Skip to content

Gør det selv for begyndere

Handywoman - brændeskur - 2560x896

Handywoman hjælper dig i gang med at gøre det selv

Det er ikke svært at komme i gang med de små renoveringsprojekter derhjemme, når du ved, hvordan du skal gribe det an. Vi har indgået et samarbejde med Handywoman, der er ekspert inden for gør det selv – og nu kan du få alle hendes gode tips og tricks til, hvordan du kommer i mål med de små projekter i hjemmet. Følg med her på siden. Vi uploader løbende nye videoer og gode råd.

Mere om Handywoman

Bag Handywoman er Jeanne Thylkjær Fjorback, der har mange års erfaring som selvstændig håndværker. Jeanne kører også rundt i landet i hendes 17 meter lange, pink lastbil, hvorfra hun afholder gør det selv kurser for kvinder. Hun kommer forbi Byggecentrum den 8. juni 2024, hvor du kan komme på kursus i lastbilen. Se mere her.

Gør det selv videoer med Handywoman

Gode råd til opsætning af hyder
HYLDER

Sådan hænger du en hylde eller en knagerække op

Har hylden eller knagerækken (eller noget helt tredje) flere forborede huller, og har du svært ved at overskue, at få den op på væggen? Det er ikke svært, når du kender Handywomans metode.

Handywoman-brændeskur-2560x1440
Brændeskjul

Sådan bygger du et brændeskjul

Drømmer du om at bygge dit eget brændeskjul? Her får du Handywomans bud på hvordan du bygger et brændeskjul ud af en palle, et par reglar, samt valgfri beklædning.

Handywoman-greb-2560x1440
Greb

Sådan monterer du greb

Skal grebene i dit køkken udskiftes? Eller har du en drøm at friske et skab op med nye greb? Få Handywomans tips og tricks til hvordan du monterer greb.

Handywoman-armatur-2560x1440
Armaturer

Tips til rengøring af armaturer

Døjer du med genstridige kalkrester rundt om dit armatur? Her giver Handywoman dig et tip til hvordan du kommer kalkresterne til livs.

Handywoman 1
EL

Forny dine stikkontakter

Slidte og misfarvede stikkontakter kan ødelægge en ellers fin indretning. Det er nemt at skifte dæksler og kontakter helt selv - og det koster ikke ret meget. Se hvordan du kan gøre det selv - helt lovligt.

Sådan får du rawplugs ud af væggen
RAWPLUGS

Tip til at få rawplugs ud af væggen

Kender du det, at du ikke kan få rawplugs ud af væggen, når du for eksempel skal male om? Handywoman har et simpelt tip til dig.

Gode råd til MDF arbejde
MDF

Gode råd til når du arbejder med MDF

Mange laver lige nu DIY projekter i MDF. Det er et godt og brugbart materiale, men der er lige et par fifs, du bør kende til, så pladerne ikke flækker, eller at skruerne kan ses i det endelige resultat.

Handywoman hænger hylder op
OPHÆNG

Sådan får du lige linjer i dit ophæng

Driller det, når du skal hænge to (eller flere) ens ting op på væggen? Og fristes du til at hænge dem forskudt i stedet? Så kig med her, når Handywoman viser dig hvor nemt det er, at få hængt hylderne (eller andet) op, så de flugter med hinanden.

Handywoman hænger billeder op
OPHÆNG

Sådan hænger du flere billeder op

Få Handywomans gode råd til, hvordan du får dine billederammer til at hænge helt lige og med samme afstand.

Pimp din forlængeledning 2
EL

Pimp dine synlige ledninger

Ledninger og forlængerledninger kan vi ikke helt undgå i hjemmet. Så i stedet for at gemme dem væk, kan du montere en flot stofledning i stedet. Handywoman viser dig hvor nemt det er.

Handywoman hero - 1436x600

Vil du have besked, så snart der udkommer nye videoer?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Besøg Byggecentrum - 28.000 m2 inden- og udendørs byggeudstilling

Byggecentrum er et inspirationsunivers til dig, der skal bygge nyt, renovere eller bare lade dig inspirere af de nyeste produkter og designs til boligen og haven. I Byggecentrum Middelfart finder du det hele. Du kan gå på opdagelse blandt over 140 af Danmarks førende brands inden for bolig og byggeri. Derudover kan du opleve en lang række indrettede fritidshuse, hytter og pavilloner.

DCIM101MEDIADJI_0093.JPG

Kurser

Lær at gøre det selv

Handywoman kursus 1
Den 8. juni i Byggecentrum

Bliv en handywoman

Handywoman kommer forbi Byggecentrum i sin 17 meter pink lastbil, og lærer dig hvordan du kan gøre det selv. Tag din bedste veninde, kollega, søster eller måske svigerinde med - eller kom alene og mød andre kvinder, der også ønsker at lære nyt!

online kursus boremaskine
Online

Kursus: boremaskinen og dens tilbehør

Dette online kursus lærer dig alt om boremaskinen samt hvad du kan bruge den til. Når først du har styr på denne, så har du friheden til at gøre en masse ting selv i dit hjem.

Peter Ladegaard
Peter Ladegaard
31/07/2023
Ret flot sted med mange prøvehuse, samt et indendørs areal med gulve, vinduer og VVS.
Atmo Flo
Atmo Flo
23/07/2023
Luxuriöse Ambiente, schöne kleine Zimmer, ruhig gelegen, informativ.
Henrik Nørlem Andersen
Henrik Nørlem Andersen
10/04/2023
Der er rigtig meget at se
Hellelykke Laasholdt
Hellelykke Laasholdt
06/04/2023
Super inspirerende

 

Skip to navigation