Skip to content

Byggecentrum har rødder i den danske byggebranche

Byggeudstillingen blev etableret i 1968

På Hindsgavl Allé 2 ligger Danmarks største permanente byggeudstilling. Siden 2015 har den været en fast del af HUSET Middelfart, som er et konferencecenter. I april 2022 valgte vi dog at skille byggeudstillingen ud fra HUSET Middelfart og give den sit oprindelige navn tilbage – nemlig Byggecentrum. Vi mener, det er en bedre betegnelse for udstillingen, der siden 1968 har inspireret danskere fra hele landet i deres bygge- og renoveringsprojekter.

Byggeudstillingen er større end nogensinde

Siden 1968 har landets største og bedste udbydere inden for nybyg, renovering, fritidshuse og haver udstillet i Byggecentrum. Og selvom mange handler online, så er der stadigvæk behov for ét samlende sted, hvor du kan se, røre og fornemme materialer og produkter. Derfor er byggeudstillingen i Middelfart også større nu end den nogensinde har været med over 140 udstillere inden for mange forskellige områder.

Byggecentrum er en del af Molio

Byggecentrum er en del af Molio – Byggeriets Videnscenter. Faktisk blev Molio til ved en sammenlægning af Byggecentrum og bips, og navnet blev valgt, fordi det betyder “jeg bygger” på latin. Hovedkontoret ligger i Herlev og formålet er at sikre kvalificeret og relevant vidensformidling på tværs af hele byggeriet. Molio er en non-profit organisation, der arbejder til gavn for hele byggeriets værdikæde og samfundet.

Gratis byggerådgivning

For at hjælpe alle til et bedre resultat med et projekt, tilbyder vi gratis uvildig bad- og byggerådgivning. Det gør vi for at sikre, at du kommer bedst muligt i mål, uanset om du er i gang med at renovere eller bygge et nyt hjem. Du kan også bruge rådgiverne til at få inspiration til et kommende projekt.

Du booker tid her. 

DCIM101MEDIADJI_0093.JPG

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen her, og så kontakter vi dig

Ved tryk på send knappen accepterer jeg nedenstående.

Jeg giver udstilleren lov til at sende mig markedsføring på e-mail og til at kontakte mig på telefon.

Du kan til enhver tid trække det givne samtykke tilbage. Dette kan du gøre enten ved at følge de enkle anvisninger i e-mailen eller en anden meddelelse, som du har modtaget fra udstilleren.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Skip to navigation