Skip to content

Stor udstilling af orangerier, drivhuse og udestuer

Byggecentrum er Danmarks største byggeudstilling, der spænder over 28.000kvm. Byggeudstillingen er både indendørs og udendørs, og i den udendørs udstilling, kan du opleve udstillede drivhuse, orangerier og udestuer fra blandt andet Willab Garden, Hobbydrivhuse og NSH Nordic. Ønsker du at læse nærmere, om hvad vi tilbyder inden for udendørs arealer, så kan du læse mere her.

Måske ønsker du et drivhus, hvor du kan dyrke grøntsager – eller måske mangler du et hyggeligt samlingssted i de lune måneder til familiesammenkomster og middage? Uanset hvad, så kan du finde stor inspiration i det store udstillerområde med orangerier, drivhuse og udestuer.

1.1.1_1.1.1

Skab et hyggeligt rum til familien

I vores drivhusudstilling kan du se mange forskellige typer af drivhuse, orangerier og udestuer. Når det kommer til det Danske sommervejr, så er der ingen garanti for, at solen skinner hele sommeren. Derfor er det oplagt med et drivhus, så man fortsat kan få en følelse af at være udendørs – selv når vejret ikke er perfekt.

Hvis du i stedet ønsker et orangeri, så har du mulighed for at se masser af slagsen i vores udendørs udstilling. Der er mange forskellige typer og varianter, og de kommer i mange forskellige farver og designs.

Hvis du måske ønsker at tilbygge en udestue, så kan du også se fine eksempler på udestuer i vores udstilling af udestuer.

Både orangerier, drivhuse og udestuer er hyggeligt indrettede, og I må hjertens gerne røre og se på alt, hvad der befinder sig i dem.

Gå på opdagelse i den udendørs udstilling

Billede 12.06.2023 15.03.05

Udstilling af udestuer

En udestue giver mange muligheder, og kan være den perfekte løsning for udvidelse af boligen med mere lys i hverdagen. Samtidig er en udestue en investering, der hurtigt øger din boligs værdi, og derudover også dit velvære. En udestue er som regel funderet, så du får et rum du kan bruge hele året, og som sikrer et behageligt klima, uanset hvilken årstid vi befinder os i. En udestue er med til at åbne huset op, og indbyder til mange hyggelige stunder, både alene, men også med venner og familie. Udover at man kan bruge udestuen som et ekstra opholdsrum, tæt på lys og natur, så kan den også bidrage til hele boligens personlighed.

Billede 12.06.2023 15.03.50

Skal du bygge orangeri?

Der findes mange forskellige typer af orangerier, men et orangeri er som oftest enten en integreret del af dit hus, og ellers er det fritstående i din have. Et orangeri er ofte indrettet med groft gulv, og mange vælger at bruge afslappende møbler og masser af planter, i deres orangeri. Man kan både få et orangeri der er uisoleret, som gør, at man kun kan bruge sit orangeri, når det er varmt udenfor – men man kan også vælge at få et orangeri isoleret, således man kan bruge det som et hyggeligt rum hele året, både til ophold og beplantning. Der er også muligt at opvarme orangeriet med enten varmepumpe eller brændeovn.

Billede 12.06.2023 14.58.36

Stor drivhusudstilling i Byggecentrum

Du har også mulighed for at gå en tur i vores drivhusudstilling. Med et drivhus kan du dyrke grøntsager og planter året rundt, og så kan du også forlænge sommeren med et uderum, du kan bruge, selv når det regner eller temperaturen falder. Drivhus er en oplagt løsning, hvis du elsker at dyrke grøntsager, eller holde planter, der normalt ikke trives i vores klima. Udover at kunne blive benyttet til dette formål, kan man også bruge drivhuset som et lysthus, hvor der er god mulighed for at hygge med venner og familie.

