Skip to content

Stor udstilling af orangerier, drivhuse og udestuer

Byggecentrum er Danmarks største byggeudstilling, der spænder over 28.000kvm. Byggeudstillingen er både indendørs og udendørs, og i den udendørs udstilling, kan du opleve udstillede drivhuse, orangerier og udestuer.

Måske ønsker du et drivhus, hvor du kan dyrke grøntsager – eller måske mangler du et hyggeligt samlingssted i de lune måneder til familiesammenkomster og middage? Uanset hvad, så kan du finde stor inspiration i det store udstillerområde med orangerier, drivhuse og udestuer.

Udstilling-Ude-orangeri-drivhus-03

Skab et hyggeligt rum til familien

I vores drivhusudstilling kan du se mange forskellige typer af drivhuse, orangerier og udestuer. Når det kommer til det Danske sommervejr, så er der ingen garanti for, at solen skinner hele sommeren. Derfor er det oplagt med et drivhus, så man fortsat kan få en følelse af at være udendørs – selv når vejret ikke er perfekt.

Hvis du i stedet ønsker et orangeri, så har du mulighed for at se masser af slagsen i vores udendørs udstilling. Der er mange forskellige typer og varianter, og de kommer i mange forskellige farver og designs.

Hvis du måske ønsker at tilbygge en udestue, så kan du også se fine eksempler på udestuer i vores udstilling af udestuer.

Både orangerier, drivhuse og udestuer er hyggeligt indrettede, og I må hjertens gerne røre og se på alt, hvad der befinder sig i dem.

Gå på opdagelse i den udendørs udstilling

Udstilling-Ude-orangeri-drivhus-05

Udstilling af udestuer

En udestue giver mange muligheder, og kan være den perfekte løsning for udvidelse af boligen med mere lys i hverdagen. Samtidig er en udestue en investering, der hurtigt øger din boligs værdi, og derudover også dit velvære. En udestue er som regel funderet, så du får et rum du kan bruge hele året, og som sikrer et behageligt klima, uanset hvilken årstid vi befinder os i. En udestue er med til at åbne huset op, og indbyder til mange hyggelige stunder, både alene, men også med venner og familie. Udover at man kan bruge udestuen som et ekstra opholdsrum, tæt på lys og natur, så kan den også bidrage til hele boligens personlighed. De klassiske firkantede udestuer har været brugt i Danmark i flere år, men i vores udstilling af udestuer kan du blandt andet se flotte udestuer udstillet af Alument eller Skjern Udestuer, der byder på mange andre typer af udestuer, og som også kan hjælpe dig med at finde lige præcis den udestue, der passer til dig og din bolig.

udstilling_ude_orangeri-drivhus-04

Skal du bygge orangeri?

Der findes mange forskellige typer af orangerier, men et orangeri er som oftest enten en integreret del af dit hus, og ellers er det fritstående i din have. Et orangeri er ofte indrettet med groft gulv, og mange vælger at bruge afslappende møbler og masser af planter, i deres orangeri. Man kan både få et orangeri der er uisoleret, som gør, at man kun kan bruge sit orangeri, når det er varmt udenfor – men man kan også vælge at få et orangeri isoleret, således man kan bruge det som et hyggeligt rum hele året, både til ophold og beplantning. Der er også muligt at opvarme orangeriet med enten varmepumpe eller brændeovn. Et orangeri kan bruges til mange forskellige formål, man kan blandt andet bruge det som en ’vinterhave’, hvor planterne kan trives vinteren over, selvom det er frostvejr udenfor. Man kan også bruge det som opholdsrum, hvor de store vinduer giver et unikt lysindfald, og giver dig god mulighed for at nyde naturen. Derudover er et orangeri også en nem måde at udvide husets areal på. I vores udstilling kan du oplever flere af eksperterne indenfor orangerier, heriblandt Willab Garden og VICA Danmark.

Udstilling-Ude-Orangeri-drivhus-01

Stor drivhusudstilling i Byggecentrum

Du har også mulighed for at gå en tur i vores drivhusudstilling. Med et drivhus kan du dyrke grøntsager og planter året rundt, og så kan du også forlænge sommeren med et uderum, du kan bruge, selv når det regner eller temperaturen falder. Drivhus er en oplagt løsning, hvis du elsker at dyrke grøntsager, eller holde planter, der normalt ikke trives i vores klima. Udover at kunne blive benyttet til dette formål, kan man også bruge drivhuset som et lysthus, hvor der er god mulighed for at hygge med venner og familie.

Se nogle af de udstillede orangerier, drivhuse og pavilloner her

Gå på opdagelse i udstillingen

Når du besøger Byggecentrum, kan du på én og samme tid komme forbi vores drivhusudstilling, udstilling af udestuer og vores orangerier – de er nemlig alle sammen i vores udendørs udstilling. Du kan hente en kop gratis kaffe i vores café og nyde den i et orangeri, imens du samler energi til at fortsætte turen. Imens du er på besøg i udstillingen, kan du besøge nogle af vores udstillede sommerhuse og samler inspiration til, hvordan din udestue, orangeri eller drivhus skal indrettes.

udstilling-ude-fritidshus-39
mennesker-rådgivning-01

Rådgivning fra udstillere

I Byggecentrum har vi i vores drivhusudstilling flere udstillere, der kan hjælpe dig med at finde det drivhus, der passer bedst til dig. Flere af vores udstillere befinder sig periodisk på sine stande, og ellers er det næsten altid muligt at lave en separat aftale med dem. Hvis du skal bygge orangeri, så har vi også flere udstillere, der kan hjælpe dig med det. Det samme gælder vores udstilling af udestuer, hvor flere eksperter er klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

Byggecentrums Byggeråd

Når man skal lave tilbygninger og lignende, så er der nogle byggeregler, man skal forholde sig til. Hvis du ikke er ekspert på byggeregler, så behøver du ikke at frygte noget – for i Byggecentrum har vi et byggeråd, der kan hjælpe dig med alle de spørgsmål, du har om dit byggeri.

Nyd en god kop gratis kaffe

Tag en gratis kop kaffe eller te med rundt i den udendørs udstilling, mens I kigger på de mange drivhuse, orangerier og udestuer – eller nyd den i ro og mag i vores foyer eller caféområde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vi tilbyder altid gratis entré, parkering og god kaffe, når du besøger Byggecentrum!

Byggecentrum – Hindsgavl Allé 2 – 5500 Middelfart

Vi har åbent hver dag fra kl. 10-17.

Har du spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på tlf: 70 12 36 00

Mad-cafe-kaffe-01
Skip to navigation