Skip to content
11. Juni 2018
Byggeudstilling

Vælg en løsning, der er uafhængig af det danske vejr

Markise. Overdækning. Store træer. Sejl eller parasol. Hvordan skaber du skygge på terrassen? Og hvad, hvis det slet ikke er skygge, men læ du har brug for. Her får du vores bedste bud på en løsning, som matcher det omskiftelige, danske sommervejr.

De fleste danske haveejere har en parasol stående på terrassen sommeren over. Den bliver slået op og ned. Og op og så ned igen. Flyttet – og flyttet tilbage. Parasollen er en nem og forholdsvis billig løsning, som skaber begrænset skygge. Men hvis det regner eller blæser, er parasollen ikke til meget hjælp.

Overdækning er ikke bare en overdækning

Der var engang, hvor en overdækket terrasse bestod af nogle stolper og en eller anden form for tagkonstruktion. Bevares – det gør den stadig mange steder. Måske fordi, folk ikke kender til alle de muligheder, der er inden for overdækning i dag.

Alument Outdoor har fx en løsning, som med et enkelt klik kan lukke solen ind eller lukke af for den. Det samme gør sig gældende, hvis det pludselig begynder at regne … og det er jo ikke helt utænkeligt i Danmark. Og skulle solen en dag skinne fra en skyfri himmel, så kan tages lukkes helt op, så I sidder under helt åben himmel.

Blæs på blæsevejr

Blæsevejr er også, hvad man kan forvente her i landet. Derfor fås flere overdækninger i dag med tilkøbsløsninger, som nemt kan skærme af for blæst eller nysgerrige naboer.

Også vinduespartierne kan fjernes, som vi kender det fra fortovscaféerne. Overdækningerne kan nemlig leveres med som foldeglas, så den kan fungere både som en udestue og overdækning med åbne sider.

Se Byggecentrums udstillere af overdækninger.

Skip to navigation