Se orangerier, drivhuse og pavilloner fra

Drivhuse og pavilloner Hobbydrivhuse startede produktionen og salg af drivhuse tilbage i 2002. De havde erfaret, at kvalitetsdrivhuse og pavilloner var relativt dyre, og derfor greb de muligheden for selv at konstruere og producere egen modeller, for at sælge dem direkte til slutkunden – modsat andre producenter, der i dag sælger deres drivhuse igennem byggemarkeder. De så muligheden i at kunne tilbyde kunder et drivhus eller en pavillon i høj kvalitet, og samtidig bevare en konkurrencedygtig position på markedet. Og det har vist sig at være en stor succes – der er sket en mangedobling af salget siden opstart, og i dag har Hobbydrivhuse en stor markedsandel i Norge og Sverige, hvor der stilles endnu højere krav til produkterne pga. det hårde klima og de store snemængder.  I Hobbydrivhuses stand i Byggecentrum kan du se flere eksempler på smukke drivhuse og pavilloner, og samle en masse inspiration til hvad der er det bedste valg til din have.
Dine drømme – uden begrænsninger Hos Lux Outdoor er vi fleksible og projekter skræddersyes efter lige netop dine ønsker og behov. Alle overdækninger, solafskærmninger, udestuer og pergolaer er tilpasset dit hus, hvilket er med til at give et helt særligt præg. Lux Outdoor er med til at forlænge udendørslivet, som vi alle holder så meget af. Lux Outdoor Vi er en dansk forhandler, der sælger produkter i vores eget brand. Vi har samarbejdspartnere fordelt på flere fabrikker i Europa. Produkterne gør det muligt at forlænge dagene udendørs og nyde tiden sammen med familie og venner. Lux Outdoor tilbyder både råd og vejledning. Lige fra første ide til det færdige resultat. Løsningerne passer til din personlige stil: både med en masse features eller helt let og minimalistisk. Vi har til huse i Fredericia, men har i Byggecentrum en stor og flot udstilling, hvor vores produkter bliver vist frem, og hvor du kan se og føle dem, så du kan træffe de rigtige valg til dit uderum.  
Om NSH NORDIC A/S NSH NORDIC A/S er beliggende i industriområdet Virkefeltet i Brædstrup, og blev grundlagt i 1988 af Christel og Preben Norup. Virksomheden startede som en lille gårdbutik med speciale inden for fåreartikler, men har siden været igennem en hastig og spændende udvikling. NSH NORDIC udvikler, lagerfører og sælger produkter til indhegning, udendørs leg og haveliv. Det gør vi i tæt samarbejde med vores kunder ifht. både projektopgaver og detailløsninger – uanset omfanget! NSH NORDIC tilbyder således Nordens største sortiment af produkter til alle typer indhegninger herunder også vildthegn til de danske motorvejsstrækninger. Foruden en bred vifte af hegn og tilbehør forhandler NSH NORDIC også som de eneste i Norden Jungle Gyms populære sortiment af udendørs legetårne, moduler og tilbehør til privat brug, Hyland legepladser godkendt til offentlig brug samt Ventus digitale vejrstationer. Vi stiller vores store viden og brede erfaring til rådighed, så vi sammen med kunden skaber den rigtige løsning – hver gang! På NSH NORDICs udstilling i Byggecentrum kan du opleve: Udestuer Terrasseoverdækninger Pavilloner Drivhuse Se her et udvalg af produkterne Udestue – PALRAM Sanremo Carport – PALRAM Vitoria™ 5000 Terrasseoverdækning – PALRAM Feria™ Patio Cover Pavillon – PALRAM Kit Palermo™ Drivhus – PALRAM Oasis™ 8′ Hexagonal Greenhouse
Willab Garden kvalitet gennem snart 40 år Vi er utrolig glade for at kunne præsentere dele af vores store sortiment af udestuer, pavilloner, drivhuse og orangerier på Byggecentrum, Middelfart. Udstilling på Fyn og på Sjælland Willab Garden har siden 2018 udstillet på Byggecentrum og i 2020 udvidede vi området og har i dag salgskontor ved vores udendørs udstilling, som er bemandet på udvalgte dage, hvor vores dygtige sælgere er klar til at hjælpe dig med dit projekt. Udstillingen er åben alle dage (ubemandet), men bemandet på udvalgte datoer – Se datoerne her Vi har indrettet 9 drivhuse og 5 udestuer af vores mest populære modeller ved udstillingen. Her kan du derfor fornemme de forskellige “rums” størrelser, og mærke lyset. Med nordens største udstilling under 3500 m² tag i Greve, hvor vi præsenterer over 40 af vores drivhuse og udestuer i fuld størrelse, har vi gennem årene betjent, og handlet med rigtig mange fynske og jyske kunder der alle har ønsket en lettere tilgængelighed for at kunne se og mærke vores produkter. På Byggecentrum i Middelfart kan du opleve… ..vores mest populære modeller på vores 500 m² udstillingen, og vi kan derfor med glæde vise:   Drivhuse: Green Room Classic 15m². Metallic Grå Green Room Square 15,5 m². Vinrød Euro Serre MAXI 4 – 14,1 m². Mørkegrøn Euro Serre Gothic 309 11,9m² m.83cm mur. Hvid Green Room Wall/Elegant. 12,2 m². Hvid Euro Serre Mural 3, 25°hældning 8,9 m². Sort Maxi 4 mod væg. 9,6 m². Antracitgrå Green Room SEASON 20,9 m². Sort Green Room Lean To. 6 m². Mørkegrøn.   Udestuer: Fritstående halvtag med WG62 Neo (Antracit) partier og termotag. 15m² Udestue, halvtag med limtræsskelet, WG 62eco, (Sort) og termotag. Udestue, Sadeltag med limtræsskelet, WG62 Eco hvide partier og WG 70 SC Hvid og WG 65 foldedør hvid. Udestue, halvtag med Aluminiumsskelet med WG 50 partier. Antracit og termotag Udestue, halvtag med Aluminiumsskelet, glastag, isoleret med WG80 partier. Hvid. Alle de viste modeller kan også fås i forskellige standardstørrelser, og mange af vores modeller kan tilpasses efter vores kunders ønske. Ud over dette viser vi også vores komposit terrasseløsninger og vores glasrækværk. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores udstilling i Byggecentrum. Besøg Byggecentrum – Planlæg dit besøg her.

