Skip to content
GØR DET SELV TIPS OG TRICKS

Dennis Lindequist er Byggecentrums faste hushåndværker

Tømreren og TV-værten, kendt fra I hus til halsen og Til salg i 100 år, giver gratis gør-det-selv råd. Dennis har stor erfaring inden for renovering og byggeri, og her på siden kan du få hans tips og tricks til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal opføre en udestue.

Gode råd til opførelse af udestue - Se dem her

Se alle aktuelle gør-det-selv videoer med Dennis Lindequist

Lad dig inspirere i de mange spændende gør-det-selv videoer lige her

Byg med Dennis Lindequist gode råd til badrenovering
Dennis Lindequist trægulve

Vi lancerer flere videoer løbende. Vil du have besked, så snart der kommer nye?

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Se udstillede udestuer fra

Drøm løs – Aluhouse bygger det Aluhouse er specialister indenfor udestuer, vinterhaver, overdækninger samt folde- og skydedøre. Aluhouses ambition er altid at tage udgangspunkt i hvad du ønsker, og at hjælpe dig fra start til slut. Alle produkter fremstilles i Nordeuropa, og virksomheden er danskejet. Hvorfor skal du vælge et produkt fra Aluhouse? Aluhouse speciallaver overdækninger efter mål, og tilbyder mange forskellige stilarter Aluhouse tilbyder et stort udvalg af kvalitetsoverdækning i en bred vifte af designs Monteringsmaterialet er af høj kvalitet og kommer i RAL farver Aluhouse har et stort udvalg af forskellige tagbelægninger Aluhouse har mulighed for at montere integreret LED-lys med fjernbetjening direkte i spær Hvis man ønsker at montere sit produkt selv, så har Aluhouse en detaljeret vejledning til selvmontering Alle Aluhouses produkter er holdbare og bæredygtige Lav vedligeholdelse og nem rengøring af produkter Aluhouse tilbyder 10 års garanti på alle deres produkter   Kom forbi Byggecentrum og se Aluhouse’s store udendørs stand, hvor en masse af deres produkter er udstillet.
Unikke tilbygninger i særklasse Arte Glasbyg er eksperter i unikke tilbygninger – i mere end 30 år, har Arte Glasbyg leveret unikke og harmoniske tilbygninger, orangerier, udestuer, vinterhaver, og pavilloner til husejere i hele landet. Deres motto er simpelt: “Vi bygger sammen med huset, ikke på huset” – og derfor tager de altid udgangspunkt i den eksisterende bygning. Harmoni i byggeriet Hvordan skal den nye tilbygning eller orangeri se ud og hvilke muligheder har du? Hus Arte Glasbyg tegnes og bygges tilbygninger og orangerier helt individuelt og tilpasset til dine behov. Derfor kan projekterne mange gange udføres på flere forskellige måder – og Arte Glasbygs byggerådgiver er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, så der skabes harmoni mellem de nye og gamle bygninger – både når det kommer til arkitektur, men også til materialer. Besøg Arte Glasbygs stand i Byggecentrum og få en masse inspiration til dit næste byggeprojekt!
Hvad er dine drømme for din have? En ny udestue/havestue, en ny overdækning eller en ny tilbygning? Måske drømmer du om at forbedre eller renovere din eksisterende udestue/havestue, overdækning eller tilbygning? Så er DU NORD klar til at hjælpe dig. DU NORD kan hjælpe med at vælge hvilken type og model, der er bedst til dine behov. De kan hjælpe med at udvikle, inspirere og med at få byggetilladelse, så du kan starte dit nye projekt. Herudover kan DU NORD både levere konstruktioner, som du selv bygger, de kan levere konstruktioner, hvor du ‘medbygger’ – og de har mulighed for at levere og etablere færdige konstruktioner. På DU NORDs stand i Byggecentrum kan du opleve mange af deres spændende produkter – så kig forbi og bliv inspireret til hvordan du kan indrette din have, eller udbygge dit hus!  
