligt. Hvis du køber et køkken hus Bessmann køkken er du sikret en flot finish og et køkken af høj kvalitet, som lever op til Bessmanns egne høje krav til kvalitet og sikkerhed. Häcker køkkener Bessmann Køkkener har indgået et partnerskab med Hacker Køkken. Hacker er en gammel, familieejet virksomhed, der bygger på gode værdier – og med et øget fokus på et eksklusivt og bæredygtigt køkkendesign. Hacker er siden sin start vokset til en international virksomhed, og er nu blandt de førende køkkenproducenter på verdensplan. Som virksomhed er Häcker også certificeret som værende Co2-neutral, så du kan vælge et køkken med god samvittighed. Besøg Bessmann Køkken i Byggecentrum og få inspiration til dit nye drømmekøkken!
Vi gør ude til hjemme Fliser og belægning. Støttemure og betonevarer. Hos RBR Betongruppen påstår de, at det er muligt at flytte følelsen af hjem ud i det fri. De påstår, at de kan gøre ude til hjemme – for netop dig. Deres fokus er hele tiden rettet på dig, dine behov og med det formål at give dig den allerbedste løsning. Derudover er der stor fokus på at have fleksible løsninger, der kan tilpasses alle dine behov. Vigtigst af alt, så kræver det af RBR at de selv har lyst til at skabe noget mere end ‘bare’ en terrasse, indkørsel eller lignende – og det har de, de har en stor passion for at gøre ude til hjemme. Produkter fra RBR Alle RBRs produkter lever op til strenge krav – de er både CE-mærkede, og så produceres de med specifikke krav til samme CE-mærkning og både produktionsprocessen- og kvaliteten er overvåget af Betonvarekontrollen fra Teknologisk Institut. Alt dette er en indsats, der sikrer at du som kunde får et produkt af den højeste kvalitet. I RBRs stand i Byggecentrum kan du gå på opdagelse i de mange produkter og blive inspireret til hvilken løsning, der er rigtig for dig – eller du kan blive klogere på hver enkelt stens kvalitet og funktionalitet lige her. 
Biohort er den europæiske markedsleder indenfor metalopbevaringsløsninger til din have. Vores haveskure har bevist deres holdbarhed i over 45 år i flere europæiske lande. Vi er en østrigsk produktionsvirksomhed med højtuddannede og dygtige medarbejdere, der kun bruger materialer af høj kvalitet, fra testede leverandører, til at fremstille vores produkter. Det er grunden til, at vi med god samvittighed kan tilbyde vores kunder 20 års garanti mod korrosion. Alt-i-én løsning Vi garanterer vores kunder langvarig tilfredshed med vores højkvalitets- og holdbare produkter. Derudover tilbyder vi også en komplet servicepakke. Vores kundeserviceafdeling vil altid tage hånd om dine behov personligt, så hurtigt som muligt, uanset produktets størrelse. Gennem vores uddannede installationspartnere kan vi også garantere en professionel installation, hvis du ikke ønsker at installere produktet selv. Fundamentløsningerne SmartBase og SmartBasePLUS fås til alle skurtyper og bygges hurtigere end dyre betonfundamenter. Vi har en løsning uanset hvilken type fundament du har. Sammen med vores onlineværktøjer som produktkonfiguratoren (Oplev Biohort-produkter virtuelt) tilbyder Biohort den mest komplette service på markedet! På standen i Byggecentrums udeområde finder du vores bedst sælgende danske opbevaringsskure, kasser, plantebede  & læhegn. Besøg gerne standen og tag et katalog fra vores haveskure. Tilgængelighed Biohort produkter kan købes hos et bredt udvalg af danske samarbejdspartnere såsom: Bauhaus Silvan Johannes Fog XL Byg Frishop.dk 10-4 Byggecenter Se denne film for at få en idé om, hvem vi er, og hvor dit fremtidige Biohort-produkt kommer fra: Vil du se, hvor nemt det er at samle vores Hyndeboks? Her er monteringsvideoen: Find mere inspiration hos Hjem – Biohort.
BLÜCHER – specialist i afløb og afløbssystemer BLÜCHER er din specialist i afløb og Europas førende producent af komplette afløbssystemer i rustfrit stål. Vi udvikler og forbedrer konstant vores afløbsløsninger til bortledning af spildevand gennem know-how, service og sund fornuft og til gavn for vores kunder herhjemme og i hele verden. Den ekspertise, som vi har opnået gennem mere end 55 år på det globale marked for afløbsløsninger, omsætter vi i praksis. Samtidig er vi i front med udvikling af nye produkter og moderne produktionsmetoder. BLÜCHER spiller en aktiv rolle i udformningen af nye globale standarder for afløbsprodukter, og samtlige produkter er testet og godkendt i henhold til branchens strengeste standarder. Til badeværelset tilbyder vi afløb og baderumsrender i moderne, stilrent design. Alle vore produkter er fremstillet i rustfrit stål, så du er garanteret høj kvalitet, lang levetid og et minimum af vedligeholdelse.
Om Brenner Radiatorer Brenner Radiatorer blev grundlagt i 2002 og har hovedsæde i Hornslet ved Århus – hvor både hovedkontoret og legeret ligger. Brenner tilbyder kompakte panelradiatorer, lavkonvektorer, gulvkonvektorer, designradiatorer, håndklædetørrere og fittings. De sælger direkte til VVS-installatører – det vil sige, at med et produkt fra Brenner Radiatorer går du udenom mellemhandlere i form af grossister. Når man går igennem grossister fører det ofte til, at priserne bliver dyrere – det slipper du for med Brenner, der har konkurrencedygtige priser. Designradiatorer Noget af det unikke fra Brenners sortiment er deres unikke og flotte designradiatorer. Designradiatorer fra Brenner omfatter et varieret og bredt program af flot designede radiatorer – til ethvert formål. Det er det moderne løsningsforslag, hvor udsmykning, funktionalitet og design er smukt forenet i en radiator. I Brenner Radiatorers stand i Byggecentrum kan du se en masse af Brenners smukke løsninger!
Briiso facadesystem Briso er et bæredygtigt og rationelt facadesystem i tegl til energirenovering og nybyggeri, der består af danskproducerede enkeltkomponenter i form af blandt andet PIR-isolering og teglskaller. PIR-isolering er en relativ ny medspiller i den danske byggebranche og er kendetegnet ved en meget høj isoleringsevne (Lambdaklasse 24,8). PIR-isolering har en høj brandmodstandsevne samt en høj trykstyrke.   Du skal vælge Briiso, hvis du vil have: Et bæredygtigt produkt En stort set vedligeholdelsesfri facade Arkitektonisk frihed til at kombinere murstenstyper og -formater Hurtig og nem montering Ergonomisk venlige og lette produkter Smalle murkonstruktioner Læs mere om Briisos bæredygtige og Co2-venlige teglskaller her.
Gratis byggerådgivning Søndage kl. 10-15 – Book tid Har du en god idé til en ombygning, udbygning eller fornyelse af din bolig, så benyt dig af muligheden for at få professionelle øjne på dine planer. I løbet af året, kan du flere søndage og helligdage få en professionel vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgerlige fejl og besværlige omveje. Brug ekspertisen i Byggeråd hvis du fx er i tvivl: – Nybyggeri og renovering – Ombygninger og tilbygninger – Bæredygtigt byggeri og energibesparelser Læs mere om Byggerådet Book gratis byggerådgivning  
Landsdækkende byggerådgivning Byggesagkyndig.nu har kontor på både Sjælland, Fyn og Jylland, så du kan få rådgivning i hele landet. De tilbyder mange forskellige former for uvildig rådgivning til private kunder, der har behov for byggeteknisk sparring og rådgivning. Ved køb af bolig eller lejlighed skaber Byggesagkyndig.nu overblik og ro i maven med en uvildig og god byggeteknisk køberrådgivning.   Få ro i maven i forbindelse med køb af fast ejendom Få et eksternt byggetilsyn til at følge dit drømmehus. De uvildige byggesagkyndige sikrer dig en tryg og sikker byggeperiode – uden alle bekymringerne omkring det byggetekniske. Byggesagkyndig.nu tilbyder dig: Grundig byggeteknisk gennemgang af hele ejendommen Svar på eventuelle spørgsmål til tilstandsrapporten Rådgivning omkring udfordringer når der skal tegnes ejerskifteforsikring Gennemgang og forklaring af ejendommens fejl og mangler Rådgivning om forventet vedligeholdelse af ejendommen Vejledning vedrørende renoveringer i forbindelse med overtagelse af ejendommen Generel vurdering af ejendommen i forhold til tilsvarende ejendomme
Tidløst smukke facader Cedral tror på smukke, holdbare hjem – og derfor skaber de facadebeklædning, af den allerhøjeste kvalitet, som passer perfekt ind i dit hjem, og som holder hele livet. Cedral producerer facader af fibercement, som er meget miljøvenligt, og som kombinerer det bedste indenfor videnskab og naturen. Fibercement er fremstillet af sand, cement, cellulosefibre og vand, og så giver det mulighed for en stærk og effektiv beklædning, der tilføjer værdi til dit hjem. Cedral har flere forskellige modeller, og du kan se dem alle sammen på deres egen hjemmeside lige her. Besøg Cedrals stand i Byggecentrum og oplev den flotte facadebeklædning med egne øjne – og find ud af hvilken løsning, der passer bedst til dig. Hør podcasten med Cedral, da de var i studiet hos Drømmevillaen og fortælle om deres produkter. 
Hvem er Centrum Fliser? Centrum Fliser er et dansk flisefirma, der leverer alle typer af fliser og klinker – både keramiske fliser, granit, marmor, travertin og skiferfliser. Alle sammen fra de bedste italienske og spanske fliseproducenter. Udover flotte fliser til dine gulve, så kan Centrum Fliser også levere køkkenbordplader og vindueskarme i granit, marmor og travertin og derudover også skifer sålbænke til konkurrencedygtige priser. Centrum Flisers stand i Byggecentrum I Centrum Flisers stand kan du opleve 500 m2 udstilling, der viser alle tidens trends indenfor fliser, klinker, granit, marmor og skifer. Standen er indrettet som et showroom i to plan, og med utraditionelle løsninger – det er blandt andet lykkedes at få plads til hele 2500 kvadratmeter fliser og klinker i højden. I standen er der opbygget miljøer – så du kan få et helhedsindtryk med både fliser, møbler og tilbehør. I Centrum Flisers stand kan du samle inspiration til dit fliseprojekt – uanset om det er til indgangspartiet, entréen, køkken/alrummet, badeværelset, bryggerset, ved brændeovnen eller et helt andet sted i dit hjem. Der er også altid mulighed for at låne en gratis fliseprøve med hjem – så du har mulighed for at danne dig et indtryk af hvordan den vil passe ind i dit hjem.
Connect Nature er funktionelle Tiny Houses, der passer til dine behov. Kom forbi og se to flotte huse på hhv. 40 og 50 m2. I huset vil du også kunne opleve interiør og møbler fra Skovby Living og Innovation Living. Læs meget mere om Connect Nature her.  
Oplev mulighederne med fleksibel beton Conteco er fleksibel beton, der bringer det urbane udtryk ind i din bolig. Den unikke betonbehandling kan påføres på alle tænkelige overflader – hvad end du drømmer om et råt betongulv, en livlig endevæg, eller et badeværelse i bedste New Yorker stil. Conteco er desuden MK og ETA-godkendt til vådrum, hvilket sikrer både dig og dit projekt. På Conteco-standen i Byggecentrum kan du opleve de forskellige overflader og udtryk, og få et indblik i de uendelige muligheder med Conteco. Beregn prisen på dit projekt: Du kan allerede nu, let beregne prisen på dit drømmeprojekt. Brug blot vores produktberegner på og få en pris med det samme. Vil du vide mere? Har du brug for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os på info@conteco.dk eller på tlf. +45 53 65 08 80. Du kan selvfølgelig også finde os på Facebook eller Instagram, hvor vi jævnligt deler inspirerende indhold med vores følgere. Conteco Beton kan fx påføres dine gulve.  Foto: Conteco.
Facader fra Cupa Danmark Cupa Danmark udvikler, producerer og sælger kvalitetsskifer til tag- og facader, og leverer derudover naturstensprodukter af høj kvalitet til dansk byggeri. Alle produkterne fra Cupa Danmark gennemgår en kvalitetskontrol, som sikrer høj kvalitet. Derfor holder et tag med naturskifer fra Cupa Danmark i mindst 100 år. Skifer fra Cupa Danmark er 100% naturmateriale, som både fungerer godt indendørs og udendørs. En anden mærkesag for Cupa Danmark er miljøet – de bidrager til at sikre verdens bæredygtighed og miljøet, ved at tilbyde naturlige- og økologiske produkter – hele vejen fra produktion til levering, vælger Cupa Danmark den mest miljøvenlige løsning. Et økologisk og bæredygtigt valg De fleste af Cuba Danmarks produkter er af naturskifer. Naturskifer er et mineralprodukt – og hele forløbet, lige fra udvinding i stenbruddet til at skiferen monteres, er en effektiv proces, der ikke kræver brug af kemiske produkter – derfor er naturskifer også et økologisk produkt. I livscyklusvurderingen – også kaldet LCA – evaluerer man et produkts miljøpåvirkning, helt fra udvindingen af produktet til den endelige bortskaffelse, og her bekræftes det også, at naturskifer er et økologisk produkt, der er velegnet til ethvert arkitektonisk projekt. Det fremhæves også af den uafhængig database “Inventory of Carbon and energy” (ICE, University of Bath), at naturskifer er det materiale, der har færrest negative indvirkninger på miljøet. Kom forbi Cupa Danmarks stand i Byggecentrum og se deres produkter af natursten og skifer.   Hør podcasten om skifer med Jesper Voetmann fra Cupa Danmark lige her   Besøg Byggecentrum – Planlæg dit besøg her.
Om Dansani Dansani er en af Europas førende leverandører af baderumsmøbler og tilbehør til badeværelset. Dansani er etableret i 1983. Målet har fra starten været at levere kvalitetsprodukter i dansk design til badeværelset. Det betyder, at de ansatte er højt specialiserede fagfolk, der ved, hvad det kræver at udvikle produkter til badeværelser samt producere og markedsføre dansk design i høj kvalitet. Hos Dansani anses badeværelset for at være hjemmets vigtigste rum – og det bliver næsten ikke mere personligt. Derfor synes de også, at du skal have lov til at bruge din kreativitet og Dansanis badeværelsesmøbler, brus og belysning, når du indretter dit badeværelse. Hvilket badeværelse drømmer du om? Badeværelset er dit personlige frirum – og ingen kan skabe det bedre end dig. Med Dansanis badeværelsesmøbler, belysning og bruseløsninger får du en masse inspiration og god mulighed for at designe og indrette dit badeværelse, præcis som du ønsker – med smukke, gennemtænkte og funktionelle løsninger. Tag dig god tid og prøv at eksperimentere med at mikse og matche mellem forskellige stilarter og udtryk. Det er kun din fantasi der sætter grænser for at sammensætte et badeværelse, der bærer præg af din egen personlighed og stil. I Dansanis stand i Byggecentrum kan du se mange af deres produkter, der bærer stort præg af dansk design og høj funktionalitet. Læs hvordan Dansani indtænker bæredygtighed i deres produktudvikling her.
Kort om Dansk Overfladebelægning Dansk Overfladebelægning kaldes til daglig DOB, og har siden 1981 markedsført, projekteret og leveret overfladebehandling overalt i Danmark og i andre nordiske lande, som blandt andet Norge og Sverige, så mennesker kan komme nemt og sikkert fra a til b. Med omtanke for miljøet I DOB sætter de en stor ære i at levere professionel overfladebehandling, men samtidig har de et stort øje for miljøet. De udvikler tit nye innovative løsninger, for at minimere miljøpåvirkningen – for eksempel ved at finde nye materiale og metoder. I dag er DOB en af de førende udbydere i Danmark indenfor totalkoncepter til miljøvenlig overfladebehandling. Miljø handler også om, hvordan det færdige resultat fungerer og hvordan det fremtræder i forhold til sine omgivelser. Hvis en opgave kræver, at overfladebehandlingen indgår som et naturligt element, kan både stier, veje og pladser udføres i naturafstemte farver, der passer til omgivelserne. Mange års erfaring DOB har mange års erfaring i branchen, og en stor erfaren, veluddannet stab af medarbejdere. Hos DOB får du kompetent rådgivning og sparring, der er baseret på flere års solid erfaring med overfladebehandling. De sørger for, at du får den aftalte overfladebehandling i den aftalte kvalitet og til den aftalte tid – og en helt færdig løsning, der matcher dine ønsker og behov perfekt.
Solsikring.dk – Dansk Solafskærmning og Sikring På vores udstilling i Byggecentrum finder du et stort udvalg af solafskærmning til alle formål. Det er desværre ikke alt, vi har fået plads til, men skulle der være noget, du ikke kan finde, så ring endelig til os. Vi har igennem de sidste snart 20 år, prøvet rigtig mange forskellige ting, og vi kan helt sikkert sammen finde en løsning. Vi får vores produkter direkte fra Europas førende leverandører. Alt er testet til at kunne klare vores (til tider) hårde danske klima. Vi har løsninger indenfor: ● Markiser ● Terrasseoverdækninger ● Pergolamarkiser ● Solscreens ● Persienner ● Parasoller ● Glasvægge ● Glastage ● Indvendige gardiner Markiser Hos os finder du, synes vi selv, de flotteste kvalitetsmarkiser på markedet importeret direkte fra Weinor i Tyskland. Weinor er én af Tysklands største producenter af markiser. De udmærker sig især på designet, som altid er superskarpt. Når du bestiller en markise hos solsikring.dk, så får du hele 10 års garanti på markisearmene. Vi har både små markiser, der lige passer til en altan, eller de helt store, som kan overdække helt op til 48 m2 i et stykke. Parasoller Vi fører et stort udvalg af parasoller i god kvalitet fra Glatz i Schweiz. Glatz har igennem mange år specialiseret sig i at lave parasoller til mange forskellige formål. Den største, vi kan klare, er 8 meter i diameter, så mon ikke den kan dække dit behov. Terrasseoverdækninger Vil du have en fast overdækning af din terrasse, så har vi flere forskellige løsninger. F.eks. en pavillon med lameltag fra Renson. Når du gerne vil have sol, åbner du blot lamellerne, og nyder solens varme stråler. Skulle der komme regn, så lukker det vandtætte tag automatisk. Vi har også flere forskellige typer af glastage til overdækning af terrassen. Det kunne f.eks. være det helt nye glastag Terrazza Pure fra Weinor. Terrazza Pure har et flot kubistisk look, der passer særdeles godt til nyere kubiske huse, også til huse hvor der er et lavt udhæng er Terrazza Pure et godt valg, da der ikke behøves en meget høj montagehøjde. I alle vores terrasseoverdækninger er det muligt at lukke siderne. Enten med glasvægge, solgardiner, skydelåger i træ eller en helt anden løsning. Alt designes efter dine ønsker Du finder ikke nogen standardløsninger her. Alt bliver fremstillet specielt til din opgave! Det betyder, at du frit kan vælge lakering og markisedug ud fra vores store udvalg. Hvis du har spørgsmål til noget, så ring endelig til os, hvis standen ikke er bemandet. Vi kommer gerne forbi og besøger dig på din adresse, så vi sammen kan finde en optimal løsning. Den gode vejledning er altid gratis! Se vores profilbrochure    
Få et godt indeklima i hjemmet med boligventilation Med Dantherm boligventilation får du frisk luft og et godt indeklima, og så er det ovenikøbet dansk design produceret i Danmark. Vores ventilationsanlæg er velegnede til både nybyggeri og renovation og er udviklet med afsæt i mange års erfaring og ekspertise inden for optimering af indeklima. Dantherm ventilationsanlæg opfylder alle bygningsreglementets krav til et lavt energiforbrug i nye energioptimerede boliger og sikrer et behageligt indeklima i hjemmet. Fordele ved Dantherm boligventilation: ● Høj varmegenvindingsgrad på op til 96 % ● Energiklasse A eller A+ ● Let filterskifte ● Lavt energiforbrug ● Lydsvag drift ● Flot og funktionel fjernbetjening i tidløst design ● Styring med både kontrolpanel og Dantherm app Vores standardløsning, HCV/HCH, opfylder energiklasse A. Ved at tilslutte en CO2 sensor (via HAC 1 tilbehørsstyring), som placeres i boligens alrum eller soveværelse, opfylder HCV/HCH varmegenvindingsanlæg energiklasse A+. Nedenfor kan du se to korte videoer om den rette boligventilation til din bolig. Ventilationsanlæg ideel til lejligheder og parcelhuse på op til 240 m2 Dantherm HCV 400 anlægget passer perfekt ind i et 60 x 60 cm skab og er med en varmegenvindingsgrad på over 90 % særdeles effektivt. Der kan skiftes elektronisk mellem højre- og venstreinstallation, og anlægget er tillige forberedt til at kunne lave indblæsning til et gulvfordelingssystem. Som med alle andre boligventilationsanlæg i HCV 100-serien finjusteres HCV 400 nemt, når anlægget indreguleres, så det yder optimalt i enhver bolig. HCV 400 fås med entalpiveksler, som genvinder såvel varme som fugt meget effektivt og resulterer derfor i en betydelig reduktion af energiforbruget. Samtidig gavner det boligen, da en løsning med entalpi modvirker udtørring af boligen i vinterhalvåret og affugter indsugningsluften i sommerhalvåret. Boligventilation til parcelhuse på op til 450 m2 Dantherms fire anlæg i HCV 100-serien er ideelle til lejligheder og parcelhuse på op til 450 m2. Nøgleordene er energieffektive modstrømsvekslere med mulighed for entalpi, indbygget behovsstyring, mulighed for elektronisk skifte fra venstre- til højre-setup blot ved tryk på en knap og hurtig finjustering til optimal ydelse af anlægget. Dertil kommer en perlerække af smarte tilvalgsmuligheder. For slutbrugere giver Dantherms Residential App mulighed for at fjernstyre driftstilstande og en masse andet direkte fra smartphonen i alle vores ventilationsanlæg. Boligventilationsguide Læs vores nye boligventilationsguide for professionelle og få hjælp til valg og placering af anlæg, installation, indregulering og meget mere. Hent boligventilationsguiden Kontakt os, hvis du vil vide mere.
