Skip to content

Dine bolig- og byggedrømme starter her

Byggefestival den 7. september kl. 10-18. Dagen, du ikke vil gå glip af!

Vi slår dørene op til et brag af en dag i boligens tegn, hvor du kan få inspiration og faglig viden til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt. Kom og hør de største personligheder inden for bolig og byggeri og mød rådgivere og konsulenter fra byggeriet. Stort Street Food område og masser af aktiviteter for store og små. Gratis entré – Dørene åbnes allerede kl. 9.00.

STORT SCENEPROGRAM

1
Kl. 10:00

Anders og Lene Beier om byggeri og boligdrømme

Man har kunne følge Lene og Anders Beiers mange byggeprojekter på TV. Nu kan du høre dem LIVE fortælle om deres mange rejser ud i egne byggerier samt deres boligdrømme som en familie på fire.

2
Kl. 11:30

Anders Boisen - Det bæredygtige boliv på 14 m2

Udfold livet på få kvadratmeter. Anders Boisen er en af pionererne herhjemme inden for tiny housing. Han bor på Djursland på bare 14 m2, og lever stort set selvforsynende. I hans foredrag kan du lade dig inspirere til at leve godt og optimalt med mindre.

3
12.30

Henrik Bisp fra Videncentret Bolius om fremtidens bolig

Lad dig inspirere når Videncentret Bolius giver dig indsigt i hvorfor det er vigtigt både at tænke på levetid og klimaaftryk, når vi vælger materialer - uanset om vi bygger nyt, vedligeholder eller renoverer.

test (2)
Kl. 13:00

Bruno Jakobsen - Arkitekten bag The Nordic Barnhouse

Bruno er arkitekten bag Instagram-succesen The Nordic Barnhouse Project, hvor man kan følge ham og familiens liv i deres smukke længehus i træ midt i skoven. I foredraget vil du få input til planløsninger, materialevalg og alt derimellem.

Søren Savkunstner 1
Kl. 14

Oplev savkunstneren fra Linde på Langeland

Søren Brynjolf sætter gang i en happening, hvor han på kort tid vil skabe en detaljeret skulptur i træ med kædesav.

4
Kl. 14.30

Dennis Lindequist fra I Hus til Halsen om renovering

Hør vores faste hushåndværker og TV-vært, Dennis Lindequist om hans holdning til bæredygtigt byggeri og få hans input til, hvordan du kommer i gang med at renovere og bygge cirkulært med genbrugsmaterialer.

5
Kl. 16.00

Frank Erichsen - Bonderøven fra Kastaniegården

I mange år har man på TV kunne følge Bonderøvens tilgang til godt håndværk og selvforsyning. Nu kan du opleve ham LIVE i Byggecentrum fortælle om Kastaniegården, håndværket og naturen.

Emil Thorup Konferencier
Konferencier

Emil Thorup

Entreprenøren Emil Thorup holder styr på løjerne hele dagen. Han står blandt andet bag møbelbrandet HANDVÄRK FURNITURE og producerer podcasten, Livet ifølge Emil og Thomas med Thomas Skov.

AKTIVITETER

Bonderøven (1)
Hele dagen

Deltag i workshop med Handywoman

Handywoman lærer dig at fikse småreparationer i eget hjem. Kom forbi den 17 meter lange truck og bliv klogere på, hvordan du kan gøre det selv.

foodtruck (700 x 400 px)
Hele dagen

Street food område

Nyd en lækker burger, tank op med kaffe eller køb noget koldt at drikke i løbet af dagen. I området med street food er der noget for enhver smag.

10
Hele dagen

Hoppeborg og legeområder

Slip ungerne løs i hoppeborgen. De kan også give den gas på legepladsen og i stigegolf området - eller udfolde kreativiteten ved at skabe skulpturer ud af affald og fantasifulde flag ud af Plus Plus brikker.

ansigtsmaling
Kl. 11-15

Ansigtsmaling og Glitter Tattoos

Lad børnene blive ansigtsmalet eller få sjove Glitter Tattoos i det hyggelige aktivitetsområde.

POP UPS PÅ FESTIVALPLADSEN

18

Haveselskabet

Kom og få et godt råd til din have samt få indsigt i Haveselskabets mange aktiviteter rundt omkring i landet.

13

Træfolk

Oplev en møbelsnedker og hans møbler - og hør om håndværket.

14

Nordpil Arkitekter

Få et godt råd til renovering eller nybyggeri af to erfarne arkitekter.

12

Skulptør Sara Scheel

Se flotte værker i ler og oplev tilblivelsen af en skulptur.

15

Indretning By Malin

Få gratis indretningstips om planløsning, stil og alt derimellem. Perfekt til dig, der trænger til rumforandring.

11

Teknologisk Institut - Opfinderrådgivningen

Fra ide til virkelighed. Oplev innovative beslag til Wood Up akustikpaneler, Læder af æblepulp, en gipspladeskærer og meget mere.

19

Oplev 140+ permanente udstillere i Byggecentrum

Danmarks største permanente byggeudstillingen byder på over 140 udstillede brands, produkter og services inden for bolig og byggeri. Her bliver du afklaret, så du kan komme videre med dine byggeprojekter. Oplev blandt andre Vola, Velfac, FDB, Troldtekt, Junckers, EBK Huse, Willab Garden og mange flere.

Syddanmarks største badudstilling

I Byggecentrum finder du Syddanmarks største udstilling af badeværelser, fyldt med lækre badeværelsesmøbler og tilbehør fra markedets bedste producenter. Her kan du også få et godt råd af VVS-installatør kæden, Bedre Bad – Bedre Energi, der holder til på lokationen.

Bonderøven (Instagram Post)
21

Danmarks største fritidshusudstilling

I Byggecentrums sommerhusudstilling finder du 21 fritidshuse og tiny houses fra førende leverandører – samlet på ét sted. Gå på opdagelse og find netop dit drømmehus.

footer (4)
Skip to navigation