Skip to content

Skal du bygge nyt eller renovere?

Overvejer du at bygge nyt hus eller renovere, så kom forbi Byggecentrum og lad dig inspirere. I Byggecentrum har vi en stor udstilling af alt til nybyggeri og renovering – de nyeste boligtrends. Du kan altid få gratis byggerådgivning og høre mere om de enkelte produkter.

grønne boligforbedringer

Få viden og inspiration til at bygge nyt

Uanset om du er i gang - eller kun er i overvejelsesfasen i forhold til at bygge hus eller renovere, så er der masser af inspiration og viden at hente i Byggecentrum. Vi har Danmarks største udstilling af byggeprodukter og færdige løsninger. Oplev bl.a. gulve, vinduer, døre, badeværelser og sanitet, akustik-, isolering og bæredygtige byggematerialer, interiør og meget andet

Bad og sanitet

Se alle udstillere i Byggecentrum

Standene i Byggecentrum er som udgangspunkt ubemandede, så du i ro og mag kan finde inspiration og viden om produkterne - uden at blive kontaktet af en konsulent eller en sælger. Ønsker du rådgivning fra en af udstillernes konsulenter, kan du derfor med fordel kontakte virksomheden inden din ankomst og aftale, at de er på standen den pågældende dag. Du finder listen over alle udstillere i Byggecentrum og deres kontaktoplysninger via linket nedenfor.

Udstilling-Ude-fritidshuse-rådgivning

Få gratis og professionel rådgivning i Byggecentrum

Få en GRATIS og professionel vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgerlige fejl og besværlige omveje. Rådgivningen i Byggecentrum kan hjælpe, hvis du er i tvivl om: Nybyggeri og renovering, ombygninger og tilbygninger, bæredygtigt byggeri og energibesparelser.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN

Nyd en god kop gratis kaffe

Tag en gratis kop kaffe eller the med rundt i udstillingen, mens I kigger på de mange udstillede byggeprodukter , byggematerialer og byggeløsninger – de nyeste boligtrends. Eller nyd den i ro og mag i vores foyer eller caféområde.

Vi har åbent hver dag fra kl. 10-17.

Natur-dyr-hjort-02

Hindsgavl Dyrehave

Hindsgavl Dyrehave ligger lige ved siden af Byggecentrum. Her græsser over 300 stk. hjortevildt i det 165 hektar store indhegnede naturområde. Der er fri adgang til dyrehaven.

udstilling-ude-naturlegeplads-01

Naturbane for de mindste

Lad børnene gå balancegang og klatre på naturbanen, som Nordleg har opsat midt i udstillingen. Imens kan I kigge rundt i den store udendørs udstilling.

faciliteter-aktiviteter-is-01

To gode ishuse

Nyd en gammeldaws is eller softice på jeres tur rundt i udstillingen. Der ligger hele to ishuse lige ved siden af Byggecentrum - og de er begge et besøg værd.

Boligtrends og tendenser indenfor hus og have

5 boligforbedringer, som betaler sig

Boligtrends | 01 Aug, 2022

Boligforbedringer kan være svære at finde rundt i – for kan det egentlig betale sig at udføre en masse forbedringer på sin bolig – eller er det en større udgift, end en gavn? Her e...

Læs mere

4 ting du skal tænke over, når du vælger orangeri

Have og udeliv | 01 Aug, 2022

Et orangeri er en genial løsning for dig, der ønsker at kunne forlænge sæsonen i haven – og ønsker at skabe et større frirum i haven. Et orangeri kan bruges til flere ting – du kan...

Læs mere

Tjekliste til dig, der skal renovere badeværelse

Bad og sanitet, Boligtrends | 01 Aug, 2022

Trænger dit badeværelse til en overhaling – og har du valgt at renovere dit badeværelse? Der er mange overvejelser man bør gøre sig, når man vælger at renovere sit badeværelse. Her...

Læs mere
Skip to navigation