Skip to content

Danmarks største udstilling af badeværelser

Badeværelset er et af de rum i hjemmet, der benyttes rigtig ofte. Badeværelset er derudover et af hjemmets centrale rum, og derfor er det vigtigt at du føler dig komfortabel på dit badeværelse. Hvad end det gælder lyset, farverne, indretningen – og ikke mindst saniteten – så bør det være behageligt for dig og din familie.

I Danmarks største udstilling af badeværelser kan du gå på opdagelse og samle inspiration til hvordan dit nye badeværelse skal se ud. Du har også mulighed for at sparre med, samt få råd og vejledning fra førende eksperter indenfor badeværelser. Vores udstilling af badeværelser er både til dig, der har brug for et helt nyt badeværelse – men også til dig, der er til gadgets eller blot trænger til en fornyelse.

Vores udstilling af badeværelser indeholder både stande fra store, veletablerede brands, som er kendte og har været på markedet i mange år – men også up-coming brands, der har innovative og bæredygtige tiltag til dit badeværelse.

Syddanmarks største badudstilling

Udstilling-Inde-bad-geberit-03

Gå på opdagelse i vores udstilling af badeværelser

I vores udstilling af badeværelser har du mulighed for både at se og føle alle produkterne. Du kan samle en hel masse inspiration og få en masse nye idéer, til hvordan dit nye badeværelse skal se ud samt hvilke udstyr til badeværelset du har brug for.

Udstillingen af badeværelser indeholder en masse en-til-en udstillede badeværelser, hvor hver af vores udstillere giver deres bud på, hvordan et moderne og stilfuldt badeværelse tager sig ud. Vores udstilling indeholder et væld af designmuligheder til badeværelser, uanset hvilken stil du er til.

Du kan lade dig inspirere af farver, belysning, fliser, badeværelsesmøbler, toiletborde og en masse andet interiør til badeværelset – men du har også mulighed for at se forskellige typer sanitet – både brusere, armaturer og meget mere.

Vi har flere af de førende brands indenfor badeværelser, blandt andet Vola og Geberit, som hver dag innoverer og finder på nye, smarte løsninger til dit badeværelse. Når du besøger vores udstilling af badeværelser, undgår du ikke at blive inspireret – næsten ligegyldig hvad du er på udkig efter.

Har du brug for rådgivning?

Udover muligheden for at gå på opdagelse i vores udstilling af badeværelser, har du også mulighed for at få konkret rådgivning til hvordan du bedst renoverer dit badeværelse – for det kan være en udfordring at renovere et vådrum.

I Byggecentrums udstilling af badeværelser tilbyder Bedre Bad – Bedre Energi kompetent, faglig rådgivning til renovering af badeværelser. Bedre Bad – Bedre Energi har en fast rådgiver ansat i vores udstilling af badeværelser, som du kan henvende dig til, og som kan hjælpe dig i mål med dit renoveringsprojekt.

Udstilling-Inde-bad-04
byggeudstilling badrådgivning

Brug dine sanser i udstillingen af badeværelser

Noget helt unikt for vores udstilling af badeværelser er, at du både kan kigge, men også mærke og afprøve alt. Lige fra materialerne, til overfladerne, knapperne og hanerne. Du kan få besvaret en række af dine spørgsmål: Er vandhanen nem at betjene? Passer designet til mine drømme for mit badeværelse? Er det god kvalitet?

Alt hvad du går forbi i vores udstilling af badeværelser er til for din skyld, og leverandørerne gør alt hvad de kan for at vise dig de mange forskellige badløsninger – så hold dig ikke tilbage, når du samler inspiration i vores badeværelsesudstilling. Og tag endelig en masse brochurer med dig hjem, så du i ro og mag kan træffe de rette beslutninger for dit drømmebadeværelse.

Mere end bare udstilling af badeværelser

Udstillingen af badeværelser er ikke det eneste, som du kan opleve i Byggecentrum. Vores byggeudstilling er 28.000kvm stor, og du har mulighed for at opleve meget andet end badeværelser. Du kan blandt andet også opleve køkkener, smart home løsninger, interiør eller produkter såsom trægulve, microcement, vinduer, døre og meget andet.

I Byggecentrums byggeudstilling har vi også produkter til udeliv og til haven, såsom orangerier, saunaer, vildmarksbade, hytter, markiser og overdækninger til terrassen. Er du til nyt sommerhus, finder du også en stor udstilling med 15 opførte sommerhuse fra de førende producenter i Danmark.

Fritidshusudstilling
Mad-cafe-kaffe-01

Hold en pause i vores café

Når du besøger Byggecentrum, kan der være mange indtryk – og nogle gange har man brug for at tage en pause. I vores café tilbyder vi gratis te- og kaffe til alle vores gæster, og til børnene tilbyder vi også altid en gratis slikpose. Du kan nyde din kaffe- eller te i vores café, eller tage den med rundt på den tur i den udendørs udstilling, hvor du kan gå på opdagelse.

ude-tog

Placeret midt i Danmark

Byggecentrum er placeret i Middelfart, og er nemt at finde – vi ligger nemlig lige ved motorvejsafkørslen. Vi har en stor parkeringsplads, med plads til 250 biler, hvor du kan holde imens du besøger os – og hvis du har el-bil, så har du også mulighed for at oplade din bil her. Hvis du kommer med offentlig transport, er det også nemt at finde – vi ligger blot et par få kilometer fra Middelfart station.

Skip to navigation