Skip to content

Stor udstilling af orangerier, drivhuse og udestuer

Byggecentrum er Danmarks største byggeudstilling, der spænder over 28.000kvm. Byggeudstillingen er både indendørs og udendørs, og i den udendørs udstilling, kan du opleve udstillede drivhuse, orangerier og udestuer. Ønsker du at læse nærmere, om hvad vi tilbyder inden for udendørs arealer, så kan du læse mere her.

Måske ønsker du et drivhus, hvor du kan dyrke grøntsager – eller måske mangler du et hyggeligt samlingssted i de lune måneder til familiesammenkomster og middage? Uanset hvad, så kan du finde stor inspiration i det store udstillerområde med orangerier, drivhuse og udestuer.

Udstilling-Ude-orangeri-drivhus-03

Skab et hyggeligt rum til familien

I vores drivhusudstilling kan du se mange forskellige typer af drivhuse, orangerier og udestuer. Når det kommer til det Danske sommervejr, så er der ingen garanti for, at solen skinner hele sommeren. Derfor er det oplagt med et drivhus, så man fortsat kan få en følelse af at være udendørs – selv når vejret ikke er perfekt.

Hvis du i stedet ønsker et orangeri, så har du mulighed for at se masser af slagsen i vores udendørs udstilling. Der er mange forskellige typer og varianter, og de kommer i mange forskellige farver og designs.

Hvis du måske ønsker at tilbygge en udestue, så kan du også se fine eksempler på udestuer i vores udstilling af udestuer.

Både orangerier, drivhuse og udestuer er hyggeligt indrettede, og I må hjertens gerne røre og se på alt, hvad der befinder sig i dem.

Gå på opdagelse i den udendørs udstilling

Udstilling-Ude-orangeri-drivhus-05

Udstilling af udestuer

En udestue giver mange muligheder, og kan være den perfekte løsning for udvidelse af boligen med mere lys i hverdagen. Samtidig er en udestue en investering, der hurtigt øger din boligs værdi, og derudover også dit velvære. En udestue er som regel funderet, så du får et rum du kan bruge hele året, og som sikrer et behageligt klima, uanset hvilken årstid vi befinder os i. En udestue er med til at åbne huset op, og indbyder til mange hyggelige stunder, både alene, men også med venner og familie. Udover at man kan bruge udestuen som et ekstra opholdsrum, tæt på lys og natur, så kan den også bidrage til hele boligens personlighed. De klassiske firkantede udestuer har været brugt i Danmark i flere år, men i vores udstilling af udestuer kan du blandt andet se flotte udestuer udstillet af Alument eller Skjern Udestuer, der byder på mange andre typer af udestuer, og som også kan hjælpe dig med at finde lige præcis den udestue, der passer til dig og din bolig.

udstilling_ude_orangeri-drivhus-04

Skal du bygge orangeri?

Der findes mange forskellige typer af orangerier, men et orangeri er som oftest enten en integreret del af dit hus, og ellers er det fritstående i din have. Et orangeri er ofte indrettet med groft gulv, og mange vælger at bruge afslappende møbler og masser af planter, i deres orangeri. Man kan både få et orangeri der er uisoleret, som gør, at man kun kan bruge sit orangeri, når det er varmt udenfor – men man kan også vælge at få et orangeri isoleret, således man kan bruge det som et hyggeligt rum hele året, både til ophold og beplantning. Der er også muligt at opvarme orangeriet med enten varmepumpe eller brændeovn. Et orangeri kan bruges til mange forskellige formål, man kan blandt andet bruge det som en ’vinterhave’, hvor planterne kan trives vinteren over, selvom det er frostvejr udenfor. Man kan også bruge det som opholdsrum, hvor de store vinduer giver et unikt lysindfald, og giver dig god mulighed for at nyde naturen. Derudover er et orangeri også en nem måde at udvide husets areal på. I vores udstilling kan du oplever flere af eksperterne indenfor orangerier, heriblandt Willab Garden og VICA Danmark.

Udstilling-Ude-Orangeri-drivhus-01

Stor drivhusudstilling i Byggecentrum

Du har også mulighed for at gå en tur i vores drivhusudstilling. Med et drivhus kan du dyrke grøntsager og planter året rundt, og så kan du også forlænge sommeren med et uderum, du kan bruge, selv når det regner eller temperaturen falder. Drivhus er en oplagt løsning, hvis du elsker at dyrke grøntsager, eller holde planter, der normalt ikke trives i vores klima. Udover at kunne blive benyttet til dette formål, kan man også bruge drivhuset som et lysthus, hvor der er god mulighed for at hygge med venner og familie.

