Skip to content
8. Februar 2020
Bad og sanitet, Byggeudstilling

Håndklædetørrer, håndklædevarmer og håndklædeholder – kært barn har mange navne

Når vi siger ’håndklædetørrer’, så ser du nok den klassiske håndklædevarmer i krom, der hænger på væggen på badeværelset for dit indre blik. Det er der i og for sig intet galt i, men hvad sker der, når vi tænker ud af boksen – eller tænker ud af rummet og tager håndklædetørreren, håndklædevarmeren og håndklædeholderen med os?

Fordelene ved håndklædetørrer er store på grund af pris, design, funktionalitet og mangfoldighed. Derfor har vi også samlet en lille liste, som giver dig et klarere billede af fordelene. I samme omgang får vi manet nogle af myterne til jorden. Så det er en ren win-win situation.

Hvorfor skal du have en håndklædetørrer?

1. Håndklædetørreren kan bruges til andet end håndklæder

En håndklædetørre, håndklædevarmer eller håndklædeholder hører ikke kun hjemme på badeværelset. Med fokus på detaljen, den personlige stil og det funktionelle design har bl.a. Kriss skabt banebrydende radiatorer og håndklædetørrer, som kan placeres over alt i din bolig. Deres design og mangfoldighed skaber muligheden for en alternativ stumptjener med varme til din jakke på de kolde vinterdage. Eller kroge til dine viskestykker og karklude i sommerhuset, når de hurtigt skal tørre og genbruges.

2. Håndklædetørrer i forskellige designs, farver og former

Få lige netop den farve og det design, som du ønsker. Det er ikke kun længere den klassiske kromfarve, som håndklædetørrer, håndklædevarmere og håndklædeholdere fås i. Kriss’ nyskabende og organiske design med (håndklæde)holdere og radiatorer fås i adskillige designs afhængig af deres funktionalitet og i forskellige farver.

3. Håndklædetørrer er blevet billige i drift

Det koster hverken spidsen af en jetjager eller en halv bondegård at benytte sig af en håndklædetørre eller elektrisk radiator. Faktisk kan det gøres så billigt som for cirka 1 lille krone om dagen – og det er uden at gå ned på det nyskabende design og den mangfoldige funktionalitet. Så du får varmt tøj, lune håndklæder, og tørre viskestykker og karklude til (næsten) ingen penge med en håndklædetørrer (eller tøjtørrer og alt-muligt-tørrer).

Find den rette håndklædetørrer

Håndklædetørreren må gerne være i en smuk farve og gerne med et design, der giver uendelige muligheder og masser af plads til tøj, håndklæder, badekåber og vaskeklude. Din nye håndklædetørre skal selvfølgelig også være af højeste kvalitet, have en optimal levetid, dække dit behov og have en skarp købspris og være billig i drift.

Lyder det som ønsketænkning? Det er det ikke – Kriss tilbyder markedets bredeste og lækreste udvalg af håndklædetørrer, og mon ikke de også har en håndklædetørre, der falder i din smag?

Lune håndklæder for 1 krone om dagen?

Elektroniske radiatorer, håndklædetørrer og håndklædevarmere kan bruges som varmekilder uden, at de koster det hvide ud af øjnene. Dette skyldes, at deres varmeprodukter såsom håndklædetørrer og elradiatorer kan kontrollere varmeforbruget og ikke kun med den velkendte tænd/sluk-knap. For eksempel UNO, som er navnet på en af Kriss’ unikke håndklædetørrer, er genial både på badeværelset, i køkkenet og i bryggerset, og den bruger max 20 watt om dagen. Det svarer til cirka denne 1 krone om dagen.

Kom til Bad, Byg & Efterårsferie

I Byggecentrum har vi i efterårsferien fokus på badeværelser og alt det, som hjertet kan begære i forhold til design, funktionalitet og tilbehør til det (u)traditionelle badeværelse.

Du kan se flere håndklædetørrer fra bl.a. Kriss, Strømberg og TVS Designradiatorer i den 28.000 kvm store udstilling i Byggecentrum.

Se alle udstillere inden for badkatergorien og læs mere om Bad, Byg & Efterårsferie.

Skip to navigation