Skip to content
GØR DET SELV TIPS OG TRICKS

Dennis Lindequist er Byggecentrums faste hushåndværker

Få gratis gør-det-selv råd fra tømreren og TV-værten, kendt fra I hus til halsen og Til salg i 100 år. Dennis har mange års erfaring med renovering og byggeri og her kan du få hans bedste råd til, hvordan du kommer godt i mål med valg af orangeri eller drivhus.

Gode råd til valg af orangeri eller drivhus - Se dem her

Se alle aktuelle gør-det-selv videoer med Dennis Lindequist

Lad dig inspirere i de mange spændende gør-det-selv videoer lige her

Dennis Lindequist fliser siddende
Dennis Lindequist Fliser close up

Vi lancerer flere videoer løbende. Vil du have besked, så snart der kommer nye?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stor udstilling med drivhuse, orangerier og udestuer

I Byggecentrum finder du et kæmpe udvalg af orangerier, drivhuse og udestuer. Der er noget for enhver smag, hvad enten du er til den klassiske stil eller den mere minimalistiske. Oplev produkter fra Willab Garden, HSH Nordic, Lux Outdoor og mange flere.

Udstilling-Ude-orangeri-drivhus-06
udstilling

Det kan du også opleve i Byggecentrum

Byggecentrum er et inspirationsunivers til dig, der skal bygge nyt, renovere eller bare lade dig inspirere af de nyeste produkter og designs til boligen og haven. I Byggecentrum Middelfart finder du det hele. Du kan gå på opdagelse blandt over 140 af Danmarks førende brands inden for bolig og byggeri. Derudover kan du opleve en lang række indrettede fritidshuse, hytter og pavilloner.

