Skip to content

Byggecentrum har rødder i den danske byggebranche

Byggeudstillingen blev etableret i 1968

På Hindsgavl Allé 2 ligger Danmarks største permanente byggeudstilling. Siden 2015 har den været en fast del af HUSET Middelfart, som er et konferencecenter. I april 2022 valgte vi dog at skille byggeudstillingen ud fra HUSET Middelfart og give den sit oprindelige navn tilbage – nemlig Byggecentrum. Vi mener, det er en bedre betegnelse for udstillingen, der siden 1968 har inspireret danskere fra hele landet i deres bygge- og renoveringsprojekter.

Byggeudstillingen er større end nogensinde

Siden 1968 har landets største og bedste udbydere inden for nybyg, renovering, fritidshuse og haver udstillet i Byggecentrum. Og selvom mange handler online, så er der stadigvæk behov for ét samlende sted, hvor du kan se, røre og fornemme materialer og produkter. Derfor er byggeudstillingen i Middelfart også større nu end den nogensinde har været med over 140 udstillere inden for mange forskellige områder.

Byggeudstillingen har åbent alle hverdage og weekender fra klokken 10-17, hvor du er velkommen til at komme og kigge forbi de mange stande. Standende i byggeudstillingen er som udgangspunkt ubemandede, dog kan du altid søge information og vejledning fra vores servicemedarbejdere. Har du brug for yderligere information, kan du altid kontakte den enkelte udstiller eller booke en gratis tid med en rådgiver.

Byggecentrum er en del af Molio

Byggecentrum er en del af Molio – Byggeriets Videnscenter. Faktisk blev Molio til ved en sammenlægning af Byggecentrum og bips, og navnet blev valgt, fordi det betyder “jeg bygger” på latin. Hovedkontoret ligger i Herlev og formålet er at sikre kvalificeret og relevant vidensformidling på tværs af hele byggeriet. Molio er en non-profit organisation, der arbejder til gavn for hele byggeriets værdikæde og samfundet.

Gratis byggerådgivning

For at hjælpe alle til et bedre resultat med et projekt, tilbyder vi gratis uvildig bad- og byggerådgivning. Det gør vi for at sikre, at du kommer bedst muligt i mål, uanset om du er i gang med at renovere eller bygge et nyt hjem. Du kan også bruge rådgiverne til at få inspiration til et kommende projekt.

Du booker tid her. 

DCIM101MEDIADJI_0093.JPG

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen her, og så kontakter vi dig

"*" indicates required fields

Ved tryk på send knappen accepterer jeg nedenstående.

Jeg giver udstilleren lov til at sende mig markedsføring på e-mail og til at kontakte mig på telefon.

Du kan til enhver tid trække det givne samtykke tilbage. Dette kan du gøre enten ved at følge de enkle anvisninger i e-mailen eller en anden meddelelse, som du har modtaget fra udstilleren.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Skip to navigation