Se orangerier, drivhuse og pavilloner fra

Ahlnor – vejen til det gode udeliv Ahlnor er en virksomhed, der producerer produkter til dit udeliv – det indebærer blandt andet pavilloner, udestuer, orangerier og campinghytter. Målet for Ahlnor er at skabe et rum i haven, hvor familien kan være sammen og nyde naturen. Pavilloner Med en pavillon fra Ahlnor har du et hyggeligt samlingssted for familie, venner og naboer, eller du kan sidde helt for dig selv og nyde udsigten til haven. Ahlnor installerer gerne pavillonen på et anvist sted og forestår hele arbejdet – lige fra nedgravning af sokkelsten, så det kan tage nogle få timer, til pavillonen er klar til brug. Ahlnor havepavilloner er tegnet og udviklet af erfarne byggefolk og er et 100 % danskfremstillet produkt fra eget værksted i Christiansfeld ved Kolding. Udestuer En udestue er en nem og hurtig måde at udvide din bolig på. Byg den hellere for stor – for så er der plads til planter, hyggekroge og gæster. Det er vigtigt at tage højde for husets eksisterende arkitektur – og så er det rart med varme, men en udestue må heller ikke blive for varm. Derfor er det en god idé at konstruere den, så hele den ene væg kan åbnes – for eksempel med foldedøre eller skydedøre. Orangerier Et orangeri kan bruges næsten hele året rundt – fordi tag og facade udføres i termoglas, der gør at det også kan bruges som en fritstående vinterhave. Du kan også vælge polycarbonat i stedet for termoruder eller elruder, der giver mulighed for optimal ventilation. De brede indgangsdøre til orangeriet gør havearbejdet nemt – og du kan både få skyde-, sving- eller opdelte døre. Et orangeri kan indrettes med flere eksotiske planter, lækre møbler, et udekøkken, en hængekøje eller et springvand – og meget mere. Et orangeri giver stor livskvalitet, og Ahlnor er et af de få firmaer i Danmark, der bygger orangerier efter ønske og mål – og så kan de fås med store opluk.
Udendørs nydelse – indenfor rækkevidde  Gaderos motto er ‘udendørs nydelse – indenfor rækkevidde’ og derfor er Gadero begejstret for træ – som er det primære materiale de arbejder med, når de producerer hegn, hytter, terrasser og meget mere til jer. Træ har dog nogle naturlige egenskaber, som ikke kan ignoreres. Træ er stærkt, let og let at bearbejde – men det har en naturlig karakter, og derfor er alle brædder, bjælker og stolper af træ unikke. Uregelmæssigheder og ufuldkommenheder er en del af træets charme og giver det en unik karakter. Gadero er nemlig eksperter i træ, og de tilbyder en stor række produkter og har et stort sortiment af forskelligt træ. De laver smukke bjælkehytter – blandt andet saunaer, campinghytter og redskabskure, og så kan de også lave din terrasse eller hegn til din have. I Gaderos stand i Byggecentrum har du mulighed for at se bjælkehytter, terrasseoverdækninger og andre produkter fra Gaderos sortimentet og der står altid en medarbejder fra Gadero klar til at rådgive dig om dit næste haveprojekt.
Drivhuse og pavilloner Hobbydrivhuse startede produktionen og salg af drivhuse tilbage i 2002. De havde erfaret, at kvalitetsdrivhuse og pavilloner var relativt dyre, og derfor greb de muligheden for selv at konstruere og producere egen modeller, for at sælge dem direkte til slutkunden – modsat andre producenter, der i dag sælger deres drivhuse igennem byggemarkeder. De så muligheden i at kunne tilbyde kunder et drivhus eller en pavillon i høj kvalitet, og samtidig bevare en konkurrencedygtig position på markedet. Og det har vist sig at være en stor succes – der er sket en mangedobling af salget siden opstart, og i dag har Hobbydrivhuse en stor markedsandel i Norge og Sverige, hvor der stilles endnu højere krav til produkterne pga. det hårde klima og de store snemængder.  I Hobbydrivhuses stand i Byggecentrum kan du se flere eksempler på smukke drivhuse og pavilloner, og samle en masse inspiration til hvad der er det bedste valg til din have.
Om NSH NORDIC A/S NSH NORDIC A/S er beliggende i industriområdet Virkefeltet i Brædstrup, og blev grundlagt i 1988 af Christel og Preben Norup. Virksomheden startede som en lille gårdbutik med speciale inden for fåreartikler, men har siden været igennem en hastig og spændende udvikling. NSH NORDIC udvikler, lagerfører og sælger produkter til indhegning, udendørs leg og haveliv. Det gør vi i tæt samarbejde med vores kunder ifht. både projektopgaver og detailløsninger – uanset omfanget! NSH NORDIC tilbyder således Nordens største sortiment af produkter til alle typer indhegninger herunder også vildthegn til de danske motorvejsstrækninger. Foruden en bred vifte af hegn og tilbehør forhandler NSH NORDIC også som de eneste i Norden Jungle Gyms populære sortiment af udendørs legetårne, moduler og tilbehør til privat brug, Hyland legepladser godkendt til offentlig brug samt Ventus digitale vejrstationer. Vi stiller vores store viden og brede erfaring til rådighed, så vi sammen med kunden skaber den rigtige løsning – hver gang! På NSH NORDICs udstilling i Byggecentrum kan du opleve: Udestuer Terrasseoverdækninger Pavilloner Drivhuse Se her et udvalg af produkterne Udestue – PALRAM Sanremo Carport – PALRAM Vitoria™ 5000 Terrasseoverdækning – PALRAM Feria™ Patio Cover Pavillon – PALRAM Kit Palermo™ Drivhus – PALRAM Oasis™ 8′ Hexagonal Greenhouse
Kvalitetsprodukter til din have Skjern Udestuer handler udelukkende med kvalitetsprodukter, og kan blandt andet hjælpe dig med din nye: udestue, pavillon, orangeri eller veranda. Nyd sommeren lidt længere Med en pavillon i haven, får du et naturligt og smukt samlingssted for dine venner og familie, samt et lille fristed, hvor du kan fordybe dig og slappe af. Du kan vælge imellem flere løsninger – både de traditionelle læsninger i træ og vedligeholdelsesfrit plast, eller den nye og innovative 360° pavillon. Skjern Udestuer har et stort udvalg af pavilloner, der kan fremstilles ud fra individuelle mål, farver og farmer, så den passer til alles behov. På Skjern Udestuers stand i Byggecentrum, kan du se flere eksempler på deres pavilloner, udestuer og orangerier.
Willab Garden kvalitet gennem 31 år Vi er utrolig glade for at kunne præsentere dele af vores store sortiment af udestuer, pavilloner, drivhuse og orangerier i Byggecentrum. Udstilling på Fyn og på Sjælland Willab Garden har i 2020 etableret sig yderligere ved vores udstilling i Byggecentrum. Vi har i dag fast salgskontor ved vores udendørs udstilling. Hvor vores dygtige sælgere er klar til at hjælpe dig med dit projekt. Se åbningstider for kontoret i Middelfart  Vi har indrettet 8 drivhuse og 5 udestuer af vores mest populære modeller ved udstillingen. Her kan du derfor fornemme de forskellige “rums”størrelser, og mærke lyset. Med nordens største udstilling under 3500 m² tag i Greve, hvor vi præsenterer 39 af vores drivhuse og udestuer i fuld størrelse, har vi gennem årene handlet og handler med rigtig mange fynske og jyske kunder, der alle har ønsket en nemmere tilgængelighed for at kunne se og mærke vores produkter. I Byggecentrum i Middelfart kan du opleve Vi har valgt at tage vores mest populære modeller med på vores 500 m² udstillingen, og kan derfor glæde os til at vise: Saddeltags model i limtræsskellet. Sommer til vinterhave på 14,6 m² Halvtags model i Limtræ. Sommer til vinterhave på 15 m² Halvtags model i aluminium sommer til efterår model på 15,5 m² Haltags model i aluminium Helårs isoleret Vinterhave på 14,1 m² Willab Garden eget Green Room drivhus på 14,8 m² Euro-Serre Gothic på mur på 11,7 m² Euro-Serre maxi 4 på 14,1 m² Alle de viste modeller kan også fås i forskellige standardstørrelser, og mange af vores modeller kan tilpasses efter vores kunders ønske. Ud over dette vil vi også vise både vores komposit terrasseløsninger og vores glasrækværk. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores udstilling i Byggecentrum.  

