Skip to content

BYGGECENTRUM - en del af MOLIO

Både byggeudstillingen Byggecentrum og konferencecenteret HUSET Middelfart er ejet af Molio.

Den tætte tilknytning til byggebranchen gør Byggecentrum til det oplagte valg, både når både boligejere og professionelle skal bygge nyt, renovere eller finde inspiration inden for de nyeste produkter og designs til boligen og haven. I Byggecentrum Middelfart finder du det hele og og derfor tiltrækker byggeudstillingen årligt ca. 100.000 gæster fra hele landet.

Molio-virksomhed-byggeplads

Hvad er Molio?

Molio er en erhvervsdrivendefond med rødder tilbage til Marshall-hjælpen. Molios drives kommercielt men overskuddet geninvesteres i udvikling af nye værktøjer og viden, til gavn for hele byggebranchen. Molio indsamler, behandler og formidler viden blandt andet gennem udvikling af digitale værktøjer, standarder, kurser og fagbøger, der hjælper byggeriet til en nemmere og mere konkurrencedygtig hverdag.

Molio blev etableret i 2016 som resultat af en sammenlægning mellem det daværende Byggecentrum og den daværende forening bips.

Hovedkontoret ligger i Herlev, hvor der er ca. 40 ansatte.

Læs mere om Molio

 

Molio udbyder

Molio-udbyder-01

Digitale værktøjer

Digitale værktøjer, data og strukturer, der effektiviserer informationsflowet igennem byggeriets komplekse processer. I alt udbyder Molio fem hovedværktøjer; Prisdata, Byggedata, Beskrivelser, Aftale og kommunikation, og CAD og bygningsmodel.

Mennesker-deltagere-konference

Kurser, uddannelser og konferencer

Molios kurser, uddannelser og konferencer øger vidensniveauet i branchen. I alt udbyder vi godt 200 kursusdage om året og styrker kompetencerne for flere tusinde kursister i bygge- og anlægsbranchen. Størstedelen af vores kurser afholdes i HUSET Middelfart.

Molio-bog-renover

Boghandel og forlag

Byggefaglig boghandel (Danmarks største), hvor du online kan købe alt fra teknisk ståbi til design- og arkitekturbøger. Molio driver også forlagsaktiviteter og udgiver selv en række kernepublikationer i branchen herunder Molio BR18 med alle tilhørende vejledninger samt hele det nye AB-aftalekompleks.

Molio er også

moliodk-contech-1600x900

ConTech Lab

ConTech Lab er byggebranchens fælles udviklingsplatform, hvor byggeriets virksomheder sammen kan udvikle og eksperimentere med nye måder at benytte data, digitalisering og teknologi på til at skabe fremtidens byggeri – et mere bæredygtigt og produktivt byggeri.

buildingSMART

buildingSMART Danmark

buildingSMART Danmark er det danske chapter af buildingSMART. Ambitionen er overordnet set at udvikle, øge kendskabet til og implementere åbne standarder/openBIM som en naturlig del af den danske byggebranches værktøjskasse.

Skip to navigation