Se nogle af de udstillede orangerier, drivhuse og pavilloner her

Peter Ladegaard
Peter Ladegaard
31/07/2023
Ret flot sted med mange prøvehuse, samt et indendørs areal med gulve, vinduer og VVS.
Atmo Flo
Atmo Flo
23/07/2023
Luxuriöse Ambiente, schöne kleine Zimmer, ruhig gelegen, informativ.
Henrik Nørlem Andersen
Henrik Nørlem Andersen
10/04/2023
Der er rigtig meget at se
Hellelykke Laasholdt
Hellelykke Laasholdt
06/04/2023
Super inspirerende

 

Gå på opdagelse i udstillingen

Når du besøger Byggecentrum, kan du på én og samme tid komme forbi vores drivhusudstilling, udstilling af udestuer og vores orangerier – de er nemlig alle sammen i vores udendørs udstilling. Du kan hente en kop gratis kaffe i vores café og nyde den i et orangeri, imens du samler energi til at fortsætte turen. Imens du er på besøg i udstillingen, kan du besøge nogle af vores udstillede sommerhuse og samler inspiration til, hvordan din udestue, orangeri eller drivhus skal indrettes.

udstilling-ude-fritidshus-39
Henrik-Bang_03

Rådgivning fra udstillere

I Byggecentrum har vi i vores drivhusudstilling flere udstillere, der kan hjælpe dig med at finde det drivhus, der passer bedst til dig. Flere af vores udstillere befinder sig periodisk på sine stande, og ellers er det næsten altid muligt at lave en separat aftale med dem. Hvis du skal bygge orangeri, så har vi også flere udstillere, der kan hjælpe dig med det. Det samme gælder vores udstilling af udestuer, hvor flere eksperter er klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste løsning.

Byggecentrums Byggeråd

Når man skal lave tilbygninger og lignende, så er der nogle byggeregler, man skal forholde sig til. Hvis du ikke er ekspert på byggeregler, så behøver du ikke at frygte noget – for i Byggecentrum har vi et byggeråd, der kan hjælpe dig med alle de spørgsmål, du har om dit byggeri.

Nyd en god kop gratis kaffe

Tag en gratis kop kaffe eller te med rundt i den udendørs udstilling, mens I kigger på de mange drivhuse, orangerier og udestuer – eller nyd den i ro og mag i vores foyer eller caféområde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vi tilbyder altid gratis entré, parkering og god kaffe, når du besøger Byggecentrum!

Byggecentrum – Hindsgavl Allé 2 – 5500 Middelfart

Vi har åbent hver dag fra kl. 10-17.

Har du spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på tlf: 70 12 36 00

Mad-cafe-kaffe-01
Skip to navigation