Skip to content

Åbningstider i Byggecentrum

Byggeudstillingen har åbent alle ugens dage – også i weekenderne – fra kl. 10-17.

Vær opmærksom på, at standene primært er bemandet i forbindelse med events samt øvrige udvalgte weekender. Du har naturligvis altid mulighed for at låne nøgler til de udstillede fritidshuse. Hvis du ønsker enten at booke byggerådgivning og badrådgivning kan du gøre det her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Medarbejderne i Byggecentrum er klar til at byde dig velkommen alle dage fra kl. 10-17. I udstillingen er der altid gratis adgang og fri parkering med masser af plads til alle gæster. Vi byder altid på en kop kaffe, mens du går rundt i vores udstilling.

Susie-Callesen-Rud-resized
natur-lillebælt

Kommer du vest fra Lillebælt i bil?

Kør ad motorvej E20 og kør fra ved afkørsel 59, drej til venstre i lyskrydset. Kør til venstre i lyskrydset ved Snoghøj. Følg vejen mod Middelfart over den gamle Lillebæltsbro. Ca. 1 km fremme finder du os på højre side.

DCIM101MEDIADJI_0093.JPG

Kommer du øst fra Lillebælt i bil?

Kør fra motorvejen ved afkørsel 58A i retning mod Middelfart Ø. Kør mod Middelfart i de tre rundkørsler og følg landevejen mod Middelfart. Vi ligger lige ved HUSET Middelfart, så du kan parkere på den store parkeringsplads foran hovedindgangen til HUSET Middelfart.

ude-tog

Kommer du med toget til Byggecentrum?

Det tager cirka 25 minutter at gå til adressen - eller 5 minutter i taxa til Byggecentrum / HUSET Middelfart, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart.

Trends og tendenser inden for hus og have

5 boligforbedringer, som betaler sig

Boligtrends | 01 Aug, 2022

Boligforbedringer kan være svære at finde rundt i – for kan det egentlig betale sig at udføre en masse forbedringer på sin bolig – eller er det en større udgift, end en gavn? Her e...

Læs mere

4 ting du skal tænke over, når du vælger orangeri

Have og udeliv | 01 Aug, 2022

Et orangeri er en genial løsning for dig, der ønsker at kunne forlænge sæsonen i haven – og ønsker at skabe et større frirum i haven. Et orangeri kan bruges til flere ting – du kan...

Læs mere

Tjekliste til dig, der skal renovere badeværelse

Bad og sanitet, Boligtrends | 01 Aug, 2022

Trænger dit badeværelse til en overhaling – og har du valgt at renovere dit badeværelse? Der er mange overvejelser man bør gøre sig, når man vælger at renovere sit badeværelse. Her...

Læs mere
Peter Ladegaard
Peter Ladegaard
31/07/2023
Ret flot sted med mange prøvehuse, samt et indendørs areal med gulve, vinduer og VVS.
Atmo Flo
Atmo Flo
23/07/2023
Luxuriöse Ambiente, schöne kleine Zimmer, ruhig gelegen, informativ.
Henrik Nørlem Andersen
Henrik Nørlem Andersen
10/04/2023
Der er rigtig meget at se
Hellelykke Laasholdt
Hellelykke Laasholdt
06/04/2023
Super inspirerende

 

Skip to navigation