Skip to content
GØR DET SELV TIPS OG TRICKS

Dennis Lindequist er Byggecentrums faste hushåndværker

Få gratis gør-det-selv råd fra en ekspert! Dennis har mange års erfaring med renovering og byggeri og nu kan du få hans bedste råd til, hvordan skaber et spændende udtryk i din bolig med dine vinduer. Vinduerne i boligen som Dennis besøger i videoen, er fra VELFAC. Oplev vinduerne udstillet i Byggecentrum.

Inspiration

Oplev disse vinduesproducenter i Bygggecentrum

Historien om Fakro  Fakro er en familieejet polsk virksomhed, som blev etableret i 1991 af Ryszard Florek. I mere end 30 år har de som international koncern arbejdet med at levere produkter af højeste kvalitet til koner over hele verden. Udover ovenlysvinduer og tilbehør, producerer Fakro en lang række produkter til hele byggebranchen på sine 13 europæiske produktionsfaciliteter. I Danmark blev Fakro etableret i Herning i 2013 af Jon Tougaard og et lille hold af professionelle fra den danske vinduesbranche. Fakros ekspertise er især ovenlysvinduer, hvor de er verdens anden største producent og de sidder på ca. 15% af markedet af ovenlysvinduer i verden. Mission og vision Fakro er en af de mest dynamiske og hurtigstvoksende vinduesproducenter i verden – og det skyldes blandt andet af Fakros produkter er holdbare, funktionelle, sikre og energieffektive. Den høje kvalitet sørger for, at produkterne integreres i det moderne byggeri over hele verden. Fakro er dermed med til at forbedre livskvaliteten for rigtig mange mennesker i verden. Innovation er også vigtigt for Fakro, og netop innovation har været med til at gøre Fakro så hurtigtvoksende. Derudover er miljøvenlighed og energieffektivitet en vigtig mærkesag for Fakro. De mener nemlig at de har et medansvar for at sørge for at byggeriets løsninger er mere bæredygtige og miljøvenlige. Derfor har de sat sig et mål for at skabe sundere boliger, hvor de har introduceret innovative løsninger, såsom automatisk ventilation, solfangere og energieffektive ovenlysvinduer. I Fakros stand i Byggecentrum kan du opleve de innovative ovenlysvinduer og finde ud af hvilke der passer ind i lige netop dit hjem!
Eksklusive facadedøre JE-Træ forhandler udvendige døre og indgangspartier i dansk design, som er produceret af Vahle. De producerer eksklusive facadedøre, der komplementerer dig og dit hjem. JE-Træ vælger design, tryghed og holdbarhed højt – og det er vigtigt at døren overholder krav til indbrudssikkerhed, energieffektivitet og støjdæmpning – så når du handler hus JE-Træ får du en dør, der skaber en tryg og rolig atmosfære i dit hjem. Din facadedør er det sidste du rører, inden du forlader dig hjem – og det er også det første du ser, når du kommer hjem. Det er også i indgangspartiet at du modtager dine gæster, og det er her du tager afsked med dem. Døren skal komplementere dit hjem – og med en dør, der udtrykker din personlighed, sikrer du det vigtige førstehåndsindtryk af dit hjem og din personlighed.
Håndværkerfremstillede vinduer og døre Klaaborg Vinduer og Døre blev oprindeligt grundlagt i 1919 som tømrer- og snedkerforretning, men i dag drives den af 3. generation, men udelukkende med fremstilling af vinduer og døre i træ. Hos Klaaborg er det stadigvæk et håndværk at fremstille vinduer og døre – og det indebærer egenproduktion i firmaets ca. 2500 m2 værksted, med en moderne maskinpark og egen beslåning og malerafdeling. Udover vores vinduer og døre, er vi også specialister det unikke håndværk af vinduer og døre til den gamle boligmasse, direkte efter Planstyrelsens, arkitektens eller den enkelte kundes ønske. Klaaborg Vinduer og Døre går meget op i sit håndværk – og de har med garanti vinduer og døre, der vil passe perfekt ind i dit hjem. I Klaaborgs stand i Byggecentrum kan du se vinduer og døre i flere forskellige stilarter og få inspiration til hvad der passer perfekt ind i dit hjem.
Vinduer og døre i dansk kvalitet Gennem mere end 40 år har Primo Vinduer designet og produceret vinduer og døre på deres fabrik i Lintrup – lige syd for Kongeåen. Primo – danske vinduer i dansk design. PRIMO Vinduer er Nordens største producent af vedligeholdelsesfrie vinduer, døre, udestuer og karnapper i plast og plast/alu. Alle vinduer udføres efter mål og kan leveres som energiklasse A vinduer. Virksomheden, der er ethundrede procent danskejet, blev grundlagt i 1974 og har fra starten været blandt de førende indenfor den teknologiske udvikling af vinduesprofiler til bolig og erhverv. I Byggecentrum kan du besøge Primo Vinduers stand og gå på opdagelse i det store udvalg af forskellige vinduer – og måske finder du nogle, der passer helt perfekt ind i dit hjem.  