Se nogle af de udstillede orangerier, drivhuse og pavilloner her

Gå på opdagelse i udstillingen

Når du besøger Byggecentrum, kan du på én og samme tid komme forbi vores drivhusudstilling, udstilling af udestuer og vores orangerier – de er nemlig alle sammen i vores udendørs udstilling. Du kan hente en kop gratis kaffe i vores café og nyde den i et orangeri, imens du samler energi til at fortsætte turen. Imens du er på besøg i udstillingen, kan du besøge nogle af vores udstillede sommerhuse og samler inspiration til, hvordan din udestue, orangeri eller drivhus skal indrettes.

udstilling-ude-fritidshus-39
mennesker-rådgivning-01

Rådgivning fra udstillere

I Byggecentrum har vi i vores drivhusudstilling flere udstillere, der kan hjælpe dig med at finde det drivhus, der passer bedst til dig. Flere af vores udstillere befinder sig periodisk på sine stande, og ellers er det næsten altid muligt at lave en separat aftale med dem. Hvis du skal bygge orangeri, så har vi også flere udstillere, der kan hjælpe dig med det. Det samme gælder vores udstilling af udestuer, hvor flere eksperter er klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

Byggecentrums Byggeråd

Når man skal lave tilbygninger og lignende, så er der nogle byggeregler, man skal forholde sig til. Hvis du ikke er ekspert på byggeregler, så behøver du ikke at frygte noget – for i Byggecentrum har vi et byggeråd, der kan hjælpe dig med alle de spørgsmål, du har om dit byggeri.

Nyd en god kop gratis kaffe

Tag en gratis kop kaffe eller te med rundt i den udendørs udstilling, mens I kigger på de mange drivhuse, orangerier og udestuer – eller nyd den i ro og mag i vores foyer eller caféområde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vi tilbyder altid gratis entré, parkering og god kaffe, når du besøger Byggecentrum!

Byggecentrum – Hindsgavl Allé 2 – 5500 Middelfart

Vi har åbent hver dag fra kl. 10-17.

Har du spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på tlf: 70 12 36 00

Mad-cafe-kaffe-01
Skip to navigation