Dine drømme – uden begrænsninger Hos Lux Outdoor er vi fleksible og projekter skræddersyes efter lige netop dine ønsker og behov. Alle løsninger er tilpasset dit hus, hvilket er med til at give et helt særligt præg. Lux Outdoor er med til at forlænge udendørslivet, som vi alle holder så meget af. Lux Outdoor Vi er en dansk forhandler, der sælger produkter i vores eget brand. Vi har samarbejdspartnere fordelt på flere fabrikker i Europa. Produkterne gør det muligt at forlænge dagene udendørs og nyde tiden sammen med familie og venner. Lux Outdoor tilbyder både råd og vejledning. Lige fra første ide til det færdige resultat. Løsningerne passer til din personlige stil: både med en masse features eller helt let og minimalistisk. Vi har til huse i Fredericia, men har i Byggecentrum en stor og flot udstilling, hvor vores produkter bliver vist frem, og hvor du kan se og føle dem, så du kan træffe de rigtige valg til dit uderum.  
Om NSH NORDIC A/S NSH NORDIC A/S er beliggende i industriområdet Virkefeltet i Brædstrup, og blev grundlagt i 1988 af Christel og Preben Norup. Virksomheden startede som en lille gårdbutik med speciale inden for fåreartikler, men har siden været igennem en hastig og spændende udvikling. NSH NORDIC udvikler, lagerfører og sælger produkter til indhegning, udendørs leg og haveliv. Det gør vi i tæt samarbejde med vores kunder ifht. både projektopgaver og detailløsninger – uanset omfanget! NSH NORDIC tilbyder således Nordens største sortiment af produkter til alle typer indhegninger herunder også vildthegn til de danske motorvejsstrækninger. Foruden en bred vifte af hegn og tilbehør forhandler NSH NORDIC også som de eneste i Norden Jungle Gyms populære sortiment af udendørs legetårne, moduler og tilbehør til privat brug, Hyland legepladser godkendt til offentlig brug samt Ventus digitale vejrstationer. Vi stiller vores store viden og brede erfaring til rådighed, så vi sammen med kunden skaber den rigtige løsning – hver gang! På NSH NORDICs udstilling i Byggecentrum kan du opleve: Udestuer Terrasseoverdækninger Pavilloner Drivhuse Se her et udvalg af produkterne Udestue – PALRAM Sanremo Carport – PALRAM Vitoria™ 5000 Terrasseoverdækning – PALRAM Feria™ Patio Cover Pavillon – PALRAM Kit Palermo™ Drivhus – PALRAM Oasis™ 8′ Hexagonal Greenhouse
Traditionelle tagkviste Tagkviste er en god idé til at skabe mere lys i boligen – og det er hvad Quattro kan tilbyde jer. Quattro Tagkviste producerer  flotte tagkviste, der kan skabe mere lys i jeres hjem. Quattro Færdigkvist skræddersyr kviste, så de passer til særlige ønsker om arkitektur, størrelse og anvendelse. Fælles for alle firmaets kviste er, at de leveres monteringsklare og blot skal løftes på plads med en kran. Oplev Kvisthuset i Byggecentrum I Byggecentrum har Quattro opført et kvisthus, hvor du har stor mulighed for at studere deres produkter 1:1. På husets tag er der monteret en rytterkvist med zinkflunke og tagsten, en altankvist med buet zinktag og glasflunke samt en saml-selv kvist fra Quinntus med sadeltag og hhv zink- og glasflunke. På nederste tagflade er monteret en afvalmet sadeltagskvist i forpatineret QUARTZ-ZINC med Futura+ vindue fra Ideal Combi. I midten er monteret en dørkvist med fladt tag og beklædt med den nye brunpigmento zink fra VM Zink . Denne zink minder en del om kobber og er udset til at blive det nye trendy beklædningsmateriale, da det ikke koster meget mere end almindelig zink og ligner kobber. Facadedøren er en Aura+ fra Rationel. Til højre er monteret en halvbuekvist med sort ANTRHA-ZINC på tag og flunke. Fronten er belædt med hvid aluminium og et Futura+ vindue i træ/alu fra Ideal Combi. I gavlen er monteret et indgangstag der let og elegant kan bruges over enhver hoveddør der mangler ly for regn og rusk.
Willab Garden kvalitet gennem snart 40 år Vi er utrolig glade for at kunne præsentere dele af vores store sortiment af udestuer, pavilloner, drivhuse og orangerier på Byggecentrum, Middelfart. Udstilling på Fyn og på Sjælland Willab Garden har siden 2018 udstillet på Byggecentrum og i 2020 udvidede vi området og har i dag salgskontor ved vores udendørs udstilling, som er bemandet på udvalgte dage, hvor vores dygtige sælgere er klar til at hjælpe dig med dit projekt. Udstillingen er åben alle dage (ubemandet), men bemandet på udvalgte datoer – Se datoerne her Vi har indrettet 9 drivhuse og 5 udestuer af vores mest populære modeller ved udstillingen. Her kan du derfor fornemme de forskellige “rums” størrelser, og mærke lyset. Med nordens største udstilling under 3500 m² tag i Greve, hvor vi præsenterer over 40 af vores drivhuse og udestuer i fuld størrelse, har vi gennem årene betjent, og handlet med rigtig mange fynske og jyske kunder der alle har ønsket en lettere tilgængelighed for at kunne se og mærke vores produkter. På Byggecentrum i Middelfart kan du opleve… ..vores mest populære modeller på vores 500 m² udstillingen, og vi kan derfor med glæde vise:   Drivhuse: Green Room Classic 15m². Metallic Grå Green Room Square 15,5 m². Vinrød Euro Serre MAXI 4 – 14,1 m². Mørkegrøn Euro Serre Gothic 309 11,9m² m.83cm mur. Hvid Green Room Wall/Elegant. 