Skip to content

Tiny Houses

Tiny Houses er en simpel og bæredygtig måde at bo på, da de få m2 generelt kræver færre ressourcer til blandt andet opvarmning og nedkøling. Derudover er der også lave omkostninger, hvis du vælger et Tiny House – både i forbindelse med opbygningen og ved de løbende udgifter.

På trods af de få m2 er pladsen i Tiny Houses yderst veludnyttet, da både møbler og opbevaringsløsningerne kan være multifunktionelle. Du kan altså leve småt men godt med et Tiny House. Det er desuden muligt at bo i huset året rundt på trods at vind og vejr, da de er godkendt og opført som helårsboliger.

I Byggecentrum Middelfart finder ud 7 Tiny Houses. Kom og mærk stemningen og få en fornemmelse af indretningen i huse fra Modullux, Connect Nature og Båks. Udstillingshusene er åbne for besøg efter aftale.

Modullux
Tiny Houses

Modullux

Modullux skaber Tiny Houses hvor de kombinerer æstetik, funktionalitet og bæredygtighed. Deres Tiny Houses er kompakte og velfungerende huse med plads til det der virkelig betyder noget

photo-4-scaled
Tiny Houses

Connect Nature

Connect Nature er et byggekoncept, der udspringer fra ideen om at få kontakt til naturen og at leve småt men godt. Husene er arkitekttegnede i høj kvalitet.

Båks 1
Tiny Houses

Båks

Hos Båks kan du både få arkitekttegnede standardløsninger samt tilpassede løsninger. På den måde kan der skabes de helt rigtige rammer for dine drømme. De tegner og bygger, lige præcis det du ønsker i hele Danmark.

Tiny Houses i Byggecentrum Middelfart

I Byggecentrum Middelfart finder du i alt 7 Tiny Houses fra Modullux, Connect Nature og Båks. Her har du mulighed for at opleve husene med egne øjne. Udstillingshusene er åbne for besøg efter aftale.

Tiny-house-1
Skip to navigation