Skip to content

Gør det selv tips og tricks

Dennis Lindequist have

Dennis Lindequist er Byggecentrums faste hushåndværker

Få gratis gør-det-selv råd fra tømreren og TV-værten kendt fra I hus til halsen. Dennis har mange års erfaring med renovering, og byggeri og nu kan du få hans bedste tips og tricks til dit næste renoveringsprojekt.

Dennis har også en stor passion for genbrug, og derfor vil du også kunne se videoer omhandlende upcycling af gamle byggematerialer, så du kan forny dit eget hjem med genbrug.

Mere om Dennis Lindequist

Dennis driver virksomheden, Kochhus og Co, der er specialister i renovering af de kendte Kochhuse, udviklet og etableret af Jens Preben Koch op igennem 60´erne og 70´erne.

Dennis Lindequist Byg med genbrug generelt

Byg med genbrug

Dennis Lindequist er meget engageret i genbrug. Her finder du videoer af Dennis, der genanvender og upcycler gamle byggematerier til nye fede møbler. Få inspiration til hvordan du kan forny dit hjem med genbrugte materialer.

Byg et plankebord

Lær at gøre det selv

Dennis Lindequist giver dig tips og trick til gør det selv projekter. Du kan blandt andet lære at lægge fliser, komme i gang med microcenment og blive klogere på hvilke skruer du skal bruge.

plankebord

Inspiration og gode råd

Dennis Lindequist giver dig sine bedste råd og anbefalinger inden for byggeri og forskellige materialer. Få blandt anden inspiration til hvad du skal have i din værktøjskasse og gode råd til vedligeholdelse af træ.

Plankebord 2

Alle videoer med Dennis

Se alle videoer fra Dennis Lindequists byggeunivers. Her finder du Gør det selv videoer, fede måder at upcycle gamle byggematerialer på og får en masse tips og tricks fra den erfarne håndværker.

Dennis lindequist skærer træ

Vil du have besked, så snart der udkommer nye videoer?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Besøg Byggecentrum - 28.000 m2 inden- og udendørs byggeudstilling

Byggecentrum er et inspirationsunivers til dig, der skal bygge nyt, renovere eller bare lade dig inspirere af de nyeste produkter og designs til boligen og haven. I Byggecentrum Middelfart finder du det hele. Du kan gå på opdagelse blandt over 140 af Danmarks førende brands inden for bolig og byggeri. Derudover kan du opleve en lang række indrettede fritidshuse, hytter og pavilloner.

DCIM101MEDIADJI_0093.JPG
Peter Ladegaard
Peter Ladegaard
31/07/2023
Ret flot sted med mange prøvehuse, samt et indendørs areal med gulve, vinduer og VVS.
Atmo Flo
Atmo Flo
23/07/2023
Luxuriöse Ambiente, schöne kleine Zimmer, ruhig gelegen, informativ.
Henrik Nørlem Andersen
Henrik Nørlem Andersen
10/04/2023
Der er rigtig meget at se
Hellelykke Laasholdt
Hellelykke Laasholdt
06/04/2023
Super inspirerende

 

Skip to navigation