Skip to content
Byggeudstilling med 140+ udstillere

Velkommen til Danmarks største byggeudstilling

Byggeudstillingen i Middelfart er Danmarks største. Besøg vores byggeudstilling, hvis du har planer om at bygge om, bygge nyt eller renovere.

Få inspiration til dit byggeprojekt i den 28.000 m² store byggeudstilling – inde og ude.

De fleste af vores stande i byggeudstillingen er som udgangspunkt ubemandede til dagligt. Skulle du dog få brug for hjælp og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte de enkelte udstillere. Ellers kan du gratis booke en tid med en byggerådgiver, som kan vejlede dig i dit byggeprojekt. Flere af fritidshusene udenfor vil være bemandede i weekenderne fra klokken 12-16, så du kan få svar på dine spørgsmål.

Byggeudstilling - Danmarks største permanente udstilling

Sommerhusdagen-13
Byggeudstilling ude og inde

Stor byggeudstilling - over 140 udstillere

Både i den indendørs og udendørs byggeudstilling finder du alt i byggematerialer og byggeprodukter. Er du i tvivl om, hvor du finder en bestemt udstiller, kan du altid spørge i byggeudstillingens reception.

Byggeudstilling indendørs-10
Lad dig inspirere i byggeudstillingen

Bygge- og boligtrends finder du i Byggeudstillingen

Trends ændrer sig hele tiden. I byggeudstillingen finder du masser af inspiration til bolig og byggeri. Vores udstillere opdaterer jævnligt standene, så du bliver præsenteret for de nyeste produkter.

Sommerhusdagen-42
Byggeudstilling til havefolket

Have og udeliv i byggeudstillingen

Gå på opdagelse i den store udendørs udstilling, hvor du finder alt det, som gør haven speciel. Find fx dit nye drivhus, orangeri eller pavillon.

Byggeudstilling indendørs-11
Byggeudstilling med fokus på bad og sanitet

Badudstilling

I den indendørs byggeudstilling finder du Syddanmarks største badudstilling. Her kan du gå på opdagelse og lade dig inspirere blandt alle de førende leverandører.

fritidshuse
Danmarks største fritidshusudstilling

Fritidshuse for alle

Tag rundt i byggeudstillingen, hvis du skal have et nyt sommer- eller fritidshus. Her finder du Danmarks største fritidshusudstilling med alle de største udbydere.

EBK huse Fjordhuset3
Bæredygtighed i byggeudstillingen

Grønne boligforbedringer

Du finder masser af bæredygtige og grønne byggeprodukter i byggeudstillingen. Er du i tvivl, kan du få både råd og vejledning.

Arkitektrådgivning af Kim Pretzmann Olesen
Få uvildige råd i byggeudstillingen

Gratis byggerådgivning

Få professionel byggerådgivning hver søndag i byggeudstillingen. Det er gratis, men du skal huske at booke en tid. Rådgiveren er uvildig og hjælper dig med gode råd og inspiration.

Bedre Bad Bedre Energi Helle Sørensen
Få gode råd til bad og sanitet i byggeudstillingen

Gratis badrådgivning

Book tid hos vores badkonsulent fra Bedre Bad i Byggeudstillingen. Her kan du få både gode råd og vejledning, så dit projekt bliver, som du ønsker det.

Udstillingsvibes -8 (1)

Events i Byggecentrum

Vi afholder mange events i løbet af året, hvor du er velkommen forbi.

Byg med Dennis Lindequist

Dennis Lindequist er vores faste hushåndværker og han hjælper dig i mål med gør-det-selv projekterne.

Dennis Lindequist portræt siddende ved sommerhus

Danmarks største fritidshusudstilling

I Byggecentrum finder du Danmarks største udstilling af fritidshuse og sommerhuse. I weekenderne er flere af husene bemandet fra kl. 12-16, og du har derfor rig mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål.

Vil du være helt sikker på, at der er en konsulent til stede i lige netop dit drømmesommerhus, så kontakt de enkelte udstillere herunder og aftal at mødes i udstillingen.

I de øvrige dage kan du henvende dig i Byggecentrums reception, hvor du registrerer dig via en tablet, og derefter kan du besøge fritidshusene på egen hånd.

