Skip to content

Er du den næste udstiller, vi byder velkommen?

Få de samme fordele, som de andre udstillere

Som udstiller i Byggecentrum Middelfart får du mange gode fordele.

Men vigtigst af alt, så vil dine produkter blive set af boligejere landet over, der er på jagt efter de helt rigtige produkter og materialer til boligprojektet derhjemme.

Vores gæster i byggeudstillingen kommer netop, fordi byggeudstillingen er så stor og mangfoldig, som den er. Vi har ca. 130 forskellige udstillere, der er en blanding af store, veletablerede brands og små up-coming virksomheder med nye spændende løsninger. Derfor tiltrækker byggeudstillingen mange mennesker, der ellers ikke ville se dine produkter.

Det er denne samlede værdi, du får andel i som udstiller i Byggecentrum.

Derudover er der en række konkrete fordele, som du får, når du er udstiller. Da vi også driver konferencecenteret HUSET Middelfart på samme matrikel, har du fx en række unikke muligheder for at afholde kurser, temadage og events hos os.

Huset03CF029196

Få rabat når du benytter vores konferencecenter, HUSET Middelfart

Hvis du er udstiller i vores byggeudstilling, får du en række rabatter, når du benytter vores konferencecenter:

  • Du får 15% rabat på møder med over 10 deltagere
  • Du får 15% rabat på den gældende listepris, forplejning og overnatning mv.
  • Du får 15% rabat på pakkepriser inkl. lokaleleje (gældende for dagmøder og døgnmøder mv.)

Kontakt bookingteamet på tlf.nr.:  70 12 36 00  eller mail:  info@byggecentrum.dk og brug dine rabatter.

Din egen udstillerside her på hjemmesiden

Alle udstillere har deres egen udstillerside, hvor de kan præsentere virksomheden og produkterne. Udstillerlisten og de enkelte udstillersider giver de besøgende et nemt og hurtigt overblik over alle udstillere og en nem adgang til at læse mere om det enkelte firma og de enkelte produkter, uden at de skal væk fra Byggecentrums hjemmeside.

Udstillersiderne giver også gode muligheder for, at de besøgende kan forberede sig, inden de besøger udstillingen. Derfor kan din udstillerside også blive brugt i Byggecentrums markedsføring af dig og dine produkter eller ydelser.

Din udstillerside hos os er gratis, og vi opretter den kvit og frit med en kort præsentationstekst, som I selv udarbejder, samt eventuelt billeder og video, kontaktoplysninger samt link til din egen hjemmeside.

Udstilling-Inde-interiør-04
huset-medarbejder-LKJ

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om dine fordele?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil vide mere om byggeudstillingen i Byggecentrum.

Vi vil også meget gerne vise dig vores 28.000 kvm store byggeudstilling – både inde og ude, så du har mulighed for at sætte dig i de besøgendes sted.

Du kan kontakte vores dygtige key account manager, Lars Kærup på +45 6341 2733 eller lkj@huset-middelfart.dk, hvis du er interesseret i en rundvisning eller har spørgsmål.

Skip to navigation