Skip to content
Henrik Bang_03
Fra søndag i uge 7

Byggerådgivning

Gode råd fra professionelle rådgivere sikrer dig de bedst mulige løsninger til dit boligprojekt. Fortæl om dine planer og drøft dit projekt med mennesker, med mange års erfaring indenfor byggeri.

I vores Byggeråd får du gode råd og hjælp til at komme videre med dit bygge- eller renoveringsprojekt og haveanlæg.

Du kan bruge ekspertisen i Byggerådet til at få besvaret alle dine spørgsmål indenfor: nybyggeri og renovering, ombygninger og tilbygninger, bæredygtigt byggeri og energibesparelser og generel byggerådgivning.

By Malin portræt 1
Lørdag den 7. september

Boligrådgivning

Få hjælp af vores faste indretningskonsulent, der gerne giver dig et godt råd med på vejen.

Fortæl om dine planer, eller de udfordringer du oplever, og drøft dit projekt med en erfaren indretningsarkitekt, der har mange års erfaring indenfor bygge- og renoveringsprojekter.

Vores rådgiver kan blandt andet hjælpe dig med hvordan du skaber mere plads i din bolig og hvordan du får en stil, der passer til dig.

Udstillingsvibes -9
Fra søndag i uge 5

Badrådgivning

Badrådgivning og gode råd fra Bedre Bad – Bedre Energis professionelle rådgivere, sikrer dig de bedst mulige løsninger til dit badeværelsesprojekt.

Fortæl om dine planer og drøft dit projekt med eksperter indenfor området. Ved badrådgivning får du gode råd og hjælp til at komme videre med dit nye badeværelse.

Du kan blandt andet få badrådgivning og inspiration i forhold til hvordan du indretter dit badeværelse og hvordan du vælger de badeværelsesmøbler og produkter, der passer bedst til dig.

Skip to navigation