Skip to content
9. Juni 2022
Boligtrends, Fritidshuse

Leder du efter boliginspiration?

Er du på udkig efter boliginspiration? Så kom til Byggecentrum. Vi har Danmarks største byggeudstilling på 28.000kvm, hvor du kan samle så meget boliginspiration, som du ønsker. Du kan både lade dig inspirere af forslag til renoveringsprojekter, men også generel boliginspiration til indretningen af dit hjem.

Saml boliginspiration i Byggecentrum

Gå på opdagelse i den 28.000kvm store byggeudstilling, hvor du kan både se og røre alle produkterne. Vi har udstillere indenfor næsten enhver kategori – uanset om du blot skal have nyt gulv, ny maling på væggene eller om du skal lave et helt nyt badeværelse. I Byggecentrum finder du boliginspiration til alle projekter – store som små.

Boliginspiration til både interiør og renovation

I Byggecentrum kan du samle boliginspiration til flere forskellige formål. Du har mulighed for at få boliginspiration til interiøret i din bolig – både i forhold til møbler, inventar i køkken- og på badeværelset. Eller helt nede fra detaljen i forhold til hvilken farve, du skal male væggen. Du kan altså få boliginspiration både til at lave små forbedringer i din boligs indretning, men også hvis du for eksempel skal lave helt nyt køkken, soveværelse, stue, badeværelse eller noget helt tredje.

Udover at samle boliginspiration til indretning af din bolig, kan du også få råd og vejledning til større renoveringsprojekter, hvis du står og skal renovere hele dit hus eller blot badeværelse, køkken eller et andet rum i dit hjem.

Boliginspiration i den udendørs udstilling

Har du købt sommerhus, eller overvejer du at købe sommerhus? Så kan du også trygt finde boliginspiration i Byggecentrum. Vi har en stor udstilling af sommerhuse og fritidshuse, hvor man kan se hele huse – både udvendig og indvendigt. Man kan gå en tur i den flotte udendørs udstilling og besøge de mange forskellige sommerhuse og mærke atmosfæren i disse.
Hvis du ikke er klar til et helt stort byggeprojekt, men du mangler noget i din have – så har du også mulighed for at få boliginspiration til orangerier, pavilloner, udestuer og drivhuse. I vores udendørs udstilling er det næsten kun fantasien der sætter grænser.

Se mere om fritidshusudstillingen

Få boliginspiration til din have

Trænger din have til en opgradering? Så kan du få masser af boliginspiration i Byggecentrum. I vores udstilling kan du opleve mange forskellige produkter til din have, fra nogle af landets førende leverandører. Du kan blandt andet opleve pavilloner, fliser, hegn og terrasser. Derudover kan du også opleve små opgraderinger til haven som for eksempel solskærme og markiser til terrassen.

Kom forbi Byggecentrum og få meget mere boliginspiration.

Skip to navigation