12,2 m². Hvid Euro Serre Mural 3, 25°hældning 8,9 m². Sort Maxi 4 mod væg. 9,6 m². Antracitgrå Green Room SEASON 20,9 m². Sort Green Room Lean To. 6 m². Mørkegrøn.   Udestuer: Fritstående halvtag med WG62 Neo (Antracit) partier og termotag. 15m² Udestue, halvtag med limtræsskelet, WG 62eco, (Sort) og termotag. Udestue, Sadeltag med limtræsskelet, WG62 Eco hvide partier og WG 70 SC Hvid og WG 65 foldedør hvid. Udestue, halvtag med Aluminiumsskelet med WG 50 partier. Antracit og termotag Udestue, halvtag med Aluminiumsskelet, glastag, isoleret med WG80 partier. Hvid. Alle de viste modeller kan også fås i forskellige standardstørrelser, og mange af vores modeller kan tilpasses efter vores kunders ønske. Ud over dette viser vi også vores komposit terrasseløsninger og vores glasrækværk. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores udstilling i Byggecentrum. Besøg Byggecentrum – Planlæg dit besøg her.
Hos Win-Door ApS har vi gennem de seneste 17 år specialiseret os inden for lavenergivinduer, -døre og -udestuer i høj kvalitet. Vores sortiment består af et bredt udvalg af kvalitetsmærkede elementer i individuelle mål og designs til konkurrencedygtige priser. Win-Door-produkterne produceres hos udvalgte leverandører i Danmark og Tyskland – efter de bedste håndværksmæssige traditioner. Udstillingen i Byggecentrum i Middelfart I Byggecentrum har vi sat tre Win-Door-løsninger op i forskellige kombinationsmuligheder. Alle Win-Doors produkter kan sammensættes præcis som du ønsker. Og hvis du har spørgsmål eller vil høre mere, skal du blot tage fat i en af medarbejderne på udstillingen – så bliver du vejledt af Win-Doors eget personale. Oplev WD10 På udstillingen ved Byggecentrum kan du se en række forskellige WD10-løsninger, som er vores klassiske terrasseoverdækning uden isolering – der er fuldstændig vedligeholdelsesfri. Terrasseoverdækning WD10 kan som så mange andre Win-Door-produkter købes som “selv-byg”-løsning, hvor du kan sammensætte produkterne efter eget ønske. Ellers giver vi gerne en hånd med og finder en skræddersyet løsning til dig. Kombinationsmulighederne er mange: Vinduer, kompositbrædder, skydedøre og meget mere. Lad dig inspirere af vores eksklusive design, som går hånd i hånd med holdbarhed og funktionalitet. WD11 – eksklusiv terrasseoverdækning​ På udstillingen i Byggecentrum kan du også opleve en af vores mest solgte modeller: WD11, som i modsætning til WD10 ligger op til en isoleret terrasseoverdækning. WD11 har en lang række kombinationsmuligheder indenfor skyde-/foldedøre, glaspartier, rammeløse døre og vinduer m.m. Tilpasset det danske vejr Alle terrasseoverdækninger og udestuer fra WD-serien er vedligeholdelsesfrie og pulverlakeret med kvalitetsfarve. Derudover har WD11-modellen skjulte tagrender og kuldespærrer, hvilket gør den perfekt til det skiftende danske vejr. Garden Lounge til den danske sommer Du kan også opleve nogle af vores garden lounges på vores udstilling hos Huset Middelfart. Win-Doors garden lounges er det perfekte uderum i godt vejr.
udstilling

Det kan du også opleve i Byggecentrum

Byggecentrum er et inspirationsunivers til dig, der skal bygge nyt, renovere eller bare lade dig inspirere af de nyeste produkter og designs til boligen og haven. I Byggecentrum Middelfart finder du det hele. Du kan gå på opdagelse blandt over 140 af Danmarks førende brands inden for bolig og byggeri. Derudover kan du opleve en lang række indrettede fritidshuse, hytter og pavilloner.

Skip to navigation