Skip to content
Inspiration til at øge din boligs levetid

Det behøver ikke at være en uoverskuelig opgave at øge din boligs levetid. Her får du en række bud på hvordan du kan øge bæredygtigheden i din bolig og samtidig langtidssikre din bolig.

Sommerhusdagen 26.8.23-23

Bæredygtighedstiltag for private

Der er mange fordele ved at bygge eller renovere mere bæredygtigt. Udfordringen er imidlertid, at det kan være svært at gennemskue hvordan man kommer i gang og hvad man skal være opmærksom på. Vi har samlet viden om én af metoderne til at få integreret en række bæredygtighedstiltag i dit byggeri.

Sommerhusdagen-13

Sådan undgår du fugt i din bolig

Fugt i private boliger er et stigende problem. Eftersom vi tilbringer en stor andel af vores tid indenfor i vores bolig, har det ret afgørende betydning, at indeklimaet ikke er sundhedsskadeligt. Du kan heldigvis relativt nemt forbedre indeklimaet og dermed langtidssikre din bolig.

udstilling_ude_orangeri-drivhus-04

Tænk biodiversitet ind i din have

Drømmer du en have, der pulserer af liv og samtidig bidrager til biodiversiteten? Det behøver faktisk ikke at være kompliceret, at forvandle din have til en oase for både dyr og planter.

udstilling-ude-fritidshus-02

Energioptimering og -renovering

Energioptimering af din bolig kræver ikke nødvendigvis store investeringer, men det kan have en mærkbar effekt på både økonomi og miljøet.

udstilling-inde-trae-01

Tips til valg af bæredygtige byggematerialer

Vi bør genbruge og nedbringe vores forbrug af nye byggematerialer markant. Du kan gøre en stor forskel for CO2-regnskabet, ved at vælge byggematerialer med et lavt klimaaftryk og lang levetid.

Sommerhusdagen-36

Gør din bolig fleksibel – og øg dens levetid

Det kan være fristende at designe sin bolig med en planløsning, der udelukkende tager hensyn til ens nuværende behov. Du risikerer dog, at din boligs levetid falder markant, fordi den enten ikke kan tilpasses hvis dine behov ændrer sig, eller en eventuel ny ejers.

img_2548

Gode råd til at bygge (mere) bæredygtigt

Ditte Birkjær Boll er forfatter til Husbyggerhåndbogen - bogen til den private bygherre. Her får du hendes bedste råd til at bygge (mere) bæredygtigt.

Vil du have de seneste nyheder fra Byggecentrum i din indbakke?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

udstilling
DCIM101MEDIADJI_0093.JPG

Besøg Byggecentrum - 28.000 m2 inden- og udendørs byggeudstilling

Byggecentrum er et inspirationsunivers til dig, der skal bygge nyt, renovere eller bare lade dig inspirere af de nyeste produkter og designs til boligen og haven. I Byggecentrum Middelfart finder du det hele. Du kan gå på opdagelse blandt over 140 af Danmarks førende brands inden for bolig og byggeri. Derudover kan du opleve en lang række indrettede fritidshuse, hytter og pavilloner.

Skip to navigation