Skip to content

EBK HUSE

EBK HUSE har designet fritidshuse siden 1976, hvilket gør dem til specialister i at lave træhuse. Med EBK HUSE får du tryghed gennem deres personlige ekspertrådgivning samt flere garantier og godt håndværk.

Sommerhusdagen 26.8.23-21

Et sommerhus lige efter din smag

EBK HUSE tilbyder otte forskellige designlinjer, som hver har sin egen signatur og kommer i forskellige størrelser, materialer osv. Så uanset om du er til det klassiske, romantiske, minimalistiske eller moderne, har EBK huse et hus for dig. Vælg mellem: Kompakt, Musholm, Kysthuset, Hirseholm, Strandlyst, Fjordhuset, ONV living og ONV ark.

Har du individuelle ønsker til dit fritidshus, er det intet problem. Fælles for alle fritidshuse er, at de alle er topisolerede og er bygget til at blive brugt året rundt på trods af det danske vind og vejr. Du kan vælge mellem et af deres typehuse, der løbende bliver opdateret eller få en helt unik løsning fra EBK huses arkitekter. Uanset hvad du vælger, får du et sommerhus, der er lige til at flytte ind i med et fast leveringstidspunkt og til en fast pris.

Træ fra bæredygtigt skovdrift

Når dit sommerhus produceres, startes processen på EBK HUSEs egen fabrik i Slagelse. Dine individuelle ønsker til huset samt elementer og materialer bliver nemt tilføjet og næsten færdiggjort. Dette gør, at huset hurtigt kan opføres på byggepladsen og at byggeperioden dermed bliver kort.

Ved EBK HUSE benyttes der udelukkende langsomt voksende grantræer fra Nordsverige og de benytter udelukkende leverandører, der deler ideologien om at tage ansvar for og vare på vores klode. Derfor vælger EBK HUSE kun træ, der kommer fra en bæredygtig skovdrift – der bliver plantet ét nyt træ for hvert træ, der bliver fældet. Desuden arbejder de aktivt og målrettet med FN’s verdensmål.

EBK Kompakt Klassik 1
EBK huse Fjordhuset3

Få en gratis og uforpligtende snak med en byggerådgiver

Du finder EBK HUSE i vores udendørs udstilling i Byggecentrum. Her har du mulighed for at se og føle den unikke stemning, der er i hele tre af træhusene. Du kan også få en snak med en af rådgiverne – vil du have en mere dybdegående snak om dine sommerhusdrømme, er du velkommen til at booke et møde med en af byggerådgiverne, så du kan blive hjulpet videre i din drøm. Der vil være en byggerådgiver til stede alle weekender samt helligdage fra 12.00-16.00 men også på hverdage efter aftale.

Skip to navigation