Skip to content

Fliser, pavilloner, drivhuse, carporte og meget mere til din have og dine udearealer

NYE IDÉER TIL LIVET I HAVEN

Uanset om du har grønne fingre eller helst vil sidde på terrassen og nyde solen, så er både disponeringen og indretningen af udearealet omkring boligen en vigtig del af hjemmelivet. I Byggecentrum vil du med garanti blive udfordret og inspireret af de udendørs udstillere.

Stor udendørsudstilling med alt, hvad hjertet begærer

Lige præcis her myldrer det med nye idéer og inspiration til udfoldelse af udelivet og arealet omkring boligen og i haven. Der er flere tusinde m2 nye fliser og sten i spændende mønstre og farver til din nye terrasse eller dit indgangsparti. Der er udstillede carporte, drivhuse, hegn, pavilloner og meget mere.

Måske drømmer du om et orangeri til haven? Solceller på garagetaget? Eller hvad med en udendørs spa eller et udekøkken?

Besøg den store udendørsudstilling og få nye idéer til udelivet. Du har også mulighed for at booke gratis rådgivning omkring dit kommende projekt.

udstilling_ude_orangeri-drivhus-04
udstilling-ude-belægning

Smukke fliser til terrasse og gangareal

Nye fliser, klinker eller sten gør underværker på arealet omkring boligen. Læg mærke til de mange forskellige typer fliser og belægninger i flotte farver og mønstre i den udendørs del af udstillingen. Senest er IBF netop blevet færdig med deres store præsentation af 8 forskellige typer belægninger. Den ligger lige ved parkeringspladsen og er ikke til at “misse”.

Lige præcis her i Byggecentrum kan du vælge den belægning, der passer bedst til jeres hus og jeres udeliv. Rådgivning om dit kommende udendørsprojekt er gratis, så book endelig en tid.

Drivhuse og pavilloner hos Danmarks største byggeudstilling

I byggeudstillingen finder du et bredt udvalg af drivhuse og pavilloner fra de bedste leverandører i landet. Kom og besøg byggeudstillingen og få inspiration til din næste pavillon eller næste drivhus.

Orangerier
Skip to navigation