Skip to content

Lilje-huset

Lilje-huset har bygget mere end 4700 sommerhuse og fritidshuse i Danmark siden deres begyndelse i 1970. Med den erfaring følger derfor også en enorm ekspertise i emnet og de er en af landets største udbydere af fritidshuse. Lilje-huset er med og vejleder i hele processen – lige fra den første snak om dine drømme til at sommerhuset står klar.

lilje-huset-nordso-basis-864x806_optimized

Fritidshuse i høj kvalitet

Noget unikt ved Lilje-huse er, at de bygger dit hus helt fra bunden på byggepladsen, da de ikke er elementproducerende. Du er sikret en høj og professionel kvalitet, da de har deres egne tømrere ansat, som tilsammen har mange års erfaring med at bygge netop Lilje-huse. Du kan vælge mellem tre forskellige former for leverancer. Vælger du nøglefærdigt, er alt klaret og du skal blot flytte ind. Vælger du medbyg eller supermedbyg, skal du selv hoppe i arbejdstøjet.

Et sommerhus efter din smag

Lilje-huse udbyder sommerhuse i tre forskellige serier: Nordsø Basis, Nordsø Eksklusiv og Nordsø Eksklusiv Romantik. Står du og drømmer om et sommerhus, der rækker udover de tegninger der er for typehusene, hjælper Lilje-huse dig også med den drøm. Med udgangspunkt i deres standarthuse tegnes der også individuelle sommerhuse, som er tilpasset dine ønsker.

Uanset hvilket sommerhus du vælger at købe, vil husene altid leveres færdigmalede, indeholde en komplet hvidevarepakke og meget mere. Vælger du Nordsø Eksklusiv eller Nordsø Eksklusiv Romantik, vil der være endnu flere ting, der er standart – store trætarasser og tagrender i zink er bare et par af de ting, du kan forvente.

Sommerhusdagen-53
Sommerhusdagen-52

Få en gratis og uforpligtende snak med en byggerådgiver

Kom forbi Byggecentrum og gå på opdagelse i de fuldt møblerede udstillingshuse. Husene vil være bemandet lørdage mellem klokken 12.00-16.00 samt søndage og helligdage mellem klokken 11.00-16.00. Her kan du få en uforpligtende snak med en byggerådgiver. Hvis du ønsker at gå mere i dybden med dine drømme, er du velkommen til at booke til gratis tid med en byggerådgiver fra Lilje-huse, som kan hjælpe dig godt videre.

Skip to navigation