Skip to content

Oplev 14 skønne fritidshuse og 7 Tiny Houses

Se hvor forskellig arkitektur, indretning og design af et fritidshus kan være i Danmarks største udstilling af fritidshuse.

Planet Huse Mars
Planet Huse

Mars 91/81

Genialt sommerhus med indbygget hygge. Mars huset har alt det familiens sommerhus skal have. Her er hyggelig hems og alkove, skønt lyst køkken, 3 gode soveværelser og et opholdsrum, hvor alle kan være. Det hele på bare 81 kvm.

Planet Huse Jeppesen Bjælkehuset
Planet Huse

Jeppesen Bjælkehuset

Jeppesen Bjælkehuset er en 85-årig designklassiker, der byder på den originale sommerhus-stemning. Huset er bygget af stærke bjælker af nordsvensk gran. Her er en skøn, rustik atmosfære, tilsat alle de livstilsgoder, vi efterspørger i dag og med masser af muligheder for at få skræddersyet huset til jeres familie.

Planet huse Nova idyll
Planet Huse

Nova Idyll

Nova Idyll er et klassisk fritidshus, der trækker referencer til dengang, da alting var lidt mere analogt. Husets størrelse indbyder til nærvær og hygge, samtidig med, at huset har en vellykket planløsning med plads til det vigtigste.

Stenhøj Husene Nordic Line
Stenhøj Husene

Nordic Line

Moderne look - funktionel indretning. Skellet mellem ude og inde bliver opløst med de store skydedøre. Inde kombineres farver og materialer, hvilket giver et spændende og flot udseende. Huset er meget funktionelt indrettet, så det virker mere rummeligt, end det er.

Sommerhusdagen-19
Stenhøj Husene

Black Line

Skellet mellem ude og inde bliver opløst med de store skydedøre. Inde kombineres farver og materialer, hvilket giver et spændende og flot udseende. Huset er meget funktionelt indrettet, så det virker mere rummeligt, end det er.

Lilje Huset Nordsø Eksklusiv
Lilje-Huset

Nordsø Eksklusiv 84L

Nordsø Eksklusiv 84L er det perfekte familiehus - et fantastisk veldisponeret længehus på 84 m2 med store panoramavinduer i køkken og stue. Meget gennemtænkt grundplan uden spildplads, hvor inde- og udemiljø næsten flyder sammen.

Lilje Huset Nordsø Basis
Lilje-Huset

Nordsø Basis

Nordsø Basis 60L-B. Et prisrigtigt, enkelt og funktionelt længehus på 60 m2, der indeholder alt det nødvendige, men intet overflødigt.

Sommerhusdagen-51
Lilje-Huset

Nordsø Eksklusiv Romantik 89T

Charmerende, romantisk og nostalgisk. Nordsø Eksklusiv Romantik 89T. Huset oser af sommerhus og charme fra en svunden tid. Et meget velindrettet T-hus på 89 m2, der til fulde udnytter solens gang fra tidlig morgen til sen aften.

EBK huse Hirseholm 145
EBK HUSE A/S

Hirseholm 145

Lys, luft og lethed er essensen i huset, der favner generationer – året rundt. Det udstillede hus har stor stue og køkken med hyggelig alkove samt 3 værelser og 2 badeværelser. Dertil lækkert udemiljø med 2 overdækkede terrasser, udebruser og udekøkken. Hirseholm fås fra 85-131 m2.

EBK huse Fjordhuset3
EBK HUSE A/S

Fjordhuset 109

Fleksible moduler skaber uendelige kombinationer af det tidløse fiskerhus – i moderne udgave. Det udstillede hus har stor stue og køkken med hyggelig alkove samt 3 værelser, badeværelse og gæstetoilet. Stor overdækket terrasse med udvendig alkove samt udebruser. Fjordhuset fås fra 79-118 m2.

EBK Kompakt Klassik 1
EBK HUSE A/S

Kompakt 80 #Klassik

Hvis du vil bygge energivenligt og holdbart til en fornuftig pris, kan du komme i mål med Kompakt 80 fra kun 975.00,- Huset rummer 72m2 veludnyttede kvm med 3 værelser og 9 kvm overdækket areal.

Sonne Huse 1
Sonne Huse

Sommerhuset

I ”Sommerhuset” fra Sonne Huse er der lagt vægt på hygge, nærvær og intimitet. ”Sommerhuset” er udviklet ud fra samtaler med en lang række potentielle sommerhuskøbere, hvor specifikke ønsker, krav og behov er blevet vægtet og vurderet.

Sommerhusdagen-46
Sonne Huse

Arci

Model ARCI byder på en nyskabende eksklusiv arkitektur indenfor fritidshuse, hvor funktionalismen og enkeltheden går hånd i hånd. Læg mærke til den store zinkkarnap, arkitekttagrender og den brede vandretliggende beklædning.

Sommerhusdagen-35
Modullux Tiny houses

SOLO & DUO

Modullux bygger bæredygtige tiny houses i Danmark. Alle huse er godkendte til helårsbeboelse. Det strømlinede design er lækkert og man har tilmed mulighed for, at udnytte højden på huset med en indbygget hems.

IMG_6452
Tiny House

AN Fritidshuse

AN Fritidshuse bygger fritidshuse, kolonihavehuse, Tiny houses og annekser af høj kvalitet. Kom forbi og se det flotte tiny house med køkken, bad, opholdstue og veludnyttet hems.

Baaks 1
Tiny houses og sommerhuse

Båks

Båks konceptet er tegnet af danske Nodo Arkitekter og bygget af erfarne Stoffer Group med over 30 års erfaring med byggeri. Oplev den flotte Båks By med 4 flotte tiny houses og et mindre sommerhus.

Tiny-house-1
Tiny house

Connect Nature

Udlev tiny house- eller sommerhusdrømmen på bare 40 kvm. Med det velindrettede tiny house får du alt, hvad du har brug for, når du ønsker at leve småt. Pris kun 795.000,-

Jeanett Degn sommerhusmagasinet (1800 × 1800 px)

Skal du bygge og har brug for et par gode råd?

Vi har spurgt Jeanett Degn, der til daglig driver instagram-profilen, Sommerhusmagasinet, om hendes allerbedste råd i forbindelse med opførelse af sommerhus. Jeanett og hendes familie har selv været der og kender alle faldgruberne. Læs med her og bliv inspireret.

Nyt om hus og have

5 boligforbedringer, som betaler sig

Boligtrends | 01 Aug, 2022

Boligforbedringer kan være svære at finde rundt i – for kan det egentlig betale sig at udføre en masse forbedringer på sin bolig – eller er det en større udgift, end en gavn? Her e...

Læs mere

4 ting du skal tænke over, når du vælger orangeri

Have og udeliv | 01 Aug, 2022

Et orangeri er en genial løsning for dig, der ønsker at kunne forlænge sæsonen i haven – og ønsker at skabe et større frirum i haven. Et orangeri kan bruges til flere ting – du kan...

Læs mere

Tjekliste til dig, der skal renovere badeværelse

Bad og sanitet, Boligtrends | 01 Aug, 2022

Trænger dit badeværelse til en overhaling – og har du valgt at renovere dit badeværelse? Der er mange overvejelser man bør gøre sig, når man vælger at renovere sit badeværelse. Her...

Læs mere
Skip to navigation