Danmarks største og uafhængige portal for nybyggere DIT NYBYGGERI er danske nybyggeres foretrukne medie med et årligt besøgstal på 250.000 brugere. Vores mission er at gøre det lettere og mere gennemskueligt, at være nybygger. At gøre nybyggere mere oplyste i dialogen med arkitekten, byggefirmaet, kommunen og banken. DIT NYBYGGERI blev startet i 2017 af Bo Dahl Andersson, som selv har været nybygger af 2 omgange. Det er en kompliceret proces at bygge nyt, uanset om det er et helårshus, sommerhus eller en tilbygning. Mange oplever processen som krævende, og der skal tages en masse store beslutninger før og under byggeriet. Samtidig er det ofte den største økonomiske investering i de fleste nybyggeres liv. For dem er der faktisk meget på spil. Muligheden for at bygge deres drømmehus indenfor deres godkendte budramme. DIT NYBYGGERI har samlet alt information om et nybyggeri, så de danske nybyggere bliver klædt bedst muligt på til at træffe de beslutninger, som de også er glade og tilfredse med 10 år ude i fremtiden. DIT NYBYGGERI har indgået en aftale med Danmarks største byggeudstilling Byggecentrum. Sommeren 2020 åbner vores stand på udstillingen og herfra distribueres viden om nybyggeri til byggeudstillingens besøgende. Helårshuse, sommerhuse og tilbygning Vidensportalen på DIT NYBYGGERI er inddelt i 3 hovedkategorier: Helårshuse, Sommerhuse og Tilbygning. Mere end 300 artikler guider nybyggerne igennem byggeriets faser. En søgefunktion, gør det muligt for dem at finde artikler med helt konkrete emner. Hver kategori har individuelle menuer og faser, som følger et typisk forløb for en nybygger – fra drøm til indflytning. Et potentielt nybyggeri er selvfølgelig meget interesseret i at vide hvad det koster, at bygge nyt hus, sommerhus eller tilbygning. For at imødekomme dette spørgsmål har vi lavet et interaktivt program, der giver nybyggerne et indblik i hvad deres drømmeprojekt løber op i. Her får nybyggerne en vedledning i hvad de forskellige tilvalg koster dem. De kan således ”forhandle” med programmet og herigennem finde frem til en estimeret pris for deres byggeprojekt. Disse forudsætninger kan de, med fordel, tage med videre i processen, når de skal indhente priser fra 2-3 byggefirmaer. Det gør det lettere for byggefirmaerne at beregne deres pris og afgive deres tilbud, da kunden allerede har lavet der til- og fravalg, og dermed er mere afklaret i forhold til deres godkendte budget i banken. Mange byggefirma oplever, at nybyggerne har urealistiske forventninger til prisen, da det kommer bag på dem, hvad de forskellige tilvalg reelt koster. Årbog DIT NYBYGGERI har nu også et forlag, der hvert år udgiver en eksklusive Årbøger, der samler de mest læste artikler i en publikation. Årbogen udkommer hvert år til januar og er på mellem 150 og 200 sider. I 2021 udkommer den i hele 4 udgaver. Én udgave for hver af nybyggerkategorierne; helårshuse, sommerhuse og tilbygning samt én Årbog for Interiør/Exteriør. Sidstnævnte samler produktnyheder og de seneste trends indenfor byggematerialer, så nybyggerne kan få et overblik over de muligheder, der kan gøre deres nybyggeri unikt og personligt. Årbogen kan downloades fra Dit Nybyggeri.dk som e-bog, og kan desuden købes online i et eksklusivt trykt eksemplar med hurtig og effektiv levering til adressen med GLS eller DAO. Søgeportalen for nybyggeri Flere brugere på Dit Nybyggeri.dk har udtryk et ønske om et samlet overblik over byggefirmaer. Flere er trætte af at Google rundt, da det ofte er de samme byggefirmaer, der dukker op i søgeresultaterne. På den baggrund lanceres Danmarks største søgeportal for nybyggere. Søgeportalen gør det f.eks. muligt hurtigt at få et samlet overblik over alle de professionelle byggefirmaer, der kan tilbyde totalentrepriser.
DR Maleren upcycler møbler og giver dem nyt liv med maling. Måske står du og skal have shinet dine køkkenlåger op? Eller måske reolsystemet? Dennis fra DR Maleren kan hjælpe. Kom forbi og se standen, der blandt andet indeholder upcyclede Montana reoler.
Hvem er Duravit? Duravit blev grundlagt i Tyskland i 1817 og er senere hen udvidet til Danmark, hvor de i dag er en af landets største producenter af tilbehør og inventar til badeværelset. Duravit tilbyder at designe og producere dit drømmebadeværelse. Alt fra baderumsmøbler, porcelænsprodukter og spejle til 3D-indretninger af dit badeværelse online. Duravit hjælper dig med at skabe dit drømmebadeværelse, så kan føle dig helt hjemme. Duravits stand i Byggecentrum I Duravits stand i Byggecentrum kan du gå på opdagelse og få inspiration til dit nye badeværelse – og når du har gjort det, kan du prøve Duravits virtuelle tegneprogram, så du kan visualisere, hvordan dit nye badeværelse kommer til at se ud. Prøv tegneprogrammet her.
Fritidshuse med indbygget frihed Ingen bygger flere individuelle fritidshus og sommerhuse i Danmark end EBK HUSE A/S. EBK HUSE A/S er et familiefirma med 46 års erfaring og mere end 7500 huse bag sig. De tilbyder dig total tryghed gennem personlig ekspertrådgivning samt en lang række garantier for kvalitet og godt håndværk. EBK HUSE A/S har altid et stort udvalg af attraktive fritidshuse. Du kan enten vælge et individuelt standardhus, hvor du selv påvirker udseende, indretning og materialer eller måske et hus, hvor du selv er arkitekten. Husene bygges af egne håndværkere og produceres på egen elementfabrik, hvilket sikrer høj kvalitet og kort periode på byggepladsen. Oplev 13 vidt forskellige fritidshuse på vores 4 permanente fritidshusudstillinger – se hvilke hustyper på www.ebk.dk De 5 kundeløfter Hos EBK HUSE A/S er det vigtigt, at kunderne altid er tilfredse, derfor har de 5 kundeløfter: 1. De er grundige De gør sig meget umage med at spørge ind til hvilke drømme, du har for din bolig, dit behov og dit budget – så de sikrer sig, at du får et hus, der matcher dig. De tilbyder altid et gratis tjek af grunden, så dit hus får den optimale placering og det mest optimale design. De opsummerer det hele, før de går videre i processen. 2. De giver et gennemsigtigt tilbud De er grundige i sin rådgivning om økonomi og informerer også om de omkostninger, der ikke direkte vedrører huset – herunder miljørigtig nedrivning og bortskaffelse af det gamle hus, undersøgelse af jordbunden og lignende. Prisen er fast og de opsummerer alt i et detaljeret tilbud, så du ikke får nogle overraskelser – og så går de aldrig igen, før de har din fulde accept. 3. Dit personlige team af specialister Du bliver tilknyttet dit personlige team af specialister, der alle har fokus på din tilfredshed og trykhed. At bygge et hus er en lang proces, og derfor opdateres du løbende – også hvis der skulle opstå udfordringer undervejs – og så har EBK HUSE A/S altid et løsningsforslag klar. 4. Fast leveringstidspunkt Det er vigtigt for EBK HUSE A/S at overholde den aftalte deadline og med over 45 års erfaring i branchen ved de, at deres kompetente samarbejdspartnere og leverandører kan leve op til den standard – nemlig at alt er klart til tiden. 5. De leverer, det de lover EBK HUSE er stolte, når nøglen endelig udleveres, og du har et nyt hus. De gennemgår huset sammen med dig og findes der eventuelle fejl og mangler, bliver de udbedret af serviceafdelingen. Besøg EBK HUSE A/S´stand i Byggecentrum og oplev mange af de fine udstillede fritidshuse.
Etex Nordic A/S Etex Nordic A/S er en del af Etex Group – en global familieejet belgisk virksomhed, der på verdensplan beskæftiger mere end 14.500 medarbejdere. Etex Group opfandt og udviklede tilbage i 1905 de første fibercementløsninger og har mere end 100 års erfaring i at udvikle og producere bæredygtig facadebeklædning i fibercement af høj kvalitet. Vi har dermed specialiseret viden, som hjælper dig med at vælge mellem vores fordelagtige og bæredygtige løsninger – hvad enten der er tale om renovering eller nybyg, privat bolig eller sommerhus eller det store offentlige byggeri. Tilbage i 2005 købte Etex Group den danske virksomhed Ivarsson A/S, som var de første i Norden, der introducerede facade- og tagbeklædning i fibercement under produktnavnene Ivarplank og Ivarcem. I 2017 valgte Etex Group at tage skridtet fuldt ud, og udfase Ivarsson-navnet, for istedet at kalde virksomheden Etex Nordic. Sidenhen er virksomheden vokset og er i dag nordisk leverandør af facadebeklædning – stadig under den velkendte Ivarsson-kvalitet. I dag hedder vores produkter og materialer ikke længere Ivarsson til fornavn, men Cedral, der er facadebeklædning til private, og EQUITONE som er vores fibercementplader, der primært anvendes til facader på større byggerier. Produkterne er kun blevet endnu bedre med årene, da vi årligt investerer millioner af kroner i videreudvikling af vore fibercementmaterialer – til glæde og gavn for nordiske kunder – hvad enten der er tale om store offentlige byggerier eller private boliger. Derfor vælger flere Cedral og EQUITONE: Bæredygtige produktion Fuld miljøvaredeklaration FSC certificerede cellulose fibre Ubrændbart materiale (A2-s1, d0 Minimal vedligehold Over 50 års produktlevetid Kontakt os Hos Etex Nordic er vi klar med professionel rådgivning, og sammen finder vi den helt rigtige løsning til lige netop din bolig. For yderligere information kontakt os på +45 7366 1999, hvor vi sidder klar ved telefonen alle hverdage mellem 8-14 eller læs mere på www.cedral.dk og www.equitone.dk
EvolutionParts gør hverdagen nemmere EvolutionParts har fokus på kvalitet og sælger derfor specieltudviklede produkter – blandt andet den populære no. 1 vandlås. Vandlåsene har til hovedformål at lette hverdagen for alle. Vandlåsen hjælper til at undgå at dit afløb stoppes af hår og slam og så er vandlåsen selvrensende, så du behøver ikke at hive gummihandskerne frem og dykke ned i afløbet for at gøre det rent. EvolutionParts handler primært med grossister og byggemarkeder, men du kan som privatperson også købe den populære vandlås direkte via deres hjemmeside. I videoen herunder kan du se hvordan du nemt selv kan montere vandlåsen!  
Historien om Fakro  Fakro er en familieejet polsk virksomhed, som blev etableret i 1991 af Ryszard Florek. I mere end 30 år har de som international koncern arbejdet med at levere produkter af højeste kvalitet til koner over hele verden. Udover ovenlysvinduer og tilbehør, producerer Fakro en lang række produkter til hele byggebranchen på sine 13 europæiske produktionsfaciliteter. I Danmark blev Fakro etableret i Herning i 2013 af Jon Tougaard og et lille hold af professionelle fra den danske vinduesbranche. Fakros ekspertise er især ovenlysvinduer, hvor de er verdens anden største producent og de sidder på ca. 15% af markedet af ovenlysvinduer i verden. Mission og vision Fakro er en af de mest dynamiske og hurtigstvoksende vinduesproducenter i verden – og det skyldes blandt andet af Fakros produkter er holdbare, funktionelle, sikre og energieffektive. Den høje kvalitet sørger for, at produkterne integreres i det moderne byggeri over hele verden. Fakro er dermed med til at forbedre livskvaliteten for rigtig mange mennesker i verden. Innovation er også vigtigt for Fakro, og netop innovation har været med til at gøre Fakro så hurtigtvoksende. Derudover er miljøvenlighed og energieffektivitet en vigtig mærkesag for Fakro. De mener nemlig at de har et medansvar for at sørge for at byggeriets løsninger er mere bæredygtige og miljøvenlige. Derfor har de sat sig et mål for at skabe sundere boliger, hvor de har introduceret innovative løsninger, såsom automatisk ventilation, solfangere og energieffektive ovenlysvinduer. I Fakros stand i Byggecentrum kan du opleve de innovative ovenlysvinduer og finde ud af hvilke der passer ind i lige netop dit hjem!
FancyFences            design by Wico Timber STØJHEGN – HAVEHEGN FancyFences tilbyder støjhegn og havehegn til både privatkunder og professionelle. Vi tilbyder endvidere opsætning af vores støjhegn, hvortil der uomtvisteligt kræves en særlig professionel opsætning. For bestillingsvare er der mulighed for at tilbyde hegn i alle farver samt tilpasse hegnenes mål. For lagervare gælder vor gængse standardmål/-farver. I alle hegn indgår træ som vores kerneprodukt. Træ er et af de ældste grundmaterialer på jorden og er fortsat den dag i dag et af de bedste og mest bæredygtige materialer at anvende til hegn. På baggrund af Wico Timbers mange års viden om træs forskelligartede egenskaber og om kundernes krav designer vi kontinuerligt bedre og mere miljørigtige kvalitetsprodukter baseret på vores kærlighed til træ. Vores mest fancy designs er mønsterbeskyttet i EU. Vi byder alle velkommen på vor udendørs udstilling nr. 55 i Byggecentrum.
Design og historie hos FDB Møbler Middelfart Hos FDB Møbler Middelfart er de stolte af at kunne præsentere hele FDB Møblers sortiment i deres butik på Sofiendalvej i Strib/Middelfart. I sortimentet finder du udover de smukke møbler også boligtekstiler og boligtilbehør til dit hjem eller virksomhed. FDB Møbler Middelfart er en selvstændig butik ejet af Middelfart Brugsforening. Butikken åbnede dørene første gang den 1.marts 2017. I Byggecentrum kan du opleve et udvalg af vores møbler på vores stand. Møbler skal give plads til mennesker Med den filosofi har FDB Møbler siden starten i 1942 leveret smukke og funktionelle møbler til kunderne. I 2022 kan de fejre 80-års jubilæum. Så er I på jagt efter jeres nye spisebord og stole, den nye sofa eller en god løsning på entreen? Så har I rig mulighed for at samle god inspiration til indretningen af hjemmet i FDB Møbler Middelfarts stand i Byggecentrum. På alle udstillede møbler i Byggecentrum kan du scanne en QR kode og se mere om varen på vores website. Hos FDB Møbler Middelfart handler du lokalt FDB Møblers butik er lokal for Middelfart. Du handler med Yvonne og Jørgen – og de garanterer dig den bedste rådgivning og service, når du skal finde de møbler, der passer perfekt ind i din bolig.
Fibo brænder for nyskabelse og den skandinaviske livsstil. Derfor kombinerer de de naturlige, rå elementer, med det stilfulde. Du kan vælge imellem en palette af forskellige designs, strukturer og farver – bliv inspireret til kreativitet og dekorer dit hjem med de nyeste tendenser i skandinavisk design. Byg et kvalitetsbadeværelse eller køkken med vægpaneler fra Fibo Fibo udvikler konstant sine produkter, og fokuserer på at tilpasse produktet efter hvad kunderne ønsker. Du kan selv mix og match kombinationer, så det passer ind i netop dit hjem – design og kvalitet går hånd i hånd. Fibos paneler er godkendt i henhold til de gældende vådrumsforskrifter, og alt arbejde med membraner, gips og fliser bliver overflødigt – for panelerne skrues direkte på eksisterende vægge eller på et skelet af regler eller forskalling. Panelerne er ligeledes nemme at beskære og tilpasse til netop dine vægge – alle panelerne leveres med Fibos patenterede og unikke Aqualock, og så er de også nemme at montere! Den holdbare og glatte paneloverflade kan både tåle direkte vandsprøjt og store temperatursvingninger, og så er den hurtig at tørre af og nem at holde ren. Følg Fibos enkle monteringsanvisning, og så er du sikret et resultat, der varer i årevis! Besøg Fibos stand i Byggecentrum, og bliv inspireret til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt!
Frøslev er en dansk, familieejet virksomhed, hvor de lever og ånder for træ. De hjælper deres kunder med at skabe bæredygtige- og innovative løsninger. Frøslev tilbyder et bredt sortiment, med over 1000 forskellige kombinationsmuligheder af profiler. Som standard tilbyder de Fyr, Gran, Sibirisk Lærk, Western Red Ceder, Eg og Douglas – men de tøver ikke med at hjælpe sine kunder med ønsker herudover. Se nyeste terrassekatalog lige her  Træet leveres ubehandlet eller behandlet – enten malet, trykimprægneret i grøn og brun og derudover brandimprægneret i EU-Brandklasse B i henhold til standarden EN 13501. Frøslev synes at miljøet er vigtigt, og derfor leverer de både FSC og PEFC certificeret træ – og profiler i Heatwood og Flamewood, der er alternative imprægnerings- og overfladebehandlinger. På Frøslevs stand i Byggecentrum kan du se et stort udvalg af træsorter, samt forskellige profiler – det gælder både terrasser, hegn og facadeløsninger. Alle produkterne sælges gennem forhandlere, så du skal derfor kontakte en af dem, hvis du er interesseret i Frøslevs produkter. Du kan se listen over alle forhandlere her. Yderligere kan du læse, hvordan Frøslev sørger for at opretholde kvaliteten i deres bæredygtige byggematerialer her.
Geberit har aktiviteter verden over og er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi- og badeværelseskeramiksektorerne. Produktionskapaciteten omfatter 30 produktionsanlæg, hvoraf de 6 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz, og Geberit har mere end 12.000 medarbejdere i over 50 lande. 3 nye lækre møbelserier i udstillingen XENO2 Geberit Xeno2 er indbegrebet af minimalistisk design og kombinerer tydelige linjer med bløde former. Det smalle design, underskabene uden håndtag og muligheden for at kombinere forskellige moduler gør møbelserien både praktisk og alsidig. Alle håndvaskene er uden overløb, og både håndvaske og toiletter i Xeno2 serien er belagt med KeraTect® glasuren, der gør det yderst rengøringsvenligt. Møblerne fås i klassisk hvid i enten mat eller højglans samt greige eller scultura-grå. Xeno2  Smal pasform Underskabe designet uden håndtag med push-open funktion Underskabe og spejle med integreret LED-lys Skjult overløb i håndvasken KeraTect® rengøringsvenlig glasur Rimless toiletter med QuickRelease sæde Farver: hvid højglans, hvid mat lakeret mat, greige eller scultura-grå Mål: 40 – 160 cm Består af: møbler, håndvaske, toilet, bidet og spejle ONE Geberit ONE kombinerer sanitær knowhow med godt design. Det innovative, væghængte toilet er takket være TurboFlush skylleteknikken yders støjsvagt og er samtidig meget rengøringsvenligt. ONE toilettets særlige kendetegn er dog dets fleksibilitet, når det kommer til installationshøjden. Toilettet kan efterjusteret +3 cm/-1 cm uden at bryde installationsvæggen ned. ONE: Toiletsæde med QuickRelease og soft close TurboFlush skylleteknik Højdejusterbar: +3 cm / -1 cm Farver designafdækning: hvid eller blankforkromet CITTERIO Geberit Citterio er designet af italieneren Antonio Citterio, der kombinerer usædvanlige former med specielle materialer. Citterio serien er kendetegnet ved enkel, tidløs elegance og høj kvalitet, der blandt andet giver sig til kende ved de moderne bordstående håndvaske, der skaber god opbevaringsplads i møblet. Alt porcelæn er desuden belagt med KeraTect® glasuren, der gør den meget rengøringsvenlig. Møblerne er skabt i en kombination af træ og glas og fås i enten taupe glas/eg beige eller sort glas/eg gråbrun. Citterio: Særlig glat finish Bordstående håndvaske giver god opbevaringsplads i møblet Skjult overløb i håndvasken og Clou bundventil KeraTect® rengøringsvenlig glasur Rimfree® toiletter og bideter Frontplader i glas og møbler i træ Farver: taupe glas/eg beige eller sort glas/eg gråbrun Mål: 45 – 120 cm Består af: møbler, håndvaske, toilet, bidet og spejle  
Om Grey Water Solution Med et GWS ONE investerer du i en bærdygtig fremtid for dig de kommende generationer. Systemet genanvender 70% af brusebadet til skyllevand i toilettet. Det svare til over 100 liter vand om dagen for en familie på 4. Yderligere spares også hele 73% energi, da vandet ikke skal pumpes op fra undergrunden. Du sparer derfor en masse godt drikkevand. Anlægget har tjent sig hjem på 5,5 år, så der er også økonomisk en gevinst. Alt foregår automatisk, så du skal ikke gøre andet end rengøre filtre og beholder en gang imellem. Systemet er udviklet og patenteret i Danmark og der bruges fortrinsvis Danske leverandøre. Når du køber en GWS ONE er du med til at skabe Danske arbejdspladser. På standen kan du opleve Oplev hvordan systemet kan indbygges simpel i et badeværelse, uden det kræver en masse plads. Yderligere er information omkring produktets funktion, og hvorfor du skal værne om dit drikkevand. Her kan produktet købes Produktet køber gennem hjemmesiden https://greywatersolution.dk/kontakt Bemanding af standen i Byggecentrum Vi vil være til stede i forbindelse med messer. Ellers kan vi kontaktes via telefon og mail. Besøg Byggecentrum – Planlæg dit besøg her.
Historien bag GROHE GROHE blev grundlagt i 1936 af tyskeren Friedrich Grohe og har mottoet “Pure Freude an Wasser”, som betyder “Ren glæde i vandet”. GROHE er verdens førende udbyder af sanitære løsninger, og så er de et globalt brænd, der dedikerer sin tid til at bringe innovative produkter til markedet. I mange årtier har GROHE været dedikeret til sine brandværdier: teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed. Alle GROHEs fabrikker gør brug af en høj præcisionsteknik, for at sikre, at den høje standard overholdes. Derfor kan GROHE forsikre dig om, at deres produkter lever op til de mest kompromisløse krav i form af håndværk og funktionalitet. Bæredygtighed hos GROHE GROHE siger “Vand er grundlaget for liv og samtidig en kilde til afslapning og glæde. Hver dråbe af denne vigtige ressource bør håndteres med omhu” og derfor er bæredygtighed vigtigt for dem. Den stigende befolkning fører til mere urbanisering, der fører til et større vandforbrug og et skiftende miljø, som skaber udfordringer. Som førende brand indenfor sanitære løsninger har GROHE taget disse udfordringer op. Deres intelligente løsninger vil øge nydelsen forbundet med vand, samtidig med at de rykker til grænserne for innovation. Du kan få 17 tips til hvordan du sparer på vandet lige her.  I GROHEs stand i Byggecentrum kan du se mange af deres sanitære løsninger og blive inspireret til hvordan du skal indrette dit drømmebadeværelse eller drømmekøkken.  
