Skip to content

Undgå ærgerlige fejl og omveje

Uvildig rådgivning

Byggerådgivning og gode råd fra professionelle rådgivere sikrer dig de bedst mulige løsninger til dit boligprojekt. Fortæl om dine planer og drøft dit projekt med mennesker, med mange års erfaring inden for byggeri.

I vores Byggeråd får du gode råd og hjælp til at komme videre med dit bygge- eller renoveringsprojekt, dit haveanlæg eller svar på dine spørgsmål om indretning.

Henrik Bang Header 1

Gratis byggerådgivning

Uge 7-18 og 33-44

Har du en god idé til en ombygning, udbygning eller fornyelse af din bolig, så benyt dig af muligheden for at få professionelle øjne på dine planer.

I løbet af året, kan du udvalgte søndage få en professionel vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgerlige fejl og besværlige omveje. Brug ekspertisen i ByggeRådet hvis du fx er i tvivl om:

  • Renovering
  • Ombygning
  • Tilbygning
  • Energioptimering
  • Skitser
  • Planløsning
  • Bygningsreglementet

Mød vores byggerådgivere

Henrik Bang Portræt
Bygningskonstruktør og tømrer

Henrik Bang - DINBygning

Henrik kan vejlede, rådgive og inspirere dig i alle faser af byggeprocessen, så du har det optimale grundlag for at træffe de rigtige beslutninger i din byggeproces. Henrik driver til daglig rådgivningsvirksomheden, DINBygning

Brian Aaboe - arkitekt
Arkitekt

Brian Aaboe - Aaboe Arkitekter

Når du skal bygge nyt, bygge om eller renovere, kan Brian hjælpe dig i gang eller videre i processen. Brian arbejder til daglig som arkitekt ved Aaboe Arkitekter

Arkitektrådgivning af Kim Pretzmann Olesen
Arkitekt og tømrer

Kim Pretzmann Olesen - Nordpil Arkitekter

Få et godt råd af Kim Pretzmann Olesen, arkitekt, tømrer og indehaver af Nordpil Arkitekter i Aarhus og København. Kim er ekspert i renoveringer og ombygninger, og han brænder for bæredygtighed samt bevarelse af eksisterende boliger.

Peter Rask
Restaureringsarkitekt og byggerådgiver

Peter Rask - Syd Consult Arkitekt- og ingeniørfirma

Skal du bygge nyt, bygge til, renovere eller restaurere vil det være oplagt at få en snak med Peter. Peter er uddannet restaureringsarkitekt og driver til dagligt tegnestuen, Syd Consult Arkitekt- og Ingeniørfirma

Egon Majlund
Arkitekt, byggesagkyndig og energikonsulent

Book byggerådgivning ved Egon Majlund

Egon har flere års erfaring og kan hjælpe dig, hvis du ønsker kyndig vejledning, før du bygger nyt hus, køber nyt hus eller forbedrer din eksisterende bolig. Egon har flere byggefaglige uddannelser og driver til dagligt arkitektfirmaet, PLATECH

Gratis byggerådgivning i Byggecentrum

Anden rådgivning

udstilling-inde-helle-sørensen-bedre-bad-bedre-energi-01
Bad & sanitet

Badrådgivning

I Byggecentrum kan du møde Helle fra Bedre Bad - Bedre Energi. Helle står klar til at hjælpe dig med rådgivning og spørgsmål, så du kan vælge de helt rigtige produkter til dit nye badeværelse.

By Malin portræt 1
Bolig

Boligrådgivning

Hos vores indretningsrådgiver, Malin, får du gode råd og hjælp til at komme videre og svar på alle dine spørgsmål. Fortæl om dine planer, eller de udfordringer du oplever, og drøft dit projekt med en erfaren indretningsarkitekt, der har mange års erfaring.

Peter Ladegaard
Peter Ladegaard
31/07/2023
Ret flot sted med mange prøvehuse, samt et indendørs areal med gulve, vinduer og VVS.
Atmo Flo
Atmo Flo
23/07/2023
Luxuriöse Ambiente, schöne kleine Zimmer, ruhig gelegen, informativ.
Henrik Nørlem Andersen
Henrik Nørlem Andersen
10/04/2023
Der er rigtig meget at se
Hellelykke Laasholdt
Hellelykke Laasholdt
06/04/2023
Super inspirerende

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Der er altid gratis entré, parkering og kaffe/te, når du besøger vores udstilling. Inden for normal åbningstid er det muligt at opleve alle fritids- og sommerhusene inden for. Såfremt der ikke er en konsulent til stede, kan der lånes en nøgle i receptionen, som giver adgang til alle husene. Du finder os her:

Byggecentrum
Hindsgavl Allé 2
5500 Middelfart

Mad-cafe-kaffe-01
Skip to navigation