Skip to content
26. Oktober 2021
Fritidshuse, Have og udeliv

Bliv inspireret på Danmarks største samling af sommer- og fritidshuse

Find dit næste sommerhus, når du går på opdagelse i Danmarks største udstilling af sommer- og fritidshuse til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. og 7. november kl. 10-17. Her kan du blive klogere på, hvad der findes af modeller og muligheder, samt hvad du skal kigge efter, når du vælger dit næste sommerhus.

fritidshuse

Det kan være svært at forestille sig, hvilket sommerhus man drømmer om, hvis man ikke har overblik over muligheder, modeller, udformninger – eller specifikationer som lysindfald, arkitektonisk udtryk, farve, dimensionering, fordeling af rum, lysindfald, prioriteringen af de fælles arealer og meget mere.

Find derfor det sommerhus, der passer bedst til dit og din families behov, når du besøger HUSET Middelfart til Åbent Hus den 6. og 7. november klokken 10-17. I den udendørs udstilling finder I nemlig den største, samlede udstilling af sommer- og fritidshuse i Danmark. Udstillingen har hele 13 forskellige og fuldt møblerede fritidshuse fra 5 af landets største og mest anerkendte producenter.

Indenfor kan I opleve og suge inspiration til jer på landets største byggeudstilling, der strækker sig over 28.000 kvadratmeter bestående af over 120 producenters produkter og løsninger.

Mange generationer deler et sommerhus i familien, som kom endelig alle sammen til Åbent Hus i HUSET Middelfart den 6. & 7. november. Så er I sikre på, at sommerhuset passer alle aldre – og så kan I nøjes med at køre ét sted hen for at suge inspiration til jer.

Få inspiration til din boligindretning og et intelligent hjem

Indlæg lørdag:
11.00: Bo Dahl fra Dit Nybyggeri om boligindretning
13.00: Mette Fey fra AkzoNobel/Nordsjö om farver og stemninger i dit hjem

Indlæg søndag:
11.00: Michael Zen Dittlau fra Light Point om lyset og dets betydning
13.00: Peter Stellfeld fra Niko om ’smart home’-styring + Gitte Thurø Nielsson fra Ewii om varmepumper

Oplæggene varer ca. en time hver med undtagelse af indlægget med Mette Fey, der varer ca. 20 minutter.

Det er gratis at deltage – og kræver ingen tilmelding.

Skip to navigation