Skip to content
10. Juni 2022
Bad og sanitet

Skal du have nyt badeværelse?

Badeværelset er et centralt rum i hjemmet, og det benyttes ofte. Derfor er det vigtigt, at du føler dig komfortabel på dit badeværelse – uanset om det handler om belysningen, farverne, indretningen eller saniteten – det bør nemlig være behageligt for dig og din familie.

 

I Byggecentrum kan du gå på opdagelse i Danmarks største badudstilling og samle inspiration til renovering af badeværelse. Du har også mulighed for at få råd og vejledning fra nogle af de førende eksperter inden for badeværelser. Vores udstilling er både for dig, der er i gang med renovering af badeværelse, dig der ønsker et nyt badeværelse, men også dig, der blot ønsker at forny dit eksisterende badeværelse.

Vores badudstilling indeholder stande fra store, veletablerede brands – men også fra up-coming brands, der fører innovative løsninger og har bæredygtige initiativer til dit badeværelse.
Se vores badudstillere

Saml inspiration til renovering af badeværelse

I Byggecentrums badudstilling har du mulighed for både at føle og se alle produkterne. Du har mulighed for at samle en masse inspiration til hvordan du kan indrette et nyt badeværelse. Badudstillingen indeholder mange udstillede badeværelser, hvor vores udstillere hver især giver deres bud på, hvordan et stilfuldt og moderne badeværelse ser ud. Badudstillingen indeholder en masse forskellige designmuligheder – uagtet hvilken stil, du foretrækker. Du kan lade dig inspirere af både belysning, farver, badeværelsesmøbler, toiletborde og meget andet interiør til badeværelset. Du kan dog også lade dig inspirere til de mere praktiske elementer i et badeværelse – vi har blandt andet både brusere, armaturer og toiletter udstillet.
Vores udstilling består af stande fra mange forskellige udstillere, og nogle af dem er fra de førende brands indenfor sanitet – blandt andet Vola og Geberit, der hver dag innoverer og opfinder nye, smarte løsninger til dit badeværelse. Ved dit besøg i Byggecentrums badudstilling kan du ikke undgå at blive inspireret – nærmest uanset hvad du leder efter, når du besøger os.

Rådgivning ved renovering af badeværelse

Udover vores store byggeudstilling på 28.000kvm tilbyder vi i Byggecentrum også rådgivning. Du har mulighed for at få rådgivning til hvordan du bygger nyt badeværelse eller hvordan du foretager renovering af badeværelse – for det kan være en udfordring at renovere eller bygge vådrum. I Byggecentrums badudstilling tilbyder Bedre Bad – Bedre Energi faglig rådgivning til renovering af badeværelse. Bedre Bad – Bedre Energi har en fast rådgiver ansat i vores badudstilling, som du kan henvende dig til – og herfra kan de hjælpe dig i mål med at bygge nyt badeværelse eller renovering af badeværelse.

Book tid til badrådgivning

Badudstilling

Find inspiration til mere end renovering af badeværelse

Badudstilling er blot en af de mange ting, du kan opleve i Byggecentrum. Vores byggeudstilling er 28.000kvm stor, og der er meget mere at opleve end badeværelser. Du kan blandt andet opleve køkkener, smart home løsninger, interiør eller produkter såsom trægulve, microcement, vinduer, døre og meget andet. Vi har også produkter til udelivet og haven – blandt andet har vi orangerier, saunaer, vildmarksbade, markiser og overdækninger til terrassen. Vi har også en stor udstilling af sommerhuse, hvor der er 15 opførte sommerhuse fra seks af de førende producenter i Danmark.

Brug dine sanser i badudstillingen

Noget der er helt unikt for vores badudstilling er, at du både kan kigge, men også mærke og afprøve alt. Du kan både se og mærke materialerne, overfladerne, knapperne og hanerne. Du har mulighed for at få besvaret en række spørgsmål, der er vigtige ved renovering af badeværelse: Er vandhanen nem at betjene? Passer designet til mine drømme for mit badeværelse? Er det god kvalitet? Og mange andre spørgsmål.

Alt der er udstillet i Byggecentrum er til for din skyld, og leverandørerne gør alt hvad de kan, for at vise dig de mange forskellige løsninger til et nyt badeværelse – så hold dig ikke tilbage, når du samler inspiration i vores badudstilling. Og du er altid velkommen til at tage en masse brochurer med dig hjem, så du i ro og mag kan træffe de rette beslutninger for dit nye badeværelse.

Hold en pause i vores café

Renovering af badeværelse eller at bygge nyt badeværelse kræver mange kræfter, og nogle gange kan det være rart med en pause, fra alle indtrykkene. Når du besøger Byggecentrum kan du holde en pause i vores café, i vores store, bløde sofaer. Vi tilbyder gratis te- og kaffe til alle vores besøgende, og til børnene tilbyder vi også altid en gratis slikpose.

Nemt at finde

Byggecentrum er placeret i Middelfart, blot et stenkast fra motorvejsafkørslen. Vi har en stor parkeringsplads, hvor der er plads til 250 biler – og hvis du kører el-bil, har du mulighed for at oplade den, imens du besøger Byggecentrum. Vi er placeret blot et par få kilometer fra Middelfart station, og det er derfor også nemt at finde os, hvis man kommer med offentlig transport.

Find vej

Skip to navigation