Skip to content

Det siger udstillerne om Byggecentrum

Udstillere

Her kan du læse om fordelene og udbyttet, samt overvejelserne bag en række udstilleres beslutning om at fremvise deres produkter i Danmarks største byggeudstilling.

Udsagn fra udstillerne

Conteco - case - 01
Case: Conteco

“Et oplagt showroom, når man driver en webshop”

Med vores udstilling føler vi, at vi har fået en unik mulighed for at nå ud til alle og favne mere bredt geografisk end førhen. Det er også vigtigt at have med, at Conteco er en relativ lille virksomhed målt på medarbejdere. Udstillingen i Byggecentrum har derfor været et godt alternativ til at skulle bemande et selvstændigt showroom på Fyn eller i Jylland og kontrollere dette fra vores kontor i Dragør.

grønne boligforbedringer
Case: Planet Huse

“Vi ser det som en fordel at være placeret side om side med vores konkurrenter”

Vi spørger alle vores kunder, hvor de finder inspiration til byggeriet af deres sommerhus og 65 % svarer, at det gør de i udstillingshusene. For 70 % af vores kunders vedkommende er udstillingen desuden den første kontakt, de har med Planet Huse. For vores branche fungerer det rigtig godt at være placeret sammen. Flere udstillere trækker flere kunder til, og der er naturligvis også synergier i forbindelse med markedsføring.

Udstilling-Inde-ventilation-dantherm-01
Case: Dantherm

“Vi drager nytte af synergien i at ramme en fælles målgruppe”

Med flere tusinde besøgende om året i Byggecentrum, når vi ud til en stor målgruppe af private husejere, som ellers ville kræve mange forskellige salgskanaler at nå ud til. I Byggecentrum har vi derudover et centralt sted i landet, hvor vi kan mødes med vores kunder, samarbejdspartnere og forhandlere, hvor vi også kan demonstrere vores produkter.

Hør udstillere fortælle om udstillingen

Udstillere

Vi har spurgt et par af vores udstillere, hvilke fordele de oplever ved at være udstiller i Byggecentrum. Få et indblik i, hvad årsagen er til at bl.a. Conteco og Willab Garden har valgt at have en stand i Danmarks største byggeudstilling.

Velux
Udstillingen hos Byggecentrum er en rigtig fin mulighed for VELUX Danmark at kunne vise sit samlede produktprogram i et miljø, hvor kunderne kommer med boligforandring i øjemed. I modsætning til udstillinger hos vore forhandlere kan Byggecentrum vise den fulde bredde i sortimentet. Styrken ved Byggecentrums udstilling ligger i, at vi udover muligheden for at vise hele paletten af produkter, også fanger kunder, der muligvis besøger Byggecentrum i anden sammenhæng, men alligevel opdager VELUX. Jesper Salskov Jensen, Direktør, VELUX Danmark A/S

Vil du udstille?

Udfyld felterne – Så kontakter Lars Kærup dig og aftaler en uforpligtende rundvisning i byggeudstillingen. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os og aftale en tid med det samme på 70 12 36 00.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

huset-LKJ-1000x664-3
Skip to navigation