Skip to content

Mangler du inspiration til dit nybyggeri?

Skal du bygge nyt? Hvad end du skal bygge et nyt hus eller måske bygge et nyt sommerhus eller fritidshus, så kan du finde et væld af inspiration i Byggecentrum.

Byggecentrum er Danmarks største byggeudstilling, den er 28.000kvm stor, og du kan samle så meget inspiration til nybyggeri, som du ønsker. Du kan både blive inspireret til indretningen af dit nybyggeri samt lade dig inspirere til både husets facade, tag og alle de indvendige nødvendigheder, som badeværelse og køkken.

Udstilling-Ude-fritidshus-stue-lænestol

Saml inspiration til nybyggeri i Byggecentrum

Oplev den 28.000kvm store byggeudstilling på tæt hold, og rør og se alle produkterne. I Byggecentrum er der udstillere indenfor næsten alle kategorier – uanset om du mangler inspiration til dit nye gulv, hvilken farve du skal male dine vægge, eller om du skal designe et helt nyt badeværelse fra bunden af – i Byggecentrum finder du inspiration til alle dine projekter, både store som små.

udstilling-ude-fritidshus-13

Få rådgivning til nybyggeri

Udover at gå på opdagelse i byggeudstillingen, kan du i Byggecentrum også få kompetent vejledning og rådgivning, til dit bygge- eller renoveringsprojekt. Rådgiverne kan hjælpe dig med alt fra inspiration til nybyggeri, til alt det praktiske. Vi har også særlige rådgiver indenfor bad, der kan hjælpe dig, når du skal etablere et vådrum – for det kan godt være noget af en udfordring. Byggerådgivningen kan også hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have, hvad end det handler om facadebeklædning eller fundament.

Udstilling-Ude-fritidshus-køkken-01

Vi tager dig igennem hele processen

I Byggecentrum kan du få hjælp til hele processen, når du skal bygge nyt. Du kan selv gå på opdagelse i udstillingen og få inspiration til, hvordan du gerne vil have at dit nybyggeri kommer til at se ud. Men udover det, så er vores udstillere altid klar til at give dig råd og vejledning, både når det kommer til om du skal have gulvvarme i dit nybyggeri, hvilken type gulv du skal have, men også når det kommer til etablering af vådrum eller køkken, hvor det kan være noget af en jungle at finde ud af på egen hånd. De fleste af vores udstillere er periodisk på sine stande, hvor de er klar til at hjælpe dig.

Se udstillingen her

Peter Ladegaard
Peter Ladegaard
31/07/2023
Ret flot sted med mange prøvehuse, samt et indendørs areal med gulve, vinduer og VVS.
Atmo Flo
Atmo Flo
23/07/2023
Luxuriöse Ambiente, schöne kleine Zimmer, ruhig gelegen, informativ.
Henrik Nørlem Andersen
Henrik Nørlem Andersen
10/04/2023
Der er rigtig meget at se
Hellelykke Laasholdt
Hellelykke Laasholdt
06/04/2023
Super inspirerende

 

default

Leder du efter inspiration til nybyggeri af sommerhus?

Skal du bygge sommerhus? Så kom forbi Byggecentrums byggeudstilling, hvor vi har Danmarks største samling af udstillede fritidshuse og sommerhuse. Udstillingen består af hele huse, hvor du både kan se dem udvendigt og få inspiration til facadebeklædning og tag, men også indvendig, hvor du kan føle hele atmosfæren. Indvendig kan du finde inspiration til hvilken stemning dit nybyggeri skal have, samt hvilket design og æstetik du vil gå efter. Derudover kan du også få inspiration til indretningen af dit nye sommerhus.

Ønsker du mere inspiration, så kan vi henvise til vores partner, Bolius, der også deler mange input i forbindelse med nybyggeri. Du kan også komme forbi udstillingen, hvor vi altid har det sidste nye Bolius magasin, som du kan tage med hjem.

Placeret midt i Danmark

Byggecentrum er placeret i Middelfart, og er nemt at finde – vi ligger nemlig lige ved motorvejsafkørslen. Vi har en stor parkeringsplads, med plads til 250 biler, hvor du kan holde imens du besøger os – og hvis du har el-bil, så har du også mulighed for at oplade din bil her. Hvis du kommer med offentlig transport, er det også nemt at finde – vi ligger blot et par få kilometer fra Middelfart station.

ude-tog
Skip to navigation