Skip to content
GØR DET SELV TIPS OG TRICKS

Dennis Lindequist er Byggecentrums faste hushåndværker

Få gratis gør-det-selv råd fra en ekspert! Dennis har mange års erfaring med renovering og byggeri og nu kan du få hans bedste råd til, hvordan du skaber et spændende udtryk på dit hus, ved at kombinere materialer.

Sådan kan du kombinere materialer

Udstillere med facadebeklædning i Byggecentrum

Drøm løs – Aluhouse bygger det Aluhouse er specialister indenfor udestuer, vinterhaver, overdækninger samt folde- og skydedøre. Aluhouses ambition er altid at tage udgangspunkt i hvad du ønsker, og at hjælpe dig fra start til slut. Alle produkter fremstilles i Nordeuropa, og virksomheden er danskejet. Hvorfor skal du vælge et produkt fra Aluhouse? Aluhouse speciallaver overdækninger efter mål, og tilbyder mange forskellige stilarter Aluhouse tilbyder et stort udvalg af kvalitetsoverdækning i en bred vifte af designs Monteringsmaterialet er af høj kvalitet og kommer i RAL farver Aluhouse har et stort udvalg af forskellige tagbelægninger Aluhouse har mulighed for at montere integreret LED-lys med fjernbetjening direkte i spær Hvis man ønsker at montere sit produkt selv, så har Aluhouse en detaljeret vejledning til selvmontering Alle Aluhouses produkter er holdbare og bæredygtige Lav vedligeholdelse og nem rengøring af produkter Aluhouse tilbyder 10 års garanti på alle deres produkter   Kom forbi Byggecentrum og se Aluhouse’s store udendørs stand, hvor en masse af deres produkter er udstillet.
Briiso facadesystem Briso er et bæredygtigt og rationelt facadesystem i tegl til energirenovering og nybyggeri, der består af danskproducerede enkeltkomponenter i form af blandt andet PIR-isolering og teglskaller. PIR-isolering er en relativ ny medspiller i den danske byggebranche og er kendetegnet ved en meget høj isoleringsevne (Lambdaklasse 24,8). PIR-isolering har en høj brandmodstandsevne samt en høj trykstyrke.   Du skal vælge Briiso, hvis du vil have: Et bæredygtigt produkt En stort set vedligeholdelsesfri facade Arkitektonisk frihed til at kombinere murstenstyper og -formater Hurtig og nem montering Ergonomisk venlige og lette produkter Smalle murkonstruktioner Læs mere om Briisos bæredygtige og Co2-venlige teglskaller her.
Tidløst smukke facader Cedral tror på smukke, holdbare hjem – og derfor skaber de facadebeklædning, af den allerhøjeste kvalitet, som passer perfekt ind i dit hjem, og som holder hele livet. Cedral producerer facader af fibercement, som er meget miljøvenligt, og som kombinerer det bedste indenfor videnskab og naturen. Fibercement er fremstillet af sand, cement, cellulosefibre og vand, og så giver det mulighed for en stærk og effektiv beklædning, der tilføjer værdi til dit hjem. Cedral har flere forskellige modeller, og du kan se dem alle sammen på deres egen hjemmeside lige her. Besøg Cedrals stand i Byggecentrum og oplev den flotte facadebeklædning med egne øjne – og find ud af hvilken løsning, der passer bedst til dig. Hør podcasten med Cedral, da de var i studiet hos Drømmevillaen og fortælle om deres produkter. 
Facader fra Cupa Danmark Cupa Danmark udvikler, producerer og sælger kvalitetsskifer til tag- og facader, og leverer derudover naturstensprodukter af høj kvalitet til dansk byggeri. Alle produkterne fra Cupa Danmark gennemgår en kvalitetskontrol, som sikrer høj kvalitet. Derfor holder et tag med naturskifer fra Cupa Danmark i mindst 100 år. Skifer fra Cupa Danmark er 100% naturmateriale, som både fungerer godt indendørs og udendørs. En anden mærkesag for Cupa Danmark er miljøet – de bidrager til at sikre verdens bæredygtighed og miljøet, ved at tilbyde naturlige- og økologiske produkter – hele vejen fra produktion til levering, vælger Cupa Danmark den mest miljøvenlige løsning. Et økologisk og bæredygtigt valg De fleste af Cuba Danmarks produkter er af naturskifer. Naturskifer er et mineralprodukt – og hele forløbet, lige fra udvinding i stenbruddet til at skiferen monteres, er en effektiv proces, der ikke kræver brug af kemiske produkter – derfor er naturskifer også et økologisk produkt. I livscyklusvurderingen – også kaldet LCA – evaluerer man et produkts miljøpåvirkning, helt fra udvindingen af produktet til den endelige bortskaffelse, og her bekræftes det også, at naturskifer er et økologisk produkt, der er velegnet til ethvert arkitektonisk projekt. Det fremhæves også af den uafhængig database “Inventory of Carbon and energy” (ICE, University of Bath), at naturskifer er det materiale, der har færrest negative indvirkninger på miljøet. Kom forbi Cupa Danmarks stand i Byggecentrum og se deres produkter af natursten og skifer.   Hør podcasten om skifer med Jesper Voetmann fra Cupa Danmark lige her   Besøg Byggecentrum – Planlæg dit besøg her.
