Skip to content

15 minutters gratis sparring med arkitekt

Skal du bygge til eller bygge om, og har du brug for input? Så har du en fantastisk mulighed for, at få hjælp af Kim Pretzmann Olesen fra Nordpil Arkitekter.

Det kan være, at du har spørgsmål til skitse? Eller afklaring på din planløsning? Eller måske noget helt tredje? Fortæl om dine planer eller de udfordringer, du oplever og drøft dit projekt med en erfaren arkitekt med mange års erfaring.

MØD ARKITEKTEN

Arkitektrådgivning med Kim Pretzmann Olesen

Kim Pretzmann Olesen

Kim er medejer af Nordpil Arkitekter, der har lokation i både Aarhus og København. Tegnestuen, der består af 14 arkitekter, bygningskonstruktører samt administrativt personale, beskæftiger sig med renovering, ombyg, tilbyg, nybyg og byggerådgivning.

Han kan godt lide at udfordre tanker og ideer, så byggeriet bliver tilpasset til de mennesker, der skal skabe et hjem i boligen.

Kim er uddannet arkitekt og valgte efterfølgende at tage en tømreruddannelse. Desuden har han gennemført uddannelsen som Certificeret Rådgiver i bæredygtigt byggeri. Derfor får du mulighed for sparring i alle faser af dit byggeprojekt. Læs mere om Nordpil lige her.

Download Arkitektur til hverdagen

Nordpil Arkitekter har udgivet en booklet, der har til formål at inspirere og guide dig, der overvejer, om du kan få mere ud af din bolig ved at bygge til, renovere eller bygge nyt.

Kystagervej23
Kvadratisk_1

Hør podcast med Kim fra Nordpil Arkitekter

I afsnit 4 af podcasten Drømmevillaen fortæller Kim fra Nordpil Arkitekter om det svære valg mellem at bygge et arkitekttegnet hus eller et typehus. Kim fortæller om hvornår det giver god mening at vælge arkitekttegnet og belyser hvilke fordele der følger med.

Anden gratis rådgivning i Byggecentrum

Brian Aaboe - arkitekt
Byggeri

Mød holdet bag Byggerådet

I Byggecentrum kan du møde vores hold af arkitekter og konstruktører der, med deres brede erfaring, hjælper dig i gang med dit byggeprojekt. Det er guld værd af få et godt råd af fagfolk, så kom forbi og få gratis hjælp.

udstilling-inde-helle-sørensen-bedre-bad-bedre-energi-01
Bad og sanitet

Badrådgivning

I Byggecentrum kan du møde Helle fra Bedre Bad - Bedre Energi Center. Helle står klar til at hjælpe dig med rådgivning og spørgsmål, så du kan vælge de helt rigtige produkter til dit nye badeværelse.

By Malin portræt 1
Bolig

Indretningsrådgivning

Få et godt råd af indretningsrådgiver, Malin, der har mange års erfaring med planløsninger og indretning af private hjem. Malin rådgiver på udvalgte lørdage.

Sommerhusdagen-11

Besøg Byggecentrum - Dine bygge- og boligdrømme starter her

Byggecentrum i Middelfart er Danmarks største byggeudstilling. Her kan du lade dig inspirere i vores kæmpe univers for boligejere på 28.000 m2. Se renoveringsprodukter fra de førende producenter, oplev Syddanmarks største badudstilling og Danmarks største fritidshusudstilling. Vi har åbent alle ugens syv dage fra kl. 10-17 og glæder os til at byde dig velkommen.

Skip to navigation