Besøg Byggecentrum – Planlæg dit besøg her.
Detaljer for badeværelset Habo er virksomheden fra byen med samme navn. Smedeværkstedet, der har udviklet sig til en af Nordens ledende virksomheder inden for bæredygtige funktionelle beslag og indretningsdetaljer. Med mere end 100 års erfaring fortsætter vi med at udvikle os med en følelse for design og opmærksomhed for detaljer. Forny badeværelset, enkelt og med stor valgfrihed. I vores nye brede badeværelsessortiment findes detaljerne der gør såvel funktionen som stilen komplet. Små forandringer, der gør en stor forskel. En ny bruser bidrager til oplevelsen af dit badeværelse, både med sit udseende og den følelse, man får, når man mærker vandets stråler. Find den funktion, du søger, blandt loftsbrusere, håndbrusere og brusersæt i forskellige udførelser. Alle vores brusere er udstyret med en valgfri vandsparefunktion. I badeværelset, ligesom i alle hverdagens miljøer, står vi for både funktion og design, og bidrager med omtanke og sans for detaljer, der gør din hverdag lidt finere og enklere. På Habos stand i Byggecentrum kan du opleve et bredt udvalg af vores badeværelsestilbehør. Bliv inspireret til det rigtige valg, der passer til dit nye badeværelse.
Kvalitet, der kan mærkes Et drømmebadeværelse gør dig glad om morgenen og får dig til at slappe af om aftenen. Hvis du endnu ikke rigtig ved hvordan det skal se ud, er det ikke noget problem: Du kan få inspiration til både det private spa, det lille toilet eller til det store badeværelse. Hansgrohe er passionerede omkring kvalitet – og du mærker straks kvalitet, når du prøver et produkt fra hansgrohe, for eksempel når du tager brusebad eller vasker hænder. Derfor har hansgrohe fire kvalitetsbegreber: produktkvalitet, designkvalitet, produktionskvalitet og servicekvalitet. Produktkvaliteten går ud på at producere sikre og stabile produkter, som du kan stole på, og som er udviklet til at holde i mange år. Hansgrohe-kvalitet betyder også: brugervenlighed, nem montering, intelligent funktionsmåde og teknologier, der giver dig mere værdi i hverdagen. Designkvaliteten indebærer et fremragende design, der aldrig bliver for gammelt – så selv efter mange år, er dit hansgrohe-produkt stadigvæk moderne. Produktionskvaliteten handler om at når der produceres, så sætter hansgrohe fokus på at udvælge de rigtige materialer og sørge for, at medarbejderne har gode arbejdsbetingelser. En anden mærkesag er, at miljøet spiller en vigtig rolle, når der produceres, hvorfor hansgrohe altid forsøger at gøre sin produktion mere miljøvenlig. Servicekvaliteten indebærer, at dørene altid står åbne for dig – du kan for eksempel opleve mange armaturer fra hansgrohe på deres stand i Byggecentrum. Besøg Byggecentrum – Planlæg dit besøg her.  
Haubjerg Madsens stand er fyldt med Schellevis produkter til udendørs brug.
Hos hegn.as byder vi dig velkommen til en inspirerende udstilling, hvor du kan opleve et udvalg af vores innovative løsninger til indretning af dit uderum. Vi er stolte af at tilbyde et bredt spektrum af bæredygtige produkter, der passer til enhver smag og behov. I vores udstilling kan du blandt andet se vores imponerende shelters, som er perfekte til at skabe hyggelige og funktionelle uderum. Derudover præsenterer vi et udvalg af vores smukke og robuste hegn samt trævarer, som giver dig mulighed for at bygge dine egne projekter. Vi viser også en af vores populære bålhytter, der er ideel til at skabe samlingssteder i haven. Vi specialiserer os i alt inden for rundt træ og kan levere trævarer i præcis de dimensioner, du har brug for. Hvis du ikke finder den rette størrelse i vores standardudvalg, kan vi i samarbejde med et dansk savværk om at skræddersy løsninger efter dine specifikke mål. Kom og oplev vores udstilling og lad dig inspirere af vores mange muligheder for at skabe et unikt og bæredygtigt uderum. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at finde de perfekte løsninger til dit projekt.
Drivhuse og pavilloner Hobbydrivhuse startede produktionen og salg af drivhuse tilbage i 2002. De havde erfaret, at kvalitetsdrivhuse og pavilloner var relativt dyre, og derfor greb de muligheden for selv at konstruere og producere egen modeller, for at sælge dem direkte til slutkunden – modsat andre producenter, der i dag sælger deres drivhuse igennem byggemarkeder. De så muligheden i at kunne tilbyde kunder et drivhus eller en pavillon i høj kvalitet, og samtidig bevare en konkurrencedygtig position på markedet. Og det har vist sig at være en stor succes – der er sket en mangedobling af salget siden opstart, og i dag har Hobbydrivhuse en stor markedsandel i Norge og Sverige, hvor der stilles endnu højere krav til produkterne pga. det hårde klima og de store snemængder.  I Hobbydrivhuses stand i Byggecentrum kan du se flere eksempler på smukke drivhuse og pavilloner, og samle en masse inspiration til hvad der er det bedste valg til din have.
Innovative løsninger fra Hörmann På markedet for bygningselementer hører døre, porte, karme og åbnere i dag sammen med navnet Hörmann, for Hörmann-gruppen er Europas førende udbyder. Det har man opnået med årtiers vedvarende vækst i et familieforetagende, der har stor fokus på innovation, kvalitetsgaranti og nærhed til kunderne. I dag ledes Hermann-gruppen af tredje og fjerde generation af firmaets grundlægger – nemlig barnebarn og oldebarn af August Hörmann. Hörmann producerer og installerer porte, døre, karme og åbnere – blandt andet til din garage. Hörmann har et bredt udvalg, og garanti noget, der passer ind i dit hjem. Du kan i Hörmanns prisberegner udregne præcis hvor meget din nye garageport koster. Prøv den her. I Hörmanns stand i Byggecentrum kan du se flere eksempler på smukke garageporte, og finde ud af hvilken der passer til dine behov og passer ind i dit hjem.
Hvad er fordelene ved vægpaneler fra Huntonit? Huntonit producerer færdigmalede miljøvenlige vægpaneler, og de fås med forskellig overfladestruktur samt i forskellige farver. Panelerne er lette at montere, og er forsynet med fer og not, med henblik på skjult montage. Panelerne kan benyttes både til renoveringsopgaver og til nybyg, og de er nemme at håndtere, eftersom de er tynde. Huntonit vægpaneler kan monteres i alle husets rum, selv i vaskerum og badeværelse – med undtagelse af selve vådzonen, fordi panelerne tåler fugt. De er dog ikke vådrumssikrede, så det kræver, at der er god ventilation på badeværelset. Panelerne er slag- og skruefaste, og det er derfor muligt at montere spots i loftet eller små boghylder eller lamper, direkte på væggen. ​Huntonit produceres i Norge og er derfor af norsk kvalitet, der holder mange år ud i fremtiden – uanset hvilket materiale, du vælger dem i. Hvis du vil opleve Huntonits flotte miljøvenlige vægpaneler skal du besøge Byggecentrum!  
Fremtidens akustikloft – Når akustik møder æstetik Hos Hz Acoustic skaber vi god akustik, og for os er akustik ikke blot et spørgsmål om lyd. Det er et spørgsmål om livskvalitet. For det påvirker os, når lyd bliver til støj – om det er i køkkenet, stuen eller på børneværelserne, hvor lyd kastes rundt på hårde overflader. Vores akustikloft er et glat hvidt loft bestående af en perforeret gipsplade påført en specialudviklet lydabsorberende akustikpuds. Resultatet er et fuge- og samlingsfrit loft med en smuk ensartet overflade, som man kender det fra et gipsloft med filt uden struktur. Vores usynlige akustikloft er til dig, hvad enten du skal bygge nyt eller renovere. Behagelig lyd og pris Loftet har eminente støjdæmpende egenskaber og absorberer 60-70 procent af lydene i dine rum, hvilket giver en særdeles behagelig rumoplevelse – det kan du opleve på vores stand i Byggecentrum. I loftet kan der indbygges alle former for lamper, lysskinner, højtalere og så videre. Prismæssigt ligger akustikloftet på samme niveau som et traditionelt gipsloft med malet filt, og er derfor et stærkt alternativ i hele huset. Også på badeværelset. Meningsfuldt produkt Opstår der skader eller misfarvninger kan overfladen nænsomt repareres på stedet uden udskiftning af hele overfladen. Vel at mærke en reparation, der fuldstændig bevarer den akustiske virkning, uden at det efterfølgende kan ses. Dette giver vi 5 års garanti på. Du slipper således for at udskifte hele overfladen. Det giver mening. Både for din pengepung og for kloden. Et grønt valg, som er til at betale Bæredygtighed er en integreret del af Hz Acoustics DNA, og vi leverer b.la. lofter til Green Building Council – byggebranchens egen medlemsorganisation, der certificerer grønne byggematerialer. Vores akustiksystem er fremstillet af genbrugsmaterialer og produceres primært i Danmark. Den glatte puds består af plantefibre og indeholder bunden CO₂. Vores gipsplade består af 30 pct. genanvendt gips og kan genanvendes 100 procent. Akustikloftets materialesammensætning og egenskaber forbliver de samme over tid. Dette sikrer en uovertruffen holdbarhed. Og det giver mening – både økonomisk og miljømæssigt. Vi er altid til stede på standen, når Byggecentrum holder Åbent Hus. Tjek Byggecentrums kalender og find datoerne for Åbent Hus her. For mere information om vores produkter skriv til info@hzas.dk eller ring 28494127. For tilbudsgivning og pris kontakt vores dygtige installatør Kristian Raunkjær 50222313. Se mere på hzas.dk eller download vores brochure her.   Læs omkring nogle af HZ Acoustics produkter, der har bæredygtighed i fokus her.   Lyt til podcasten med Drømmevillaen, hvor Helge fra HZ Acoustic er i studiet og tale om akustik.
Det hele startede i det sydlige Sverige for over 100 år siden. I 1887 mødtes geologen Gerard de Geer og dyrlægen Abelgard Nielsen ved kalkstenbruddet nær søen Ivsjön. Sammen opdagede de lime og kaolin, og snart begyndte Nielsen, der var iværksætter, Iföverken. Mange af de tyske arbejdere havde vanskeligheder med at udtale Ivösjön med en svensk “v”, derfor er det tyske “f” stadig i vores firmanavn i dag. Der er sket meget siden da. Men meget er også det samme. I dag produceres alt på hypermoderne fabrikker, men det vigtigste er stadig håndværket. Alle produkter bliver inspiceret af erfarne fagfolk, for at sikre, at kun kvalitetsprodukter forlader fabrikken. Porcelæn er stadig det materiale, vi synes bedst om. Ikke fordi det er det billigste eller nemmeste at arbejde med, men fordi det er det bedste.
Digitalt låsesystem – intet batteri og ingen bekymringer iLOQ S10 er det eneste elektroniske låsesystem i verden, som er skaber elektricitet via nøgleindsættelse – og derfor ikke kræver hverken kabler eller batterier. Systemets er yderst fleksibelt og sikrer et højt sikkerhedsniveau af alt fra hoveddøre til sikkerhedsskabe. iLOQ S10 kan desduen udvides til at kunne fjernbetjenes. iLOQ S10 er kompatibelt med moderne skandinaviske låsekasser og kræver ingen ændringer af døren. Låsene kan installeres, så snart dørene er sat op. Herudover er vedligeholdelsen af systemet omkostningseffektivt, da låse og nøgler fungerer uden batterier eller kabler.
Skræddersyet wellness til dig INUA er en stolt europæisk familieforretning og er en wellnessvirksomhed, der er engageret i at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger for at føre et sundt og tilfredsstillende liv. INUA mener at wellness er en af grundpillerne i livskvalitet – og fører til bevidst selvudvikling. De ønsker at inspirere dig til at tage dit helbred og din livsgrlæde i egen hånd og skabe en livsstil, der inkluderer wellness. På INUAs stand i den udendørs udstilling i Byggecentrum kan du opleve: To vildmarksbade En finsk sauna En kombisauna (finsk og infrarød)
Eksklusive facadedøre JE-Træ forhandler udvendige døre og indgangspartier i dansk design, som er produceret af Vahle. De producerer eksklusive facadedøre, der komplementerer dig og dit hjem. JE-Træ vælger design, tryghed og holdbarhed højt – og det er vigtigt at døren overholder krav til indbrudssikkerhed, energieffektivitet og støjdæmpning – så når du handler hus JE-Træ får du en dør, der skaber en tryg og rolig atmosfære i dit hjem. Din facadedør er det sidste du rører, inden du forlader dig hjem – og det er også det første du ser, når du kommer hjem. Det er også i indgangspartiet at du modtager dine gæster, og det er her du tager afsked med dem. Døren skal komplementere dit hjem – og med en dør, der udtrykker din personlighed, sikrer du det vigtige førstehåndsindtryk af dit hjem og din personlighed.
Jensen Motor tilbyder salg, service og reparation af robotplæneklippere af mærket AMBROGIO samt et stort udvalg af have- og parkmaskiner til både private og professionelle.  AMBROGIO har markedets bedste programmering og længste aktionsradius – fra 400 til 30.000 kvm. Sikrer at alt fungerer, som det skal Hos Jensen Motor er god kundekommunikation alfa og omega. Derfor tilbyder Jensen Motor bl.a. demo-opstilling ag plæneklipperen hjemme hos dig, så du bliver fortrolig med robotten og får et realistisk billede af, hvad den kan. Og skulle den mod forventning ikke virke efter hensigten, så annulleres handlen uden omkostninger for dig. Herudover sørger Jensen Motor for kompetent vejledning, programmering og installation, så plæneklipperen er tilpasset dig som bruger og det område, den skal fungere i. Du kan vælge mellem selv at programmere robotten via din mobiltelefon eller en 100 % automatiseret løsning. Begge dele inkluderer en høj grad af sikkerhed, idet AMBROGIO, som den eneste på markedet, er er udstyret med en special afskærmning af kniven. Aftal en demonstration i Byggecentrum Er du interesseret i at høre mere, så aftal et møde på standen med indehaver af Jensen Motor, Ejgil Jensen på: 21 27 13 92.   Besøg Byggecentrum – Planlæg dit besøg her.
Danmarks førende leverandør af hegn på internettet Jima Hegn A/S er Danmarks førende leverandør af hegn på internettet og leverer til både privat- og erhvervskunder over hele Danmark. Virksomheden Producerer og leverer flere forskellige typer hegn, herunder af træ, stål, komposit og mange andre materialer – Alle produkterne er lavet af høj kvalitet for at sikre en lang holdbarhed. Derudover tilbyder Jima Hegn også et bredt udvalg af porte, havelåger og lignende til have- og byggeprojekter. Hos Jima Hegn A/S har vi fokus på kvalitet, funktionalitet og æstetik i vores arbejde og vi sætter en ære i at designe hegnsløsninger, som er til rådighed for alle – uanset budget eller ønsker. Derudover bestræber Jima Hegn A/S sig også på at give en god kundeservice og hjælpe vores kunder med at gøre deres haveprojektet så nemt og overskueligt, som muligt. Stort udvalg og god service Vildthegn Systemhegn Stakithegn Plankeværk Raftehegn Panelhegn Noisecare
Jmkiil – kæmpe udvalg i hus- og haveartikler Indtil i år har Jmkiil primært solgt haveprodukter og skure via deres webshop. Men fra starten af 2019 udstiller virksomheden et udvalg af deres produkter i Byggecentrum. Virksomheden drives efter stærke sønderjyske værdier, hvor kunden altid er i fokus. Dette betyder bl.a., at: Den personlige service og produktrådgivning aldrig er længere end et opkald væk. Webshoppen er E-mærket, hvilket sikrer, at du handler på en kontrolleret og godkendt side. Du kan til enhver tid komme personligt i kontakt med os, hvis der skulle blive behov for det. Jmkiil har et godt arbejdsmiljø, som sikrer, at medarbejderne kan fokusere på at give dig den bedste service. Jmkiil.dk er etableret i 2012 og er et 100 % danskejet import- og handelsselskab med fokus på hus- og haveprodukter.  
Designet og produceret i Danmark Et massivt trægulv fra Junckers er ikke kun en gulvbelægning, men en indretningsdel, der sammen med øvrigt interiør skaber atmosfære og individuel stil i de enkelte rum. Gulvene er skabt, så de holder til generationers daglige brug og er lette at vedligeholde. De passer smukt ind i alle hjem. Alle Junckers trægulve og udvalgte træplejeprodukter er indeklimamærket. Det sikrer, at der ikke er kemiske stoffer i gulvet eller produkterne, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet. Gratis rådgivning i Byggecentrum Har du svært ved at finde ud af hvilket trægulv, der passer allerbedst til netop dig og din familie? Det kan være svært at træffe valget, og derfor tilbyder Junckers rådgivning på deres stand i Byggecentrum. Book rådgivning lige her. Læs hvor Junckers samarbejder mod en mere bæredygtig fremtid her.
Over 50 års erfaring i VVS-branchen K. Neerskov blev stiftet i 1964 af Klaus Neerskov og har over 50 års erfaring i VVS-branchen. I 1992 gennemgik K. Neerskov et generationsskifte, hvor Thomas Neerskov og Annette Neerskov indtrådte som ejere og derfor overtog driften af virksomheden. K. Neerskov forhandler et bredt udvalg af armaturer til dit badeværelse eller køkken i samarbejde med flere internationale producenter. Hos K. Neerskov finder du armaturer til køkken og bad fra førende europæiske producenter som f.eks. KWC, Bossini og Palazzani. K. Neerskovs udvalg er bredt – fra det meget luksuriøse til det helt enkle, og hvorvidt armaturet skal være standard i krom – eller måske mere vovet i sort eller andre overflader – så har K. Neerskov en løsning til enhver smag.
Svensk kvalitet Kährs er en svensk virksomhed, der blev grundlagt i 1857 i Nybro i det sydlige Småland – og i dag er Kährs en af verdens ældste og største gulvproducenter af parketgulve og trægulve. Kährs henter materialer fra de lokale skove og har stadig sin tekniske udvikling og design i Nybro. Kährs står for innovation og skaber slidstærke gulve i svensk kvalitet. I 1941 fik Kährs patent på det massive trægulv, som har lagt grunden for det moderne trægulv, som vi kender i dag. Parketgulv fra Kährs Kährs gulve giver et moderne touch til de traditionelle parketgulve og med unikke teknikker skaber de dimension og karakter. Kährs gulve findes i et bredt sortiment af miljøvenlige træslag – fra naturlige årer og farvekombinationer til kviste. Karakteren på træet er præcis lige så vigtigt for den samlede oplevelse af gulvet, som størrelsen på stavene er. Kährs mangeårige erfaring med produktion af parketgulve indebærer, at de kan tilbyde gulve i en lang række af forskellige designs og stilarter. Ethvert gulvs udseende afhænger af flere faktorer, som træsort, åretegning, knaster og lignende. Hvert træ byder på en mangfoldighed af farver og strukturer – og det giver Kährs mulighed for at fremstille trægulve med forskelligt udseende, alt efter hvordan man skærer træet. Kährs har også forskellige typer af overfladebehandling – og de er alle helt fri for opløsningsmidler. I Kährs stand i Byggecentrum kan du se en masse forskellige eksempler på trægulve, og finde ud af hvad der passer ind i netop dit hjem.  
Kvalitetsvarmepumper til fornuftige penge. Fås både luft til vand og vand til luft.
Håndværkerfremstillede vinduer og døre Klaaborg Vinduer og Døre blev oprindeligt grundlagt i 1919 som tømrer- og snedkerforretning, men i dag drives den af 3. generation, men udelukkende med fremstilling af vinduer og døre i træ. Hos Klaaborg er det stadigvæk et håndværk at fremstille vinduer og døre – og det indebærer egenproduktion i firmaets ca. 2500 m2 værksted, med en moderne maskinpark og egen beslåning og malerafdeling. Udover vores vinduer og døre, er vi også specialister det unikke håndværk af vinduer og døre til den gamle boligmasse, direkte efter Planstyrelsens, arkitektens eller den enkelte kundes ønske. Klaaborg Vinduer og Døre går meget op i sit håndværk – og de har med garanti vinduer og døre, der vil passe perfekt ind i dit hjem. I Klaaborgs stand i Byggecentrum kan du se vinduer og døre i flere forskellige stilarter og få inspiration til hvad der passer perfekt ind i dit hjem.
Med 33 års erfaring, kan du med garanti få den helt rette vejledning, så din ejendom lige får prikken over i’et med de helt rigtige udendørs klassiske lamper. I Byggecentrums udendørs stand viser Klassiske Lamper dig et udvalg af klassiske væglamper, murlamper, hængelamper i kæder, sokkellamper, bedlamper, havelamper og standerlamper til alle huse – lige fra små stråtækte huse, murmestervillaer, patriciervillaer, bondegårde, herregårde og slotte. Er du den kræsne køber med det klassiske hus, så har vi ganske enkelt det store udvalg til dine behov og ønsker – så din ejendom bogstaveligt talt skinner. På standen ser du også: Nostalgiske postkasser Eksklusive solure Facadeskilte   Kig forbi standen og lad dig drømme hen, hvor romantikken findes, og hvor nostalgien igen blomstrer og kan blive en del af dig. Få masser af inspiration Direktøren for Klassiske Lamper, Vibeke Gundersen, er udlært blomsterdekoratør hos Kgl. hofleverandør Erik Bering, og har naturlig sans for farver, dimensioner, indretning og udsmykning. Når hun er til stede på standen kommer hun gerne med gode råd og inspiration til, hvordan du giver dit hus og din have et smukt, klassisk og eksklusivt look. På vores smukke proprietærgård Grønhøjgård ved Slagelse har vi et endnu større udvalg, 250 m2 showroom og stort varelager. Se mere om Klassiske Lamper  Kundeudtalelser Klik her og hør, hvad vores kunder synes:     Har du brug for mere inspiration, så følg os på Facebook og på Instagram.