Etex Nordic A/S Etex Nordic A/S er en del af Etex Group – en global familieejet belgisk virksomhed, der på verdensplan beskæftiger mere end 14.500 medarbejdere. Etex Group opfandt og udviklede tilbage i 1905 de første fibercementløsninger og har mere end 100 års erfaring i at udvikle og producere bæredygtig facadebeklædning i fibercement af høj kvalitet. Vi har dermed specialiseret viden, som hjælper dig med at vælge mellem vores fordelagtige og bæredygtige løsninger – hvad enten der er tale om renovering eller nybyg, privat bolig eller sommerhus eller det store offentlige byggeri. Tilbage i 2005 købte Etex Group den danske virksomhed Ivarsson A/S, som var de første i Norden, der introducerede facade- og tagbeklædning i fibercement under produktnavnene Ivarplank og Ivarcem. I 2017 valgte Etex Group at tage skridtet fuldt ud, og udfase Ivarsson-navnet, for istedet at kalde virksomheden Etex Nordic. Sidenhen er virksomheden vokset og er i dag nordisk leverandør af facadebeklædning – stadig under den velkendte Ivarsson-kvalitet. I dag hedder vores produkter og materialer ikke længere Ivarsson til fornavn, men Cedral, der er facadebeklædning til private, og EQUITONE som er vores fibercementplader, der primært anvendes til facader på større byggerier. Produkterne er kun blevet endnu bedre med årene, da vi årligt investerer millioner af kroner i videreudvikling af vore fibercementmaterialer – til glæde og gavn for nordiske kunder – hvad enten der er tale om store offentlige byggerier eller private boliger. Derfor vælger flere Cedral og EQUITONE: Bæredygtige produktion Fuld miljøvaredeklaration FSC certificerede cellulose fibre Ubrændbart materiale (A2-s1, d0 Minimal vedligehold Over 50 års produktlevetid Kontakt os Hos Etex Nordic er vi klar med professionel rådgivning, og sammen finder vi den helt rigtige løsning til lige netop din bolig. For yderligere information kontakt os på +45 7366 1999, hvor vi sidder klar ved telefonen alle hverdage mellem 8-14 eller læs mere på www.cedral.dk og www.equitone.dk
Frøslev er en dansk, familieejet virksomhed, hvor de lever og ånder for træ. De hjælper deres kunder med at skabe bæredygtige- og innovative løsninger. Frøslev tilbyder et bredt sortiment, med over 1000 forskellige kombinationsmuligheder af profiler. Som standard tilbyder de Fyr, Gran, Sibirisk Lærk, Western Red Ceder, Eg og Douglas – men de tøver ikke med at hjælpe sine kunder med ønsker herudover. Se nyeste terrassekatalog lige her  Træet leveres ubehandlet eller behandlet – enten malet, trykimprægneret i grøn og brun og derudover brandimprægneret i EU-Brandklasse B i henhold til standarden EN 13501. Frøslev synes at miljøet er vigtigt, og derfor leverer de både FSC og PEFC certificeret træ – og profiler i Heatwood og Flamewood, der er alternative imprægnerings- og overfladebehandlinger. På Frøslevs stand i Byggecentrum kan du se et stort udvalg af træsorter, samt forskellige profiler – det gælder både terrasser, hegn og facadeløsninger. Alle produkterne sælges gennem forhandlere, så du skal derfor kontakte en af dem, hvis du er interesseret i Frøslevs produkter. Du kan se listen over alle forhandlere her. Yderligere kan du læse, hvordan Frøslev sørger for at opretholde kvaliteten i deres bæredygtige byggematerialer her.
Besøg Byggecentrum – Planlæg dit besøg her.
Eksklusive facadedøre JE-Træ forhandler udvendige døre og indgangspartier i dansk design, som er produceret af Vahle. De producerer eksklusive facadedøre, der komplementerer dig og dit hjem. JE-Træ vælger design, tryghed og holdbarhed højt – og det er vigtigt at døren overholder krav til indbrudssikkerhed, energieffektivitet og støjdæmpning – så når du handler hus JE-Træ får du en dør, der skaber en tryg og rolig atmosfære i dit hjem. Din facadedør er det sidste du rører, inden du forlader dig hjem – og det er også det første du ser, når du kommer hjem. Det er også i indgangspartiet at du modtager dine gæster, og det er her du tager afsked med dem. Døren skal komplementere dit hjem – og med en dør, der udtrykker din personlighed, sikrer du det vigtige førstehåndsindtryk af dit hjem og din personlighed.
