Skip to content

Du får mange fordele som udstiller

Når du udstiller i Byggecentrums byggeudstilling, får du, ud over adgangen til købestærke boligejere, en lang række fordele og muligheder med i kontrakten.

mennesker-udstilling-inde-bad-02

Kunderne er helt tæt på dine produkter

Når du lejer en stand i Byggecentrum, får du en standplads, som er åben for besøgende 360 dage om året. Du vælger frit, hvornår og på hvilke dage, den er bemandet. Både boligejere og fagfolk i byggebranchen kommer som besøgende helt tæt på dine produkter og løsninger, hvor de kan røre, vurdere, se og prøve dem. Det er også her at dine potentielle kunder vil tage en brochure med hjem.

udstilling

Fælles markedsføring er med i prisen

Vi gør de danske boligejere opmærksom på din produktgruppe. Hele året markedsfører vi byggeudstillingen via målrettet markedsføring både online og offline. Vi sætter desuden fokus på byggeudstillingens produktgrupper i løbet af året fx med opslag og videoer på sociale medier, omtale i nyhedsbreve til boligejere, specifikke produktgruppeannoncer, artikler og inspirerende indlæg.

båks fb

I får jeres helt egen profilside

Som udstiller i Byggecentrum får I jeres egen profilside her på hjemmesiden, hvor de besøgende kan læse mere om jeres produkter og virksomhed. På jeres profilside har I mulighed for at fortælle om produkter, ydelser og tilbud, oplyse om tidspunkter for bemanding af standen, vise billeder, video og produktkataloger, synliggøre kontaktoplysninger og modtage direkte kundehenvendelser. Derudover sørger en profilside også får, at I får backlinks til jeres egen side - da der altid linkes fra profilsiden til jeres egen hjemmeside.

Udstillingsvibes -8 (1)

Events hele året

Vi arrangerer spændende events, der er med til at tiltrække endnu flere byggeglade danskere. Vi afholder blandt andet Åbent Hus hvert år, hvor byggeudstillingen summer af liv. Derudover har vi også afholdt arrangementer som Åbent Fritidshus, og i skoleferierne har vi ligeledes kørt aktiviteter med sjov for de mindste.

Sommerhusdagen 26.8.23-23

Leadgenerering

Vi sørger for, at efter deres besøg i jeres stand, så har de besøgende mulighed for at lære meget mere om jer. Derfor sørger vi for at din stand er udstyret med en QR kode med en call-to-action til din hjemmeside, dit katalog, eller en af dine kampagner. Det medfører, at du to gange årligt modtager en opgørelse af resultaterne, hvilket inkluderer antal scans på din QR-kode, så du har god mulighed for at følge med i trafikken.

Byggeudstilling indendørs-24

Netværk på tværs

Som udstiller i Byggecentrum får du adgang til et stort netværk indenfor byggeriet. Mange af vores udstillere samarbejder på tværs og skaber gode synergier sammen. Derudover sørger vi også for, at du møder dine udstillerkollegaer - for eksempel når vi afholder nytårskur eller andre events for udstillere. Der er stor mulighed for at finde udstillere, der navigerer i samme branche som dig, og derfor er det en oplagt mulighed for at sparre.

Mennesker-oplaegsholder-konference-01

Deltag på Molios kurser og konferencer - for byggebranchen

Har du behov for viden, der kan bruges i praksis? Så har du mulighed for at styrke dine kompetencer og blive opdateret med ny viden på et af Molios byggefaglige kurser eller konferencer - udviklet sammen med fagfolk og vidensinstitutioner. En stor del af af Molios kurser, konferencer afholdes i HUSET Middelfart, der ligger på samme adresse som Byggecentrum.

Susie-Callesen-Rud-resized

Den gode service er inkluderet

Receptionen giver alle besøgende en personlig modtagelse, og vores byggefaglige personale svarer på de besøgendes spørgsmål. Vi fylder løbende op med brochurer og giver jer besked, før jeres brochurehylder er tomme. Vi sørger for let rengøring og oprydning, så jeres stand altid viser sig fra sin bedste side. Får I brug for håndværkerassistance hjælper vi også gerne med at finde den bedste løsning på det.

huset-middel facade

Hold kurser, møder og firmafester med rabat

Vi deler lokation med konferencecentret, HUSET Middelfart og derfor tilbyder vi alle udstillere 15 % rabat i forbindelse med afholdelse af erhvervsrelaterede arrangementer.

Vil du udstille?

Udfyld felterne – Vi kontakter dig, så vi sammen kan finde en dato for en uforpligtende rundvisning i byggeudstillingen. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os og aftale en tid med det samme på 70 12 36 00.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Byggeudstilling fritidshusudstilling
Skip to navigation