Skip to content

15 minutters gratis rådgivning

Har du brug for afklaring på dit forestående bygge- eller renoveringsprojekt? Så bestil gratis rådgivning hos Henrik Bang fra DINBygning, der besøger Byggecentrum på udvalgte søndage. Henrik Bang er uddannet bygningskonstruktør og tømrer – og derfor kan Henrik rådgive dig i alle byggeriets faser.

MØD VORES BYGGERÅDGIVER

Henrik Bang Portræt

Henrik Bang fra DINBygning

Professionel byggerådgiver, som brænder for at hjælpe private bygherrer med at skabe tryghed og stabilitet i deres byggeproces. Stort som lille byggeprojekt. DINBygnings mission og målsætning er, at fungere som vores kunders tillidsmænd gennem hele byggeprocessen, og i kontakten med myndigheder og håndværkere. Fra de første idéer og skitser, til udførelsen og afleveringen – fra idé til virkelighed. Læs mere om DINBygning lige her.

 

Book en tid hos Henrik Bang, hvis du sidder med et af følgende spørgsmål:

 

Hvordan starter jeg mit byggeprojekt rigtigt op?

 

Hvilke myndighedskrav er mit byggeprojekt omfattet af?

 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vil nedrive indvendige vægge m.m?

 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal indhente tilbud fra håndværkere?

Hør podcast med Henrik Bang

Henrik Bang medvirker i episode 47 af podcasten fra Drømmevillaen, hvor han giver et indblik i forskellen på udbudsformerne. Som nybygger er det essentielt, at man kender samarbejdspartnerne i byggeriet, og hvilken risiko man påtager sig.

Dette kan enten starte ved en arkitekt, en ingeniør eller en udførende håndværker. Hør Henrik Bangs guide til hvor du bør starte, når du skal i gang med dit private byggeri.

Hør den og andre episoder fra Drømmevillaen her

Kontor

Anden gratis rådgivning i Byggecentrum

Arkitektrådgivning af Kim Pretzmann Olesen
Byggeri

Mød Byggerådet

Vi har et stærkt hold af uvildige byggerådgivere, der på udvalgte søndage hjælper dig med at blive afklaret i dit byggeri. De er uddannede arkitekter, tømrere og arkitekter, så du kan trække på en stor erfaring og viden inden for byggeri.

By Malin portræt 1
Boliginspiration

Indretningsrådgivning

Få indretningshjælp af vores faste indretningsarkitekt, Malin Gandrup. Fortæl om dine planer og drøft dit projekt med en fagperson, der har mange års erfaring inden for indretning.

udstilling-inde-helle-sørensen-bedre-bad-bedre-energi-01
Bad og sanitet

Badrådgivning

I Byggecentrum kan du møde Helle fra Bedre Bad - Bedre Energi Center. Helle står klar til at hjælpe dig med rådgivning og spørgsmål, så du kan vælge de helt rigtige produkter til dit nye badeværelse.

DCIM101MEDIADJI_0093.JPG

Besøg Byggecentrum - Dine bygge- og boligdrømme starter her

Byggecentrum i Middelfart er Danmarks største byggeudstilling. Her kan du lade dig inspirere i vores kæmpe univers for boligejere på 28.000 m2. Se renoveringsprodukter fra de førende producenter, oplev Syddanmarks største badudstilling og Danmarks største fritidshusudstilling. Vi har åbent alle ugens syv dage fra kl. 10-17 og glæder os til at byde dig velkommen.

Skip to navigation