Kriss – oplev detaljen Kriss A.S. blev etableret med solid baggrund i og kendskab til VVS branchen, og er i dag et velkonsolideret firma med kompetente og kvalificerede medarbejdere, der altid tilstræber at give vore kunder optimal betjening og vejledning. Udover et omfangsrigt og alsidigt sortiment af håndklædetørrere, radiatorer og ventiler leverer vi også badtilbehør, kosmetik – og lysspejle, toiletsæder samt gastro armaturer. Mindre fugt og bedre indeklima Tørre, lune håndklæder, mindre fugt og et bedre indeklima i dit badeværelse er blandt fordelene ved en Kriss håndklædetørrer. Da mange huse i dag opvarmes med gulvvarme alene, kan den med fordel placeres i bryggerset, til den våde flyverdragt, som skal nå at tørre til næste dags morgen, den kan sidde i dit køkken/alrum til viskestykker, og en kølig sommerdag, når gulvvarmen er slået fra, er den ideel til at holde dine håndklæder i badeværelset tørre og lune. En håndklædetørrer til enhver stil Kriss håndklædetørrere er udviklet og designet specielt til det Skandinaviske marked. Vi designer og udvikler egne produkter, men arbejder også sammen med førende designproducenter i Italien. Dette samarbejde samt vores egen udviklingsafdeling gør, at Kriss kan tilbyde markedet det bredeste og mest varierede program i håndklædetørrere. Vi har alt, lige fra de helt tidsløse standard håndklædetørrere til de flotteste og mest fantastiske designs, der findes på markedet. Vi leverer håndklædetørrerne i rustfrit stål med matbørstet, silkemat eller højglanspoleret overflade, samt naturligvis håndklædetørrer i stål med forkromet eller lakerede overflader. Til alle radiatorer kan vi levere komplette ventilløsninger, der giver en perfekt og smuk installation. Vi har markedets største udvalg og de flotteste designs af ventiler, både til manuel regulering, men også med termostatregulering, alt efter hvilken løsning der er den rigtige for dig. Badtilbehør, der fuldender stilen Med vores store udvalg af Athena hylder og kurve kan du sætte dit individuelle præg på brusenichen. I dagligdagen er det rart med orden i brusenichen – det gør det nemmere at rengøre efter badet, når hele familiens shampooer og sæber er placeret i kurve eller på en hylde. Vi har kurve og hylder i mange størrelser og mange forskellige designs – nok til at dække hele familiens behov. Badekar og bruseløsninger Sidst men ikke mindst, har du ikke plads til både et badekar og en bruseniché? Fortvivl ikke. Vores Twinline løsning, giver dig et badekar med integreret bruseniché, så du både kan tage brusebad og karbad, selvom du ikke har alt for meget plads. Se meget mere på vores hjemmeside www.kriss.dk og www.twinline.dk
Et godt miljø både udendørs og indendørs er vigtigt. Vi er meget mere end markiser… Kvalitetsmarkiser ApS leverer pergolaer, markiser og udendørs solafskærmning i høj kvalitet og eksklusivt design. Så kort kan det siges men omfanget er måske større, end man lige regner med. Vi kan hjælpe dig med at afskærme for solen både på terrassen men også for husets vinduer, så du undgår overophedning. På terrassen kan vi også hjælpe med at afskærme for regn og blæst så du kan sidde afslappet og nyde udelivet i ly for vejret. Vi tilbyder pergolaer med aluminiumslameller i taget, pergolaer med vandtæt dug i taget, alt indenfor markiser til terrasse, butik og restaurant og så har vi et stort udvalg af udendørs solafskærmning som solgardiner/Fixscreens, vinduesmarkiser, fast solafskærmning med lameller eller skodder og meget mere… Du kan finde os i Byggecentrum hvor vi udendørs har udstillet en lille del af vores sortiment og har du brug for at se flere produkter, kan du finde dem i vores større og mere omfattende showroom på vores firmaadresse i Rødekro. Vi forhandler de meget stilrene pergolaer med lameller i taget fra Renson. Vi tilbyder Danmarks stærkeste program for markiser hvad enten det er til privat eller erhvervs-brug. Bemærk vi yder 7 års garanti på markiser fra Weinor. Udendørs solafskærmning er for mange uundværligt da det forhindrer overophedning. Vi tilbyder både mekanisk og fastsiddende solafskærmning. Kerneværdier Vores tre kerneværdier er Tryghed, Kvalitet og Design og disse fokuspunkter er også en del af vores logo. Vi føler at sammen med vores navn repræsenterer de tre kerneværdier rigtig godt hvad vi står for. Tryghed Det er vigtigt for os at vores kunder er trygge ved at handle med os. Det gælder både rådgivning, salg og service og ikke mindst operationer efter salget. Vi er her også hvis du har brug for hjælp, efter at vi har leveret en løsning til dig. Det er vigtigt for os at vi leverer den bedst mulige løsning ud fra de krav og ønsker vores kunder har. Vi sælger ikke noget “bare for at sælge noget” men siger hellere nej tak til en opgave, hvis vi ikke føler at løsningen er holdbar. Kvalitet Kvalitet er utrolig vigtig for os og ordet kvalitet er både en del af vores navn og vores kerneværdier. Vi har igennem tiden været flere leverandører i gennem og har været nødt til at udskifte dem, da kvaliteten ikke har været tilstrækkelig for vores niveau. I dag har vi efter vores helt klare holdning Danmarks stærkeste program. Rigtig mange skriver at de har en god kvalitet – og det er da klart at ingen direkte reklamerer med at de har en dårlig kvalitet. Vi kan 100% stå inde for vores kvalitet af både produkter men også montagen. Vi har måske det mest veldokumenterede produktsortiment i Danmark, så du som kunde faktisk har mulighed for at undersøge om der er hold i vores påstande om kvalitet. Design En meget vigtig faktor ved os og valg af leverandører, er at vi kan tilbyde et design der falder i den danske smag. Dette betyder at vi kan levere det vi gerne vil – nemlig flotte unikke løsninger der er fuldstændig tilpasset det enkelte hus. Jo mere vi kan ramme stilen på huset eller facaden jo mere giver det mening for os. Vi bestræber os på at levere en løsning hver gang, hvor vores kunder får et smil på læberne af glæde og gerne med “wow-effekten”. Vi kan levere løsninger der passer til huse i den minimalistiske stil eller løsninger med et lidt mere klassisk udtryk – alt afhængig af situationen.   Ud over vores 3 kærneværdier arbejder vi meget efter 2 andre værdier nemlig ærlighed og ordentlighed. Det vi leverer uanset i hvilken fase af processen man befinder sig i, skal være ordentligt. Og så holder vi hvad vi lover og løber ikke fra vores aftaler. Vi er overbeviste om at man kommer længst med ærlighed, så derfor kan du finde al nødvendig information på vores hjemmeside. Vi kalder ikke vores markiser vores egne navne men du kan som kunde fuldstændigt se, hvem der leverer til os og du kan også læse om vores leverandører på vores hjemmeside og hvorfor vi netop har valgt dem. Det er vigtigt at kunne tilbyde et design der passer til vores kunders ønsker. Her ses en Renson Camargue monteret i Frederikssund. Miljø Miljø og CSR er også vigtigt for os. Vi er bl.a. glade for at kunne tilbyde markiser med markiseduge der er lavet af genbrugsmaterialer. Og så er vi stolte over at kunne levere en kvalitet, som betyder at vores kunder nyder deres køb i lang tid. For os giver det ikke mening at købe en markise velvidende at den skal skrottes inden længe – desværre hører vi tit at interesserede vælger et meget billigere produkt med argumentet ”så må den holde så længe den kan”. Det mener vi ikke vi kan byde vores næste generationer – vi har trods alt kun en jordklode. Vi støtter op om velgørenhed så meget vi kan igennem flere kanaler. Bla. støtter vi fast Buy Aid hvor vi især støtter op om udsatte børn. Vi støtter jævnligt Kræftens bekæmpelse, En verden uden sklerose, LEV Sønderjylland mm. Modern Blue Basic dugkollektion fra Weinor byder på markiseduge der er produceret af 80% genbrugsmaterialer.
Din lokale ekspert i porte Leder du efter en skydeport, en garageport, en hangarport eller en hvilken som helst anden port? Hos Larsen Porte har de specialiseret sig i at levere porte i topkvalitet til private husejere, virksomheder samt til landbrug og industri. De specialdesigner alle sine porte til den enkelte opgave og kan derfor imødekomme hvert et ønske. Hos Larsen Porte finder du et bredt udvalg af: porte, garageporte, garagehejsporte, skydeporte, foldeporte til private, ledhejseporte, foldeporte til erhverv, portservice, gardinporte, hangarporte, porte til fjerkræ, hurtigporte, industriporte, rulleporte og specialporte. Så hus Larsen Porte har du mulighed for at finde lige præcis den port, du mangler til dit hjem. Larsen Porte har meget erfaring med at imødekomme personlige ønsker – og du kan derfor trygt gå til dem, uanset hvilken port du ønsker. De leverer porte, hvor de ikke går på kompromis med hverken æstetik eller funktionalitet. Alle porte fra Larsen Porte tilpasses specielt til huset, laden, hangaren eller hvor end du skal have en port. Derudover tilbyder Larsen Porte portservice og porteftersyn af både ældre porte og nye porte – og på den måde sikrer man altid en sikker drift og opretholder kravene fra Arbejdstilsynet – og så kan det også forhindre dyre driftsforstyrrelser. I Larsen Portes stand i Byggecentrum kan du se et udvalg af porte og blive inspireret til hvad der passer ind i dit hjem.
Liftup designer elevatorer og løfteplatforme til dit hjem Hos Liftup har vi fokus på at forvandle elevatorer og løfteplatforme fra at være redskaber, der løser en opgave for de få – til at være intelligente løsninger med et design, som kan integreres i alle typer bygninger, og som alle kan glæde sig over og benytte. Vores løsninger er mere end teknologi, du behøver – det er teknologi, du ønsker dig.   Vi skaber unikke, skræddersyede løsninger, hvor produktet hjælper mennesker og som er fuldt ud og elegant integreret i den eksisterende arkitektur. Du kan se EleNor og FlexStep  i Liftups udstilling: EleNor by Liftup EleNor bliver den første af en lang række af lift- og elevatorløsninger bygget i samme banebrydende koncept, som er baseret på en sikker og gennemtænkt konstruktion, og som giver utallige designmuligheder for individuel tilpasning af liften i bygningen. Elevatoren fra Norden, EleNor, imødekommer ikke kun tilgængelighedsbehovet fra kørestolsbrugere og gangbesværede, men også fra dem, der ønsker det lidt lettere i hverdagen. Det er meget få krav, der stilles til bygningen, når der skal forberedes til installation, så hjemmet kan fremtidssikres, husets værdi kan sikres eller der kan laves nemmere adgang til alle etager i alle bygninger. EleNor Open har en løftehøjde på op til 3 m.   EleNor lanceres snart i Danmark og demomodellen i Byggecentrum vil være en af de allerførste færdige modeller.   FlexStep by Liftup 2-i-1 løsningen FlexStep fungerer både som helt en almindelig trappe og – med et tryk på en knap – som en løfteplatform for gangbesværede og kørestolsbrugere. Platformsliften sparer en masse plads i forhold til, hvis der skal gøres plads til både trappe og lift i fx en smal korridor med et par trin. En lang række af design- og konfigurationsmuligheder gør det nemt at integrere trappen i din bolig, hvilket er en af de helt store forcer, løsningen har; den falder i et med omgivelserne. FlexStep har løftehøjde på op til 125 cm og kan konfigureres med 2-6 trin. Fælles for hele Liftups portefølge af løfteplatforme Stiller minimale krav til installationsstedet Et robust patenteret løfteprincip Dansk produkt i høj kvalitet Banebrydende, fleksibelt design Driftssikkre og servicevenlige løsninger Både indendørs og udendørs anvendelse Liftup er din partner i… Valget imellem alle modeller i vores komplette totalsortiment Opmåling og rådgivning om indbygningsmuligheder og design Installationen af elevatorliften Den efterfølgende lovpligtige godkendelse og vedligeholdelse Design din egen lift Se de mange standard designmuligheder og design din egen lift i Liftups produktkonfigurator her. Bemærk den bedste integration i bygningen er et spørgsmål om at få lagt eget gulv i liften, få den malet i den rigtige farve osv. Modtag tegninger på email efter få sekunder.   Læs mere om Liftups bestræbelser efter at bidrager til en mere bæredygtig fremtid her.
Byg nyt sommerhus med Lilje-huset A/S  Lilje-huset har siden 1970 bygget mere end 4.000 fritidshuse i Danmark og er en af landets største udbydere af fritidshuse. Vi tilbyder et bredt program af standardmodeller, som hver især kan tilpasses dine individuelle behov og ønsker. Besøg os i weekenden I Byggecentrums udstilling har vi opført 4 fantastiske og forskellige fritidshuse Nordsø Eksklusiv 102V, Nordsø Eksklusiv 84L, Nordsø Eksklusiv Romantik 89T og Nordsø Basis 60L-B. Udstillingshusene er åbne i weekenden, hvor du også har mulighed for at snakke med én af Lilje-husets byggerådgivere. Byggecentrums udstilling er placeret på Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart. Både adgang og parkering er gratis – og udstillingen er åben hver dag fra 10-17. Du har mulighed for at kigge ind af vinduerne i vores huse, de dage vi ikke er til stede med en konsulent. Se, hvornår der er en konsulent til stede i vores fritidshuse Se alle detaljerne på vores fritidshuse Så godt som et helårshus Du kan blandt andet opleve vinkelhuset Nordsø Eksklusiv 102V med 3 værelser, 2 badeværelser og bryggers – tættere kommer du ikke et lille helårshus. Her får du det hele og lidt til. Eksklusivt og minimalistisk I samme serie udstiller vi Nordsø Eksklusiv 84L, som er en af vores mest populære modeller. Et virkeligt lækkert og gennemtænkt familie hus uden spildplads. Nordsø Eksklusiv har fokus på lys og tæt kontakt til naturen. Store panorama-vinduer i stue og køkken sikre, at inde- og udemiljø næsten flyder sammen. Klassiske sommerhusstemning kombineret med et moderne udtryk og flot arkitektur. Eksklusivt og minimalistisk, men dog stadig et fritidshus. Romantisk nostalgi Du kan også få fornøjelsen af at træde ind i Lilje-husets nostalgiske fritidshus, Nordsø Eksklusiv Romantik 89T. Her er det romantiske sommerhus sat i fokus, hvor f.eks. sprossevinduer og vandret klinkbeklædning leder tankerne tilbage til en svunden tid. Huset oser af sommerhus og charme. Et meget velindrettet T-hus, der til fulde udnytter solens gang fra tidlig morgen til sen aften. Funktionalitet og enkelhed Sidst men ikke mindst, kan du opleve Lilje-husets nyeste kampagnemodel, Nordsø Basis 60L-B. Et veldisponeret funktionelt sommerhus, som rummer alt det nødvendige, men intet overflødigt – og så til den helt rigtige pris.   Download Lilje-Husets kataloger ved at trykke på billedet herunder:   Besøg Byggecentrum – Planlæg dit besøg her.
LIP Bygningsartikler A/S med hovedsæde i Nørre Åby, Danmark, har siden starten i 1967 produceret produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Produktprogrammet var fra starten fliseklæb og fugemasser, der siden hen er udvidet med produkter indenfor gulvspartelmasser, vandtætning, silicone, epoxy, spartelmasser m.m. Alle vores produkter er løbende under intern såvel som ekstern kvalitetskontrol, således at vi altid kan leve op til vores slogan: LIP – når der bygges på kvalitet! LIP Bygningsartikler A/S er i dag en international orienteret virksomhed. Som en del af Bostik får vi støtten og ekspertisen til at gøre LIP endnu stærkere, men samtidig holde fast i vores vestfynske værdier. Arbejdsmiljø og indeklima LIP har i høj grad fokus på at bidrage til et sundere arbejdsmiljø og indeklima. Derfor opfylder samtlige LIP-produkter omtalt i denne prisliste, de strengeste krav til egen emission, og bærer EMICODE EC1 PLUS mærket. Denne mærkning er håndværkerens og slut­brugerens sikkerhed og garanti for, at LIP´s ­produkter bidrager til et renere arbejdsmiljø og et forbedret indeklima. CO2 neutral produktion – Er vi den første i verden? LIPs produktion er nu blevet 100% CO2 neutral. Alt strøm vi bruger, kommer fra vindmøller, og vi varmer bygningerne op med CO2 neutral fjernvarme. Vi står altid klar med gode råd og kompetent vejledning! Læs her hvordan LIP Bygningsartikler vil gå den bæredygtige fremtid i møde her.
Skab et vidunderligt havemiljø Med natursten fra LITHOS kan du skabe et uderum og et vidunderligt havemiljø – og som er helt unikt. De unikke natursten er det perfekte valg til dig, der gerne vil bevæge sig væk fra den klassiske og til tider kolde og barske beton. Naturstenbelægning tilføjer nemlig det modsatte – varme og harmoni. LITHOS natursten kommer direkte fra indiske stenbrud og er perfekt til at skabe smukke haver. Naturstenene er inddelt i to kategorier nemlig sandsten og skifer. Naturstenfliser til haven kan stå imod alt vejr og kan med minimalt vedligehold stå som nye i mange år. Sandsten Når du ser på sandstenene fra LITHOS, så ser du et produkt, der har taget en lang rejse fra store stenbrud i Indien og til sidst ender på din terrasse, indkørsel, havesti eller i dit bed. Det er sten af høj kvalitet i farver og strukturer, der kan give en hvilken som helst have et unikt touch. Måske har du ikke set sandsten før – men sandsten stiger markant i popularitet i disse år – der er nemlig flere der har fået øjnene op for de unikke egenskaber, og som ser hvordan haveanlæg, terrasser, indgangspartier eller indkørsler kan få en større wow-effekt med de specialimporterede sten. Skifer Skifer er stenen, der viser at grå ikke nødvendigvis er kedeligt – men i den grad spændende. Med skifer får du en smuk natursten, der giver en følelse af luksus og eksklusivitet. Der er derfor ingen tvivl om, at du med skiferfliser kan tage din terrasse eller indkørsel til helt nye højder udtryksmæssigt. Udover at være en pæn sten, så er skifer også meget slidstærk og nem at vedligeholde – og når du køber skifer hos LITHOS, får du desuden et produkt, der er gennemtestet og konstateret frostsikkert hus Teknologisk Institut. På den måde sikrer du dig, at dine udendørs skiferfliser holder i mange år – til glæde for dig, dine gæster og din familie. I LITHOS stand i Byggecentrum kan du gå på opdagelse i både sandsten og skiferfliser og finde ud af hvilket udtryk du ønsker at bringe hjem i din have.  
Dine drømme – uden begrænsninger Hos Lux Outdoor er vi fleksible og projekter skræddersyes efter lige netop dine ønsker og behov. Alle overdækninger, solafskærmninger, udestuer og pergolaer er tilpasset dit hus, hvilket er med til at give et helt særligt præg. Lux Outdoor er med til at forlænge udendørslivet, som vi alle holder så meget af. Lux Outdoor Vi er en dansk forhandler, der sælger produkter i vores eget brand. Vi har samarbejdspartnere fordelt på flere fabrikker i Europa. Produkterne gør det muligt at forlænge dagene udendørs og nyde tiden sammen med familie og venner. Lux Outdoor tilbyder både råd og vejledning. Lige fra første ide til det færdige resultat. Løsningerne passer til din personlige stil: både med en masse features eller helt let og minimalistisk. Vi har til huse i Fredericia, men har i Byggecentrum en stor og flot udstilling, hvor vores produkter bliver vist frem, og hvor du kan se og føle dem, så du kan træffe de rigtige valg til dit uderum.  
Nyd livet udendørs Markilux er et af de mest anerkendte markise brands i Tyskland. I mere end 50 år har fokus været at skabe løsninger, der sikrer dig endnu større nydelse af din altan og terrasse. En markise giver dig et hyggeligt uderum, hvor du kan hygge sammen med familie eller venner. Design markiser fra markilux giver ikke kun skygge – de åbner op for nye måder at nyde livet. På varme dage afskærmer de fra solen og skaber en behagelig atmosfære – og på regnfulde dage afskærmer den dig fra regnen. Når du vælger en markilux design markise, så vælger du den bedste kvalitet – og en stilfuld afskærmning så du kan nyde dit uderum. Du kan udstyre din markise med forskelligt tilbehør, for eksempel design stærkt LED-lys eller effektive terrassevarmere, så du kan nyde dit uderum, selv på de køligere sommeraftener. På markilux´ stande i Byggecentrum kan du samle inspiration og finde ud af hvilken markise, der passer bedst ind i dit uderum.
Gulvbelægning i høj kvalitet Meltex Akustik gulve med og uden kliksystem er det nyeste inden for vinyl. Det er et slidstærkt produkt med en ekstra stærk kerne hvilket gør, at man kan lægge det på større arealer. Det er et vandafvisende produkt, som tilmed har en god gangkomfort og lyddæmpende effekt, som er med til at bidrage til neddæmpningen af akustikken i ethvert hjem med højt til loftet eller børn med fart på. Det er let at vedligeholde og grundet den stærke overflade er det yderst modstandsdygtigt over for fx klør på dyr. Find et gulv, der matcher dine behov Der er mange forskellige modeller at vælge imellem.  Med kliksystem fås det i en 7,5 mm udgave med korkbagside, som egner sig til næsten hele huset og har 30 års boliggaranti og 10 års erhvervsgaranti. Eller i en 4,5 mm version med foambagside som har 20 års boliggaranti og 5 års moderat erhvervsgaranti. Begge kan fås i plankeformat med en naturtro overflade, så det ligner træ eller i rustik flise format som kan give et mere råt udtryk. Begge gulve har et enkelt kliksystem og kan lægges på eksisterende gulve der har en ren og jævn overflade. Henvendt til erhvervsbrug kan løstlæggende akustikgulve fås i en 5 mm uden kliksystem. Grundet sin klasse 34 er dette velegnet til erhverv, dog skal gulvet skal fuldlimes og er let at rengøre. Alle gulvene kan føles lunt at gå på, men kan sagtens installeres på gulvvarme. Se video om produktionen af vores gulve:
Tiny houses fra Modullux er bæredygtige og dansk producerede. Du kan opleve modellerne SOLO og DUO i Byggecentrum. Hent brochure og prisliste her
Personlige garderobeskabe og skydedørsløsninger Hos Mogensen er specialist i fleksible, individuelle og gennemtænkte garderobeskabs- og skydedørsløsninger  – både til garderobeskabe, walk-in-closets, arkiv- og indbygningsreoler, hjemmekontor, bryggers, rumdeling og afskærmning af hvidevarer og varmeinstallation. Mogensen har markedets bredeste og dybeste skydedøre og garderobeskabe, og synes I da skal have glæde af et Mogensen garderobeskab i mindst 15-20 år, så derfor anbefaler de, at I anvender Mogensens omfattende erfaring via. forhandlernet til både rådgivning inden køb samt valg, indretning og design. Besøg Mogensens stand i Byggecentrum og kig nærmere på deres løsninger.