DCIM101MEDIADJI_0093.JPG
Sommerhusdagen-44
Der er en meget venlig og imødekommende ’ånd’ blandt personalet. Uanset hvilket spørgsmål eller problem man kommer med, er de altid meget hjælpsomme, man føler sig ikke til ulejlighed. Besøgende i byggeudstillingen

Syddanmarks største badudstilling

Besøg vores store badeværelsesudstilling fyldt med inspiration og lækre produkter til dit nye badeværelse.

Her er landets største og bedste brands samlet under ét tag, så du kan se og sammenligne de forskellige produkter.

Så gå på opdagelse og hiv i skufferne, mærk overfladerne og afprøv produkterne. Du kan endda få lov til at prøve et duschtoilet, hvis du vil?

Byggeudstilling indendørs-12

Byggeudstilling i Middelfart - Lige midt i Danmark

Baaks 5

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Gratis adgang og parkering alle dage.

Byggecentrum
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart

Vi har åbent hver dag fra kl. 10-17.

 

Danmarks største byggeudstilling

Byggecentrum Middelfart er Danmarks største permanente byggeudstilling. Her finder du over 130 forskellige brands, der udstiller de seneste produkter og designs – hele året rundt. Der er i alt 28.000 m2 udstillingsareal fordelt på 25.000 m2 udendørs byggeudstilling og 3.000 m2 indendørs byggeudstilling.

Vores udstillere er blandt andre: Troldtekt, Vola, Geberit, Timberman, Urban Hald, Velux, Velfac, Markilux, FDB møbler, Dansani, Decoflame, Planet Huse, Stenhøjhusene og mange, mange flere. Se vores udstillerliste her

Central beliggenhed i Trekantsområdet

Byggeudstillingen hedder Byggecentrum, fordi det signalerer, at udstillingen har noget med byggeri at gøre, men også fordi navnet siger noget om byggeudstillingens centrale placering i Middelfart – i centrum af Danmark. Derfor kommer der besøgende i byggeudstillingen fra hele landet – ikke mindst fra Trekantsområdet. Inden for Trekantsområdet kan du være i Byggecentrum Middelfarts byggeudstilling på mindre end en time. Byggeudstillingen er nem at komme til uanset om du kommer med bil eller med tog.

Se hvordan du finder vej til byggeudstillingen 

Har du et boligprojekt i tankerne?

Byggeudstillingen er for alle, der går med et bygge- eller boligprojekt i tankerne og har brug for konkret boliginspiration til at finde ud af hvilke løsninger, der findes på markedet og hvilke produkter, farver, materialer og designs, man godt kan lide. Men byggeudstillingen tiltrækker også mange besøgende, som er gået i beslutningsmode og som er klar til at foretage konkrete boligforbedringer og købe stort ind til det bygge- eller renoveringsprojekt, der skal forvandle boligen til en drømmebolig.

Danmarks største fritidshusudstilling

Mange gæster i byggeudstillingen kommer for at finde deres nye drømmesommerhus. Og de kommer ikke forgæves. I Byggecentrum Middelfart findes Danmarks største samling af sommer- og fritidshuse. Det betyder, at man ikke behøver at køre land og rige rundt for at opleve sommerhuse fra forskellige leverandører. Her kan man gå fra sommerhus til sommerhus og mærke stemningen i huset og forholde sig til materialer, lysindfald, rumfordeling og alle de andre faktorer, der gør et sommerhus til et drømmesommerhus.

Se alle fritidshuse her

Godt 140 udstillere i byggeudstillingen

Fordelen ved Byggecentrums byggeudstilling er, at du kan finde det hele samlet ét sted. Her finder du både de store, stærke brands, der er velkendte og velansete og som har en omfattende produktportefølje side om side med mindre brands, som er up-coming og som har fundet nye, smarte og ofte grønne løsninger på de udfordringer, som du som husejer kan opleve. I alt er der godt 140 udstillere. I byggeudstillingen vil du derfor både møde noget af det, du kender og forventer, men du vil med garanti også falde over produkter og løsninger, som du ikke vidste fandtes og som du ikke vidste, du havde behov for tidligere.

Se alle udstillere her

Gratis byggerådgivning til dit byggeprojekt

I byggeudstillingen kan du også få gratis byggerådgivning af professionelle fagfolk, så du enten kan komme godt videre med dit byggeprojekt eller så du kan komme godt i gang uden at begå de dumme og dyre begynderfejl. Benyt dig af det. Det kan godt betale sig.