Kvalitetsvinduer- og døre Med STM Vinduer får du en dansk producent af vinduer og døre i træ (fyr kernetræ, mahogni og eg) og træ/aluminium og med produkter i solidt kvalitetshåndværk. Vi har et komplet vindues- og dørprogram, der fremstilles efter mål og opgave med moderne produktionsmetoder og højteknologiske bearbejdningsmaskiner, så I får præcis den løsning I har brug for. Med tiden har STM Vinduer lært at værdsætte solidt kvalitetshåndværk, og uanset vind og vejr holder deres vinduer og døre – generation efter generation. Bæredygtigt skovbrug STM Vinduer anvender kernetræ fra skandinaviske fyrretræsskove i sin produktion, som vokser langsomt og derfor danner en hård kerne, der er stabil og fugtafvisende. STM Vinduer arbejder proaktivt på at optimere produktionen, for at reducere energiforbrug og miljøbelastning. I produktionen anvender de derfor kun råvarer fra skove, der er certificeret, som sikrer at der ikke fældes flere træer end skoven selv kan genskabe. Affaldstræ fra produktionen genanvendes og bruges til opvarmning af flere af virksomhedens bygninger.   Læs og hvordan STM Vinduer bidrager til en grønnere fremtid med deres produktion her.
Vinduer og døre til din bolig Hos VELFAC hjælper vi dig med at vælge de rette facadevinduer og døre I VELFAC tror vi på, at en bolig er meget mere end bare en bolig. Det er her, hvor store dele af livet udfolder sig, hvor vi arbejder, uddannes og lever. De er trygge baser og nye muligheder for at gå på opdagelse. Gennem generationer er vi flyttet mere inden døre og i en tid, hvor størstedelen af vores liv leves indenfor, er frisk luft og dagslys, nøglen til, at vi kan lære, lege og leve bedre. Vinduer og døre giver perspektiv og udsyn til verden. De udvider rum og skaber nye synergier og adgange mellem inde og ude. Måden vi lever på, stiller stigende krav til indeklima og sunde boliger, og i VELFAC vil vi være den, der bedst formår at bidrage til bedre boliger, levedygtige rum og et sundere indeliv. Dét har været vores mission og passion, lige siden vi sendte det første VELFAC vindue på markedet for mere end 70 år siden. Få inspiration til dit valg af vinduer og døre her: Vinduer og døre til private boliger | VELFAC
VELUX ovenlysvinduer gør en himmel til forskel Vi nordboere higer efter dagslys og den friske luft. Vores børn sover middagslur i barnevognen i al slags vintervejr. I foråret finder vi den første varme plet i solen og forskanser os med uldplaiden om livet. Om sommeren nyder vi de lange aftener på terrassen, og i efteråret går vi lange ture for at blive blæst igennem. På trods af udelivets glæder tilbringer vi omtrent 90 % af vores tid indendørs. De boligvalg, du tager i dag, har derfor stor betydning for din families velvære i fremtiden. Med VELUX ovenlysvinduer opprioriterer du komforten og sundheden i dit hjem – og inviterer samtidig livet udenfor indenfor… Mere lys og luft Et VELUX ovenlysvindue i taget giver over dobbelt så meget dagslys i forhold til facadevinduer. Vinduet vender opad mod himlen og tillader derfor lyset en nemmere og dybere adgang til de områder i boligen, som ellers kun vil være begrænset oplyst af facadevinduet. Den øgede spredning af dagslys åbner boligen og giver dig en bedre udnyttelse af kvadratmeterne. VELUX ovenlysvinduer udskifter nemt og effektivt luften – eventuelt automatisk efter dine præferencer og forudindstillinger. Et godt indeklima minimerer risikoen for at udvikle luftvejssygdomme som astma. Det er godt for familiens velvære på både kort og lang sigt. Mere energi, bedre søvn, større produktivitet og øget indlæring er blandt de positive konsekvenser af en god luftkvalitet i hjemmet. VELUX Danmark A/S sælger og markedsfører ovenlysvinduer, solafskærmning, el-betjening og solvarmesystemer på det danske og nordatlantiske markeder. Alle VELUX produkter forhandles hovedsageligt igennem tømmerhandlere, byggemarkeder, gardin- og farvehandlere samt VVS grossister. Læs hvordan VELUX arbejder mod en mere bæredygtig fremtid her. Se her hvilke modeller fra Velux der udstilles i Byggecentrum.
Nye vinduer til dit hjem VIKA Vinduer er en af de få forhandlere, der både tilbyder træ-, plast og aluminium døre og vinduer. VIKA Vinduer forhandler udelukkende DVV godkendte produkter, som sikrer, at kvaliteten er i top. Alle produkter overholder de nye energiregler og har 5 års garanti mod fabrikations- og materialefejl, og herudover er der 10 års garanti på plastvinduer. VIKA Vinduer har lager i Tyskland nær grænsen, hvorfor du sparer penge på momsen – da momsen i Tyskland er 6% billigere end i Danmark. Besøg VIKA Vinduers stand i Byggecentrum og find inspiration til dine nye vinduer.
Byg en plantekasse med Dennis Linequist

Vil du være den første til at vide, når der kommer flere videoer med Dennis?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Se alle aktuelle gør-det-selv videoer med Dennis Lindequist

Lad dig inspirere i de mange spændende gør-det-selv videoer lige her

Dennis Lindequist have
DCIM101MEDIADJI_0093.JPG

Besøg Byggecentrum - 28.000 m2 inden- og udendørs byggeudstilling

Byggecentrum er et inspirationsunivers til dig, der skal bygge nyt, renovere eller bare lade dig inspirere af de nyeste produkter og designs til boligen og haven. I Byggecentrum Middelfart finder du det hele. Du kan gå på opdagelse blandt over 140 af Danmarks førende brands inden for bolig og byggeri. Derudover kan du opleve en lang række indrettede fritidshuse, hytter og pavilloner.

Byggecentrum har åbent alle hverdage og weekender fra kl. 10 til 17.

Skip to navigation