Skip to content

Gode råd til dit byggeprojekt

Mangler du inspiration til dit byggeprojekt? Podcasten Drømmevillaen er produceret af nybyggerne, Ellen og Morten. som jagter det stilfulde, bæredygtige og innovative nybyggeri. De har lavet podcasten som en del af deres eget nybyggeri, hvor de har samtaler med andre nybyggere, producenter og rådgivere. Desuden kan du få indsigt i materialer fra flere af vores egne udstillere, der også har været i studiet med Drømmevillaen. Der udgives minimum en episode om ugen og på Byggecentrum deler vi et udvalg af dem.

Podcasts fra Drømmevillaen

Ep33 BC Preview
Renovering

Byggeri og parforhold

I episode 33 af Drømmevillaen har Morten haft besøg af ombygger-parret, Jim og Aleksandra, der fortæller om parforholdsaspektet i forbindelse med en renovering. De giver deres bedre råd og indsigter.

Ep29 BC Preview
Bæredygtigt byggeri

DGNB-certificering af villaen

Hør episode 29 af Drømmevillaen, hvor Linda fortæller hvorfor DGNB-certificering er vejen frem, og hvad det betyder rent praktisk.

Ep28 BC Preview
Cedral / ETEX

Når valget falder på fibercement

Lyt til Drømmevillaens episode 28, hvor vores udstiller, Kenneth fra Etex fortæller om fibercement til beklædning.

Ep22 BC Preview
Byggetilladelse

Kommunens godkendelse

Lyt til episode 22 af Drømmevillaen, hvor Ditte Viktor fortæller om lovgivning, processen og den gode ansøgning til privat boligbyggeri.

Ep19 HZ Acoustic rubrik
HZ Acoustic

Alle har ret til god akustik

Lyt til Drømmevillaens episode 19, hvor vores udstiller, Helge fra HZ Acoustic fortæller om akustikløsninger til private hjem.

Ep12 BC Preview
Apps til byggeri

Skab et ordentligt grundlag for byggeriet

Lyt til episode 12 af Drømmevillaen, hvor René Mallin fortæller om Selvbygger+. En app, han har udviklet, der kan hjælpe private med deres eget byggeprojekt.

Ep9 BC Preview
Private bygherrer

Fra drøm til drømmehus

Lyt til episode 9 af podcasten fra Drømmevillaen, hvor Ditte fortæller om hendes 5 vigtigste observeringer gennem mange år som bygherre.

Ep6 BC Preview
Jan Utzon

Utzons hus - Et mesterværk i i særklasse

Lyt til episode 6 af podcasten fra Drømmevillaen, hvor Jan Utzon fortæller om hans fars mesterværk og dets historie.

udstilling-ude-fritidshus-03-ny-1

Flere episoder med inspiration til byggeri

Du kan finde samtlige episoder af Drømmevillaens podcast på deres egen hjemmeside. Her kan du blive klogere inden for arkitektur, design, bolig og byggeri.

Vil du have de seneste nyheder fra Byggecentrum i din indbakke?

Samtykke*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

udstiller-velfac-02
default

Besøg Byggecentrum - 28.000 m2 inden- og udendørs byggeudstilling

Byggecentrum er et inspirationsunivers til dig, der skal bygge nyt, renovere eller bare lade dig inspirere af de nyeste produkter og designs til boligen og haven. I Byggecentrum Middelfart finder du det hele. Du kan gå på opdagelse blandt over 140 af Danmarks førende brands inden for bolig og byggeri. Derudover kan du opleve en lang række indrettede fritidshuse, hytter og pavilloner.

Skip to navigation