Skip to content
Stor udstilling af haveinventar og terrasseløsninger

Besøg vores store udendørs udstilling

Drømmer du om at forny og forbedre de udendørs kvadratmeter, så tag en tur til Byggecentrum i Middelfart.

Her finder du en stor udendørs udstilling på 26.000 m2 fyldt med lækre 1:1 løsninger til haven og udelivet. Oplev fx skønne drivhuse og hyggelige pavilloner, flotte redskabskure og hegnløsninger eller forskellige typer fliser og belægninger. Du kan også finde inspiration til fx et lækkert udespa eller en udesauna.

Udstilling-Ude-fritidshuse-rådgivning

Spørg produkteksperterne til råds

Har du konkrete spørgsmål til produkterne, eller ønsker du at få rådgivning fra udstillernes egne konsulenter?

De fleste stande er som udgangspunkt ubemandet, men i enkelte weekender er der konsulenter på nogle af standene. Vil du være helt sikker på, at der er en konsulent til stede på en eller flere udvalgte stande, så anbefaler vi, at du kontakter udstilleren og aftaler at mødes i Byggecentrum.

Pavilloner i forskellige designs og størrelse

Pavilloner har efterhånden fundet vej til mange danske haver – og ikke uden grund. En pavillon forlænger nemlig muligheden for at nyde haven og lyset i sommerhalvåret. Pavilloner findes i et utal af design, størrelser og prisklasser.

I Byggecentrum finder du en stor udstilling af lækre pavilloner fra flere af landets førende leverandører. Så gå på opdagelse og åben dørene, mærk lyset og afprøv oplevelsen af en pavillon.

Tips til opførelse af udestue
udstilling_ude_orangeri-drivhus-04

Masser af drivhuse og orangerier

Drømmer du om at kunne dyrke, plukke og nyde godt af smagfulde hjemmedyrkede frugter og grøntsager? Så tag familien med på tur til Byggecentrum.

Her kan I gå på opdagelse blandt de mange udstillede drivhuse og orangerier og forelske jer i det, der matcher jeres ønsker og behov.

Få gratis, professionel rådgivning

Vil du have en professionel vurdering af dine byggeplaner i hus eller have, så benyt dig af muligheden for at få gratis rådgivning i Byggecentrums ByggeRåd.

I løbet af året, kan du flere søndage og helligdage få en professionel vurdering af dine ideer og byggeplaner, så du undgår de ærgerlige fejl og besværlige omveje. Brug ekspertisen i ByggeRåd hvis du fx er i tvivl:

  • Ombygninger og tilbygninger
  • Renovering og energibesparelser
  • Beplantning og udearealer
Byggeråd
udstilling

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Vi tilbyder altid gratis adgang og parkering, når du besøger vores udstilling.

Byggecentrum | Hindsgavl Allé 2 | 5500 Middelfart

Vi har åbent hver dag fra kl. 10-17.

Har du spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på tlf: 70 12 36 00

Saml inspiration til haven

Ny viden og inspiration til hus og have

5 boligforbedringer, som betaler sig

Boligtrends | 01 Aug, 2022

Boligforbedringer kan være svære at finde rundt i – for kan det egentlig betale sig at udføre en masse forbedringer på sin bolig – eller er det en større udgift, end en gavn? Her e...

Læs mere

4 ting du skal tænke over, når du vælger orangeri

Have og udeliv | 01 Aug, 2022

Et orangeri er en genial løsning for dig, der ønsker at kunne forlænge sæsonen i haven – og ønsker at skabe et større frirum i haven. Et orangeri kan bruges til flere ting – du kan...

Læs mere

Tjekliste til dig, der skal renovere badeværelse

Bad og sanitet, Boligtrends | 01 Aug, 2022

Trænger dit badeværelse til en overhaling – og har du valgt at renovere dit badeværelse? Der er mange overvejelser man bør gøre sig, når man vælger at renovere sit badeværelse. Her...

Læs mere
Skip to navigation