Nærvarme Danmark A/S (En del af SEF A/S) En seriøs, professionel og miljøbevidst luft- til vand varmepumpe leverandør.    Nærvarme Danmark A/S er en førende aktør inden for varmepumpeløsninger og bæredygtig opvarmning. Virksomheden tilbyder innovative og energieffektive løsninger til både private boliger og kommercielle bygninger. Med fokus på kvalitet, pålidelighed og miljøvenlighed er Nærvarme Danmark dedikeret til at levere varmeløsninger, der skaber en grønnere fremtid.   En af Nærvarme Danmarks kerneværdier er at gøre det let og tilgængeligt for kunderne at vælge bæredygtige opvarmningsløsninger. Et af deres tilbud er levering og installation af luft-til-vandvarmepumper på abonnement eller som købsløsning inklusive en fuld serviceaftale. Dette giver kunderne fleksibilitet og mulighed for at finde den løsning, der passer bedst til deres behov. Med Nærvarme Danmarks abonnementsmodel kan kunderne få adgang til en energieffektiv varmepumpe uden at skulle bekymre sig om investeringsomkostninger og vedligeholdelse. Ved at betale en fast månedlig pris kan kunderne nyde godt af den pålidelige og miljøvenlige opvarmning, som luft-til-vandvarmepumperne tilbyder. Samtidig er der også mulighed for at købe varmepumpen som en engangsinvestering og inkludere en fuld serviceaftale for at sikre optimal ydeevne og driftssikkerhed. Nærvarme Danmark A/S har et erfarent team af varmepumpe specialister, der står klar til at hjælpe med alt fra rådgivning og dimensionering til installation og service. Deres ekspertise sikrer, at kunderne får den bedst mulige løsning, der matcher specifikke varmebehov og bygningens og klimaskærm. Med Nærvarme Danmarks varmeløsninger får du en pålidelig og miljøvenlig opvarmning, der lever op til fremtidens krav om bæredygtighed. Med deres fokus på kvalitet, service og innovative løsninger er Nærvarme Danmark et ideelt valg for dem, der ønsker at skabe en grønnere og mere energieffektiv fremtid.   Beregn din pris på en købs- eller abonnementsløsning, med deres online varmepumpe beregner
Jensen i Middelfart er en moderne familievirksomhed med rødder og erfaring der strækker sig helt tilbage til grundlæggelsen i 1963. Vores arbejde består af alt fra opsætning af lamper og stikkontakter i privat hjem til komplicerede styringer i store industrier og virksomheder. Vores ekspertise omfatter også IHC, varmepumpeanlæg, hvidevareservice samt sikkerhedsinstallationer på industrianlæg. Hvad er Niels E. Jensen Få en kort introduktion til firmaet og i hvad vi kan gøre for dig.
Fremtidens smarte bolig Fuld kontrol med Niko Home Control Nu har du mulighed for at få fuldstændig kontrol over din bolig. Med Niko Home Control kan du betjene og overvåge belysning, varme, ventilation, gardiner og andre elektriske funktioner, uanset hvor du befinder dig. Dette sker via en central touch skærm, programmerede vægtryk eller en app på din smartphone. Du kan også få notifikationer ved hændelser i din bolig, hvis du ønsker dette. Det giver tryghed at have fuldstændig kontrol over din bolig. Niko Home Control giver dig mulighed for at tilslutte og styre produkter fra en lang række kvalitets brands – og flere kommer løbende til. Niko Home Control er derfor en fremtidssikret løsning, der løbende udvikler sig. Besøg Nikos stand i Byggecentrum og bliv klogere på hvad Smart Home kan gøre for dig – og indtil da kan du se mere i videoen herunder.
Gulvarme på første klasse NORDIC Gulvvarme tilbyder gulvvarmeplader, der kan benyttes under mange forskellige typer gulve. NORDIC Gulvvarme er udstiller i Byggecentrum, hvor du har mulighed for at se nærmere på deres moderne gulvvarmesystem. Der er mange fordele ved NORDIC Gulvvarme – det giver komfort i hjemmet, det reducerer dit energiforbrug og så giver det også et bedre indeklima. Gulvvarmepladerne er så nemme at installere – at du faktisk kan gøre det helt selv. Kom forbi Byggecentrum og se de smarte gulvvarmeplader. Du kan også se meget mere om gulvvarmepladerne i videoen herunder!
Norna Playgrounds vision er at producere sikre, naturlige legeredskaber til kreative børn. Vi står inde for at alle vore produkter, som minimum opfylder de gældende krav til en sikker legeplads. Norna Playgrounds legeredskaber er FSC certificeret. Balancebaner er en række legeelementer til de 2-6 årige, der sætter gang i både motorikken og fantasien. Alle produkterne kan monteres direkte på græs.  
Udendørs fitness fra Norwell Norwell udendørs fitnessredskaber er designet og udviklet i Danmark og repræsenterer alt det bedste, man kender fra skandinavisk design. En Norwell Outdoor fitnesspark er som et udendørs motionscenter, som er gratis at bruge og altid til rådighed. Redskabernes design og funktionalitet tilbyder fitness for alle – fra begyndere helt ude af form til de stærke med god kondition. I Byggecentrum kan du se Norwell udendørs fitnessredskaber i aktion og selv prøve dem af!
Om NSH NORDIC A/S NSH NORDIC A/S er beliggende i industriområdet Virkefeltet i Brædstrup, og blev grundlagt i 1988 af Christel og Preben Norup. Virksomheden startede som en lille gårdbutik med speciale inden for fåreartikler, men har siden været igennem en hastig og spændende udvikling. NSH NORDIC udvikler, lagerfører og sælger produkter til indhegning, udendørs leg og haveliv. Det gør vi i tæt samarbejde med vores kunder ifht. både projektopgaver og detailløsninger – uanset omfanget! NSH NORDIC tilbyder således Nordens største sortiment af produkter til alle typer indhegninger herunder også vildthegn til de danske motorvejsstrækninger. Foruden en bred vifte af hegn og tilbehør forhandler NSH NORDIC også som de eneste i Norden Jungle Gyms populære sortiment af udendørs legetårne, moduler og tilbehør til privat brug, Hyland legepladser godkendt til offentlig brug samt Ventus digitale vejrstationer. Vi stiller vores store viden og brede erfaring til rådighed, så vi sammen med kunden skaber den rigtige løsning – hver gang! På NSH NORDICs udstilling i Byggecentrum kan du opleve: Udestuer Terrasseoverdækninger Pavilloner Drivhuse Se her et udvalg af produkterne Udestue – PALRAM Sanremo Carport – PALRAM Vitoria™ 5000 Terrasseoverdækning – PALRAM Feria™ Patio Cover Pavillon – PALRAM Kit Palermo™ Drivhus – PALRAM Oasis™ 8′ Hexagonal Greenhouse
Stand klar medio november Indret med tekstiler i samarbejde med Danmarks største systue Pana er Danmarks største systue, der er beliggende centralt i Jylland i Ry ved Silkeborg. Vi har siden 1984 produceret metervarer for erhvervskunder i hele landet og rådgivet dem til de bedste løsninger. Udover detailkunder, som er en stor del af vores forretning, samarbejder med og rådgiver vi også virksomheder, herunder boligforeninger, arkitekter m.fl., uanset om der er tale om nybyggeri, renoveringsprojekter eller noget helt tredje. Hos Pana får du: ● Specialsyede produkter inden for gardiner og boligtekstiler ● Danmarks største udvalg af tekstiler – også til erhverv ● Mulighed for eget print – evt. med logo ● Rullegardiner, plissegardiner, persienner og lamelgardiner ● Alt i løse tæpper fra mærket JAB ● Inspiration og sparring på jeres projekt ● Opmåling og montage ● Alle produkter syet på dansk systue i Ry. Dansk produktion med kvalitet i højsædet Vi træder gerne til, når der er behov for en erfaren og kompetent systue og samarbejdspartner i forbindelse med byggeriet. Uanset om der skal skabes unikke og funktionelle miljøer i et kontormiljø, indrettes med tekstiler i en boligforening eller skabes den helt rette stemning i et nybygget hus – så kan vi hjælpe. Vi har mere end 20 erfarne syersker, og vores kapacitet og kompetencer dækker bredt, så vi kan klare selv de helt store, komplekse og skræddersyede opgaver. Ved at vælge Pana, vælger du en mere bæredygtig løsning, da alle vores produkter er produceret fra vores systue, beliggende i Ry ved Silkeborg. De grønne valg går desuden igen i vores arbejde, hvor vi altid vælger bæredygtige kvalitetsmaterialer, der er skånsomme for miljøet og langtidsholdbare. Skab unikke og funktionelle miljøer med tekstiler Med de rette tekstiler kan der skabes unikke rum og miljøer, som kan give jeres byggeri lige dét ekstra. Mulighederne for at indrette med tekstiler er mange, og det er her, at vi gerne kommer ind i billedet. Som eksperter på området kan vi hjælpe jer med at se mulighederne, så I kan skille jer ud eller imødekomme jeres kundes unikke ønsker. Der er desuden flere funktionelle fordele ved at bygge og indrette med tekstiler. Med tekstiler i indretningen kan I forbedre indeklimaet, få bedre akustik, skabe rum-i-rum og samtidig matche jeres eller jeres kunders personlige stil. En hjælpende hånd hele vejen i processen Tag fat i Pana, hvis vi skal hjælpe jer med at nå i mål med tekstiler i byggeriet. Vi er gerne med som rådgiver fra start til slut i processen, hvor vi kan hjælpe jer med alt fra materialevalg til produktion samt endelig kvalificering og montering. Besøg vores univers og kontakt os via formularen på www.pana.nu
Oplev vores elegante pergolamodeller i dag! Flere og flere drømmer om at forvandle deres terrasse. Ikke kun for at øge funktionaliteten eller give haven et æstetisk løft, men primært for at skabe øjeblikke med venner og familie. Ofte forbliver denne drøm blot en ønsketænkning. Selvom den står øverst på ønskelisten, bliver den tit nedprioriteret på grund af den nødvendige investering. Hos PERGOLUX elsker vi ikke kun drømmen, vi elsker at gøre den til virkelighed! Vores pergolaer til udendørs brug er af højeste kvalitet og tilbyder smarte løsninger. De er lette at samle, har hurtig leveringstid og ikke mindst præsenteres til fantastiske priser. Vores vision er enkel, men klar: Vi gør drømmen til virkelighed! Besøg vores nyopførte stand ved Byggecentrum, hvor du kan opleve 2 af vores pergolamodeller – Sundream og Skydance – samt tilbehør som screens, LED og varmelamper.   Fantastiske tilbagemeldinger og designpriser Vores produkter har ikke blot imponeret vores kunder, men har også høstet anerkendelse fra branchen med en imponerende samling af fantastiske tilbagemeldinger og prestigefyldte designpriser. Disse priser er ikke kun et bevis på vores engagement i kvalitet, innovation og æstetik, men også en anerkendelse af, at vores produkter skiller sig ud i mængden. I 2022 fik vi IDA Design Awards, samt i 2023 modtog vi Design Award Winner for IF. Vi er stolte af at dele, at vores dedikation til at levere en enestående brugeroplevelse og æstetisk appel ikke kun er blevet bemærket af vores kunder, men også af eksperter inden for designverdenen. Disse fantastiske tilbagemeldinger og designpriser er en kilde til inspiration for os, og de bekræfter vores mål om at levere produkter, der ikke kun opfylder, men overstiger forventningerne.  
I Planet Huses univers bliver kvadratmeterne udnyttet optimalt Tillid, Tryghed og Troværdighed. Disse tre nøgleord afspejler sig i alt, hvad vi foretager os. Vi har mere end 31 års erfaring. I årenes løb har vi bygget Jupiter, Mars, Neptun og Venus Huse overalt i det danske sommerland. I 2008 overtog vi Jeppesen Bjælkehuse, Møllebæk (nu Nova) og Skarridsø (nu Merkur). Vi tænker innovativt og udvikler løbende nye spændende fritidshuse – vores nyeste designlinje er Venus. I udstillingen i Byggecentrum Middelfart kan du opleve 3 skønne Planet husmodeller: Nova, Mars samt Jeppesen Bjælkehuset Udstillingen er bemandet: Onsdage: kl. 13.00 – 16.30 Lørdage, samt søn- og helligdage: kl. 11.00 – 16.30. Høj erfaring og kundetilfredshed I dag er Planet Huse A/S ubetinget Danmarks største og førende producent af fritidshuse med erfaring fra mere end 15.000 fritidshuse i Danmark og det øvrige Europa. Et Planet Hus er gennemtænkt og skabt på baggrund af lange håndværksmæssige traditioner. Desuden er alle huse bygget ved hjælp af højteknologi. Det betyder konkurrencedygtige priser, men vigtigst af alt en høj og ensartet kvalitet. I Planet Husene har vi fjernet alle pladskrævende gangarealer og skabt enestående rammer for familie og fritid. Vi har sammensat husets funktioner, så der opstår lys via store glasarealer, luft og albuerum i et spændende miljø. Alle vores huse er isoleret til helårsbrug. Det betyder, at I kan nyde alle fire årstider i jeres fritidshus. God kvalitet kommer sjældent af sig selv Lige fra de indledende samtaler omkring valg af hustype, til rådgivning i købsfasen om finansiering mm. og igennem hele projekteringen, og indtil du får nøglen til dit nye fritidshus udleveret. Vi hjælper dig med at træffe det vigtigste valg i dit liv, når det gælder investering i et fritidshus. Du kan trygt stole på os. Du får dit hus til tiden, til den aftalte pris og i den aftalte kvalitet. Allerede når du skriver under på købskontrakten aftales leveringsterminen. Vi er medlem af Dansk Byggeri og er ratet med AAA – som er din tryghed for en seriøs og troværdig byggepartner. Vi er den virksomhed i branchen, der færdiggør mest på fabrikken Det er din garanti for fantastisk præcision. Denne procedure giver dig en stor fordel, da husene bliver lukket og opført på kort tid, uden at det til gengæld går ud over kvaliteten. Vores huse er gennemtænkte ned til mindste detalje, og overgår kravene til isolering, tæthed og miljø. Med sikker hånd fører vi dig trygt igennem byggeprocessen. Riv ned og byg nyt Vi har specialiseret os i også at fjerne dit gamle sommerhus. Når du vælger at købe et Planet Hus tilbyder vi en yderst god aftale for nedrivningen. Der er mange ting at huske, når man river det gamle sommerhus ned. Derfor er det nemt at få Planet Huse til at stå for hele nedrivnings-processen inkl. anmeldelser, screening og alt det praktiske med bortkørsel af byggeaffald. Nova 102/92 Mars 91/81 Jeppesen 127/109  
Kvalitet betaler sig i længden Skal du lave nyt baderum eller bare have skiftet toiletsædet på et eksisterende toilet? Så er toiletsæder fra Pressalit altid det sikre valg, hvis du prioriterer design og kvalitet. Vi har sæder til stort set alle toiletter på markedet og med indbyggede funktioner, der gør det nemmere at tage sædet af ved rengøring, og gør det helt lydløst, når det lukker. Ring og snak med en af vores konsulenter og få personlig rådgivning. Konsulent Pressalit Seats Jylland: Torben Nielsen tlf: 2777 7691 Mail: tni@pressalit.com Konsulent på Pressalit Seats Sjælland: Kenneth Jensen tlf: 4020 7407 Mail: ken@pressalit.com   Hjælpemidler til hverdagen Er du bevægelseshæmmet eller plejer, så har vores Care sortiment mange løsninger til baderummet, der kan hjælpe dig i dagligdagen. Toiletstøtter og højdejusterbare håndvaske, der kan tilpasses individuelle behov. Ring og snak med en af vores konsulenter og få personlig rådgivning. Carekonsulent Jylland/Fyn: Lars Jensen tlf: 2048 7342 Mail: lje@pressalit.com Carekonsulent Sjælland: Beata Anna Richter tlf: 5155 1446 Mail: bag@pressalit.com
Vinduer og døre i dansk kvalitet Gennem mere end 40 år har Primo Vinduer designet og produceret vinduer og døre på deres fabrik i Lintrup – lige syd for Kongeåen. Primo – danske vinduer i dansk design. PRIMO Vinduer er Nordens største producent af vedligeholdelsesfrie vinduer, døre, udestuer og karnapper i plast og plast/alu. Alle vinduer udføres efter mål og kan leveres som energiklasse A vinduer. Virksomheden, der er ethundrede procent danskejet, blev grundlagt i 1974 og har fra starten været blandt de førende indenfor den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv. I Byggecentrum kan du besøge Primo Vinduers stand og gå på opdagelse i det store udvalg af forskellige vinduer – og måske finder du nogle, der passer helt perfekt ind i dit hjem.  
Om Purmo Purmo blev grundlagt i 1953, da tre mænd – Gunnar Skog, Ivar Långnabba og Ingvar Granorth, åbnede “Purmo-Produkt” i den lille landsby Purmo i Finland. Det første produkt de lancerede var en bøjlesav til træfældere, og derfra blev byen Purmo hurtigt kendt i hele landet – og det samme gjorde virksomheden, hvorefter man tilføjede havemøbler, snerydningsudstyr og styreredskaber til sortimentet. I 1959 opkøbte Purmo-Produkt en lille radiatorproducent, og overtog radiatorproduktionen og udvidede den. Konkurrencen var hård, men det lykkedes Purmo at øge markedsandelen. Purmo-Produkt blev efterfølgende til Purmo og er i dag førende i Europa indenfor produktion af radiatorer. 3.300 fagfolk opererer globalt på mere end 50 forskellige lokationer i 26 forskellige lande, hvor de fremstiller, sælger og distribuerer kvalitetsprodukter til alle kunderne. Stilrene radiatorer I dag beskæftiger Purmo sig med at producere smukke og stilrene radiatorer, der passer ind i ethvert hjem. De har et bredt udvalg af forskellige typer, blandt andet panelradiatorer, horisontale radiatorer og vertikale radiatorer. Modellerne kan fås i mange forskellige farver og designs, og der er med garanti noget der passer ind i dit hjem. I Purmos stand i Byggecentrum kan du opleve flere forskellige radiatormodeller og blive inspireret til hvilken radiator der passer bedst ind i dit hjem. Læs mere om hvordan Purmo arbejder mod en bæredygtig fremtid her.
Traditionelle tagkviste Tagkviste er en god idé til at skabe mere lys i boligen – og det er hvad Quattro kan tilbyde jer. Quattro Tagkviste producerer  flotte tagkviste, der kan skabe mere lys i jeres hjem. Quattro Færdigkvist skræddersyr kviste, så de passer til særlige ønsker om arkitektur, størrelse og anvendelse. Fælles for alle firmaets kviste er, at de leveres monteringsklare og blot skal løftes på plads med en kran. Oplev Kvisthuset i Byggecentrum I Byggecentrum har Quattro opført et kvisthus, hvor du har stor mulighed for at studere deres produkter 1:1. På husets tag er der monteret en rytterkvist med zinkflunke og tagsten, en altankvist med buet zinktag og glasflunke samt en saml-selv kvist fra Quinntus med sadeltag og hhv zink- og glasflunke. På nederste tagflade er monteret en afvalmet sadeltagskvist i forpatineret QUARTZ-ZINC med Futura+ vindue fra Ideal Combi. I midten er monteret en dørkvist med fladt tag og beklædt med den nye brunpigmento zink fra VM Zink . Denne zink minder en del om kobber og er udset til at blive det nye trendy beklædningsmateriale, da det ikke koster meget mere end almindelig zink og ligner kobber. Facadedøren er en Aura+ fra Rationel. Til højre er monteret en halvbuekvist med sort ANTRHA-ZINC på tag og flunke. Fronten er belædt med hvid aluminium og et Futura+ vindue i træ/alu fra Ideal Combi. I gavlen er monteret et indgangstag der let og elegant kan bruges over enhver hoveddør der mangler ly for regn og rusk.
Quooker blev stiftet i 1970, hvor Henri Peteri opfandt den kogende vandhane. Siden da har Quooker fokuseret på at producere og levere innovative produkter af høj kvalitet, som gør din hverdag nemmere. Quooker er vandhanen, der har det hele. Èn vandhane, hvor du både kan få koldt, kogende og endda brusende vand fra. Quooker har et stilrent design og er af høj kvalitet – og så findes den i flere forskellige modeller og overflader, så den passer til ethvert køkken. Quooker er vandhanen, der giver dig mere plads i dit køkken – for du behøver ikke længere hverken elkedel, kaffemaskine eller vandflasker i køleskabet. Du får et smukt design og en nemmere hverdag – med Quooker. Den originale, kogende vandhane.
Dørgreb og beslag i enkelt tidløst design Navnet Randi har gennem årtier været synonym med kvalitetsprodukter i rustfrit stål og messing, og virksomheden er kendt som en af Skandinaviens førende producenter og leverandør af dørgreb, bygningsbeslag og sanitetsudstyr. Virksomhedens historie kan dateres tilbage til 1878, hvor de første beslag blev støbt på fabrikken i Randers. April 2014 blev Randi overtaget af ECO Schulte GmbH & Co. KG, en familieejet tysk producent af dørtilbehørs- og låseprodukter. Gennem tiden har ståldøre og -karme også været en del af produktsortimentet, og gamle håndværksmæssige traditioner er blevet forenet med ny teknologi og moderne maskiner. I 1948 efterspurgte et arkitektfirma dørgreb i rustfrit stål, og dette blev startskuddet til en udvikling, hvor Randi A/S i samarbejde med førende danske arkitekter udviklede fire unikke beslagserier: Randi-Line Design®, Randi Line®  Novo-Line® og Classic-Line®. Randi produkter er anerkendt af fagfolk over hele verden for deres æstetiske og tekniske kvaliteter samt det tidløse og elegante skandinaviske design, der passer til såvel moderne og klassisk arkitektur.   Designfilosofi Randi’s designfilosofi har lige siden starten været: Enkelhed og fleksibilitet. At skabe den bedst tænkelige funktion med det mest velegnede materiale og det enklest mulige udtryk. Projektleverandør med stor fleksibilitet Randi laver meget mere end standardprodukter. Vi kan bl.a. tilbyde stor fleksibilitet i forbindelse med projekter, hvor vi er i stand til at imødekomme specifikke krav til funktion, design og materialer, samt hjælpe med produktudvikling.  
