Skip to content
1. Oktober 2016
Bad og sanitet, Byggeudstilling

Bedre Bad – Bedre Energi i Byggecentrum

Landets største permanente byggeudstilling, HUSET Middelfart, bliver fremover et endnu bedre sted at besøge, hvis man overvejer investeringer i badeværelser, eller hvis energiforbedrende tiltag generelt står højt på ønskesedlen.

Opgraderingen af indsatsen sker ved årsskiftet, når den landsdækkende kæde af VVS-installatører “Bedre bad – Bedre Energi” formelt erstatter Byggecentrum BadDesign, der har glædet mange besøgende siden grundlovsdag 2014.

“Vi har besluttet os for at lukke Byggecentrum BadDesign ned og lade det genopstå med det samme som noget endnu bedre. Med den nye ordning får vi styrket det gode tilbud, vi har i forvejen, og vores gæster i udstillingen får glæde af endnu flere eksperter og partnere i udstillingen, end de gør nu,” siger direktør i Byggecentrum, Jan Røgind Jørgensen.

Han oplyser samtidig, at de nuværende udstillere i Byggecentrum BadDesign er mere end velkomne til at være en del af den forventede succes.

Topaktuelle events på plakaten

Blandt de markante ændringer i tilbuddet til Byggecentrum besøgende er, at udstillingen med råd, inspiration og vejledning til både bad- og energiforbedringer fremover er bemandet, når udstillingen er åben. Det fortæller Carl Christian Holm Frederiksen, der er direktør i Bedre Bad – Bedre Energi, og dermed ansvarshavende hos den nye beboer på adressen:

“Vi har rigtig mange planer allerede, og bortset fra de almindelige tilbud, vil vi løbende holde forskellige events, hvor vi tager aktuelle temaer op og engagerer eksperter, der kan rådgive de besøgende på højeste niveau,” siger Carl Christian Holm Frederiksen.

“For mig at se, er samarbejdet helt optimalt for begge parter. Vi ser nogle muligheder i at kunne lave et professionelt bad og energicenter i Byggecentrum. Det er vores klare intention, at vi vil give de besøgende en god oplevelse – og selvfølgelig den bedst tænkelige service. Vi lægger vægten på rådgivningen og inspirationen til de gode løsninger. Det er det vigtige for os, og så er her den fordel, at de kan gå direkte ud i udstillingen og se, hvordan de foretrækker, at produkterne i løsningen skal se ud,” fortæller CarlChristianHolmFrederiksen.

Ud over de direkte involverede partnere og udstillere i bad- og energiafdelingerne forventer Jan Røgind Jørgensen, at alle udstillere i Byggecentrum vil få positiv effekt af ændringerne.

“Det er en del af vores generelle satsning, at vi skal tilbyde landets bedste rådgivning inden for energioptimering og energirenovering med bæredygtighed for øje, og det rykker vi på nu. Det kommer helt bestemt til at give et boost i antallet af besøgende, og det er naturligvis til glæde for alle udstillere i Byggecentrum,” siger Jan Røgind Jørgensen.

Skip to navigation