Skip to content
9. Juni 2022
Boligtrends

Skal du lave boligforbedringer?

Er det blevet tid til at lave boligforbedringer? Så besøg os i Byggecentrum – Danmarks største byggeudstilling på 28.000kvm, kan du samle masser af inspiration til dine boligforbedringer. Du kan både blive inspireret til boligforbedringer, der kræver renovering, men også boligforbedringer til din indretning.

Få gode tips til boligforbedringer i Byggecentrum

Tag på opdagelse i Byggecentrums 28.000kvm store byggeudstilling, hvor du har mulighed for både at se og røre alle produkterne. I Byggecentrum har vi udstillere indenfor næsten alle kategorier – både hvis du skal have inspiration til nye gulve, ny maling på væggene eller hvis du skal have et helt nyt badeværelse. I Byggecentrum kan du få tips og tricks til alle boligforbedringer – både store og små. Vi tilbyder også både bygge- og badrådgivning, der kan give dig konkrete råd i forhold til renovation af din bolig.

Inspiration til alle former for boligforbedringer

I Byggecentrum er ingen boligforbedringer for små eller store, og du kan finde inspiration til alle formål i Byggecentrum. Du kan både få inspiration til interiøret i din bolig – både de helt små indretningsgenstande, men også inventar i køkken eller på badeværelset. Helt ned i detaljen omkring hvilken farve væggen skal være, eller hvilken type fliser, der skal være på dit nye badeværelse. Du har mulighed for at få inspiration til alle boligforbedringer, uanset om du skal have nyt soveværelse, stue, køkken eller noget helt andet.
Udover at få inspiration til boligforbedringer, kan du også få råd og vejledning til større renoveringsprojekter – hvis du for eksempel skal renovere et helt hus eller bare et badeværelse, køkken eller noget helt tredje.

Book rådgivning

Boligforbedringer af sommerhus, fritidshus eller orangeri

Har du et sommerhus, fritidshus eller orangeri? Eller måske en pavillon eller udestue? Eller måske ønsker du at bygge det? Så kan du også samle inspiration til boligforbedringer i Byggecentrum. I Byggecentrum har vi en stor udstilling af både sommerhuse og fritidshuse, hvor du kan se hele huse – både deres udvendige facade samt indretningen af dem indvendig. Du har mulighed for at gå en tur igennem vores udstilling og føle atmosfæren og hyggen i alle sommerhusene.
Drømmer du om pavillon, udestue eller drivhus? Så kan du også se en masse forskellige i vores udendørs udstilling i Byggecentrum. Vi har et væld af orangerier, udestuer og drivhuse. Du kan også tage en pause med en kop gratis kaffe eller te fra vores café i vores udendørs udstilling og nyde omgivelserne.

Se mere om fritidshusudstillingen

Boligforbedringer til haven

Vil du lave boligforbedringer i din have? Så kan du hente en hel masse inspiration i Byggecentrum. Vores udstilling byder på en masse af landets førende leverandører, når det kommer til haver og havetilbehør. Du kan blandt andet opleve pavilloner, forskellige typer af hegn, mange forskellige fliser og meget mere i Byggecentrum. Du kan også få inspiration til din næste terrasse og kigge på forskellige former for markiser og solafskærmninger, som kan gøre din have eller terrasse køligere i den varme sommer.

Kom forbi Byggecentrum og få meget mere boliginspiration. Find vej til os lige her.

Skip to navigation