Skip to content
GØR DET SELV TIPS OG TRICKS

Dennis Lindequist er Byggecentrums faste hushåndværker

Få gratis gør-det-selv råd fra en ekspert! Dennis har mange års erfaring med renovering og byggeri og nu kan du få hans bedste råd til opsætning at akustikloft fra Troldtekt. Det er nemlig vigtigt, at huske på isoleringen bag pladerne, så lyden kan opsluges bedst muligt.

Det skal du huske, når du skal opføre et Troldtekt akustikloft

HUSK

Ved opsætning af et akustikloft fra Troldtekt er det vigtigt, at der også bliver isoleret over loftpladerne. Dette gøres for at opnå den mest optimale effekt af lydisoleringen.

Til isolering over loftpladerne monteres der forskallingsbrædder, hvor der sikres plads til ca. 45 mm isolering. Herefter skrues loftpladerne fast på forskallingsbrædderne.

Oplev akustikprodukter i Byggecentrum fra følgende leverandører

Fremtidens akustikloft – Når akustik møder æstetik Hos Hz Acoustic skaber vi god akustik, og for os er akustik ikke blot et spørgsmål om lyd. Det er et spørgsmål om livskvalitet. For det påvirker os, når lyd bliver til støj – om det er i køkkenet, stuen eller på børneværelserne, hvor lyd kastes rundt på hårde overflader. Vores akustikloft er et glat hvidt loft bestående af en perforeret gipsplade påført en specialudviklet lydabsorberende akustikpuds. Resultatet er et fuge- og samlingsfrit loft med en smuk ensartet overflade, som man kender det fra et gipsloft med filt uden struktur. Vores usynlige akustikloft er til dig, hvad enten du skal bygge nyt eller renovere. Behagelig lyd og pris Loftet har eminente støjdæmpende egenskaber og absorberer 60-70 procent af lydene i dine rum, hvilket giver en særdeles behagelig rumoplevelse – det kan du opleve på vores stand i Byggecentrum. I loftet kan der indbygges alle former for lamper, lysskinner, højtalere og så videre. Prismæssigt ligger akustikloftet på samme niveau som et traditionelt gipsloft med malet filt, og er derfor et stærkt alternativ i hele huset. Også på badeværelset. Meningsfuldt produkt Opstår der skader eller misfarvninger kan overfladen nænsomt repareres på stedet uden udskiftning af hele overfladen. Vel at mærke en reparation, der fuldstændig bevarer den akustiske virkning, uden at det efterfølgende kan ses. Dette giver vi 5 års garanti på. Du slipper således for at udskifte hele overfladen. Det giver mening. Både for din pengepung og for kloden. Et grønt valg, som er til at betale Bæredygtighed er en integreret del af Hz Acoustics DNA, og vi leverer b.la. lofter til Green Building Council – byggebranchens egen medlemsorganisation, der certificerer grønne byggematerialer. Vores akustiksystem er fremstillet af genbrugsmaterialer og produceres primært i Danmark. Den glatte puds består af plantefibre og indeholder bunden CO₂. Vores gipsplade består af 30 pct. genanvendt gips og kan genanvendes 100 procent. Akustikloftets materialesammensætning og egenskaber forbliver de samme over tid. Dette sikrer en uovertruffen holdbarhed. Og det giver mening – både økonomisk og miljømæssigt. Vi er altid til stede på standen, når Byggecentrum holder Åbent Hus. Tjek Byggecentrums kalender og find datoerne for Åbent Hus her. For mere information om vores produkter skriv til info@hzas.dk eller ring 28494127. For tilbudsgivning og pris kontakt vores dygtige installatør Kristian Raunkjær 50222313. Se mere på hzas.dk eller download vores brochure her.   Læs omkring nogle af HZ Acoustics produkter, der har bæredygtighed i fokus her.   Lyt til podcasten med Drømmevillaen, hvor Helge fra HZ Acoustic er i studiet og tale om akustik.
Oplev god akustik med et karakterfuldt design Siden 1935 har vi hos Troldtekt A/S produceret de originale Troldtekt® akustikplader af dansk træ og cement. Produktionen foregår i Troldhede, og grundopskriften er den samme som altid – men med en ny designserie har vi taget æstetikken til et nyt niveau, som du kan opleve på vores stand i Byggecentrum. Læs mere om Troldtekts vision inden for bæredygtighed her. På standen i Byggecentrum finder du en række af løsningerne fra den nye designserie. Blandt andet designløsningerne Troldtekt® line og Troldtekt® line design, der begge er med langsgående fræsede spor, som giver loft eller væg et roligt og elegant udtryk. Standen i Byggecentrum er opbygget af elementer fra vores stand, som vi nåede at montere på BYGGERI’20 i Fredericia, inden den store byggerimesse i marts 2020 blev aflyst på grund af corona. Nu glæder vi os over, at elementerne kan opleves på den permanente stand i Middelfart. Prisbelønnet design Hele den nye serie af Troldtekt designløsninger er i finalen ved Danish Design Award 2020 og har allerede vundet de to tyske designpriser, ICONIC Award 2019 og German Design Award 2020. Designløsningerne bevarer pladens originale styrker, som vi har udviklet gennem 85 år: Danske naturmaterialer (træ og cement), god akustik, et sundt indeklima og dokumentation for bæredygtighed. Se filmen med de prisbelønnede Troldtekt designløsninger. Indeklima, æstetik og akustik Når du vælger Troldtekt, får du et akustikloft, som kan sluge omkring 80-90 procent af lyden i dine rum. Til sammenligning absorberer et loft af beton kun 1-2 procent af lyden. Samtidig er Troldtekt et dokumenteret bæredygtigt valg, som sikrer dig, at indeklima, æstetik og akustik går op i en højere enhed. Se filmen, hvor Daniel Boje fortæller, hvordan hans familie efter montering af Troldtekt akustiklofter har fået det hus, de drømte om. Professionelle lydmålinger før og efter viser, at efterklangstiden i køkken-alrum og badeværelse er faldet med op til 60 procent. Og det har gjort en forskel, der kan høres! Find mere inspiration på www.troldtekt.dk God fornøjelse med dit besøg i Byggecentrum!
Byg en plantekasse med Dennis Linequist

Vil du være den første til at vide, når der kommer flere videoer med Dennis?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Se alle aktuelle gør-det-selv videoer med Dennis Lindequist

Lad dig inspirere i de mange spændende gør-det-selv videoer lige her

Dennis Lindequist have
EBK huse Fjordhuset3

Besøg Byggecentrum - 28.000 m2 inden- og udendørs byggeudstilling

Byggecentrum er et inspirationsunivers til dig, der skal bygge nyt, renovere eller bare lade dig inspirere af de nyeste produkter og designs til boligen og haven. I Byggecentrum Middelfart finder du det hele. Du kan gå på opdagelse blandt over 140 af Danmarks førende brands inden for bolig og byggeri. Derudover kan du opleve en lang række indrettede fritidshuse, hytter og pavilloner.

Byggecentrum har åbent alle hverdage og weekender fra kl. 10 til 17.

Skip to navigation