Vi gør ude til hjemme Fliser og belægning. Støttemure og betonevarer. Hos RBR Betongruppen påstår de, at det er muligt at flytte følelsen af hjem ud i det fri. De påstår, at de kan gøre ude til hjemme – for netop dig. Deres fokus er hele tiden rettet på dig, dine behov og med det formål at give dig den allerbedste løsning. Derudover er der stor fokus på at have fleksible løsninger, der kan tilpasses alle dine behov. Vigtigst af alt, så kræver det af RBR at de selv har lyst til at skabe noget mere end ‘bare’ en terrasse, indkørsel eller lignende – og det har de, de har en stor passion for at gøre ude til hjemme. Produkter fra RBR Alle RBRs produkter lever op til strenge krav – de er både CE-mærkede, og så produceres de med specifikke krav til samme CE-mærkning og både produktionsprocessen- og kvaliteten er overvåget af Betonvarekontrollen fra Teknologisk Institut. Alt dette er en indsats, der sikrer at du som kunde får et produkt af den højeste kvalitet. I RBRs stand i Byggecentrum kan du gå på opdagelse i de mange produkter og blive inspireret til hvilken løsning, der er rigtig for dig – eller du kan blive klogere på hver enkelt stens kvalitet og funktionalitet lige her.   
Forny din bolig med en smidig kredit fra Resurs.   Resurs Boligkredit hjælper boligejere nemt og hurtigt i gang med alt fra solceller, varmepumper, regnvandssystemer, døre, vinduer, carport, tilbygning, udestue, skur, haveanlæg, tag, bad, køkken, renovering m.m.   Resurs tilbyder 2 typer af attraktive og smidige boligforbedringskreditter. op til 75.000 kr. over maksimalt 5 år op til 350.000 over maksimalt 15 år   Du kan læse mere og ansøge på www.bolig.rbpartner.dk eller sende en sms til 1980 med teksten RB BOLIG.   Resurs tilbyder et selvbetjeningskoncept, hvor du nemt og smidigt kan komme i gang med dine ønsker, drømme og behov. Du finder selv dit lånetilbud og laver selv din ansøgning. Vi laver en online kreditvurdering. Når din kredit er godkendt kan du betale dine fakturaer med vores betalingsløsning direkte til din håndværker, forhandler eller leverandør. Nemt og simpelt.   Om Resurs: Vi er en børsnoteret nordiske niche bank, som er specialiseret i attraktiv forbrugerfinansiering. I Resurs Danmark er vi i dag omkring 70 medarbejdere, som håndterer den danske virksomhed og tager hånd om dig som kunde. Resurskoncernen blev grundlagt i 1977, og vi er i dag repræsenteret i hele Norden med mere end 5,7 millioner kunder. Det er vigtigt for os, at den lokale forankring er til stede, og at vi er lokaliseret i nærheden af vores kunder – det giver os stor fleksibilitet og skaber en større tryghed for dig som kunde.
Udstilling klar medio november Hos Royaltubs specialiserer vi os i luksus til den private have eller til sommerhuset. Vi designer og bygger vildmarksbade og luksus saunaer i samarbejde med kunder over hele landet, og levere en færdigbygget og “nøgleklar” løsning. Hos Royaltubs holder vi kunden i hånden igennem hele processes fra designudvikling til en færdigbygget og leveret løsning af luksus og velvære. Besøg vores område i Byggecentrum Middelfart til en demonstration af vores forskellige løsninger til din have eller sommerhus.
Midlertidigt nede da Saint Gobain bygger en ny og større stand! Løsninger og materialer til byggeriet Saint-Gobain er en af verdens førende producenter af løsninger og materialer til byggeriet. Saint-Gobain har et stærkt fokus på bæredygtighed og på menneskers trivsel i bygninger. Saint-Gobain er til stede i over 69 lande verden over – og i Danmark har de varemærker som Isover, Gyproc og Weber. Hos Saint-Gobain er bæredygtighed i højsædet – både gennem de løsninger og services de tilbyder, men også ved konstant at arbejde med at optimere produktion og processer, så de får et mindre CO2 aftryk. For eksempel har Iosver glasuld sparet den CO2, der er brugt på isoleringen fra råmateriale til produkt i bygningen, blot få måneder efter det er taget i brug. Gyproc Gyproc leverer og udvikler innovative, sikre og bæredygtige løsninger til letbyggeri – heriblandt indvendige vægge, lofter og facader, Systemerne er baseret på stål og gips, som er 100% genanvendeligt. Isover Isover producerer og udvikler mange forskellige innovative og bæredygtige isoleringsløsninger, som primært er baseret på glasuld. Weber Weber er en af byggebranchens mest erfarne og største leverandør af mineralsk baserede byggematerialer. De er alle lavet af naturlige råstoffer, som for eksempel ler, sand, kalk og cement.   Tryk her og hør nærmere om hvordan Saint-Gobain arbejder mod en bæredygtig fremtid
Sapa Selection Sapa Selection er specielt udvalgte produkter til alle typer boliger, med minimal vedligeholdelse og pålidelige funktioner. Du har nu mulighed for at slippe mere dagslys ind og give din bolig nye kvaliteter med funktionelle, let betjente glaspartier og skydedøre der er tilpasset det nordiske klima. En stor visuel åbenhed er en stadig mere populær løsning til flere boligtyper, Sapa Selection har bredt udvalg til hjemmet med eksklusive løsninger. De robuste aluminiumsprofiler giver muligheder for høje og brede løsninger, med minimal vedligeholdelse. Sapa skydedør Artline XL Skydeglaspartier ”uden synlige ramme” giver spændende indvendige rumløsninger, hvor grænsen mellem ude og inde udviskes. Håndtaget er smagfuldt integreret i profilet og understreger yderligere det minimalistiske design. Artline XL forener elegance og eksklusivitet med høj energieffektivitet. En smagfuld løsning for transparens og lys i moderne arkitektur. Store åbninger Dørbladene kan laves op til 3,5 m høje. Enkeltfløjet udførelse med et eller to skydefløje og dobbeltfløjet med to skydefløje. Indbygning For at profilerne skal komme helt til deres ret og være så lidt synlige som muligt, bør Artline XL indbygges i bygningens vægge, tag og gulv. Artline XL´s konstruktionsprincip gør den mest velegnet til nybyggeri. Sapa 2160 S hæve-/skydedør Vores hæve-/skydedør kombinerer attraktivt design med holdbarhed og maksimal komfort for dig. En optimalt isoleret, robust og brugervenlig konstruktion gør den til et perfekt valg til såvel nybyggeri som renovering. Brugervenlig og godt isoleret Sapas isolatorer og tætninger begrænser varmetabet effektivt og giver en høj grad af luft- og vandtæthed. Dette medfører lavt energiforbrug og god komfort. Stabile rustfrie køreskinner og store korrosionsbestandige hjul giver god holdbarhed samtidig med at dørbladene med bredde op til 3,1 m glider let, smidigt og stille. Skjulte fastgørelser og et smalt dørbladprofil giver 2160 S-døren et harmonisk design. Dørtærsklen er udformet med mulighed for integrering med gulvet. Flere varianter Når håndtaget løftes op, kan døren let parkeres i valgfri stilling. 2160 S-døren kan også forsynes med låsefunktion for ventilation. 2160 S-døren fås i specialudførelse med flerpunktsaflåsning, sikkerhedsglas og specielle beslag for øget indbrudssikring, modstandsklasse RC2. Sapa Foldedør 1086 Højisoleret til store åbninger En helt ny foldedør med effektiv tætning og fremragende varmeisolering. Den nye innovative teknik giver dig et stilrent design og god komfort. Døren passer perfekt til boliger, balkoner, altaner og havestuer. Unik på markedet Foldedøren er en ny unik og smart konstruktion hvor traditionelle hængsler erstattes af et integreret profilhængsel. Dette er gennemgående i hele dørhøjden og fordeler kræfterne jævnt og uden risiko for skævheder. Den innovative funktion giver ikke bare øget stabilitet, men også indbygget klemsikring, ubrudte tætningslinjer og minimalt justerings- og vedligeholdelsesbehov. Døren går stille og præcist, og tilbyder samtidigt et stilrent udtryk uden synlige fastgørelser. Præcision og smidighed Døren åbnes ved at folde rammerne sammen til en pakke i parkeringstilstand. Den præcise og bløde gang opnås ved hjælp af et integreret spor for styring i overkarmen, og kraftige hjul som løber på en skinne af rustfrit stål. Optimal tilpasning i både højde og ved karmtilslutningen sker ved hjælp af skjulte justeringsmuligheder som giver døren en jævn gang og en perfekt finish. Samlet set opnås optimal termisk ydelse i kombination med høj sikkerhed. Foldedøren kan leveres såvel ud- som indadgående og udføres med tre forskellige tærskeltyper. Sapa Skydedør 2115 Slank og brugervenlig En isoleret skydedør med et elegant og moderne udseende. I tresporet udførelse med tre dørblade tilbydes stor fri åbningsbredde. Velegnet til isolerede havestuer og vinterhaver. Let, med høj kvalitetsfølelse Elegant design med minimale profilbredder, kun 35 mm, noget som giver dig maksimal udsigt. Naturen kommer ind i rummet. Dørbladene løber lydløst med rustfrie hjul på rustfri skinne. Karmen kan delvis indbygges i væggen og tærsklen kan nedsænkes i gulvet for at mindske trinhøjden. Egenskaber Dørblade op til 1,4 m bredde og 2,4 m højde. Skydedøren kan udføres med to flytbare dørfløje i tosporet karm eller med tre flytbare dørfløje i tresporet karm. Beregnet på 2-lags isoleringsruder med maks. vægt på 160 kg. Skydedøren har kantlås med tre låsepunkter og der tilbydes et stort udvalg af greb. Vi anbefaler denne dør til isolerede havestuer og vinterhaver hvor tæthedskravene ikke er helt så høje som til partier i boligen, men hvor du stadig går efter den højeste kvalitet. Vinduer og døre       Sapa Vinduer 1086 og Sapa dør 2086 Vores vinduer og døre kombinerer alle fordelene ved aluminium med fremragende varmeisolering. Stabilitet og præcision med pålidelige funktioner og minimalt vedligehold giver dig produkter som holder mange år fremover. Sikre vinduer 1086 SX Et moderne system til døre og vinduer med særdeles god varmeisolering. Det opfylder også de største krav til luft- og vandtæthed, og har gode lydreduktionsegenskaber. Vinduet leveres som fast eller indadgående, og kan tillige fås med skjulte hængsler. Suverænt gode isoleringsværdier sikrer optimal komfort og lav energiregning, ned til Uw = 0,87 W/m2K. Med indbrudshæmmende beslag og glas tilbyder 1086 SX indbrudssikring i klasse RC 2 for vinduer i størrelser op til 1250 x 1800 mm. Sapa vinduet 1086 PX opnår på grund af sit høje energieffektivitet klassifikation som passivhus vindue. Det kan dermed anvendes i bygninger med ekstremt lave krav til energiforbrug. Stabil entrédør 2086 SX Stærke og robuste profiler gør 2086 SX-døren til et godt valg i udsatte miljøer. Vi tilbyder desuden 2 ekstra niveauer af tæthed; Plus og Extreme. Døren kan være med helglas, eller med sprosse og/eller fyldninger. Du har store muligheder for at påvirke dørens design ved valg af glas, proportionering og overfladebehandling. Døren kan kombineres med faste over- og sidelys i samme velisolerede og tætte udførelse. Sapa Glasfacade 4150 / 4150 SX        Den transparente facade Glasfacaden giver din bolig et moderne udtryk og slipper lyset ind. En transparent facade gør landskabet og omgivelserne til en del af interiøret. Stilrent design og god komfort, kombineret med minimalt vedligehold, øger værdien af dit hjem. Panoramaudsigt med glasfacade Vælg et minimalistisk og plant facadeudtryk eller vælg blandt de mange forskellige dekorprofiler, som giver facaden stærke udtryk ved hjælp af lys- og skygge variationer. Store facadepartier med glas giver lys til interiøret. Glasfacaden 4150/4150 SX er godt isoleret, har optimal tæthed og kan kombineres med vores døre, vinduer og glastage til en sammenhængende æstetisk løsning. Produkterne passer godt til såvel store glasflader som til isolerede havestuer. Med isolerede havestuer får du haven og naturen ind i boligen, også på den kolde årstid. Sapa Glastage 5050 Glastag med stor udformningsfrihed Sapa Glastag 5050 består af isolerede 50 mm brede aluminiumprofiler. Profilerne har gennemgående isolatorer, som giver god isolering og god støtte for glasholderprofilerne. Alle profiltyper findes i varierende højder. Fals for 2- eller 3-lags termorude. Med Sapa Glastag 5050 tilbyder vi stort set hvilken som helst udformning af taget. Statisk kan der bygges med store spændvidder. Sapa Glastag 5050 findes også i uisoleret udførelse med fals til enkeltglas. Produktet passer godt til havestuer og orangeri og tilbygninger eller sammenbygning mellem to bygninger. Læs hvordan Sapa har fokus på bæredygtighed i deres produktion her.
Schellevis er et eksklusivt betonprodukt. Produkterne er kendetegnet ved primært 3 ting; Store formater, skarpe kanter og lava overflade. Schellevis mener, det er vigtigt, at et uderum er velafbalanceret og emmer af ro. For i sådan et miljø kan man slappe af, og nyde det. Enten alene eller sammen med andre. Uderummet er Schellevis’s domæne, og naturen er en stor inspirationskilde.   Haubjerg Madsen er Dansk forhandler af Schellevis produkterne. Se meget mere her   Schellevis forbinder arkitektur med naturen, med respekt for miljøet. Sådan bidrages til en bæredygtig, naturlig oplevelse af uderummet. Schellevis har en historie, der går næsten 85 år tilbage. Men hvad angår ambitioner og drive, er vi unge, innovative og lidt utraditionelle. Tidligere var fokus på at producere betonprodukter til bl.a. gartnerier. I dag producerer vi hovedsageligt betonprodukter designet til at blive brugt i haver, på terrasser og i offentlige rum. Brugt i kombinationer hjælper produkterne med at transformere ethvert udendørsrum til et harmonisk, tidløst miljø.  Vi hjælper gerne med at forme og producere kreative designs. På vores stand kan du se alle farverne i Schellevis sortimentet samt den karakteristiske overflade, som alle Schellevis produkter leveres med. Schellevis’ produkter forhandles af HaubjergMadsen AS
Douchetoilet specialister siden 2007 Smarthome har specialiseret sig indenfor douchetoiletter siden 2007, derfor er vi nogle af dem i Danmark med mest erfaring indenfor douchetoiletter. Vores erfaring med velfærdsteknologiske hjælpemidler til badeværelset gør, at vi kan rådgive dig om den bedste løsning hvad enten du skal have et douchetoilet, hæve/sænke/kip system til toiletter, walk-in badekar m. stolelift og hæve/sænke funktion, mm. I vores udstilling i Byggecentrum vil du kunne se et udsnit af disse produkter. Komfort og service er i fokus hos Smarthome Produkterne har fokus på, at du som kunden kan stå bedst rustet til at være længst muligt i eget hjem, ved at fokusere på selvhjulpenhed, komfort, livskvalitet og værdighed. Service og rådgivning er vigtige parametre, derfor har SmartHome egne teknikere og ergoterapeuter. Vi hjælper os med undervisning i produkterne og vi kan hjælpe med at tjekke at produkterne er indstillet korrekt, så i får mest muligt ud af dem. Smarthome samarbejder med flere leverandører af douchetoiletter, derfor får du et bredt udvalg af produkter, så du kan finde det produkt, som passer til dit behov. Hvad enten du er på udkig efter et bidetsæde eller et douchetoilet, om det skal være væghængt eller gulvstående, så kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning. Se produkterne i vores showroom i Byggecentrum. Special badekar med wellness-funktioner   Smarthome forhandler Gainsborough badekar fra England, som er specialister i badekar med mere en 30 års erfaring. Badekarrene er enkle og er fremstillet i et slidstærkt materiale, som gør dem holdbare. Nogle badekar har også BioCote, hvilket bliver tilføjet i produktionsprocessen. BioCote slår 99,9% af bakterier, mikroorganismer og mikrober ihjel. Badekar med BioCote er derfor særligt egnet til baderum med flere forskellige brugere. Dertil er der mulighed for at tilpasse badekarrene med wellness funktioner, såsom spa-funktion, lysterapi, trådløst lydsystem og mange andre smarte funktioner, som vil gøre dit badeværelse til et velværerum. HS 130 K vores eget hæve/sænke system til toiletter og douchetoiletter. Vores HS130K hæve/sænke system er med til at gøre hverdagen nemmere for personer med f.eks. funktionsnedsættelse, fordi toilettet kan hæves og sænkes via en fjernbetjening. HS 130 K er udviklet og fremstillet i Danmark. Brug for service? Ønsker du service på dit douchetoilet eller bidetsæde? Kontakt Jysk Service Teknik på 40 60 95 10 eller send din besked til kontakt@jyskserviceteknik.dk    
Smukke betonløsninger Smuk-Beton er eksperter i støbning af mønstret beton og er Skandinaviens førende specialist med mere end 20 års erfaring. Smuk-Beton har både udendørs og indendørsløsninger – for eksempel til din indkørsel, terrasse, stier i haven eller facader. Når mønstre og farver i din indkørsel, terrasse, stier eller facader matcher, og skaber de perfekte udvendige rammer for dig og din familie, så kan du videreføre forvandlingen indendørs – for eksempel med mønstrede gulve, 3D-effekter på din trappe eller kunstværker på væggene. Har du en virksomhed, så kan Smuk-Beton skabe logoer på gulve eller vægge, så din virksomhedslogo fremgår tydeligt, når I får kunder eller samarbejdspartnere på besøg. En af de bedste egenskaber ved dekorative betongulve er, at du kan skabe flotte overgange fra det ene gulv til det andet – eller fra den ene væg til den anden. Hver eneste rum kan få sin egen unikke personlighed og udtryk, som det vil være svært at lave i andre materialer end beton. Beton er også et yderst modstandsdygtigt materiale, og så er det supernemt at rengøre – det fungerer godt med strålevarme, og overfladen absorberer varmen, som sænker din varmeregning. Derudover er Smuk-Beton miljøvenligt – for beton nedbryder ikke naturlige ressourcer, det kræver mindre energi at producere og så er det også produceret lokalt. Kom forbi Smuk-Betons stand i Byggecentrum og se flere eksempler på kreative mønstre lavet i beton – og indtil da kan du se meget mere i videoen herunder.
Sol og Strand Feriehusudlejning formidler udlejning af ca. 6500 feriehuse i Danmark. Virksomheden blev grundlagt i 1979 og har således mere end 40 års erfaring med udlejning af feriehuse. Hovedkontoret er beliggende i Blokhus, men Sol og Strand er repræsenteret i hele landet med 22 lokalkontorer. Sol og Strand er dansk- og fondsejet. I 2019 blev hovedparten af ejerskabet overdraget til ”Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld”. En stor del af overskuddet går til lokale projekter og velgørende formål. Udlej dit sommerhus med Sol & Strand Sol & Strand er eksperter, når det kommer til sommerhusudlejning. De passer godt på dit sommerhus, når det lejes ud til feriegæster fra ind- og udland. Sol & Strand har mere end 40 års erfaring, og har udviklet innovative metoder til at klare mange af de praktiske opgaver, der følger med at udleje et sommerhus – heriblandt rengøring. Hvis du udlejer dit sommerhus igennem Sol & Strand, så sørger de både for at en professionel fotograf tager billeder af dit hus, og derudover alt det praktiske som nøgleudlevering, rengøring og lignende. Sol & Strand har derudover en unik ordning om garanteret afbestilling, som betyder at du som udlejer er garanteret at få hele beløbet for opholdet, selv hvis gæsterne vælger at afbestille sit ophold i dit sommerhus. Kom forbi Byggecentrum og oplev Sol & Strands stand, hvor du kan få en masse råd og vejledning, hvis du overvejer at udleje dit feriehus!
Skab glæde i haven Solarlux er en af de førende producenter indenfor terrasseoverdækninger og meget mere – og så opererer de på et internationalt nivea. Hos Solarlux kan du finde spændende produkter inden for foldedøre, foldevægge, vinterhaver, terrasseoverdækninger såvel som balkon – og facadeudformninger. Solarlux har været på markedet i mange år og har derfor meget erfaring – og de har med garanti en løsning, der passer til netop dig. Til 365 dage om året Forskellige design, farver, materialer og udstyrsmuligheder – terrasseoverdækninger fra Solarlux af aluminium eller træ/aluminium passer perfekt til husets eksisterende arkitektur. En overdækning beskytter imod regn – og hvis du supplerer din overdækning med glaselementer, så bliver din terrasseoverdækning til en udestue – som beskytter imod vind og vejr hele vejen rundt. I Solarlux stand i Byggecentrum kan du se mange fine eksempler på blandt andet terrasseoverdækninger og udestuer – og du kan med garanti finde inspiration til dit næste projekt.
