Skip to content

Åbent Hus d. 5 november kl. 10-17 i Middelfart

Åbent hus i Danmarks største byggeudstilling

 

Alt er gratis – også entréen

Søger du inspiration og faglig viden til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt? Eller drømmer du om nyt sommerhus?

Så kom forbi Byggecentrum på denne særlige dag for hele familien.

Events hele dagen:

 • Bemandede stande med rådgivere og konsulenter
 • Spændende oplæg fra eksperter
 • Konkurrencer
 • Aktiviteter for store og små
 • Bålhygge

 

Kom forbi til en fantastisk dag med alt hvad hjertet begærer til dit byggeprojekt.

Dine boligdrømme starter lige her.

Udstilling-Ude-fritidshus-stue-lænestol

Inspirationsoplæg fra boligeksperter

udstiller-tinyhouseliving-02
Kl. 11:00

Tiny House Living: Opnå drømmen om det simple liv med færre kvadratmeter

Den enklere og friere livsstil bliver i stigende grad populær i Danmark, og flere danskere hopper med på bølgen. Hør Tiny House Living fortælle om konceptet simple living, samt hvordan du, ved at nedskalere din bolig til færre kvadratmeter og mindre forbrugsomkostninger, kan opnå en friere livsstil med plads til at gøre det, som du drømmer om.

SElvbygger plus
Kl. 13:00

Selvbygger+: Sådan bygger du selv dit drømmehjem

Få tips og tricks til hvordan du selv bygger dit hjem. Til oplægget med Selvbygger+ hører du blandt andet om, hvordan du bedst kommer godt fra start med dit drømmeprojekt. Få input til hvordan du får sat projektet i system og kommer helt i mål. René og Kent tager udgangspunkt i deres egne erfaringer som selvbyggere. Duoen driver desuden også en digital platform, der hjælper selvbyggere godt igennem byggeprocessen.

velux-02
Kl. 15:00

VELUX: Optimer din bolig med vinduer og få et bedre indeklima

Et dårligt indeklima skaber mange gener - for eksempel koncentrationsbesvær eller hovedpine. Få god inspiration og vejledning til hvordan du optimerer dit indeklima. VELUX´ egen arkitekt Artur Slupinski holder oplæg om, hvordan du via vinduer kan optimere din bolig. Han fortæller også om hvordan du bør placere dine nye vinduer i nybyggeri og renoveringer i henhold til bygningsreglementets regler for dagslysmængde.

Oplev ægte outdoor wellness hos Inua Wellness

 

Er du frisk, så husk badetøjet og prøv en finsk sauna eller infrarød sauna fra Inua Wellness før du køber. Inua Wellness stiller også et koldvandskar til rådighed.

Dette er en perfekt anledning til at fornemme forskellene mellem de to typer og finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

Der vil være mulighed for, at tage et bad før og efter i nærliggende baderum.

Inua Wellness holder ydermere kl. 12 et oplæg om forskellene mellem traditionel finsk sauna og infrarød sauna samt fordelene ved infrarød varme.

Varighed: 30 minutter. Sted: Deres stand.

Inua infrarød sauna
maling på sten

Stenmaling for de mindste

 

Tag børnene med og lad dem hygge sig i vores kreaværksted, hvor de kan slippe fantasien løs og hygge sig med at tegne og male på sten, alt imens du finder inspiration til bolig- og byggeprojekterne.

Den store skattejagt - Vind flotte præmier til din bolig.

 

Deltag i den store boligskattejagt i udstillingen og vær med i lodtrækningen af massevis af præmier fra et stort udsnit af vores udstillere. Du kan blandt andet vinde:

 

 • Håndklædetørrer fra TVS
 • FDB Stol fra FDB Møbler Middelfart
 • Udendørs Husnummer fra HABO
 • Toiletsæde fra Pressalit
 • Kay Bojesen sangfugl fra Bedre Bad
  Ydermere præmier fra Kriss, hansgrohe, Grohe og mange flere.
FDB stole
Huset05CF029259

Oprydningssalg: Køb brugte møbler og boliginteriør

 

Vi deler lokation med konferencecentret, HUSET Middelfart, der på dagen også afholder et stort oprydningssalg.