Se udstillede orangerier, drivhuse, overdækninger og udestuer fra

Drivhuse og pavilloner Hobbydrivhuse startede produktionen og salg af drivhuse tilbage i 2002. De havde erfaret, at kvalitetsdrivhuse og pavilloner var relativt dyre, og derfor greb de muligheden for selv at konstruere og producere egen modeller, for at sælge dem direkte til slutkunden – modsat andre producenter, der i dag sælger deres drivhuse igennem byggemarkeder. De så muligheden i at kunne tilbyde kunder et drivhus eller en pavillon i høj kvalitet, og samtidig bevare en konkurrencedygtig position på markedet. Og det har vist sig at være en stor succes – der er sket en mangedobling af salget siden opstart, og i dag har Hobbydrivhuse en stor markedsandel i Norge og Sverige, hvor der stilles endnu højere krav til produkterne pga. det hårde klima og de store snemængder.  I Hobbydrivhuses stand i Byggecentrum kan du se flere eksempler på smukke drivhuse og pavilloner, og samle en masse inspiration til hvad der er det bedste valg til din have.
Dine drømme – uden begrænsninger Hos Lux Outdoor er vi fleksible og projekter skræddersyes efter lige netop dine ønsker og behov. Alle løsninger er tilpasset dit hus, hvilket er med til at give et helt særligt præg. Lux Outdoor er med til at forlænge udendørslivet, som vi alle holder så meget af. Lux Outdoor Vi er en dansk forhandler, der sælger produkter i vores eget brand. Vi har samarbejdspartnere fordelt på flere fabrikker i Europa. Produkterne gør det muligt at forlænge dagene udendørs og nyde tiden sammen med familie og venner. Lux Outdoor tilbyder både råd og vejledning. Lige fra første ide til det færdige resultat. Løsningerne passer til din personlige stil: både med en masse features eller helt let og minimalistisk. Vi har til huse i Fredericia, men har i Byggecentrum en stor og flot udstilling, hvor vores produkter bliver vist frem, og hvor du kan se og føle dem, så du kan træffe de rigtige valg til dit uderum.  
Om NSH NORDIC A/S NSH NORDIC A/S er beliggende i industriområdet Virkefeltet i Brædstrup, og blev grundlagt i 1988 af Christel og Preben Norup. Virksomheden startede som en lille gårdbutik med speciale inden for fåreartikler, men har siden været igennem en hastig og spændende udvikling. NSH NORDIC udvikler, lagerfører og sælger produkter til indhegning, udendørs leg og haveliv. Det gør vi i tæt samarbejde med vores kunder ifht. både projektopgaver og detailløsninger – uanset omfanget! NSH NORDIC tilbyder således Nordens største sortiment af produkter til alle typer indhegninger herunder også vildthegn til de danske motorvejsstrækninger. Foruden en bred vifte af hegn og tilbehør forhandler NSH NORDIC også som de eneste i Norden Jungle Gyms populære sortiment af udendørs legetårne, moduler og tilbehør til privat brug, Hyland legepladser godkendt til offentlig brug samt Ventus digitale vejrstationer. Vi stiller vores store viden og brede erfaring til rådighed, så vi sammen med kunden skaber den rigtige løsning – hver gang! På NSH NORDICs udstilling i Byggecentrum kan du opleve: Udestuer Terrasseoverdækninger Pavilloner Drivhuse Se her et udvalg af produkterne Udestue – PALRAM Sanremo Carport – PALRAM Vitoria™ 5000 Terrasseoverdækning – PALRAM Feria™ Patio Cover Pavillon – PALRAM Kit Palermo™ Drivhus – PALRAM Oasis™ 8′ Hexagonal Greenhouse
Willab Garden kvalitet gennem snart 40 år Vi er utrolig glade for at kunne præsentere dele af vores store sortiment af udestuer, pavilloner, drivhuse og orangerier på Byggecentrum, Middelfart. Udstilling på Fyn og på Sjælland Willab Garden har siden 2018 udstillet på Byggecentrum og i 2020 udvidede vi området og har i dag salgskontor ved vores udendørs udstilling, som er bemandet på udvalgte dage, hvor vores dygtige sælgere er klar til at hjælpe dig med dit projekt. Udstillingen er åben alle dage (ubemandet), men bemandet på udvalgte datoer – Se datoerne her Vi har indrettet 9 drivhuse og 5 udestuer af vores mest populære modeller ved udstillingen. Her kan du derfor fornemme de forskellige “rums” størrelser, og mærke lyset. Med nordens største udstilling under 3500 m² tag i Greve, hvor vi præsenterer over 40 af vores drivhuse og udestuer i fuld størrelse, har vi gennem årene betjent, og handlet med rigtig mange fynske og jyske kunder der alle har ønsket en lettere tilgængelighed for at kunne se og mærke vores produkter. På Byggecentrum i Middelfart kan du opleve… ..vores mest populære modeller på vores 500 m² udstillingen, og vi kan derfor med glæde vise:   Drivhuse: Green Room Classic 15m². Metallic Grå Green Room Square 15,5 m². Vinrød Euro Serre MAXI 4 – 14,1 m². Mørkegrøn Euro Serre Gothic 309 11,9m² m.83cm mur. Hvid Green Room Wall/Elegant. 12,2 m². Hvid Euro Serre Mural 3, 25°hældning 8,9 m². Sort Maxi 4 mod væg. 9,6 m². Antracitgrå Green Room SEASON 20,9 m². Sort Green Room Lean To. 6 m². Mørkegrøn.   Udestuer: Fritstående halvtag med WG62 Neo (Antracit) partier og termotag. 15m² Udestue, halvtag med limtræsskelet, WG 62eco, (Sort) og termotag. Udestue, Sadeltag med limtræsskelet, WG62 Eco hvide partier og WG 70 SC Hvid og WG 65 foldedør hvid. Udestue, halvtag med Aluminiumsskelet med WG 50 partier. Antracit og termotag Udestue, halvtag med Aluminiumsskelet, glastag, isoleret med WG80 partier. Hvid. Alle de viste modeller kan også fås i forskellige standardstørrelser, og mange af vores modeller kan tilpasses efter vores kunders ønske. Ud over dette viser vi også vores komposit terrasseløsninger og vores glasrækværk. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores udstilling i Byggecentrum. Besøg Byggecentrum – Planlæg dit besøg her.
Skip to navigation