Oplev en ny carport der producerer grøn strøm. Flere størrelser – vælg den der dækker dit forbrug. SolcelleCarporte er den nye moderne type carport, der producerer grøn energi til din husstand, varmepumpe og elbil. Solcellerne ligger med en hældning, der gør dem stort set usynlige, og der er ingen grimme tagrender i siderne. Vælg størrelse: * Dobbelt SolcelleCarport – producerer 6.200 kWh grøn strøm om året. Se den i Byggecentrum * Medium SolcelleCarport – producerer 5.200 kWh grøn strøm om året * Enkelt SolcelleCarport – producerer fra 3.300 – 4.200 kWh grøn strøm om året  * Alle modeller kan forlænges og opnå større elproduktion * Konstrueret i vejrbestandige, langtidsholdbare materialer med tæt tag af solceller * Kan leveres med inverter, batteri og tilslutning af VE-installatør * Hurtig levering med montage eller til selvmontage Gode tip og råd om SolcelleCarporte: Se disse korte film: Tjen penge på en SolcelleCarport: https://youtu.be/ocT8GJXleEA Sådan virker en SolcelleCarport: https://youtu.be/q9N3-_X4Rmc ————————————— Erhverv Til virksomheder, der skal reducere CO2. Sæt SolcelleCarporte i lange rækker på dine P-pladser. Skal din virksomhed, kommune, region eller boligforening reducere CO2-udslip, så er det oplagt at bruge allerede eksisterende parkeringsarealer. Sæt vores seriecarporte i lange rækker og producer alt den grønne strøm I kan forbruge. * Den nemme metode til at reducere CO2 og et godt bidrag til dit ESG-regnskab * Fleksible SolcelleCarporte i rækker á 3-10 stk. * En række med 10 SolcelleCarporte kan producere op til 28.000 kWh om året og fjerne 2,4 ton CO2 * 5 rækker a 10 stk. SolcelleCarporte kan producere op til 140.000 kWh om året og fjerne 12 ton CO2 * Statikberegnet og EN ISO 1090-2, CE-godkendt Se alle serie-varianter i 3D her
Byggeri er en tillidssag Hos Sonne Huse A/S møder du en lang række dedikerede og veluddannede medarbejdere, som alle sætter stor ære i at levere et kvalitetsprodukt til dig som kunde. Fra den første kontakt til opførelse og aflevering af huset, men også efterfølgende, står vores team af professionelle medarbejdere klar med rådgivning og vejledning. Vores mange års erfaring har lært os at opfylde vore kunders ønsker og behov. Vi sørger for alt lige fra myndighedsansøgning, nedrivning af evt. gammelt hus, opførelse af dit nye fritidshus til rengøring af det færdige hus. Vores eksklusive, arkitekttegnede fritidshuse – uanset valg af størrelse og type – opfylder selv de mest kræsne kunders krav til kvalitet, design og komfort. Vores store program byder på sommerhuse fra  57m2 op til 300m2. Sonne Huse A/S er således gennem årene blevet kendt og anerkendt for at fremstille og opføre huse på et meget højt kvalitetsniveau – og i et unikt og anderledes design. Sonne Huse bygger med fokus på solide håndværkstraditioner Vi bygger alle vores huse helt kompromisløst på gode gamle, solide håndværkstraditioner, uden kvalitetsmæssig sidestykke. Derfor benytter vi også kun egne solide nordjyske håndværkere til opførelse af vores projekter rundt omkring i landet. Med hensyn til materialevalget skal det ikke være nogen hemmelighed, at vi holder af at bygge i naturens egne produkter, nemlig rustikke og gedigne materialer, der tåler at blive brugt og bliver smukkere af det. På vores grund i fritidshusudstillingen vil vi vise 2 huse fra vores arkitekttegnede  eksklusive serier ”ARCI” og ”SOMMERHUSET” i størrelserne 68m2 til 100m2. Vi er på standen hver weekend, lørdag og søndag, samt helligedage fra 12:00-16:00. I hverdage efter aftale. ARCI ”ARCI” byder på en nyskabende eksklusiv arkitektur indenfor fritidshuse hvor funktionalisme og enkelthed går hånd i hånd. SOMMERHUSET I ”SOMMERHUSET” er der lagt vægt på hygge, nærvær og intimitet, kort sagt ”tilbage til det traditionelle sommerhus. Tryghed i dit byggeri og kvalitet gennem mere end 45 år Hos SONNE HUSE A/S er vi en dynamisk og velkonsolideret familieejet virksomhed. I mere end 46 år har stifter og ejer, Arne Sonnesen, stået for at bygge huse overalt i Danmark. Firmaet udvikler, producerer, opfører og sælger blandt andet unikke arkitekttegnede fritidshuse over hele landet. Vi er Danmarks førende producent af eksklusive fritidshuse til kræsne liebhavere, der forventer og forlanger det absolut bedste. Vi kan også tilbyde opførelse af arkitekttegnede individuelle helårshuse.
Mere end 50 år i branchen At købe et nyt fritidshus eller sommerhus er en stor beslutning. Hver gang de afleverer et hus, ved alle hos Stenhøj Husene, at netop det hus skal være en families fristed i rigtig mange år – og ofte for flere generationer. Derfor gør de sig hver gang umage, så de kan aflevere et hus, vi kan være stolte af. Stenhøj Husene er et af de ældste firmaer i branchen, og de lægger stor vægt på de gode håndværksmæssige traditioner, som vi kombinerer med moderne teknik, materialer af meget høj kvalitet og hensyn til fremtidens energikrav. Skræddersyet, tilpasset og direkte målrettet Et sommerhus fra Stenhøj Husene er lavet til dig – uden skelen til serier og modeller. Mulighederen er utallige, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne – og så supplerer Stenhøj Husene med sin erfaring, viden og idéer. I fællesskab kan I opnå det optimale, når det drejer sig om indretning og detaljer – og sammen finder I en løsning, der gør fritidshuset til noget helt særligt. I Stenhøj Husenes udendørsstand i Byggecentrum kan du opleve flere eksempler på fine fritidshuse og samle inspiration til hvordan dit nye fritidshus skal bygges og indrettes.
Kvalitetsvinduer- og døre Med STM Vinduer får du en dansk producent af vinduer og døre i træ (fyr kernetræ, mahogni og eg) og træ/aluminium og med produkter i solidt kvalitetshåndværk. Vi har et komplet vindues- og dørprogram, der fremstilles efter mål og opgave med moderne produktionsmetoder og højteknologiske bearbejdningsmaskiner, så I får præcis den løsning I har brug for. Med tiden har STM Vinduer lært at værdsætte solidt kvalitetshåndværk, og uanset vind og vejr holder deres vinduer og døre – generation efter generation. Bæredygtigt skovbrug STM Vinduer anvender kernetræ fra skandinaviske fyrretræsskove i sin produktion, som vokser langsomt og derfor danner en hård kerne, der er stabil og fugtafvisende. STM Vinduer arbejder proaktivt på at optimere produktionen, for at reducere energiforbrug og miljøbelastning. I produktionen anvender de derfor kun råvarer fra skove, der er certificeret, som sikrer at der ikke fældes flere træer end skoven selv kan genskabe. Affaldstræ fra produktionen genanvendes og bruges til opvarmning af flere af virksomhedens bygninger.   Læs og hvordan STM Vinduer bidrager til en grønnere fremtid med deres produktion her.
Vi hjælper dig med at bygge bedre Swisspearl (tidligere Cembrit) er blandt Europas førende producenter af slidstærke byggematerialer til tag og facade i miljøvenlig fibercement. Byggematerialer i fibercement har særdeles populære egenskaber, herunder begrænset behov for vedligeholdelse, høj kvalitet og lang levetid. Swisspearls facade- og tagløsninger giver spændende og moderne muligheder til både nybyg og renoveringsprojekter. Swisspearls produktgaranti er en af markedets stærkeste garantier. Læs mere på Swisspearl.com Fibercement – et godt mix af egenskaber Swisspearls produkter i miljøvenlig fibercement er brandhæmmende og har en unik evne til at modstå de danske vejrforhold. Én af fibercementens mest populære egenskaber er, at det bevarer sit udseende og styrke i årevis – med minimal vedligeholdelse. Produkter i fibercement er forholdsvist lette og dermed nemme at montere. Samtidig er de kendetegnet ved en stor modstandsevne over for ydre påvirkninger. Det giver mange muligheder til dit byggeprojekt. På Swisspearls stand kan du opleve: – Vedligeholdelsesfrie tagløsninger, der giver dig mange muligheder for et flot og holdbart tag. Gå på opdagelse i bølgeplader og skifertag. – Moderne og holdbare facadeplader. Skal det være farverigt, have en speciel tekstur, være farvebestandigt eller opnå en spændende patinering? Valget er dit. – Populære planker, som er den ideelle løsning, hvor ønsket er flot finish, lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse.   Læs mere om hvordan Swisspearl Denmark indtænker bæredygtighed ind i deres produktudvikling her.
Med rødder i det sønderjyske driver Sydbank i dag en stærk og selvstændig landsdækkende bank for både privatkunder og virksomheder, der sætter pris på professionel rådgivning. Som privatkunde hos os skal det være nemt for dig at styre din daglige økonomi. I vores mobil- og netbank kan du derfor hurtigt få adgang til dine konti og kort, betale regninger og overføre penge. Når du har brug for rådgivning i forbindelse med større økonomiske beslutninger, står din personlige rådgiver klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg. Sydbank er en af Danmarks største erhvervsbanker. Vi sætter en ære i, at vores erhvervskunder oplever os ikke bare som en bank, men som en samarbejdspartner. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde. Privat eller erhverv? Kig ind i en af vores afdelinger, og hør mere. Sydbank – hvad kan vi gøre for dig
Om Tefax Anlægsgartnerfirmaet Tefax har siden 1984 leveret gode løsninger for kunder i det meste af Danmark. Det indebærer alt fra opgaver for Tivoli i København til private haver i hjemmekommunen Fredericia. Det alle opgaverne har tilfælles er, at de er løst i en god, positiv ånd – og med de gode jyske købmandstraditioner for øje. Tefax har stor erfaring med alle former for brolægning, og tilbyder også andre services indenfor belægning, beplantning, pleje og vedligehold eller kloakservice – og så kan de skræddersy en løsning, der passer perfekt til dig. Noget af det vigtigste fra Tefax er, at de leverer et arbejde af høj kvalitet og at de vedligeholder traditionerne – men samtidig har høje for de nyere moderne og innovative løsninger. Tefax dygtige havearkitekter er uddannet anlægsgartner og anlægsteknikker, som sørger for at deres havetegninger altid er en unik løsning, der er skræddersyet efter hvad kunden ønsker. Hos Tefax får du en samlet løsning – for Tefax tilbyder helhedsløsninger, fordi deres dygtige medarbejdere alle har forskellige specialer og kompetencesæt, og derfor kan løfte stort set alle opgaver. Belægning Tefax kan løse både små og store belægningsopgaver – sammen med dig finder de de rigtige sten og udformninger, der gør dit projekt helt unikt, og som lever op til de forestillinger og ønsker, som du har. Beplantning Tefax har et stort kendskab til alle planters styrker og svagheder – de ved, hvad der er egnet til et læhegn, og de ved hvilke blomster, der står hele efteråret. Når Tefax etablerer et større eller mindre park- og haveanlæg, tages der altid udgangspunkt i hvad du ønsker som kunde – men også den omkringliggende natur, så der er samhørighed og naturlig balance. Pleje og vedligehold Hvis din have trænger til en kærlig hånd, eller hvis du har svært ved at finde tiden til at slå din græsplæne – så kan Tefax også hjælpe dig. De kan også hjælpe dig med at finde sæsonsikrede blomster, eller anlægge højbede eller andre ønsker for din have. Besøg Tefax stand i Byggecentrum og se mange flere af deres fine produkter
​Ethvert hjem har brug for et godt førstehåndsindtryk tica copenhagen hjælper dig med at skabe en velkommende og praktisk indgang – at gå ud eller komme hjem, din entré er din port til et smukt hjem. Vores produkter hjælper dig med at holde et ryddeligt hjem, ikke kun i entréen men i hele hjemmet. Alle tica produkter er designet med et minimalistisk og skandinavisk touch i smukke farver, former og mønstre. Vi fokuserer på æstetik, men funktionalitet, holdbarhed og kvalitet er nøgleaspekter for alle vores designs. tica kollektionen spænder over tæpper og gulvmåtter, dørmåtter, skobakker og reoler. TÆPPER, LØBERE OG MÅTTER tica copenhagen tæpper og måtter er et flot og dekorativt element til indretningen. Tæpperne bløde tekstur, høje kvalitet og flotte design gør dem oplagte som måtte i éntreen og som tæppe i mange andre rum såsom en løber i køkkenet, bademåtte, tæppe ved sengen og under kontorstolen. De kommer i mange størrelser og designs i et utal af farver og mønstre, der kan matcher vores skobakker og dørmåtter. De er produceret i 100% polyamid, som er et suverænt slidstærkt materiale, men samtidig føles meget blødt. Bagsiden er en phtalat-fri vinyl/PVC som gør at måtterne altid ligger stabilt på gulvet uden at glide rundt. De rengøres nemt ved støvsugning, spuling med vand eller maskinvask ved 30 grader. Hjemmets indretning kan hurtigt forandres og gøres flot ved hjælp af tekstiler. Bliv inspireret til hvordan du skal indrette dig med tæpper i forskellige rum og gå på opdagelse i vores mange skønne designs og farver. Besøg vores galleri DØRMÅTTER I GUMMI tica copenhagen dørmåtter er yderst velegnet til både indendørs og udendørs brug. De er produceret i 60% genanvendelig gummi, som er meget hårdfør og gedigent, og kan holde i mange år. Deres gode tyngde gør dem skridsikre på gulvet uanset underlaget. De rutcher ikke rundt, som løse dørmåtter ofte gør det. De fås i fire forskellige designs det matcher vores gulvmåtter og skobakker. Se mere her SKOBAKKER tica copenhagen skobakker er er en essentiel universalbakke i høj kvalitet. De tjener ikke kun som boligindretning; de beskytter gulvet mod pletter, da de fanger snavs, mudder og vand. Udover at være perfekte til de beskidte sko i entréen og andre udgange i boligen er de oplagte som underlag når du omplanter blomster eller arbejder med noget, der sviner ex noget der indeholder olie bl.a. cykle. De er også ideelle som underlag til foder-/vandskåle til kæledyr, der ofte svinger på gulvet omkring. Skobakkerne er produceret i 60% genanvendelig gummi. Materialet er hårdfør og gedigent og holder i mange år. Det er samtidig blødt, så kanterne ikke knækker, selvom man træder ind over den. Det forholdsvise tunge materiale, betyder at skobakkerne ligger godt og stabilt på gulvet uanset hvad gulv det er, og de rutsjer ikke rundt. De kommer i 3 størrelser og i 5 flotte designs der matcher vores gulv- og dørmåtter. Se mere her REOLER tica Racks er et multifunktionelt møbel i perforeret metal og malede træben. Oprindeligt designet til sko, men er oplagt som en stilfuld reol til mange forskellige formål; som reol på badeværelset og teen-værelset, eller som et sidebord eller sengebord. De fås både til væg og gulv, Rack Floor og Rack Wall, og kommer i to størrelser og farverne: mat hvid, mat sort og mat grå/taupe. Hylderne kan nemt flyttes til en anden position, så du kan optimere pladsen i reolen. Rack Wall er nem at montere på væggen og kan både hænges med hylderne mod front eller parallelt med væggen, alt efter hvad man synes er pænest. Se mere her Se meget mere i vores katalog her og på www.tica-copenhagen.dk
Gulve med stil Timberman blev grundlagt d. 1 februar 2001 og har siden da specialiseret sig i at udvikle, markedsføre og sælge hårde gulvbelægninger som træ, kork og vinyl. Virksomhedens mål er blandt andet at opnå en stor kendskabsgrad i gulvesegmentet, og missionen er at tilbyde forbrugeren et kvalitetsgulv til en fair pris.  Når du køber et gulv fra Timberman, er du sikker på at få et stærkt og holdbart produkt i høj kvalitet. Du kan enten bestille direkte på Timbermans webshop, eller handle via én af deres forhandlere, som du også finder på timberman.dk. I Timbermands stand i Byggecentrum kan du se flere eksempler på flotte kvalitetsgulve.
Gulvbrædder til dit hjem TræGulvCentret har været i gulvbranchen siden 1997, og det er vigtigt for dem at kunne tilbyde billige gulvbrædder til nordiske familier. Deres ekspertise er, at de har en unik viden om de krav, som nordiske familier stiller til gulvbelægning. Deres kendetegn er, at intet overlades til tilfældighederne. I alle leddene i processen – både når det kommer til design og produktion samt lægning af de billige gulvbrædder – udføres deres arbejde af professionelle og dygtige fagfolk. De er eksperter i håndværk og montering af billige gulvbrædder – og de giver dig den mest optimale gulvløsning i dit hjem. Kom forbi Byggecentrum, hvor de har et stort udvalg af vores billige gulvbrædder udstillet. Udover Byggecentrum har vi to showrooms i Danmark – på henholdsvis Eli Christensensvej 74, 7430 Ikast og Pennehave 9, 2960 Rungsted Kyst. Det er altid muligt at komme forbi og se deres showrooms – dog kræver det, at man laver en aftale først via. telefon eller e-mail.
Oplev god akustik med et karakterfuldt design Siden 1935 har vi hos Troldtekt A/S produceret de originale Troldtekt® akustikplader af dansk træ og cement. Produktionen foregår i Troldhede, og grundopskriften er den samme som altid – men med en ny designserie har vi taget æstetikken til et nyt niveau, som du kan opleve på vores stand i Byggecentrum. Læs mere om Troldtekts vision inden for bæredygtighed her. På standen i Byggecentrum finder du en række af løsningerne fra den nye designserie. Blandt andet designløsningerne Troldtekt® line og Troldtekt® line design, der begge er med langsgående fræsede spor, som giver loft eller væg et roligt og elegant udtryk. Standen i Byggecentrum er opbygget af elementer fra vores stand, som vi nåede at montere på BYGGERI’20 i Fredericia, inden den store byggerimesse i marts 2020 blev aflyst på grund af corona. Nu glæder vi os over, at elementerne kan opleves på den permanente stand i Middelfart. Prisbelønnet design Hele den nye serie af Troldtekt designløsninger er i finalen ved Danish Design Award 2020 og har allerede vundet de to tyske designpriser, ICONIC Award 2019 og German Design Award 2020. Designløsningerne bevarer pladens originale styrker, som vi har udviklet gennem 85 år: Danske naturmaterialer (træ og cement), god akustik, et sundt indeklima og dokumentation for bæredygtighed. Se filmen med de prisbelønnede Troldtekt designløsninger. Indeklima, æstetik og akustik Når du vælger Troldtekt, får du et akustikloft, som kan sluge omkring 80-90 procent af lyden i dine rum. Til sammenligning absorberer et loft af beton kun 1-2 procent af lyden. Samtidig er Troldtekt et dokumenteret bæredygtigt valg, som sikrer dig, at indeklima, æstetik og akustik går op i en højere enhed. Se filmen, hvor Daniel Boje fortæller, hvordan hans familie efter montering af Troldtekt akustiklofter har fået det hus, de drømte om. Professionelle lydmålinger før og efter viser, at efterklangstiden i køkken-alrum og badeværelse er faldet med op til 60 procent. Og det har gjort en forskel, der kan høres! Find mere inspiration på www.troldtekt.dk God fornøjelse med dit besøg i Byggecentrum!
Designradiatorer til dit hjem TVS Designradiatorer A/S er et 100 % danskejet selskab og eneste forhandler af designradiatorer med egen fabrik i Danmark. TVS leverer et solidt, veludført produkt med lang levetid og i høj kvalitet. Dette sker gennem korrekt materialevalg, kontrollerede produktionsprocesser og en tæt kontakt til markederne. TVS har erfaring og et godt navn, der kommer forbrugeren til gode, hvortil kommer evner og viljen til hurtig og præcis levering fra stort lagerført sortiment. TVS bestræber sig efter at forbedre bestående produkter og at udvikle nye produkter, for at kunne imødekomme krav fra arkitekter, rådgivende ingeniører, grossister, installatører og ikke mindst forbrugere. TVS startede med at lave håndklædetørrere, men i dag har detet stort sortiment af både håndklædetørrere, der er moderne og flotte – men også designradiatorer, der er unikke for dit hjem. ​TVS går meget op i kvalitet – og kvalitet for TVS betyder to ting: det første er et moderne design, der stemmer overens med tiden og klæder et hvert boligmiljø og som forbrugerne i dag ønsker det – og det andet er at det er et produkt, der overholder sine tekniske specifikationer. Solid udførelse i alle detaljer sikrer lang, problemfri brug og holdbarhed. I TVS Designradiatorers stand i Byggecentrum kan du se flere forskellige eksempler på smukke og unikke designradiatorer, og finde ud af hvad for en der passer ind hos dig.
Unikt gulvafløbssystem Som de første i verden udviklede Unidrain i 2003, i samarbejde med arkitekt Claus Dyre, et afløb til placering mod væggen og gjorde dermed op med den firkantede rist midt under bruseren. Siden opstarten har arkitekter, fagfolk og andre med sans for indretning og design været begejstrede for Unidrain enkle og smukke design. På få år har Unidrain revolutioneret byggebranchen og gjort afløbet til et designelement i badeværelset. I dag er Unidrain installeret i mere end 500.000 private hjem, hoteller og offentlige bygninger verden over. Unidrains unikke gulvafløbssystem er på få år blevet byggebranchens foretrukne. Der findes i dag over 750.000 Unidrain installationer over hele verden og Unidrain har bevæget sig fra, at være en producent af gulvafløb til et designikon inden for det moderne badeværelse. Sådan startede Unidrain og med tiden er de vokset – og det er produktsortimentet også. Der er kommet flere farver, længder, former og generelt flere muligheder – og derudover er der tilføjet flere produktkategorier, som for eksempel GlassLine, MatLine samt deres tilbehørsserie, Reframe Collection. Derfor er Unidrains gulvafløb også anvendelige indenfor alle typer af byggeri: i renovering og nybyggeri, samt til privat og offentligt byggeri. Alle produkter fra Unidrain er udviklet af danske arkitekter og designere i tæt samarbejde med eksperter i VVS – og så har de alle relevante godkendelser. Besøg Unidrains stand i Byggecentrum og skab en forbedring af dit badeværelse og afløb.