Book en tid til ByggeRåd

Det kan du finde i byggeudstillingen

Byggeudstillingen rummer byggeprodukter fordelt i mange forskellige kategorier. Uanset om du skal bygge nyt eller renovere kan du finde inspiration til alle dele af boligen – både ude og inde. I byggeudstillingen er standende som udgangspunkt ubemandede til dagligt, men du er selvfølgelig velkommen til at komme og besøge standende alligevel. Skulle du få brug for yderligere hjælp og vejledning, kan du altid kontakte de enkelte udstillere.

Forny dit interiør

Det er ikke altid det store, der skal til for at opnå tiltrængt fornyelse i boligen. Byggeudstillingen har en lang række brands inden for interiør. Derfor kan du finde god inspiration til interiør-løsninger som pifter boligen op og giver den et moderne touch.

Badudstilling

Byggecentrum Middelfart huser Syddanmarks største udstilling af badeværelser, så her kan du helt sikkert finde noget, du kan lide. Hvis det ikke er en totalløsning, du er på jagt efter er der meget inspiration alene i de mange udstillede armaturer og bruseløsninger, men også i møblement til badeværelset, spejle og indretning af badeværelset. Derfor er byggeudstillingen et besøg værd, uanset om du har et helt nyt badeværelse i tankerne eller du blot vil renovere det badeværelse du har.

Udstilling af udestuer

I den udendørs udstilling kan du drømme om, hvordan du kan etablere det gode, aktive udeliv hjemme i haven. Vælg fx det rigtige orangeri eller drivhus alt afhængig af, om du ønsker dig et væld af smukke, eksotiske blomster eller en forlængelse af nyttehaven. Under alle omstændigheder er drivhusudstillingen altid et besøg værd. Har du ikke grønne fingre i forvejen, ja så får du lyst til at prøve det af hjemme i haven. Udover drivhusudstilling og orangerier kan du også finde wellness- og spaløsninger samt en række mindre hytter til grillfester og til at forsøde udelivet derhjemme. Have- og udearealet er en vigtig ramme om din families udfoldelsesmuligheder, så kom og bliv inspireret og få opfyldt jeres fælles ønsker.

Når du besøger byggeudstillingen

Som gæst i byggeudstillingen er der mange indtryk at absorbere. Hvis du har brug for lige at sluge de mange indtryk og slappe af i benene, så giver vi en kop kaffe i HUSETS Café, som ligger ved side af byggeudstillingen Byggecentrum. Husk også at tag brochurer med dig hjem fra den store brochurereol, hvor du finder brochurer fra alle vores udstillere.

Vi glæder os til at se dig i byggeudstillingen.

Oplev mange udstillere i Byggecentrum

Peter Ladegaard
Peter Ladegaard
31/07/2023
Ret flot sted med mange prøvehuse, samt et indendørs areal med gulve, vinduer og VVS.
Atmo Flo
Atmo Flo
23/07/2023
Luxuriöse Ambiente, schöne kleine Zimmer, ruhig gelegen, informativ.
Henrik Nørlem Andersen
Henrik Nørlem Andersen
10/04/2023
Der er rigtig meget at se
Hellelykke Laasholdt
Hellelykke Laasholdt
06/04/2023
Super inspirerende

 

Nyheder fra byggeudstillingen

5 boligforbedringer, som betaler sig

Boligtrends | 01 Aug, 2022

Boligforbedringer kan være svære at finde rundt i – for kan det egentlig betale sig at udføre en masse forbedringer på sin bolig – eller er det en større udgift, end en gavn? Her e...

Læs mere

4 ting du skal tænke over, når du vælger orangeri

Have og udeliv | 01 Aug, 2022

Et orangeri er en genial løsning for dig, der ønsker at kunne forlænge sæsonen i haven – og ønsker at skabe et større frirum i haven. Et orangeri kan bruges til flere ting – du kan...

Læs mere

Tjekliste til dig, der skal renovere badeværelse

Bad og sanitet, Boligtrends | 01 Aug, 2022

Trænger dit badeværelse til en overhaling – og har du valgt at renovere dit badeværelse? Der er mange overvejelser man bør gøre sig, når man vælger at renovere sit badeværelse. Her...

Læs mere
Skip to navigation