Skip to content

Overvejer du at bygge nyt fritidshus?

Gratis event

Kom til dette eksklusive særevent i Byggecentrum, hvor du kan opleve 13 fritidshuse fra fem af de førende leverandører i Danmark og tale med alle konsulenterne – på en og samme aften. Du vil også høre Sol & Strand fortælle om fordelene ved udlejning af nyt sommerhus.

 

sommeroplevelser

Tilmeld dig lige her

Særeventet foregår Lørdag den 22. april kl. 12:00-15.30. Der vil i alle huse blive serveret en snack eller let anretning. Eventet koster ikke penge. Få pladser – skynd dig at sikre din plads.

*Når du tilmelder dig, giver du samtidig samtykke til, at Byggecentrum og de nævnte udstillere må sende dig information via e-mail.

 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kom og oplev

PROGRAM

 

Kom videre med din sommerhusdrøm.

 

12.00-12.30: 

Vi mødes i receptionsområdet i Byggecentrum og efter velkomst, vil der være et oplæg fra Sol & Strand, der giver dig indblik i alle fordelene ved udlejning af fritidshus.

12.30-15.30:

Besøg de 13 huse fra de fem leverandører og få en snak med konsulenterne. Der vil være rig mulighed for, at stille spørgsmål samt opleve alle de flotte funktionaliteter.

Alle producenter byder på en snack eller en let forplejning i deres huse.

15.30:

Tak for i dag. (Byggeudstillingen holder åbent helt til kl. 17.00)

Faciliteter drone fritidshuse hero
Udstilling-Ude-fritidshus-køkken-spisestue

Tilmeld dig lige her

Særeventet foregår Lørdag den 22. april kl. 12:00-15.30. Eventet koster ikke penge. Få pladser – skynd dig at sikre din plads.

*Når du tilmelder dig, giver du samtidig samtykke til, at Byggecentrum og de nævnte udstillere må sende dig information via e-mail.

 

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Over 20 forskellige hytter og annekser

Søger du inspiration til ekstra plads til overnattende gæster? Annekser og hytter er populært på både sommerhusgrunden og i baghaven i hjemme i helårsboligen.

Hos Byggecentrum har vi 28.000 m2 byggeudstilling. Dette har blandt andet givet plads til udstilling af over 20 forskellige hytter og annekser, og giver dermed plads til at opleve både strømlinede og klassiske konstruktioner samt hytter med indbygget grillområde. Fantastisk måde at fortsætte bålhyggen i de kolde måneder.

Se de mange annekser fra Gadero og Viking Outdoor i den udendørs udstilling.

IMG_3119
Jeanett Degn sommerhusmagasinet (1800 × 1800 px)

Byggeråd fra Sommerhusmagasinet

Har du brug for et par gode input til dit forestående byggeprojekt? Vi har spurgt Jeanett Degn fra Instagram-profilen, Sommerhusmagasinet til råds.

Hun har været der selv og giver dig adgang til alle de input, som hun selv manglede, da hun skulle bygge fritidshus. Vi har samlet rådene til dig.

Skip to navigation