Skip to content

15 minutters gratis rådgivning

Hvis du har behov for at blive afklaret samt få faglig sparring og rådgivning på dit renoverings- eller byggeprojekt, så er der hjælp at hente hos Brian Aaboe. Brian er uddannet arkitekt, og på udvalgte søndage sidder han klar til at hjælpe dig i Byggecentrum.

MØD VORES BYGGERÅDGIVER

Brian Aaboe - arkitekt

Brian Aaboe - Aaboe Arkitekter

Aaboe Arkitekter skaber unikke og bæredygtige arkitektoniske løsninger. Med en passion for æstetik og funktionalitet, kombineres innovation og erfaring for at forme tidløse designs specielt til familiens bolig. Aaboe Arkitekter er dedikerede til detaljer og kreativitet understreger deres engagement i at levere skræddersyede arkitektoniske visioner, der beriger det byggede miljø.

Missionen er, at skabe det gode hjem skræddersyet til de mennesker, som skal bo i boligen. God kommunikation, høj kvalitet og indblik i kundernes ønsker, har gjort at Aaboe Arkitekter er førende inden for deres område. Hos Aaboe Arkitekter udføres projektet lige fra tegnebrættet til det færdige resultat.

Læs mere om Aaboe Arkitekter her.

 

Book Brian Aaboe, hvis du har brug for hjælp til:

  • Tilbygning/ombygning
  • Energirenovering
  • Nybyggeri
  • Ny indretning i eksisterende bolig
  • Indhente priser fra håndværkere

… og meget mere.

Anden gratis rådgivning i Byggecentrum

Arkitektrådgivning af Kim Pretzmann Olesen
Byggeri

Mød hele holdet bag Byggerådet

Vi er så heldige, at have et bredt hold af arkitekter og konstruktører, der sidder klar til at hjælpe dig på udvalgte søndage. De kan rådgive dig om alt fra skitse til byggeproces.

By Malin portræt 1
Boliginspiration

Indretningsrådgivning

Få indretningshjælp af vores faste indretningsarkitekt, Malin Gandrup. Fortæl om dine planer og drøft dit projekt med en fagperson, der har mange års erfaring inden for indretning.

udstilling-inde-helle-sørensen-bedre-bad-bedre-energi-01
Bad og sanitet

Badrådgivning

I Byggecentrum kan du møde Helle fra Bedre Bad - Bedre Energi Center. Helle står klar til at hjælpe dig med rådgivning og spørgsmål, så du kan vælge de helt rigtige produkter til dit nye badeværelse.

DCIM101MEDIADJI_0093.JPG

Besøg Byggecentrum - Dine bygge- og boligdrømme starter her

Byggecentrum i Middelfart er Danmarks største byggeudstilling. Her kan du lade dig inspirere i vores kæmpe univers for boligejere på 28.000 m2. Se renoveringsprodukter fra de førende producenter, oplev Syddanmarks største badudstilling og Danmarks største fritidshusudstilling. Vi har åbent alle ugens syv dage fra kl. 10-17 og glæder os til at byde dig velkommen.

Skip to navigation