Skip to content

Mangler du inspiration til renovering af hus?

Skal du renovere hus? Eller måske skal du renovere lejlighed? I Byggecentrum kan du få masser af inspiration, råd og vejledning til renovering af hus. Byggecentrum har Danmarks største byggeudstilling, som er 28.000kvm stor, og byder på mange af Danmarks mest velkendte brands indenfor bolig og byggeri.

Du kan blive inspireret til renovering af hus på mange måder – både når det gælder husets facade, tag, men også de indvendige elementer, som dit badeværelse, køkken eller nogle af de andre rum i huset.

Udstilling-Ude-fritidshus-køkken-04

Masser af inspiration til renovering af hus

Gå på opdagelse i de mange stande, der er i vores 28.000kvm store byggeudstilling. Vi har både en udendørs- og en indendørs udstilling, hvor du kan få inspiration til renovering af hus. Vi har mange af de førende brands indenfor renoveringsprodukter, såsom Troldtekt, Junckers og Velux samt indenfor bad og sanitet, Vola, Geberit og Pressalit.

I Byggecentrums udstilling kan du både røre og se alle produkterne, og bruge alle dine sanser, så du kan træffe den rette beslutning, når du skal renovere hus. Vi har udstillere indenfor næsten alle kategorier – både hvis du mangler inspiration til hvilket gulv du skal vælge, hvilken farve væggene skal males eller hvordan dit nye badeværelse skal bygges og designes.

Få rådgivning til renovering af hus

Udover at besøge byggeudstillingen, kan du i Byggecentrum også få kompetent rådgivning og vejledning. I vores Byggerådgivning sidder der mange eksperter indenfor renovering af hus, der kan hjælpe med at svare på alle jeres spørgsmål – både det helt grundlæggende, og de lidt sværere processer i at renovere hus.

Vi har også specialister inden for badrådgivning, der kan rådgive og vejlede jer i hvordan I renoverer badeværelse, da det kan være en udfordring at renovere et vådrum.

Brian Aaboe - arkitekt
Gratis indretningsråd

Vi tager dig igennem hele processen

I Byggecentrum hjælper vi dig igennem hele processen i forhold til renovering af hus. Du kan gå på opdagelse i den store udstilling og samle inspiration til hvordan dit hus skal se ud, når det er færdigrenoveret.

Vores udstillere er altid klar til at hjælpe dig og give dig råd og vejledning, mange af dem er periodisk på standene, og nogle af dem tilbyder endda mulighed for at du kan booke rådgivning hos dem. Vi har mange forskellige udstillere, og du kan få masser af idéer til blandt andet hvilket gulv du skal vælge, om du skal have gulvvarme eller om du skal have SmartHome-løsninger i dit nyrenoverede hus.

Du kan også læse med på vores partner, Bolius´ hjemmeside samt komme forbi udstillingen og få et eksemplar af deres sidste nye magasin.

Gå på opdagelse i Danmarks største byggeudstilling

Peter Ladegaard
Peter Ladegaard
31/07/2023
Ret flot sted med mange prøvehuse, samt et indendørs areal med gulve, vinduer og VVS.
Atmo Flo
Atmo Flo
23/07/2023
Luxuriöse Ambiente, schöne kleine Zimmer, ruhig gelegen, informativ.
Henrik Nørlem Andersen
Henrik Nørlem Andersen
10/04/2023
Der er rigtig meget at se
Hellelykke Laasholdt
Hellelykke Laasholdt
06/04/2023
Super inspirerende

 

Find vej

Byggecentrum ligger tæt ved motovejsafkørslen, så vi er nemme at finde, hvis du kommer i bil. Vi har en stor parkeringsplads, med plads til 250 biler, hvor du kan holde imens du besøger os – og hvis du har el-bil, så har du også mulighed for at oplade din bil her. Hvis du kommer med offentlig transport, er det også nemt at finde – vi ligger blot et par få kilometer fra Middelfart station.

ude-tog
Skip to navigation