LIP Bygningsartikler A/S med hovedsæde i Nørre Åby, Danmark, har siden starten i 1967 produceret produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Produktprogrammet var fra starten fliseklæb og fugemasser, der siden hen er udvidet med produkter indenfor gulvspartelmasser, vandtætning, silicone, epoxy, spartelmasser m.m. Alle vores produkter er løbende under intern såvel som ekstern kvalitetskontrol, således at vi altid kan leve op til vores slogan: LIP – når der bygges på kvalitet! LIP Bygningsartikler A/S er i dag en international orienteret virksomhed. Som en del af Bostik får vi støtten og ekspertisen til at gøre LIP endnu stærkere, men samtidig holde fast i vores vestfynske værdier. Arbejdsmiljø og indeklima LIP har i høj grad fokus på at bidrage til et sundere arbejdsmiljø og indeklima. Derfor opfylder samtlige LIP-produkter omtalt i denne prisliste, de strengeste krav til egen emission, og bærer EMICODE EC1 PLUS mærket. Denne mærkning er håndværkerens og slut­brugerens sikkerhed og garanti for, at LIP´s ­produkter bidrager til et renere arbejdsmiljø og et forbedret indeklima. CO2 neutral produktion – Er vi den første i verden? LIPs produktion er nu blevet 100% CO2 neutral. Alt strøm vi bruger, kommer fra vindmøller, og vi varmer bygningerne op med CO2 neutral fjernvarme. Vi står altid klar med gode råd og kompetent vejledning! Læs her hvordan LIP Bygningsartikler vil gå den bæredygtige fremtid i møde her.
Vi hjælper dig med at bygge bedre Swisspearl (tidligere Cembrit) er blandt Europas førende producenter af slidstærke byggematerialer til tag og facade i miljøvenlig fibercement. Byggematerialer i fibercement har særdeles populære egenskaber, herunder begrænset behov for vedligeholdelse, høj kvalitet og lang levetid. Swisspearls facade- og tagløsninger giver spændende og moderne muligheder til både nybyg og renoveringsprojekter. Swisspearls produktgaranti er en af markedets stærkeste garantier. Læs mere på Swisspearl.com Fibercement – et godt mix af egenskaber Swisspearls produkter i miljøvenlig fibercement er brandhæmmende og har en unik evne til at modstå de danske vejrforhold. Én af fibercementens mest populære egenskaber er, at det bevarer sit udseende og styrke i årevis – med minimal vedligeholdelse. Produkter i fibercement er forholdsvist lette og dermed nemme at montere. Samtidig er de kendetegnet ved en stor modstandsevne over for ydre påvirkninger. Det giver mange muligheder til dit byggeprojekt. På Swisspearls stand kan du opleve: – Vedligeholdelsesfrie tagløsninger, der giver dig mange muligheder for et flot og holdbart tag. Gå på opdagelse i bølgeplader og skifertag. – Moderne og holdbare facadeplader. Skal det være farverigt, have en speciel tekstur, være farvebestandigt eller opnå en spændende patinering? Valget er dit. – Populære planker, som er den ideelle løsning, hvor ønsket er flot finish, lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse.   Læs mere om hvordan Swisspearl Denmark indtænker bæredygtighed ind i deres produktudvikling her.
Weber – mineralsk baserede byggematerialer Weber producerer produkter, der benyttes til blandt andet opmuring, pudsning, overfladebehandling, facadeisolering, gulvopbygning og til vådrum. Webers historie går tilbage til 1902, men i Danmark har Weber været tilstede med produktionen siden 2008, hvor Weber og Saint-Gobain overtog Maxit, der tidligere drev fabrikkerne i Danmark. Weber byggematerialer For Weber er bæredygtighed et vigtigt emne, og derfor er alle Webers produkter fremstillet af naturlige råstoffer, som ler, sand, kalk og cement. Besøg Webers stand i Byggecentrum!  
Byg en plantekasse med Dennis Linequist

Vil du være den første til at vide, når der kommer flere videoer med Dennis?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Se alle aktuelle gør-det-selv videoer med Dennis Lindequist

Lad dig inspirere i de mange spændende gør-det-selv videoer lige her

Dennis Lindequist have
DCIM101MEDIADJI_0093.JPG

Besøg Byggecentrum - 28.000 m2 inden- og udendørs byggeudstilling

Byggecentrum er et inspirationsunivers til dig, der skal bygge nyt, renovere eller bare lade dig inspirere af de nyeste produkter og designs til boligen og haven. I Byggecentrum Middelfart finder du det hele. Du kan gå på opdagelse blandt over 140 af Danmarks førende brands inden for bolig og byggeri. Derudover kan du opleve en lang række indrettede fritidshuse, hytter og pavilloner.

Byggecentrum har åbent alle hverdage og weekender fra kl. 10 til 17.

Skip to navigation