Skip to content

Bæredygtige boligforbedringer

Temperaturen stiger, vinden suser, og regnen siler ned over Danmark. Klimaforandringerne er over os – og det er værd at tænke over, hvis du skal bygge om eller bygge nyt.

Bliv udstiller

En verden af grønne muligheder

De fleste af udstillerne i Byggecentrum har bæredygtige muligheder. Fx kan du få bæredygtige gulve, vandbesparende armaturer og toiletter samt løsninger, som giver mere dagslys i din bolig og dermed mere solvarme. Spørg udstillerne til råds om de bæredygtige muligheder, der er i forbindelse med dit byggeprojekt – løsningerne kan ofte gavne både miljøet og familiens økonomi.

Udstilling-inde-vinduer

Vælg de bedste vinduer - for dig og miljøet

Varmetabet fra gamle ruder er ifølge Bolius cirka fem gange så stort som varmetabet gennem en ydervæg. Der kan derfor være god grund til at udskifte de gamle vinduer. Er du i tvivl om hvilke vinduer, der matcher din bolig og samtidig sikrer dig energioptimering? Så er Byggecentrum et rigtig godt sted at starte. Her finder du en stor udstilling af forskellige vinduer og døre fra forskellige producenter. Kom og oplev de mange muligheder inden for design, energioptimering og indbrudssikring - og få gode råd fra vinduesksperterne.

udstilling-inde-vinduer-velux-01

Få et sundere og bedre indeklima

Vi bruger op til 90 % af vores tid indendørs. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at sikre god luftkvalitet i hjemmet. Med VELUX Active Home Controle kan du overvåge temperatur, luftfugtighed og CO2-niveau i din bolig og styre dine ovenlysvinduer og solafskærmning automatisk. Med VELUX Active Home Controle kan du nemt få et sundere og bedre indeklima for dig og din familie.

Udstilling-Inde-gulv-Kährs-01

Skal dit nye gulv være bæredygtigt?

Det nye korkgulv fra Timberman - Wicanders Wise - fjerner mere CO2 fra atmosfæren, end det udleder gennem hele produktionsprocessen. Udover de bæredygtige egenskaber har det nye korkgulv også væsentlige akustiske fordele, da kork absorberer lyden. Wicanders Wise kan reducere støj i lokalet med helt op til 53 procent. Flere søndage i løbet af året demonstrer Timberman de akustiske egenskaber og fortæller meget mere om korkgulvets fordele for dig (og miljøet).

udstilling-inde-køkken-05

Udskift med fordel dit armatur og toilet

Du kan skåne både miljøet og ofte spare over 50 % af vandmængden ved at udskifte dit armatur til en håndfrit – og det gamle toilet med et nyt og mere vandbesparende et af slagsen. I vores indvendige udstilling kan du opleve flere vandbesparende toiletter og armaturer til både badeværelse og køkken.

Udstilling-Inde-ventilation-panasonic-dantherm-01

Vælg en vedvarende energikilde

Der findes mange måder, hvorpå du kan opvarme vandet og luften i din bolig. Nogle af de allermest energibesparende og miljøvenlige – og derved også på sigt mest økonomiske er ventilationssystemer med varmegenvending, varmepumper og jordvarmeanlæg samt solceller og solfangere. I Byggecentrum kan du opleve forskellige former for energikilder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Nyd en god kop gratis kaffe

Tag gratis en dejlig kop kaffe eller the med rundt i udstillingen, mens I kigger på de mange udstillede byggeprodukter, byggematerialer og byggeløsninger. Eller nyd den i ro og mag i vores foyer eller caféområde.

Vi har åbent alle ugens syv dage fra kl. 10-17.

Natur-dyr-hjort-02

Hindsgavl Dyrehave

Hindsgavl Dyrehave ligger som nabo til Byggecentrum. Her græsser over 300 hjortevildt i det 165 hektar store indhegnede naturområde. Der er fri adgang til dyrehaven.

udstilling-ude-naturlegeplads-01

Naturbane for de mindste

Lad børnene gå balance og klatre på naturbanen, som Nordleg har opsat midt i udstillingen. Imens kan I kigge rundt i den store udendørs udstilling.

faciliteter-aktiviteter-is-01

To gode ishuse

Nyd en gammeldaws is eller softice på jeres tur rundt i udstillingen. Der ligger to ishuse lige ved siden af Byggecentrum - og de er begge et besøg værd.

Trends og tendenser indenfor hus og have

5 boligforbedringer, som betaler sig

Boligtrends | 01 Aug, 2022

Boligforbedringer kan være svære at finde rundt i – for kan det egentlig betale sig at udføre en masse forbedringer på sin bolig – eller er det en større udgift, end en gavn? Her e...

Læs mere

4 ting du skal tænke over, når du vælger orangeri

Have og udeliv | 01 Aug, 2022

Et orangeri er en genial løsning for dig, der ønsker at kunne forlænge sæsonen i haven – og ønsker at skabe et større frirum i haven. Et orangeri kan bruges til flere ting – du kan...

Læs mere

Tjekliste til dig, der skal renovere badeværelse

Bad og sanitet, Boligtrends | 01 Aug, 2022

Trænger dit badeværelse til en overhaling – og har du valgt at renovere dit badeværelse? Der er mange overvejelser man bør gøre sig, når man vælger at renovere sit badeværelse. Her...

Læs mere
Skip to navigation