Kom og gør en god handel på alt lige fra brugte møbler, billeder, lamper og andet interiør, der har været en del af konferencecentrets indretning.

Det sker også

Køkken
Gratis til de første 100 besøgende

Lun croissant og æblemost

Tegnekonkurrence 1
Tegnekonkurrence

Vind 500,- til LEGO

Udstilling-Ude-fritidshus-03
Konkurrencer

Vind præmier til boligen

varm kakao
Hos Tiny House Living

Mormorboller og varm kakao

Untitled design (45)
Gratis hele dagen

Slikpose til børn

Untitled design (43)
Lidt at lune sig på

Suppe over bål

Nyd en efterårsdag i Dyrehaven

 

Byggecentrum ligger i naturskønne omgivelser, og lige i baghaven ligger Hindsgavl Dyrehave. Nyd en gåtur i Dyrehaven i efterårsvejret, hvor du kan støde på flotte kronhjorte og dådyr.

Dyrehaven byder på mange oplagte ruter – så kom forbi receptionen og få et kort over vandrestierne i Dyrehaven.

Natur-dyr-hjort-01
mennesker-udstilling-inde-bad-01

Konsulenter på standene

 

På denne særlige dag er mange af vores stande bemandede med kyndige konsulenter, der kan hjælpe dig med dit næste boligprojekt – uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering. Kom forbi og få en snak med konsulenterne, så du kan komme videre med dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Få et godt råd af vores byggesagkyndige

 

Har du en god idé til en ombygning, udbygning eller fornyelse af din bolig, så benyt dig af muligheden for at få professionelle øjne på dine planer.

Undgå ærgerlige fejl og besværlige omveje. Brug ekspertisen i Byggecentrums ByggeRåd hvis du fx ønsker afklaring om:

 • Nybyggeri og renovering
 • Ombygninger og tilbygninger
 • Bæredygtigt byggeri og energibesparelser

 

moller-indretning-03
fritidshuse

Oplev Danmarks største fritidshusudstilling samme dag

 

I Byggecentrums sommerhusudstilling er de største leverandører af sommerhuse, fritidshuse og hytter samlet ét sted. Som besøgende i fritidshusudstillingen kan du derfor gå fra sommerhus til sommerhus og forholde dig til de forskellige modeller. Du kan mærke, hvordan stemningen er i sommerhuset, når du træder indenfor og du kan forholde dig til materialer, rumfordeling, lysindfald og alt det, som gør sommerhuset til netop dit og din families drømmested.

Vi har hele 25 fantastiske og forskellige hytter, sommer- og fritidshuse fra 7 af landets største og mest anerkendte producenter. Så overvejer du at investere i et fritidshus, så er Byggecentrum et rigtig godt sted at starte.

Gå på opdagelse i Syddanmarks største badudstilling

 

Hvis et nyt badeværelse står øverst på ønskelisten, så er Byggecentrum det rette sted at besøge. Her finder du Syddanmarks største udstilling af badeværelser, fyldt med lækre badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør fra markedets førende leverandører.

I badudstillingen i Byggecentrum kan du finde inspiration og nye idéer til dit badeværelse. Badudstillingen er en væg-til-væg udstilling, hvor du kan se en række leverandørers bedste bud på, hvordan et lækkert, moderne og stilfuldt badeværelse kan tage sig ud.

Du kan blive inspireret af farver, belysning, fliser, badeværelsesmøbler, toiletborde og anden interiør til badeværelset, men du kan også se forskellige typer sanitet, brusere, armaturer og meget mere. Når du går igennem badudstillingen kan du ikke undgå at blive inspireret – næsten uanset, hvad du er på jagt efter.

byggeudstilling badrådgivning
Skip to navigation