Urban-Hald er leverandør af specielt udvalgte, innovative og bæredygtige byggematerialer til alle boligtyper. Du har nu mulighed for, at give din bolig ny kvalitet, med smukke trægulve og moderne overflader med MicroCement. Urban-Hald forhandler kvalitets Trægulve, MicroCement og Netpuds til yderst favorable priser, og de er altid klar til at rådgive dig. I Urban-Halds stand i Byggecentrum har du mulighed for at se produkterne og blive inspireret. Du kan altid kontakte Urban-Hald på tlf.: 89800303 ved spørgsmål. Urban-Hald MicroCement MicroCement er et mindre lag af cement, der kan påføres næsten alle typer overflader for at opnå et moderne betonlook. Urban-Hald MicroCement er blevet en kæmpe succes, især til renovering af boligens gamle klinker. De steder, hvor du før ville vælge klinker, er det nu muligt at anvende MicroCement – også i vådrum. Urban-Hald MicroCement kan anvendes af både Gør-Det-Selv folk og professionelle til en lang række formål, bl.a. Boligens gulve, men også til gulvene i kontorer, forretninger og restauranter Gulve og vægge på badeværelser og i brusenicher Lofter Dekoration af vægge og søjler Som en eksklusiv finish på eksempelvis møbler og bordplader   Ved at anvende Urban-Hald MicroCement, får du et materiale, som er 100% vandtæt, yderst rengøringsvenligt og som kan tilføre et moderne look til din bolig. Urban-Hald MicroCement er færdigblandet, hvilket betyder, at det ved levering er tonet i den ønskede farve og klar til brug. Beregn prisen på dit projekt her Med 43 forskellige standardfarver og mulighed for at tone i RAL, NCS og Nova kan du give dine gulve eller vægge netop det udtryk, du ønsker. På standen er alle 43 MicroCement standardfarver udstillet og du kan se, hvordan MicroCement kan påføres på klinker, linoleum, vådrumsmembran og fermacell. Urban-Hald Sildebensparket og Plankegulve Alle trægulve fra Urban-Hald er lamelopbygget og produceres af egetræ. Alt træ er nøje udvalgt og altid 100% FSC certificeret. Hver en planke og hver en stav er unik på grund af knaster, årringe og andre skønne detaljer. Et lamelopbygget gulv er en populær form for trægulv, da det kan slibes igen og igen. Det er yderst formstabilt og velegnet til gulve med gulvvarme. Vælger du et lamelopbygget gulv, vælger du samtidig en bæredygtig løsning. Der kan produceres 3 gange så meget gulv af den samme mængde træ, hvis man vælger et lamelgulv frem for et gulv i massivt træ. Alle trægulve bliver skræddersyet til den enkelte og kan leveres ubehandlet eller færdigbehandlet fra fabrikken med pigmentering, lak eller olie som sikrer en enestående holdbarhed. Se udvalget her På standen er de tre sorteringer Standard, Avantgarde og Natur udstillet og du kan se et udvalg af de mest populære olie og lak behandlinger. Hvem står bag Urban-Hald ApS Urban-Hald blev stiftet i 2016 af Lasse Hald og Daniel Urbaniak. De to stiftere var selv i gang med renoveringsprojekter, men havde problemer med at finde kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, derfor startede de Urban-Hald. I januar 2022 deltog Urban-Hald i Løvens Hule. I den forbindelse fik de Jacob Risgaard og Christian Arnstedt med på holdet. Urban-Hald har ambitioner om at være den foretrukne leverandør af kvalitetsprodukter til byggeri – til konkurrencedygtige priser. Urban-Hald samarbejder med velrenommerede familieejede fabrikker, som værner om deres familie stolthed og som har gode muligheder for at tilpasse produkterne efter kundernes behov. På den måde kan de sikre kvalitet og fleksibilitet på første klasse.   Besøg Byggecentrum – Planlæg dit besøg her.
Uretek stabiliserer og etablerer gulve og fundamenter Vi tager dig i hånden og sikrer et stabilt fundament, når du skal bygge nyt eller reparere sætningsskader på din ejendom. Skruefundamenter til dig, der skal bygge nyt eller bygge til Hos Uretek har vi mange års erfaring med etablering af skruefundament til nybyggeri og tilbygninger. Med vores unikt tilpassede ScrewFast Skruepæle® tilbyder vi en fleksibel, skånsom og hensynsfuld løsning for både dig, dine naboer og miljøet. Skruepælene er genanvendelige og mindre klimabelastende end fx beton. Samtidig installerer vi skruepælene uden vibrationer, så omkringliggende bygninger ikke beskadiges. ScrewFast Skruepæle® kan anvendes ved selv de mest udfordrende jordbundsforhold, og vi sikrer en tryg opstart på byggeprocessen med grundige jordbundsundersøgelser og kyndig vejledning. Vi sætter en stopper for enhver sætningsskade Det kan være bekymrende at opleve synkende gulve eller sætningsrevner på sin ejendom, og mange forsøger sig med lappeløsninger igen og igen. Med vores patenterede løsninger reparerer vi skaden permanent. Vores metoder er opgravningsfri, og det betyder, at vi efterlader hus og have i pæn stand. Vi foretager først en skadesundersøgelse, hvor vi vurderer skadens omfang. Her måler vi niveauer, billeddokumenterer og undersøger geodata for ejendommen. Før vi udbedrer skaden, foretager vi også jordbundsundersøgelser. Når vi ved, hvad der er under ejendommen, er vi nemlig i stand til at tage den mest velegnede metode i brug – typisk ScrewFast Skruepæle® eller den særligt skånsomme Uretek Metode®. På vores udstilling i Byggecentrum kan du se, hvordan vores ScrewFast Skruepæle® ser ud. I receptionen kan du desuden få en Uretek-folder med hjem, som indeholder kontaktinformation og oplysninger om løsningerne. Ring 70 20 33 01 for en uforpligtende samtale – Vi dækker hele Danmark!
Døre af høj kvalitet, i det design du ønsker Vahle er en dansk dørproducent, der skaber indvendige døre af høj kvalitet. Vahle producerer både klassiske og moderne døre, i lige præcis det design, som du ønsker. Vahle forener håndværk, funktion og design, og skaber derved et produkt, der holder i flere generationer. Med afsæt i de danske håndværkstraditioner, designer Vahle fyldningsdøre, der bevarer historien – men også glatte døre, der skaber ny historie. I samarbejde med dig, der skal have nye døre, realiserer Vahle drømmen om den fede dør, der holder på alle parametre – både form, funktion og følelse. Vahle finder det vigtigt, at døre er af høj kvalitet – for døren skal skabe kvalitet i dit liv, og livet i fremtiden ved at være et centralt element i arkitekturen og interiøret i dit hjem. Vahle har blandt andet produceret døre til Amalienborg, Hotel d’Angleterre, Det Kongelige Teater, Christiansborg Slot og mange andre. Kig forbi Byggecentrum og Vahles stand, hvis du skal have nye døre i dit hjem Læs hvordan Vahle formår at forene håndværk, funktion og design for at skabe et bæredygtigt produkt her.
Valport leverer landsdækkende portservice og salg af garageporte på mål Hos Valport har vi over 10 års erfaring med montering af garageporte for både private og erhverv – altid med god, nærværende service og produkter af den højeste kvalitet. Vi er eksperter i skræddersyede portløsninger, der alle laves på bestilling og importeres fra vores dygtige europæiske producenter, som er nøje udvalgt af Valport. Med en garageport på mål fra os, kan du selv være med til at bestemme størrelse, farve og design, så du får præcis den løsning, der passer bedst til dit hus. Da det er umuligt at se og mærke struktur, design, farver og kvalitet på en hjemmeside, er det en god ide at få en specialist fra Valport ud. Så kan vi vise dig prøver, rådgive dig og stå for opmålingen. Står du med en garage, som ikke har standardmål, ønsker du en ombygning, ønsker du en særlig port, eller ved du bare ikke helt hvilken model eller farve, du skal vælge, kan specialistens erfaring være guld værd. Med Valport er du i trygge hænder gennem hele processen, og du er sikret et godt resultat med en port, der passer både fysisk og æstetisk i forhold til resten af din bolig. Er der ikke så højt til loftet kan Valport også klare det. Vi har en garageport med et unikt skinnesystem, som kun kræver 10 cm i overhøjde. Ved en loftshøjde på fx 210 cm kan en garageport med automatik åbne op i en højde af 200 cm. Det gør det muligt at endnu flere kunders ønsker til garageporte med specielle mål kan opfyldes.  Du kan selv vælge, om du selv vil montere porten, eller om Valport skal gøre det for dig. Valport tilbyder også tilpasning af garagen og andre opgaver. Vi kan fx tilbyde at ombygge din carport og sætte en port i, så den bliver forvandlet til en lukket garage. Valport sælger foruden garageporte også industriporte og smedejernslåger. Hos Valport tilbyder vi gratis kundebesøg. På den måde får du en bedre fornemmelse af, hvad der passer godt til dit hus, og hvordan din nye garageport kommer til at se ud. Ring og bestil et gratis og uforpligtende kundebesøg på 70 60 52 42 – vi svarer alle hverdag 7-17. Udstillingen i Byggecentrum Ved Byggecentrum har vi vores nye trailer stående. Den er beklædt med prøver på nogle af vores forskellige design til garageporte på den ene side og industriporte på den anden side. Du er velkommen til at gå op ad trappen, låse døren op og gå ind. Indenfor finder du mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde. Her kan du prøve fjernbetjeningen og åbne/lukke porten, så du med egne øjne kan se, hvordan vores kvalitetsautomatik virker. Her er også brochurer med flere design og oversigt over de mange farver, du kan vælge imellem. Kig forbi! _______ Valport ApS: Afd. Sjælland Kollerupvej 7 2665 Vallensbæk Afd. Jylland og Fyn Teglværksvej 87 8766 Nørre Snede    
Trætrapper af ypperste kvalitet Siden 1982 har VejleTrappen fremstillet skræddersyede trapper efter mål – og de sætter en stor ære i at lever trapper, der passer 100% til dit behov. Det gælder både når de tegnes fra bunden, og når der tages udgangspunkt i en af basisløsningerne. I 2012 overtog VejleTrappen aktiviteterne fra JLH Trapper, som også har mere end 30 års erfaring med individuelle trætrapper i høj kvalitet. VejleTrappen leverer alle slags trætrapper efter individuelle ønsker og behov i hele landet – herunder trætrapper, hvor der også indgår stål eller glas. Opmåling, individuelle tegninger og montering kan de også klare – uanset om det handler om enkelttrapper til private eller serieordrer til større byggerier. VejleTrappen er i Danmark kendt for at levere smukke trætrapper – og så har de ry for at levere produkter og vejledning af høj kvalitet. Erfaringen som VejleTrappen har er en garanti for kvalitet, når du skal vælge ny trappe – og de hjælper dig både med at finde den bedste trappe, fremstille trappen og til sidst at montere trappen. Det gælder, uanset om du ønsker trætrappen udført i specielle materialer, eller om du ønsker de mere gængse typer – som for eksempel ask, bøg, eg, fyr eller mahogni. Vejletrappen tager ansvar for din personlige trappe hele vejen igennem processen. I Byggecentrum kan du opleve VejleTrappens stand og samle inspiration til hvordan din næste trappe skal se ud.   Læs her hvordan Vejletrappen vil stræbe efter at bidrage til en bæredygtig fremtid her.
Vinduer og døre til din bolig Hos VELFAC hjælper vi dig med at vælge de rette facadevinduer og døre I VELFAC tror vi på, at en bolig er meget mere end bare en bolig. Det er her, hvor store dele af livet udfolder sig, hvor vi arbejder, uddannes og lever. De er trygge baser og nye muligheder for at gå på opdagelse. Gennem generationer er vi flyttet mere inden døre og i en tid, hvor størstedelen af vores liv leves indenfor, er frisk luft og dagslys, nøglen til, at vi kan lære, lege og leve bedre. Vinduer og døre giver perspektiv og udsyn til verden. De udvider rum og skaber nye synergier og adgange mellem inde og ude. Måden vi lever på, stiller stigende krav til indeklima og sunde boliger, og i VELFAC vil vi være den, der bedst formår at bidrage til bedre boliger, levedygtige rum og et sundere indeliv. Dét har været vores mission og passion, lige siden vi sendte det første VELFAC vindue på markedet for mere end 70 år siden. Få inspiration til dit valg af vinduer og døre her: Vinduer og døre til private boliger | VELFAC
VELUX ovenlysvinduer gør en himmel til forskel Vi nordboere higer efter dagslys og den friske luft. Vores børn sover middagslur i barnevognen i al slags vintervejr. I foråret finder vi den første varme plet i solen og forskanser os med uldplaiden om livet. Om sommeren nyder vi de lange aftener på terrassen, og i efteråret går vi lange ture for at blive blæst igennem. På trods af udelivets glæder tilbringer vi omtrent 90 % af vores tid indendørs. De boligvalg, du tager i dag, har derfor stor betydning for din families velvære i fremtiden. Med VELUX ovenlysvinduer opprioriterer du komforten og sundheden i dit hjem – og inviterer samtidig livet udenfor indenfor… Mere lys og luft Et VELUX ovenlysvindue i taget giver over dobbelt så meget dagslys i forhold til facadevinduer. Vinduet vender opad mod himlen og tillader derfor lyset en nemmere og dybere adgang til de områder i boligen, som ellers kun vil være begrænset oplyst af facadevinduet. Den øgede spredning af dagslys åbner boligen og giver dig en bedre udnyttelse af kvadratmeterne. VELUX ovenlysvinduer udskifter nemt og effektivt luften – eventuelt automatisk efter dine præferencer og forudindstillinger. Et godt indeklima minimerer risikoen for at udvikle luftvejssygdomme som astma. Det er godt for familiens velvære på både kort og lang sigt. Mere energi, bedre søvn, større produktivitet og øget indlæring er blandt de positive konsekvenser af en god luftkvalitet i hjemmet. VELUX Danmark A/S sælger og markedsfører ovenlysvinduer, solafskærmning, el-betjening og solvarmesystemer på det danske og nordatlantiske markeder. Alle VELUX produkter forhandles hovedsageligt igennem tømmerhandlere, byggemarkeder, gardin- og farvehandlere samt VVS grossister. Læs hvordan VELUX arbejder mod en mere bæredygtig fremtid her. Se her hvilke modeller fra Velux der udstilles i Byggecentrum.
Skab et hyggeligt frirum i haven Viking Outdoor blev stiftet i 2017 af 3 ildsjæle, der brænder for at tilbyde højkvalitetsprodukter til det danske folk. Deres vision er at levere løsninger af høj kvalitet, når det kommer til wellness og outdoor produkter, til en pris, hvor alle kan være med. Navnet Viking Outdoor stammer fra, at alle deres produkter er lavet af træ i et råt og naturligt look – som de synes bringer vikingefølelsen frem i folk. Produkterne er lavet af nordisk kernetræ af højeste kvalitet, som sikrer at produktet er modstandsdygtigt og har en lang levetid. Alle produkterne er håndlavet hos EU-leverandør, som har alle nødvendige og lovpligtige certifikater og godkendelser. Hos Viking Outdoor kan du både købe vildmarksbade, saunaer, pavilloner og meget mere til din have. I Viking Outdoors stand i Byggecentrum kan du blandt andet opleve nogle af deres produkter, og finde ud af hvad der passer ind i din have.   Besøg Byggecentrum – Planlæg dit besøg her.
Kvalitetsudstyr til dit køkken eller bad VOLA producerer bl.a. armaturer til køkken og bad, bidet, elektriske håndklædevarmere, tilbehør til bad og køkken, modulsystemer og meget andet. VOLA har været i produktion i over 40 år. Stort set alle komponenter fremstilles i Danmark hos VOLA A/S, hvor produktionen er baseret på en ideel blanding af skandinavisk håndværk og anvendelse af det nyeste teknologiske udstyr. VOAL produceres på deres fabrik i Horsens af en række engagerede og kvalitetsbevidste medarbejder, der føler stor stolhed over at levere perfekt kvalitet. Hos VOLA er kvalitet en del af kulturen – for kun det perfekte produkt er godt nok til VOLA-kunden. Det kræver års oplæring og erfaring at bukke en tud perfekt, at producere den perfekte lodning og den perfekte overflade. VOLA er skandinavisk håndværk – der understøttes af nyeste teknologi. VOLAs produkter er oprindeligt designet af en række arkitekter – heriblandt Arne Jacobsen. I VOLAs stand i Byggecentrum kan du se lækre armaturer af ypperste kvalitet – og med garanti finde noget, der passer ind på dit badeværelse eller i dit køkken. Du kan lære meget mere om VOLAs designtradition i videoen herunder.
Willab Garden kvalitet gennem snart 40 år Vi er utrolig glade for at kunne præsentere dele af vores store sortiment af udestuer, pavilloner, drivhuse og orangerier på Byggecentrum, Middelfart. Udstilling på Fyn og på Sjælland Willab Garden har siden 2018 udstillet på Byggecentrum og i 2020 udvidede vi området og har i dag salgskontor ved vores udendørs udstilling, som er bemandet på udvalgte dage, hvor vores dygtige sælgere er klar til at hjælpe dig med dit projekt. Udstillingen er åben alle dage (ubemandet), men bemandet på udvalgte datoer – Se datoerne her Vi har indrettet 9 drivhuse og 5 udestuer af vores mest populære modeller ved udstillingen. Her kan du derfor fornemme de forskellige “rums” størrelser, og mærke lyset. Med nordens største udstilling under 3500 m² tag i Greve, hvor vi præsenterer over 40 af vores drivhuse og udestuer i fuld størrelse, har vi gennem årene betjent, og handlet med rigtig mange fynske og jyske kunder der alle har ønsket en lettere tilgængelighed for at kunne se og mærke vores produkter. På Byggecentrum i Middelfart kan du opleve… ..vores mest populære modeller på vores 500 m² udstillingen, og vi kan derfor med glæde vise:   Drivhuse: Green Room Classic 15m². Metallic Grå Green Room Square 15,5 m². Vinrød Euro Serre MAXI 4 – 14,1 m². Mørkegrøn Euro Serre Gothic 309 11,9m² m.83cm mur. Hvid Green Room Wall/Elegant. 12,2 m². Hvid Euro Serre Mural 3, 25°hældning 8,9 m². Sort Maxi 4 mod væg. 9,6 m². Antracitgrå Green Room SEASON 20,9 m². Sort Green Room Lean To. 6 m². Mørkegrøn.   Udestuer: Fritstående halvtag med WG62 Neo (Antracit) partier og termotag. 15m² Udestue, halvtag med limtræsskelet, WG 62eco, (Sort) og termotag. Udestue, Sadeltag med limtræsskelet, WG62 Eco hvide partier og WG 70 SC Hvid og WG 65 foldedør hvid. Udestue, halvtag med Aluminiumsskelet med WG 50 partier. Antracit og termotag Udestue, halvtag med Aluminiumsskelet, glastag, isoleret med WG80 partier. Hvid. Alle de viste modeller kan også fås i forskellige standardstørrelser, og mange af vores modeller kan tilpasses efter vores kunders ønske. Ud over dette viser vi også vores komposit terrasseløsninger og vores glasrækværk. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores udstilling i Byggecentrum. Besøg Byggecentrum – Planlæg dit besøg her.
Hos Win-Door ApS har vi gennem de seneste 17 år specialiseret os inden for lavenergivinduer, -døre og -udestuer i høj kvalitet. Vores sortiment består af et bredt udvalg af kvalitetsmærkede elementer i individuelle mål og designs til konkurrencedygtige priser. Win-Door-produkterne produceres hos udvalgte leverandører i Danmark og Tyskland – efter de bedste håndværksmæssige traditioner. Udstillingen i Byggecentrum i Middelfart I Byggecentrum har vi sat tre Win-Door-løsninger op i forskellige kombinationsmuligheder. Alle Win-Doors produkter kan sammensættes præcis som du ønsker. Og hvis du har spørgsmål eller vil høre mere, skal du blot tage fat i en af medarbejderne på udstillingen – så bliver du vejledt af Win-Doors eget personale. Oplev WD10 På udstillingen ved Byggecentrum kan du se en række forskellige WD10-løsninger, som er vores klassiske terrasseoverdækning uden isolering – der er fuldstændig vedligeholdelsesfri. Terrasseoverdækning WD10 kan som så mange andre Win-Door-produkter købes som “selv-byg”-løsning, hvor du kan sammensætte produkterne efter eget ønske. Ellers giver vi gerne en hånd med og finder en skræddersyet løsning til dig. Kombinationsmulighederne er mange: Vinduer, kompositbrædder, skydedøre og meget mere. Lad dig inspirere af vores eksklusive design, som går hånd i hånd med holdbarhed og funktionalitet. WD11 – eksklusiv terrasseoverdækning​ På udstillingen i Byggecentrum kan du også opleve en af vores mest solgte modeller: WD11, som i modsætning til WD10 ligger op til en isoleret terrasseoverdækning. WD11 har en lang række kombinationsmuligheder indenfor skyde-/foldedøre, glaspartier, rammeløse døre og vinduer m.m. Tilpasset det danske vejr Alle terrasseoverdækninger og udestuer fra WD-serien er vedligeholdelsesfrie og pulverlakeret med kvalitetsfarve. Derudover har WD11-modellen skjulte tagrender og kuldespærrer, hvilket gør den perfekt til det skiftende danske vejr. Garden Lounge til den danske sommer Du kan også opleve nogle af vores garden lounges på vores udstilling hos Huset Middelfart. Win-Doors garden lounges er det perfekte uderum i godt vejr.
WoodyWood – Good in wood ! WoodyWood er en engrovirksomhed som er specialister indenfor hårdttræsbranchen . Vi importerer bæredygtigt træ og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har et stærkt fokus på bæredygtighed og har derfor de seneste par år bevæget os henimod de bæredygtige alternativer.   aMbooo bambus – det bliver ikke grønnere! Bambus vokser markant hurtigere end træer – nogle bambusarter vokser faktisk over en meter pr. døgn. Så hvor et egetræ er ca. 100 år om at vokse op, er en bambus typisk klar til at blive fældet efter ca. 4-6 år. Der er med andre ord tale om ekstrem bæredygtighed. Vi har derfor gået i samarbejde med aMbooo, et stort velrenommeret tysk firma, som står for eksklusive bambusprodukter. Kun bambusstilke fra bæredygtigt forvaltede bambusskove bruges til fremstilling af aMbooo-produkter. Hver stilk skal være mindst 5 år gammel, og høstes i højlandet. Kun højlandsbambus har tilstrækkelig stor styrke til, at imødekomme aMbooo’s krav til deres produkter. Se mere om dette fantastiske produkt her: https://bambusterrasse.dk/
Peter Ladegaard
Peter Ladegaard
31/07/2023
Ret flot sted med mange prøvehuse, samt et indendørs areal med gulve, vinduer og VVS.
Atmo Flo
Atmo Flo
23/07/2023
Luxuriöse Ambiente, schöne kleine Zimmer, ruhig gelegen, informativ.
Henrik Nørlem Andersen
Henrik Nørlem Andersen
10/04/2023
Der er rigtig meget at se
Hellelykke Laasholdt
Hellelykke Laasholdt
06/04/2023
Super inspirerende

 

Skip to navigation