Skip to content

Oplev 15 skønne fritidshuse og 3 Tiny Houses

Se hvor forskellig arkitektur, indretning og design af et fritidshus kan være i Danmarks største udstilling af fritidshuse.

udstilling-ude-fritidshus-mars-planethuse-01
Mars 91/81

Genialt sommerhus med indbygget hygge

Mars huset har alt det familiens sommerhus skal have. Her er hyggelig hems og alkove, skønt lyst køkken, 3 gode soveværelser og et opholdsrum, hvor alle kan være. Det hele på bare 81 kvm.

udstilling-ude-fritidshus-jeppesen-bjælkehus-platehuse-01
Jeppesen Bjælkehuset

En 85-årig designklassiker

I Jeppesen Bjælkehuset finder I den originale sommerhus-stemning bygget af stærke bjælker af nordsvensk gran. Her er en skøn, rustik atmosfære, tilsat alle de livstilsgoder, vi efterspørger i dag og med masser af muligheder for at få skræddersyet huset til jeres familie.

udstilling-ude-fritidshus-nordicline-stenhøj-husene-01
Nordic Line

Moderne look - funktionel indretning

Skellet mellem ude og inde bliver opløst med de store skydedøre. Inde kombineres farver og materialer, hvilket giver et spændende og flot udseende. Huset er meget funktionelt indrettet, så det virker mere rummeligt, end det er.

udstilling-ude-fritidshus-blackline-stenhøj-husene-01
Black Line

Moderne look - funktionel indretning

Skellet mellem ude og inde bliver opløst med de store skydedøre. Inde kombineres farver og materialer, hvilket giver et spændende og flot udseende. Huset er meget funktionelt indrettet, så det virker mere rummeligt, end det er.

udstilling-ude-fritidshus-nordsøeksklusiv-liljehuset-01
Nordsø Eksklusiv

Det perfekte familiehus

Nordsø Eksklusiv 84L - et fantastisk veldisponeret længehus på 84 m2 med store panoramavinduer i køkken og stue. Meget gennemtænkt grundplan uden spildplads, hvor inde- og udemiljø næsten flyder sammen.

udstilling-ude-fritidshus-nordsøbasis-liljehuset-01
Nordsø Basis

Enkelt og funktionelt sommerhus

Nordsø Basis 60L-B. Et prisrigtigt og funktionelt længehus på 60 m2, der indeholder alt det nødvendige, men intet overflødigt.

udstilling-ude-fritidshus-nordsøeksklusiv-liljehuset-02
Nordsø Eksklusiv

Luksus udover det sædvanlige

Nordsø Eksklusiv 102V - et vinkelhus på 102 m2 med to badeværelser og bryggers. Tættere kommer du ikke et helårshus. Her får du det hele og lidt til. Eksklusivt og minimalistisk, men dog stadig et fritidshus.

udstilling-ude-fritidshus-nordsøeksklusiv-liljehuset-03
Nordsø Eksklusiv Romantik

Charmerende, romantisk og nostalgisk

Nordsø Eksklusiv Romantik 89T. Huset oser af sommerhus og charme fra en svunden tid. Et meget velindrettet T-hus på 89 m2, der til fulde udnytter solens gang fra tidlig morgen til sen aften.

hirseholm-145-ebk-huse
Hirseholm 145

Elegant og rummeligt

Lys, luft og lethed er essensen i huset, der favner generationer – året rundt. Hirseholm fås fra 85-131 m2. Det udstillede hus har stor stue og køkken med hyggelig alkove samt 3 værelser og 2 badeværelser. Dertil lækkert udemiljø med 2 overdækkede terrasser, udebruser og udekøkken.

fjordhuset-09-ebk-huse
Fjordhuset 109

Moderne og stilrent

Fleksible moduler skaber uendelige kombinationer af det tidløse fiskerhus – i moderne udgave. Fjordhuset fås fra 79-118 m2 Det udstillede hus har stor stue og køkken med hyggelig alkove samt 3 værelser, badeværelse og gæstetoilet. Stor overdækket terrasse med udvendig alkove samt udebruser.

udstilling-ude-fritidshus-sommerhuset-sonnehuse-01
Sommerhuset

Ægte sommerhusstemning

I ”Sommerhuset” er der lagt vægt på hygge, nærvær og intimitet. ”Sommerhuset” er udviklet ud fra samtaler med en lang række potentielle sommerhuskøbere, hvor specifikke ønsker, krav og behov er blevet vægtet og vurderet.

udstilling-ude-fritidshus-arci-sonnehuse-01
ARCI

Luksus, funktionalitet og hygge i ét hus

”ARCI” byder på en nyskabende eksklusiv arkitektur indenfor fritidshuse, hvor funktionalismen og enkeltheden går hånd i hånd. Læg mærke til den store zinkkarnap, arkitekttagrender og den brede vandretliggende beklædning.

photo-2
SOLO & DUO

Modullux Tiny houses

Modullux bygger bæredygtige tiny houses i Danmark. Alle huse er godkendte til helårsbeboelse. Det strømlinede design er lækkert og man har tilmed mulighed for, at udnytte højden på huset med en indbygget hems.

Jeanett Degn sommerhusmagasinet (1800 × 1800 px)

Skal du bygge og har brug for et par gode råd?

Vi har spurgt Jeanett Degn, der til daglig driver instagram-profilen, Sommerhusmagasinet, om hendes allerbedste råd i forbindelse med opførelse af sommerhus. Jeanett og hendes familie har selv været der og kender alle faldgruberne. Læs med her og bliv inspireret.

Nyt om hus og have

5 boligforbedringer, som betaler sig

Boligtrends | 01 Aug, 2022

Boligforbedringer kan være svære at finde rundt i – for kan det egentlig betale sig at udføre en masse forbedringer på sin bolig – eller er det en større udgift, end en gavn? Her e...

Læs mere

4 ting du skal tænke over, når du vælger orangeri

Have og udeliv | 01 Aug, 2022

Et orangeri er en genial løsning for dig, der ønsker at kunne forlænge sæsonen i haven – og ønsker at skabe et større frirum i haven. Et orangeri kan bruges til flere ting – du kan...

Læs mere

Tjekliste til dig, der skal renovere badeværelse

Bad og sanitet, Boligtrends | 01 Aug, 2022

Trænger dit badeværelse til en overhaling – og har du valgt at renovere dit badeværelse? Der er mange overvejelser man bør gøre sig, når man vælger at renovere sit badeværelse. Her...

Læs mere
Skip to navigation