Skip to content

Få masser af gode råd, inspiration og vejledning til dine bygge- eller renoveringsprojekter gennem vores samling af podcasts, blogs og gør-det-selv videoer med nogle af Danmarks førende eksperter inden for bolig og byggeri – specielt udvalgt af os.

Byg med Dennis Lindequist prew
Byg med Dennis Lindequist

Tips og tricks til byggeri

Dennis Lindequist er Byggecentrums faste hushåndværker. Han er uddannet tømrer og arbejder også som tv-vært på programmet, I hus til halsen. Få alle Dennis´ gode råd og tips og tricks til, hvordan du selv kommer i gang med renoveringsprojekterne.

Handywoman 3
Gør det selv med Handywoman

Gør-det-selv for begyndere

Handywoman hjælper dig i gang med at kunne gøre det selv. Små renoveringer og reparationer i hjemmet er ikke svære, når bare du ved, hvordan du bærer dig ad. Lær hvordan du pimper dine synlige ledninger, hænger en hylde eller billeder op samt arbejder med DIY-projekter i MDF.

EBK huse Fjordhuset3
Øg bæredygtigheden i din bolig

Bolig med omtanke

Det behøver ikke at være en uoverskuelig opgave at langtidssikre din bolig og dermed øge dens levetid. Læs en række gode råd og find inspiration til hvad du kan gøre for at øge bæredygtigheden i din bolig.

Portræt husbygger bred
Gode råd fra Husbyggerhåndbogen

Til dig, der skal bygge nyt eller bygge om

Ditte Birkjær Boll er forfatter til Husbyggerhåndbogen - bogen til den private bygherre. Med en professionel baggrund som ejendomsudvikler, og sit eget private boligbyggeri i rygsækken, giver hun sin viden og sine råd videre om alt, hvad du skal vide, huske og beslutte når du bygger hus. Læs med her og bliv inspireret.

Ep19 HZ Acoustic rubrik
Podcasts fra Drømmevillaen

Podcasts om bolig og byggeri

Podcasten Drømmevillaen er produceret af Ellen og Morten, der skal i gang med at bygge deres drømmehus. I den forbindelse har de lavet podcasten, hvor de har bolig- og byggeeksperter i studiet samt producenter, nybyggere og arkitekter. Der udgives minimum en episode om ugen og på Byggecentrum deler vi et udvalg af dem.

image00004
Gode råd fra Sommerhusmagasinet

Til dig, der skal bygge fritidshus

Sommerhusmagasinet giver deres mange følgere på Instagram daglig inspiration til opførelse af fritidshus. Vi har spurgt personen bag, Jeanett Degn, der har solid erfaring med både renovering og nybyg af boliger samt sommerhuse. Få hendes allerbedste råd.

udstiller-velfac-02
Blogs om byggeri og renovering

Nyttige artikler om bolig og byggeri

Gå på opdagelse i vores kæmpe store kartotek af nyttige artikler om bolig og byggeri. Her findes masser af viden om renovering og byggeri samt trends og tendenser og input til energioptimering af boligen. Lad dig inspirere inden for hus, have, smarthome, badrenovering, investering og meget, meget mere.

Peter Ladegaard
Peter Ladegaard
31/07/2023
Ret flot sted med mange prøvehuse, samt et indendørs areal med gulve, vinduer og VVS.
Atmo Flo
Atmo Flo
23/07/2023
Luxuriöse Ambiente, schöne kleine Zimmer, ruhig gelegen, informativ.
Henrik Nørlem Andersen
Henrik Nørlem Andersen
10/04/2023
Der er rigtig meget at se
Hellelykke Laasholdt
Hellelykke Laasholdt
06/04/2023
Super inspirerende

 

Vil du have de seneste nyheder fra Byggecentrum i din indbakke?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sådan lægger du havefliser
DCIM101MEDIADJI_0093.JPG

Besøg Byggecentrum - 28.000 m2 inden- og udendørs byggeudstilling

Byggecentrum er et inspirationsunivers til dig, der skal bygge nyt, renovere eller bare lade dig inspirere af de nyeste produkter og designs til boligen og haven. I Byggecentrum Middelfart finder du det hele. Du kan gå på opdagelse blandt over 140 af Danmarks førende brands inden for bolig og byggeri. Derudover kan du opleve en lang række indrettede fritidshuse, hytter og pavilloner.

Skip to navigation